Milline suguhaigus siis tänapäeval sümptomitega on? Isegi HIV jaoks on tablett loodud, võta enne seksi sisse ja ei nakatu. Suguhaiguste ravi on ka üks tablett ja tehtud.
Armuke
-
Külaline
-
Külaline
Mis selle teadmisega nüüd peale hakata? Eks su mehel on ka siis armuke, suhtes tuleb see mitte meeldimine kohe välja. Aga ausalt, eraelu pole vaja foorumis avaldada, see peaks olema pere siseasi eks.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 15:54
Sul on vist rakse seda uskuda, aga ka sama asi, sugutung.
Mina pean armukest, sest meest ei ole voodis hea, ta on igas mõttes parim abikaasa ja laste isa ja temaga ma plaanin vananeda, aga seksi saan ma mujalt. Ja ilma ma ei suuda ja ei taha olla.
-
Külaline
Mina tahan küll teada kuidas teistel on.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 15:58Aga ausalt, eraelu pole vaja foorumis avaldada, see peaks olema pere siseasi eks.
-
Külaline
Jääd ruttu vanaks, öeldi vist vanasti?
-
Külaline
See on muster sinu sees. Oled ära kodeeritud.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 16:03Jääd ruttu vanaks, öeldi vist vanasti?
-
Külaline
Ma ei elaks küll koos kui elukaaslane füüsiliselt enam ei erutaks. Pidada armukest kui võiks siis juba uue elukaaslase leida, kasvõi selle armukese näol. Sesmõttes huvitav jah, kuidas ühtepidi neid armukeste pidajaid sõimatakse ja teistpidi ollakse ise super uhked kui on armuke. Seepärast pole mõtet naiste arvamust tõsiselt võtta, kõik oleneb millisest suunast tuul puhub. Vaevalt ükski mees jääb naise kõrvale kui naine otseselt ütleb välja tõe - sa ei eruta mind enam.
-
Külaline
Mina hakkasin perekoolis käima aastal 2002. Ja enam vähem sellel ajal oli Revolver juba aktiivselt pildis. Tõsi, siis mingi teise nimega. Tal on neid nimesid läbi aegade mitu olnud. Üks neist oli näiteks Miinus. Nimi juba iseenesest ütleb, milline on tema iseloom.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 12:51Kõik ei ole ju 70ne aastased nagu sina ehk oled. Mille järgi üldse kellegi vanust nii arvad?
Kuna ta oli juba enam kui 20 aastat tagasi pildis, siis ei saa ta kuigi nooreke enam olla.
Ma muidugi ei tea, kui vana see lapsevankriga mees on, aga fakt on see, et ka see mees luusib siin ringi.
-
Külaline
Vat ei tea, mina osalesin perekooli foorumis juba aastal 2001-2002. Ja see oli foorum, mitte mingi sõnumite saatmise süsteem. Mäletan, et taus oli veel toon toonis sinine.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:13Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:10Mina hakkasin perekoolis käima aastal 2002. Ja enam vähem sellel ajal oli Revolver juba aktiivselt pildis. Tõsi, siis mingi teise nimega. Tal on neid nimesid läbi aegade mitu olnud. Üks neist oli näiteks Miinus. Nimi juba iseenesest ütleb, milline on tema iseloom.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 12:51
Kõik ei ole ju 70ne aastased nagu sina ehk oled. Mille järgi üldse kellegi vanust nii arvad?
Kuna ta oli juba enam kui 20 aastat tagasi pildis, siis ei saa ta kuigi nooreke enam olla.
Ma muidugi ei tea, kui vana see lapsevankriga mees on, aga fakt on see, et ka see mees luusib siin ringi.
Lihtne googeldamine näitab, et perekooli foorum loodi juba enne 2000. aastat.
Mina olen 51-aastane. Surema ei kavatse veel hakata.
-
Külaline
Aastal 2000 oli foorum täiesti olemas, algelisem, teist värvi, ebamugavam, aga oli olemas ja kandis ka nime "foorum". Mis "sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi"??? Kui kirjutad, kirjuta mõte, millest ka aru saada võimalik on.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:13 2002 ei olnud perekoolis foorumit, oli ainult selline sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi ja siis vastati sellele. foorum tuli palju palju hiljem.
-
Külaline
Vestlusring oliKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:19Aastal 2000 oli foorum täiesti olemas, algelisem, teist värvi, ebamugavam, aga oli olemas ja kandis ka nime "foorum". Mis "sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi"??? Kui kirjutad, kirjuta mõte, millest ka aru saada võimalik on.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:13 2002 ei olnud perekoolis foorumit, oli ainult selline sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi ja siis vastati sellele. foorum tuli palju palju hiljem.
-
Külaline
Ja foorum oli ka! Milleks vaielda? Siin on ju inimesed, kes ise külastasid seda foorumit.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:22Vestlusring oliKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:19Aastal 2000 oli foorum täiesti olemas, algelisem, teist värvi, ebamugavam, aga oli olemas ja kandis ka nime "foorum". Mis "sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi"??? Kui kirjutad, kirjuta mõte, millest ka aru saada võimalik on.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:13 2002 ei olnud perekoolis foorumit, oli ainult selline sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi ja siis vastati sellele. foorum tuli palju palju hiljem.
-
Külaline
Tänan!Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:22Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:18Vat ei tea, mina osalesin perekooli foorumis juba aastal 2001-2002. Ja see oli foorum, mitte mingi sõnumite saatmise süsteem. Mäletan, et taus oli veel toon toonis sinine.
Lihtne googeldamine näitab, et perekooli foorum loodi juba enne 2000. aastat.
Mina olen 51-aastane. Surema ei kavatse veel hakata.
P S Kasutajaabisse on sinu kohta teema tehtud.
-
Külaline
45 on. Täiesti loogiline, et paarkümmend aastat tagasi, kui kodu hakkas tittedega täituma, oli põhjust hakat selles foorumis käima.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:10Mina hakkasin perekoolis käima aastal 2002. Ja enam vähem sellel ajal oli Revolver juba aktiivselt pildis. Tõsi, siis mingi teise nimega. Tal on neid nimesid läbi aegade mitu olnud. Üks neist oli näiteks Miinus. Nimi juba iseenesest ütleb, milline on tema iseloom.
-
Külaline
Aga kuidas siis oli kui võid võtta lahti https://web.archive.org/web/20021129163 ... rekool.ee/Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:23Ja foorum oli ka! Milleks vaielda? Siin on ju inimesed, kes ise külastasid seda foorumit.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:22Vestlusring oliKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:19 Aastal 2000 oli foorum täiesti olemas, algelisem, teist värvi, ebamugavam, aga oli olemas ja kandis ka nime "foorum". Mis "sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi"??? Kui kirjutad, kirjuta mõte, millest ka aru saada võimalik on.
-
Külaline
Pidime ju oma juttudega Ihasse jääma?
-
Külaline
Selline oli perekooli foorum aastal 2002 https://web.archive.org/web/20021129163 ... rekool.ee/
-
Külaline
Mina mäletan väga täpselt, et 2001. aasta alguses oli foorum oma täies hiilguses olemas. Mäletan sellepärast, et sellel aastal juhtus minu elus üks selline asi, mille kohta tegin sinna teema. Ja sain sellele teemale väga palju vastuseid.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:26Aga kuidas siis oli kui võid võtta lahti https://web.archive.org/web/20021129163 ... rekool.ee/
Aktiivselt hakkasin perekooli foorumis käima aastast 2002.
-
Külaline
Vägev, aga 2002 oli vestlusring, see on silmaga loetavKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:36Mina mäletan väga täpselt, et 2001. aasta alguses oli foorum oma täies hiilguses olemas. Mäletan sellepärast, et sellel aastal juhtus minu elus üks selline asi, mille kohta tegin sinna teema. Ja sain sellele teemale väga palju vastuseid.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:26Aga kuidas siis oli kui võid võtta lahti https://web.archive.org/web/20021129163 ... rekool.ee/Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:23
Ja foorum oli ka! Milleks vaielda? Siin on ju inimesed, kes ise külastasid seda foorumit.
Aktiivselt hakkasin perekooli foorumis käima aastast 2002.
-
Külaline
Sina käisid ehk vestlusringis, aga foorum oli ka, täiesti kindlalt. Noore rasedana sain sealt väga palju abi.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:22Vestlusring oliKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:19Aastal 2000 oli foorum täiesti olemas, algelisem, teist värvi, ebamugavam, aga oli olemas ja kandis ka nime "foorum". Mis "sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi"??? Kui kirjutad, kirjuta mõte, millest ka aru saada võimalik on.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:13 2002 ei olnud perekoolis foorumit, oli ainult selline sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi ja siis vastati sellele. foorum tuli palju palju hiljem.
-
Külaline
No ausalt, panin kaks korda lingi kus näed milline oli perekool aastal 2002 ja ikka jaurad oma väljamõeldud mälestust.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 20:36Sina käisid ehk vestlusringis, aga foorum oli ka, täiesti kindlalt. Noore rasedana sain sealt väga palju abi.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:22Vestlusring oliKülaline kirjutas: ↑28 Mai 2026 19:19 Aastal 2000 oli foorum täiesti olemas, algelisem, teist värvi, ebamugavam, aga oli olemas ja kandis ka nime "foorum". Mis "sõnumi süsteem, kuhu sai postitada midagi"??? Kui kirjutad, kirjuta mõte, millest ka aru saada võimalik on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan ja 1 külaline