Mykonose saar Kreekas
-
Külaline
Mykonose saar Kreekas
Kreekas on neid saari palju, aga kas keegi siinsetest on külastanud Mykonose saart? Millised on muljed?
-
Külaline
On nendel saartel mingit vahet? Euroopas on nii soe ja meil 11 kraadi, no ei ole rohepööret
-
Külaline
Ega Mykonosele siis sooja pärast minda, see on kuulus peosaar nagu Ibizagi. Ibiza oli lahe, nüüd lähen järgmisel kuul teise peokohta Magalufi Mallorcal ja järgmiseks siis Mykonos.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 19:42 On nendel saartel mingit vahet? Euroopas on nii soe ja meil 11 kraadi, no ei ole rohepööret
Kui teemaalgataja juhuslikult hoopis sooja läheb, siis hetkel seal 23 kraadi, mis on 2-3x etem kui meie ilm.
-
Külaline
Magaluf küll mingi väärt koht pole, on palju paremaid, ei läheks ka siis, kui tasuta saaks.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 19:53Ega Mykonosele siis sooja pärast minda, see on kuulus peosaar nagu Ibizagi. Ibiza oli lahe, nüüd lähen järgmisel kuul teise peokohta Magalufi Mallorcal ja järgmiseks siis Mykonos.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 19:42 On nendel saartel mingit vahet? Euroopas on nii soe ja meil 11 kraadi, no ei ole rohepööret
Kui teemaalgataja juhuslikult hoopis sooja läheb, siis hetkel seal 23 kraadi, mis on 2-3x etem kui meie ilm.
-
Külaline
Luksustuba hea piirkonna hotellis, soojus ja meri. Magaluf seetõttu, et saab jalgsi pittu. Mallorcal varem nagunii käidud ka, saab ka seekord 10p autoga ringi sõidetud, kui vaja.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 23:32Magaluf küll mingi väärt koht pole, on palju paremaid, ei läheks ka siis, kui tasuta saaks.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 19:53Ega Mykonosele siis sooja pärast minda, see on kuulus peosaar nagu Ibizagi. Ibiza oli lahe, nüüd lähen järgmisel kuul teise peokohta Magalufi Mallorcal ja järgmiseks siis Mykonos.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 19:42 On nendel saartel mingit vahet? Euroopas on nii soe ja meil 11 kraadi, no ei ole rohepööret
-
Külaline
Mis seal peol hea on? Saab kellegit taha pärast pidu?Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 07:37Magaluf seetõttu, et saab jalgsi pittu.
-
Külaline
Eks peale pidu seks oleks nagu kirss tordil. Saab äkki isegi mõnd tumedat riista mekkida
-
Külaline
Ikka, oma mehelt. Oma kalli mehega koos läheme.
-
Külaline
-
Külaline
Raha on vaid raha, mujal samuti palju käidud.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 11:06 peosaar, kõrged hinnad. On palju mõnusamaid saari puhkuseks.
-
Külaline
Piltide järgi täitsa kobe saareke kus võiks terve suve veeta. Kauem elada läheks ehk üksluiseks.Külaline kirjutas: ↑27 Mai 2026 19:23 Kreekas on neid saari palju, aga kas keegi siinsetest on külastanud Mykonose saart? Millised on muljed?
-
Külaline
Ma mujal saartel käinud ei ole, kui Rhodosel aga mina jäin väga rahule. Eriti meeldis Liblikate org.
-
Külaline
Just, selliseid, kus purjus britid ei märatse poolde hommikusse. Oleme näinud neid pidusid, kohalikud vihkavad neid täiega.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 11:06 peosaar, kõrged hinnad. On palju mõnusamaid saari puhkuseks.
-
Külaline
Kas need purjus britid käivad sul kannul ja märatsevad? Või saad nad ikka kuidagi maha raputada, kui autoga ringi sõidad? Mu sõbranna elas mitu aastat Mallorcal, kuna laps käis seal gümnaasiumis, 50 000 aastamaks. Mitte mingeid halbu mälestusi, ju sai need britid ikka vahepeal maha raputada.
Viimati, kui seal saarel käisin, ei istunud keegi seljas.
-
Külaline
Juttu oli Magalufist, mitte Mallorcast!!!!! Mallorca mulle väga meeldib, olen seal korduvalt käinud, ka pealinn on väga kena. Aga seal on palju toredaid kohti, Magaluf on see viimane, sinna kindlasti ei läheks, oleme seal kõrval elanud korra. Üldiselt on viimsel ajal kohalikud väga tõredad turistide vastu, juba seetõttu tasuks asukoht läbi mõelda.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 16:57Kas need purjus britid käivad sul kannul ja märatsevad? Või saad nad ikka kuidagi maha raputada, kui autoga ringi sõidad? Mu sõbranna elas mitu aastat Mallorcal, kuna laps käis seal gümnaasiumis, 50 000 aastamaks. Mitte mingeid halbu mälestusi, ju sai need britid ikka vahepeal maha raputada.
-
Külaline
Äkki sulle ei meeldi pidutseda, seepärast ei meeldinud. Magalufis on ilus pikk liivarand, türkiissinine meri, uus rannapromenaad ning kaunid vaated Vahemerele. Päeval saab Mallorcat avastada ja õhtuti pidu panna.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 18:01Juttu oli Magalufist, mitte Mallorcast!!!!! Mallorca mulle väga meeldib, olen seal korduvalt käinud, ka pealinn on väga kena. Aga seal on palju toredaid kohti, Magaluf on see viimane, sinna kindlasti ei läheks, oleme seal kõrval elanud korra. Üldiselt on viimsel ajal kohalikud väga tõredad turistide vastu, juba seetõttu tasuks asukoht läbi mõelda.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 16:57Kas need purjus britid käivad sul kannul ja märatsevad? Või saad nad ikka kuidagi maha raputada, kui autoga ringi sõidad? Mu sõbranna elas mitu aastat Mallorcal, kuna laps käis seal gümnaasiumis, 50 000 aastamaks. Mitte mingeid halbu mälestusi, ju sai need britid ikka vahepeal maha raputada.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 16:28
Just, selliseid, kus purjus britid ei märatse poolde hommikusse. Oleme näinud neid pidusid, kohalikud vihkavad neid täiega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist