Nii? Ja see artikkel tõestab ju Kaja õiget tegutsemist. Kuidas sa sellest teisiti küll aru said?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 14:19 Oh, sa kallis Kaja ajupesu ohver. Hari ennast faktidega
https://www.eestipank.ee/blogi/madis-mu ... k-probleem
Toidu hinnad tõusevad, kolm maksutõusu, tulumaks +4%
-
Külaline
-
Külaline
Jeerum, need Mardid ja Martinid ei saa isegi oma partei juhtimisega hakkama. Anna nende kätte riigitüür... Säästmisega nad küll ei tegelenud.
Aga kui üks inimene usub imedesse ja peab kedagi Jumala asemikuks maal, mis seal ikka teha...
Aga kui üks inimene usub imedesse ja peab kedagi Jumala asemikuks maal, mis seal ikka teha...
-
Külaline
Kes seal parteis üldse veel on. Nende viimane fänn on see foorumi Revolver, kes elatub puudetoetusest ja tööd ei tee.
-
Külaline
Seal on veel Helmed, Epler ja Kert Kingo… rohkem ei meenugiKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 16:54 Kes seal parteis üldse veel on. Nende viimane fänn on see foorumi Revolver, kes elatub puudetoetusest ja tööd ei tee.
-
Külaline
Ma justkui mäletan uudist, et Kingo viskasid nad ise välja. Epler tabati meesterahvale rammusat musi andmas, ei tea kas on veel parteis...
-
Külaline
Ei, Kingo viskasid paar ekrekat mingi linna volikogu fraktsioonist välja enne kui ise lahkusid. Parteis on perekond Kingod ikka edasi. Vot homoerootlise mainekahjustamise arutelu pole jah veel kuulda nagu olnud. Helmed šokis - see homondus on nakkavam kui nad oskasid karta. Epner, vaene mees, on kusagil pimedas nurgataguses vikerkaarevärvilise propagandakuvaldaga kuklasse saanud. Eks see ikka üks liberastide vandenõu ole!Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:06 Ma justkui mäletan uudist, et Kingo viskasid nad ise välja. Epler tabati meesterahvale rammusat musi andmas, ei tea kas on veel parteis...![]()
-
Külaline
Kas Võrklaev ei saanudki mingit tähtsat kohta? Sselline võimekas meesKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 16:09 Tandem Kallas-Võrklaev oli saamatu ja see veidrik Riisalo majandusministrina samuti. Kallast huvitas ainult vene-ukraina sõda, Võrklaev pendeldas nagu peata kana erinevate maksuideede vahel ja Riisalo käis ainult lennukites magamas. Mul on märksa rohkem usku Michalisse ja ausalt öeldes ka Ligisse. Aga eks näis, mis saab.
-
Külaline
Vist mitte jah, kui Kaja teda kaasa ei võta juhuslikult. Peab uuesti maamõõtmise meelde tuletama, aga see on igati aus töö. Saab ka värskes õhus viibida, mitte umbses ministeeriumikabinetis.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 19:08Kas Võrklaev ei saanudki mingit tähtsat kohta? Sselline võimekas meesKülaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 16:09 Tandem Kallas-Võrklaev oli saamatu ja see veidrik Riisalo majandusministrina samuti. Kallast huvitas ainult vene-ukraina sõda, Võrklaev pendeldas nagu peata kana erinevate maksuideede vahel ja Riisalo käis ainult lennukites magamas. Mul on märksa rohkem usku Michalisse ja ausalt öeldes ka Ligisse. Aga eks näis, mis saab.![]()
-
Külaline
Ei valinud ühtegi neist, aga maksutõusu ma pooldan. Heaoluriiki muumoodi ei ehita, kui kõrgete maksudega. Eriti ajal, kui sündivus on miinuses ja välistööjõudu riiki lasta ei taheta. Või mis variante sina näed? Pensioniiga tõstetakse lähiajal niikuinii.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑20 Juul 2024 13:46 Ha-haa, valimiste ajal olid kõik foorumid oravate ja E200 entusiaste täis. Perekooli ilmus ennenägematuid kasutajanimesid, kõik REF-i laitjaid maha tampimas.
Nautige nüüd!!!
-
Külaline
Sa ssi arvad, et heaoluriiki saab kõrgete maksudega?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:13 Ei valinud ühtegi neist, aga maksutõusu ma pooldan. Heaoluriiki muumoodi ei ehita, kui kõrgete maksudega. Eriti ajal, kui sündivus on miinuses ja välistööjõudu riiki lasta ei taheta. Või mis variante sina näed? Pensioniiga tõstetakse lähiajal niikuinii.
Arvad, et sündivust tõstab maksudega?
Kui pensioniiga tõstetakse, siis puudub üldse mõte pensioni sammsatesse midagi koguda.
-
Külaline
Jee, maksud on lahedad. Rikkad optimeerivad ja vaesed maksavad. Kõik on rahul!Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:13Ei valinud ühtegi neist, aga maksutõusu ma pooldan. Heaoluriiki muumoodi ei ehita, kui kõrgete maksudega. Eriti ajal, kui sündivus on miinuses ja välistööjõudu riiki lasta ei taheta. Või mis variante sina näed? Pensioniiga tõstetakse lähiajal niikuinii.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑20 Juul 2024 13:46 Ha-haa, valimiste ajal olid kõik foorumid oravate ja E200 entusiaste täis. Perekooli ilmus ennenägematuid kasutajanimesid, kõik REF-i laitjaid maha tampimas.
Nautige nüüd!!!
-
Külaline
Kuidas nais-rätipäid aina rohkem ringi liigub kui välistööjõudu ei lubata? Või ok, ega nad vast tööd ei tee jah.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:13
Ei valinud ühtegi neist, aga maksutõusu ma pooldan. Heaoluriiki muumoodi ei ehita, kui kõrgete maksudega. Eriti ajal, kui sündivus on miinuses ja välistööjõudu riiki lasta ei taheta. Või mis variante sina näed? Pensioniiga tõstetakse lähiajal niikuinii.
-
Külaline
Kärbitakse ju. Seda öeldi ju esimese asjana, et avalikus sektoris tuleb 10-protsendiline kärbe (kõik ministeeriumid ja allasutused). See tähendab kokkuhoidu 2025. aastal 123 miljonit, 2026. aastal 230 miljonit ja 2027. aastal 314 miljonit. Lisaks müüakse maha suur hulk hetkel riigile kuuluvat vara ning erastatakse ettevõtted, mida on riigil endal liiga kallis ja ebavajalik üleval pidada.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 11:34 Miks ei kärbita igasugu suvepäevi, talvepäevi, kokkutulekuid, meeneid - pastakaid, märke, brošüüre ja jumal teab mida veel mis kriisiajal esmatähtsad ei tundu?
Mina pooldan ka seda, et rahandus oleks korras ja maksuküür kadunud. Ka oleksin nõus automaksuga, kui seda makstaks vaid autode eest, mida kasutatakse, kaasa arvatud maksaks need autod, mis riiki läbivad või kasutatakse riigis, aga on välismaa registrites. Lisaks pooldan ma käibemaksu erisuse kadumist majutustelt, turismimaksu asemel. samuti olen ma kodanikupalga pooldaja ja odava lühiajalise (11+1 kuu) võõrtööjõu riiki lubamist, aga samas keeraks kraanid kinni pikaajaliste elamislubade jagamisele.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:13Ei valinud ühtegi neist, aga maksutõusu ma pooldan. Heaoluriiki muumoodi ei ehita, kui kõrgete maksudega. Eriti ajal, kui sündivus on miinuses ja välistööjõudu riiki lasta ei taheta. Või mis variante sina näed? Pensioniiga tõstetakse lähiajal niikuinii.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑20 Juul 2024 13:46 Ha-haa, valimiste ajal olid kõik foorumid oravate ja E200 entusiaste täis. Perekooli ilmus ennenägematuid kasutajanimesid, kõik REF-i laitjaid maha tampimas.
Nautige nüüd!!!
Kodanikupalka jagaks esialgu töötavatele inimestele, lastele ja pensionäridele, katteallikaks tulumaksuvaba miinimumi kaotamine, pensionite vähendamine ja lastetoetuste kaotamine (paljulasteliste toetuse jätaks alles). Kõik mõtlevad, et milles siis point, aga mõte on see, et sellega me sisuliselt maksustaksime turiste, võõrtööjõudu ja hallipassimehi, kes tulumaksu maksavad, pensioni saavad ja kellele ka riik praegu lahkelt lastetoetusi jagab. Ehk siis vähendada nt pensione 170 euri võrra, saaks maksta kodanikupalka 200eur, kaotada 80-100eur lastetoetusi, saaks maksta lastele 100eurist kodanikupalka ja jääks ülegi, ning ka tulumaksuvaba miinimumi kadu oleks ju väiksem kui makstav kodanikupalk. Sellega muudame oma riigi mitteatraktiivseks igasugu pagulastele, ka oleks see oluline motivaator mittekodanikele kodakondsuse taotlemiseks, praegu nad seda lihtsalt ei soovi, kuna neil on viisavabadus Venemaaga. Lisaks toetaks kodanikupalk ehk ka eestlaste välismaalt koju meelitajana ja looks ka ehk ühtsustunde, muudaks kodanikuks olemise väärtuseks omaette, suurendaks kaitsetahet jne.
Ma pole veel senini leidnud erakonda, kes oleks oma. Viimastel Riigikogu valimistel andsin oma hääle parempoolsetele, enne seda olen olnud Isamaa valija. Praegu on Isamaast saanud ekrelaadne populistlik erakond. Vaatan, mis saab uutest konservatiividest.
Reffe ei toeta, nad on eluaeg keeldunud rikkureid rohkem maksustamast, aga minuarvates peaks meil olema astmeline tulumaks, kes rohkem teenib, peaks ka rohkem maksma. Olgu siis nt 1-2000eur- 20%, sellest edasi 2000-4000eur 24% ja siis 4000+ oleks 26%. Ning sissetulekud oleks liidetavad, st palk+dividendid+vara müügist saadav tulu jne. Sest suure tulu saajad, saavad ju seda ka enamasti tänu sellele, et nende töötajad ja teenuseosutajad saavad neist vähem tulu, juuksurid ei teeni ju 4000+eur, aga teenindavad neid jne.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Kert on Kingo abielusideme kaudu minu klassivend Küllo Kingoga, Harri Kingo peaks olema viimase sugulane.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:18Ei, Kingo viskasid paar ekrekat mingi linna volikogu fraktsioonist välja enne kui ise lahkusid. Parteis on perekond Kingod ikka edasi. Vot homoerootlise mainekahjustamise arutelu pole jah veel kuulda nagu olnud. Helmed šokis - see homondus on nakkavam kui nad oskasid karta. Epner, vaene mees, on kusagil pimedas nurgataguses vikerkaarevärvilise propagandakuvaldaga kuklasse saanud. Eks see ikka üks liberastide vandenõu ole!Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 17:06 Ma justkui mäletan uudist, et Kingo viskasid nad ise välja. Epler tabati meesterahvale rammusat musi andmas, ei tea kas on veel parteis...![]()
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
Tulumaksuvaba miinimumine langetamine/tõstmine on see, mis mõjutab kõige tugevamini kõige vaesemaid.Tõutäkk kirjutas: ↑21 Juul 2024 06:26Mina pooldan ka seda, et rahandus oleks korras ja maksuküür kadunud. Ka oleksin nõus automaksuga, kui seda makstaks vaid autode eest, mida kasutatakse, kaasa arvatud maksaks need autod, mis riiki läbivad või kasutatakse riigis, aga on välismaa registrites. Lisaks pooldan ma käibemaksu erisuse kadumist majutustelt, turismimaksu asemel. samuti olen ma kodanikupalga pooldaja ja odava lühiajalise (11+1 kuu) võõrtööjõu riiki lubamist, aga samas keeraks kraanid kinni pikaajaliste elamislubade jagamisele.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:13Ei valinud ühtegi neist, aga maksutõusu ma pooldan. Heaoluriiki muumoodi ei ehita, kui kõrgete maksudega. Eriti ajal, kui sündivus on miinuses ja välistööjõudu riiki lasta ei taheta. Või mis variante sina näed? Pensioniiga tõstetakse lähiajal niikuinii.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑20 Juul 2024 13:46 Ha-haa, valimiste ajal olid kõik foorumid oravate ja E200 entusiaste täis. Perekooli ilmus ennenägematuid kasutajanimesid, kõik REF-i laitjaid maha tampimas.
Nautige nüüd!!!
Kodanikupalka jagaks esialgu töötavatele inimestele, lastele ja pensionäridele, katteallikaks tulumaksuvaba miinimumi kaotamine, pensionite vähendamine ja lastetoetuste kaotamine (paljulasteliste toetuse jätaks alles). Kõik mõtlevad, et milles siis point, aga mõte on see, et sellega me sisuliselt maksustaksime turiste, võõrtööjõudu ja hallipassimehi, kes tulumaksu maksavad, pensioni saavad ja kellele ka riik praegu lahkelt lastetoetusi jagab. Ehk siis vähendada nt pensione 170 euri võrra, saaks maksta kodanikupalka 200eur, kaotada 80-100eur lastetoetusi, saaks maksta lastele 100eurist kodanikupalka ja jääks ülegi, ning ka tulumaksuvaba miinimumi kadu oleks ju väiksem kui makstav kodanikupalk. Sellega muudame oma riigi mitteatraktiivseks igasugu pagulastele, ka oleks see oluline motivaator mittekodanikele kodakondsuse taotlemiseks, praegu nad seda lihtsalt ei soovi, kuna neil on viisavabadus Venemaaga. Lisaks toetaks kodanikupalk ehk ka eestlaste välismaalt koju meelitajana ja looks ka ehk ühtsustunde, muudaks kodanikuks olemise väärtuseks omaette, suurendaks kaitsetahet jne.
Ma pole veel senini leidnud erakonda, kes oleks oma. Viimastel Riigikogu valimistel andsin oma hääle parempoolsetele, enne seda olen olnud Isamaa valija. Praegu on Isamaast saanud ekrelaadne populistlik erakond. Vaatan, mis saab uutest konservatiividest.
Reffe ei toeta, nad on eluaeg keeldunud rikkureid rohkem maksustamast, aga minuarvates peaks meil olema astmeline tulumaks, kes rohkem teenib, peaks ka rohkem maksma. Olgu siis nt 1-2000eur- 20%, sellest edasi 2000-4000eur 24% ja siis 4000+ oleks 26%. Ning sissetulekud oleks liidetavad, st palk+dividendid+vara müügist saadav tulu jne. Sest suure tulu saajad, saavad ju seda ka enamasti tänu sellele, et nende töötajad ja teenuseosutajad saavad neist vähem tulu, juuksurid ei teeni ju 4000+eur, aga teenindavad neid jne.
Selle tõttu olen väga vastu selle langetamisele veel enam kaotamisele.
Kodanikupalga idee on minu meelest ka täiesti ajuvaba. Milleks? Terve täiskasvanud inimene ei peaks üldse mingit toetust saama. Mine tööle! No päriselt
Lastetoetus võiks olla vajaduspõhine, aga ma saan aru, et selle vajaduspõhisuse tõestamine on niipalju keeruline, et seda pole mõtekas teha.
Mida sa optimeerimise all silmas pead ja miks vaesed samamoodi optimeerida ei või?Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:56 Jee, maksud on lahedad. Rikkad optimeerivad ja vaesed maksavad. Kõik on rahul!
-
Külaline
Astmeline tulumaks. Ja mitte koorida neid kes saavad kuni 4000 bruto vaid ikka neid kelle kuulaekumised on viiekohalised. Vaesed maksku, nad ei protesti ja pole ohtu need kuhugi minema kah hakkaks.Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:56Jee, maksud on lahedad. Rikkad optimeerivad ja vaesed maksavad. Kõik on rahul!Külaline kirjutas: ↑20 Juul 2024 23:13Ei valinud ühtegi neist, aga maksutõusu ma pooldan. Heaoluriiki muumoodi ei ehita, kui kõrgete maksudega. Eriti ajal, kui sündivus on miinuses ja välistööjõudu riiki lasta ei taheta. Või mis variante sina näed? Pensioniiga tõstetakse lähiajal niikuinii.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑20 Juul 2024 13:46 Ha-haa, valimiste ajal olid kõik foorumid oravate ja E200 entusiaste täis. Perekooli ilmus ennenägematuid kasutajanimesid, kõik REF-i laitjaid maha tampimas.
Nautige nüüd!!!
-
Külaline
Vaestel ei ole sellist aega ja energiat. Rikkad saavad optimeerida oma igapäevaelu, autoomanikud, kodumasinad mis hõlpsustavad igapäevast majandamist. Rikkamatel kodukokad, kullerteenusega toidukorrad ning kodukoristus teenus sisse ostetud. Rikas palkab reegleid tundva inimese
Mismoodi see kõik aitab makse optimeerida (peale viimase, mis pole eraasjades ka jõukamate hulgas kuigi levinud, me pole Ameerika)? Sa räägid praegu ju aja kokkuhoiust. Aeg pole küll selleks mingi kriteerium. Teadmised ja vähemalt ühe ettevõtte omamine, mille kaudu kulusid kantida - need on kaks peamist optimeerimise võimalust ning mõlemad on kättesaadavad ka nn. vaestele. Objektiivseid erinevusi ei ole, tegelikult.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 12:06 Vaestel ei ole sellist aega ja energiat. Rikkad saavad optimeerida oma igapäevaelu, autoomanikud, kodumasinad mis hõlpsustavad igapäevast majandamist. Rikkamatel kodukokad, kullerteenusega toidukorrad ning kodukoristus teenus sisse ostetud. Rikas palkab reegleid tundva inimese
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist