Rangluu murd 7 aastasel lapsel.
Rangluu murd 7 aastasel lapsel.
Mis hinnaga on ortoos(retseptiga)?
Kas kellelgi äkki vedeleb ortoos?
Mida peaks veel teadma?
Kas kellelgi äkki vedeleb ortoos?
Mida peaks veel teadma?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ortoosi kasutamine on sellel puhul üsna mõttetu ja ebamugav. Huvitav, et seda üldse soovitati. Arst/õde näitab, kuidas toestada, paraneb hästi ja kiiresti.
-
Külaline
Ortoos nö retseptiga ei maksnud suurt midagi, oli ehk retseptitasu vaid. Laps on murdmud ükshaaval molemad rangluud.
Jah, on kodus alles. Midagi ebamugavat selle kandmises küll ei olnud, traksid seljal risti põhimotteliselt.
Jah, on kodus alles. Midagi ebamugavat selle kandmises küll ei olnud, traksid seljal risti põhimotteliselt.
10 päeva möödas, ortoosiga, käisime täna röntgenis, pole mingi muutust, luuotsad pole üldse kohakuti, vaid täiesti paralleelsetel joontel Perearst soovitas Tallinna lastehaigla emosse minna.Guest kirjutas: ↑31 Mai 2026 00:58 Ortoos nö retseptiga ei maksnud suurt midagi, oli ehk retseptitasu vaid. Laps on murdmud ükshaaval molemad rangluud.
-
Külaline
Käige siis kähku äraTõutäkk kirjutas: ↑01 Juun 2026 10:0710 päeva möödas, ortoosiga, käisime täna röntgenis, pole mingi muutust, luuotsad pole üldse kohakuti, vaid täiesti paralleelsetel joontel Perearst soovitas Tallinna lastehaigla emosse minna.Guest kirjutas: ↑31 Mai 2026 00:58 Ortoos nö retseptiga ei maksnud suurt midagi, oli ehk retseptitasu vaid. Laps on murdmud ükshaaval molemad rangluud.
Käisin ära. Ikkagi on kõik ok. Lastele peale ortoosi muud ravi ei kasutata ja arst ütles, et see, et pildil luuotsad pole kohakuti ei olevat probleem. 16.06 taas Lastehaiglasse vastuvõtule.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 10:38Käige siis kähku äraTõutäkk kirjutas: ↑01 Juun 2026 10:0710 päeva möödas, ortoosiga, käisime täna röntgenis, pole mingi muutust, luuotsad pole üldse kohakuti, vaid täiesti paralleelsetel joontel Perearst soovitas Tallinna lastehaigla emosse minna.Guest kirjutas: ↑31 Mai 2026 00:58 Ortoos nö retseptiga ei maksnud suurt midagi, oli ehk retseptitasu vaid. Laps on murdmud ükshaaval molemad rangluud.
Järelikult saab, sest mu perearst ütles nii, et ilma saatekirjata lastehaigla emosse.Guest kirjutas: ↑02 Juun 2026 15:11 Kuidas saab nii vana traumaga EMO-sse minna?
Ja korduvvisiit 16.06 on ka samas kohas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist