LVT põrand kööki
-
Külaline
LVT põrand kööki
Küsimus siis suunatud neile, kel köögis LVT põrand - kas olete valikuga rahul? Oodatud ka soovitused, kus Tallinnas parim valik. Soov saada võimalikult kerge vaevaga nii plaadid kui ka sobivad liistud 
Tere!
Jah, mul on köögis just nimelt LVT-plaat ja ma olen oma valikuga ülimalt rahul. plaat ei karda üldse vett, on tavalisest keraamilisest plaadist palju soojem ja katsudes pehmem ning nõud lähevad kukkudes märksa harvemini katki.
Koristamine on puhas rõõm, nii et köögi jaoks on see ideaalne variant.
Jah, mul on köögis just nimelt LVT-plaat ja ma olen oma valikuga ülimalt rahul. plaat ei karda üldse vett, on tavalisest keraamilisest plaadist palju soojem ja katsudes pehmem ning nõud lähevad kukkudes märksa harvemini katki.
Koristamine on puhas rõõm, nii et köögi jaoks on see ideaalne variant.
Viimati muutis annam, 04 Juun 2026 15:15, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Naabril on küll ära kulunud ja vajunud. Tal on see muidugi vana laupõrandale pandud ja siis lauad kumavad läbi. Ega miski igavesti kesta ka.
-
Külaline
Kumavad läbi?Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 16:00 Naabril on küll ära kulunud ja vajunud. Tal on see muidugi vana laupõrandale pandud ja siis lauad kumavad läbi. Ega miski igavesti kesta ka.
Asi siis pole põranda materjalis, vaid vales paigalduses.
Meil on see sauna eesruumis ja väga vastupidav.
-
Külaline
Kui aluspind on sile, siis ei tohiks midagi läbi kumada. Aga kui paned vana põrandale lihtsalt peale siis vinüül on pehme.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist