Mis siis uuest skandaalist arvate?
-
Külaline
Mul on ka lapsest kahju. Naispool tundub just selline, kes seab enda heaolu esikohale ja üritab kõigile kogu aeg midagi tõestada. See võib hakata ka lapse arvelt toimuma. Mehevaliku puhul 1) roolijoodik ja LSV juhtumid 2) 100% läheb see paar laiali ja pigem kiiresti.
-
Külaline
Kuidas ei teadnud? Nägin seda tema story'dest juba ca kuu aega tagasi. Praegu ka tal kuvatõmmised üleval detsembrist ja aprillist.
-
Külaline
Ma ei mõista üldse selle naise valikut. Ta on ju ilus ja atraktiivne naine ning valikut meeste seast oleks küllaga. Aga milleks valida alko-narkosõltlane, kes on naistemaias ja mis kõige hirmsam - vägivaldne? Kui peksab ja petab ühte naist, siis kindlasti teeb sama ka kõikide teiste naistega. Väga hirmus igal juhul!
-
Külaline
Mina teda ei jälgi, aga meedias kajastatu põhjal pole mina temast kunagi aru saanud. Seega praegused valikud ei üllata mind absoluutselt.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 11:41 Ma ei mõista üldse selle naise valikut. Ta on ju ilus ja atraktiivne naine ning valikut meeste seast oleks küllaga. Aga milleks valida alko-narkosõltlane, kes on naistemaias ja mis kõige hirmsam - vägivaldne? Kui peksab ja petab ühte naist, siis kindlasti teeb sama ka kõikide teiste naistega. Väga hirmus igal juhul!
-
Külaline
On siis valikut? Kui sa oleksid mees, armastaksid naist kes abs kõigiga on tülis ja kaebab kõiki koguaeg kohtusse. Mõned naised jäävad rasedaks mehe kinnihoidmiseks ja mees ei soovinudki temaga koos väga olla, aga nüüd läbi lapse on seotud.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 11:41 Ma ei mõista üldse selle naise valikut. Ta on ju ilus ja atraktiivne naine ning valikut meeste seast oleks küllaga. Aga milleks valida alko-narkosõltlane, kes on naistemaias ja mis kõige hirmsam - vägivaldne? Kui peksab ja petab ühte naist, siis kindlasti teeb sama ka kõikide teiste naistega. Väga hirmus igal juhul!
-
Külaline
See naine ise on ka näidanud, et pole kuigi eetilise käitumisega. Küll on ta varastanud mingeid alkopudeleid, roninud üle aia, et tasuta kontserdile saada, parkinud vale invaliidikaardiga jne. Kõik sellised tühiasjad, mis ei too mingit erilist rahalist kasu, näitavad lihtsalt inimese iseloomu ja väärtushinnanguid. Ka sõimas ta ajakirjanikku roppude sõnadega. Välimus on küll ilus, aga iseloom, hoiakud, väärtused on kõik kehvad. Seega ongi selle härraga paras paar. Eks varsti jälle lahkuminek. BSH ego tundub nii suur, et ta lihtsalt ei suuda lahti lasta ja leppida, et teda ei taheta. See, mis Terrasega toimus, oli ka küllaltki naeruväärne. Siis teebki kõik, et ikka tema peale jääks.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 11:41 Ma ei mõista üldse selle naise valikut. Ta on ju ilus ja atraktiivne naine ning valikut meeste seast oleks küllaga. Aga milleks valida alko-narkosõltlane, kes on naistemaias ja mis kõige hirmsam - vägivaldne? Kui peksab ja petab ühte naist, siis kindlasti teeb sama ka kõikide teiste naistega. Väga hirmus igal juhul!
-
Külaline
Paras paar jah, ainult laps ei sobi sinna kolmandaks.
-
Külaline
Mine tea, Mallukas saab ju oma kriminaaliga hakkama...vist.
-
Külaline
Välimus on kabe jaa aga kui ta suulahti teeb, siis nii atraktiivne enam pole. Ilmselt lepibki vähemaga, sest päris tõsised mehed ei soovi sellist kaasat, kes lausa avalikult verbaalselt aegajalt oksendab.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 11:41 Ma ei mõista üldse selle naise valikut. Ta on ju ilus ja atraktiivne naine ning valikut meeste seast oleks küllaga. Aga milleks valida alko-narkosõltlane, kes on naistemaias ja mis kõige hirmsam - vägivaldne? Kui peksab ja petab ühte naist, siis kindlasti teeb sama ka kõikide teiste naistega. Väga hirmus igal juhul!
-
Külaline
Naise kallal vägivallatseda ja joobes peaga autoga sõita ning korduvalt vahele jääda (niigi tõenäosus, et politsei kinni peab, on väga väike, nii et pidi alles vend hullu panema) on seotud teiste tervise/elu ohustamisega. M abikaasa pettis vist äriühingutelt raha, ma pole nii täpselt kursis. Igatahes ei tundu väga elukardav.Guest kirjutas: ↑30 Mai 2026 16:50 Mine tea, Mallukas saab ju oma kriminaaliga hakkama...vist.
-
Külaline
On ikka hull ka see, ta pettis ka oma lähiringkonnalt, võttis nende nimele telefoni vms. Googeldage ise. Joomahull ehk jah ei ole.
-
Külaline
See on ka ebameeldiv, et ise mingit häbi oma tegude üle ei tunne ja ütles ülbelt, et tema ei kavatsegi midagi tagasi maksta, kuigi raha oleks. Seega ega ta ju grammigi ennast muutnud ei ole. Nii et väga palju parem ikkagi pole ka.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 19:01 On ikka hull ka see, ta pettis ka oma lähiringkonnalt, võttis nende nimele telefoni vms. Googeldage ise. Joomahull ehk jah ei ole.
-
Külaline
Kuidas nii vägevad, tegusad naised selliste meestega peavad leppima 
-
Külaline
Seda olen mina kogu aeg imestanud. Kogu oma kuulsuse ja suurelisuse juures sellised partnerid...Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 11:03 Kuidas nii vägevad, tegusad naised selliste meestega peavad leppima![]()
-
Külaline
Järgmise vägeva-tegusa vaevaga leitud peika peldikukupotis
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... kohtu-ette
-
Külaline
Mina ka ei maksaks, kui on võimalik mitte maksta. Miks siis üldse midagi sellist teha. Sa maksaks laksust minki 300K ära? Müüksid oma kodu ja läheksid puu alla elama? Vaevalt sul nii kallis kodugi on.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 09:59See on ka ebameeldiv, et ise mingit häbi oma tegude üle ei tunne ja ütles ülbelt, et tema ei kavatsegi midagi tagasi maksta, kuigi raha oleks. Seega ega ta ju grammigi ennast muutnud ei ole. Nii et väga palju parem ikkagi pole ka.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 19:01 On ikka hull ka see, ta pettis ka oma lähiringkonnalt, võttis nende nimele telefoni vms. Googeldage ise. Joomahull ehk jah ei ole.
-
Külaline
Miks oma, tal ju oma ei olegi. Ehk suudab Malluka maja maha sahkerdada.
-
Külaline
On ikka inimestel nimedKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 17:48 Järgmise vägeva-tegusa vaevaga leitud peika peldikukupotis![]()
-
Külaline
Ma ka just vaatasin, et nii ilus ühine nimi tuleks Pärtelpoeg-Õuekallas. Eriti vahva veel, kui neid peaks kuskil Los Angelese lennujaamas valjuhääldi kaudu taga otsitama.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 18:58On ikka inimestel nimedKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 17:48 Järgmise vägeva-tegusa vaevaga leitud peika peldikukupotis![]()
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... kohtu-ette![]()
-
Külaline
Ma ilmselgelt ei sätikski ennast sellisesse olukorda, kus ma olen kelleltki kelmusega raha välja petnud või võlgu jäänud. Ma saan aru, et sina küll käituksid nii?Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 18:18Mina ka ei maksaks, kui on võimalik mitte maksta. Miks siis üldse midagi sellist teha. Sa maksaks laksust minki 300K ära? Müüksid oma kodu ja läheksid puu alla elama? Vaevalt sul nii kallis kodugi on.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 09:59See on ka ebameeldiv, et ise mingit häbi oma tegude üle ei tunne ja ütles ülbelt, et tema ei kavatsegi midagi tagasi maksta, kuigi raha oleks. Seega ega ta ju grammigi ennast muutnud ei ole. Nii et väga palju parem ikkagi pole ka.Külaline kirjutas: ↑30 Mai 2026 19:01 On ikka hull ka see, ta pettis ka oma lähiringkonnalt, võttis nende nimele telefoni vms. Googeldage ise. Joomahull ehk jah ei ole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline