60-aastase näohooldustooted
-
Külaline
60-aastase näohooldustooted
60 ringis naised, milliseid näohooldustooteid kasutate?
Olen siiani kasutanud Filorga, Lancome, Guinot ja Shiseido odavama otsa tooteid ja aeg-ajalt ka Babe ja Holika Holika seerumeid-näokreeme. Viimasel ajal aga tundub, et need tooted ei mõju enam, nägu ei tundu värske ka peale nädalavahetustel 8-9-tunnist magamist. Jah, tean, et vanus on selline, et nahk ei saagi enam ammu kahekümneaastase inimese oma olla, aga omati on see järsk vananemine ehmatav.
Kirurgilist sekkumist ei plaani, aga kas on mingid tooted ja protseduurid, mida julgete soovitada? Suvel puhkuse ajal tahaksin üle pika aja ka näohooldusesse jõuda, kas oskate mingit liftingut soovitada?
Olen siiani kasutanud Filorga, Lancome, Guinot ja Shiseido odavama otsa tooteid ja aeg-ajalt ka Babe ja Holika Holika seerumeid-näokreeme. Viimasel ajal aga tundub, et need tooted ei mõju enam, nägu ei tundu värske ka peale nädalavahetustel 8-9-tunnist magamist. Jah, tean, et vanus on selline, et nahk ei saagi enam ammu kahekümneaastase inimese oma olla, aga omati on see järsk vananemine ehmatav.
Kirurgilist sekkumist ei plaani, aga kas on mingid tooted ja protseduurid, mida julgete soovitada? Suvel puhkuse ajal tahaksin üle pika aja ka näohooldusesse jõuda, kas oskate mingit liftingut soovitada?
-
Külaline
Kas nahk on nagu Gomeli tapeet?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 21:12ah, tean, et vanus on selline, et nahk ei saagi enam ammu kahekümneaastase inimese oma olla, aga omati on see järsk vananemine ehmatav.
-
Külaline
Ise käin iluravis kord kuus, juba aastaid (olen sama vana), kodus kasutan lisaks koorimist, seerumeid ja päikesekaitsega niisutavat kreemi. Kasutasin pikalt Renophase tooteid siis testisin Korea kreeme/seerumeid, aga jäävad küpsele nahale liiga lahjaks. Meil nii erinev kliima ja nende tooted liiga kerged (sobivad hästi 20-35a). Hiljuti avastasin Camaleoni tooted, neil väga head seerumid ja uudne päikeskreem ka. Olen nüüd mitmeid tooteid testinud, toimivad väga hästi. Alla seerum, peale niisutav kreem, kui tubane elu, kui õues, siis seerumi peale niisutav päikesekreem. Kui peole minek, siis silma alla maagilist seerumit kottide eemaldamiseks jne.
Koorija on Treaclemoon, kehale mõeldud, aga sobib näolegi väga hästi, hea hinnaga ka.
Koorija on Treaclemoon, kehale mõeldud, aga sobib näolegi väga hästi, hea hinnaga ka.
-
Külaline
Kui kirurgiat ei taha, siis palju värskemaks teevad süstid, redermalisatsioon, Radiesse, Sculptra. Kallid on küll, aga on vahet märgata ka. Laserit praegu kevadel ei tehta. Kreemide peale ei ole vaja väga palju raisata, apteegist saab parema kvaliteediga kreeme, mis pole nii kallid, aga sama efektiivsed või paremadki. Ja ega ükski kreem sul midagi väga paremaks ei tee, oluline on niisutus ja SPF kogu aeg, ka toas.
-
Külaline
Mida tähendab iluravi?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:42 Ise käin iluravis kord kuus, juba aastaid (olen sama vana), kodus kasutan lisaks koorimist, seerumeid ja päikesekaitsega niisutavat kreemi. Kasutasin pikalt Renophase tooteid siis testisin Korea kreeme/seerumeid, aga jäävad küpsele nahale liiga lahjaks. Meil nii erinev kliima ja nende tooted liiga kerged (sobivad hästi 20-35a). Hiljuti avastasin Camaleoni tooted, neil väga head seerumid ja uudne päikeskreem ka. Olen nüüd mitmeid tooteid testinud, toimivad väga hästi. Alla seerum, peale niisutav kreem, kui tubane elu, kui õues, siis seerumi peale niisutav päikesekreem. Kui peole minek, siis silma alla maagilist seerumit kottide eemaldamiseks jne.
Ise hakkasin aasta tagasi kasutama Image tooteid. Kallid, aga väga head. Olen ostnud kõik MAX tooted, lisaks retinooliga öökreemi, hüaluroonseerumi ja kooriva kehakreemi.
https://imageskincare.ee/tootekategooria/the-max/
-
Külaline
Nee on tõesti päris kallid! Ja ma ei usu, et neist vananemise ilmingute vastu mingit abi on. Kui oleks, ei valiks kõik kuulsad ja jõukad lõpuks ikka kirurgilist sekkumist. Aga kui rahaliselt saaks neid omale lubada, siis kahju nad vast ei tee.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 12:14
Ise hakkasin aasta tagasi kasutama Image tooteid. Kallid, aga väga head. Olen ostnud kõik MAX tooted, lisaks retinooliga öökreemi, hüaluroonseerumi ja kooriva kehakreemi.
-
Külaline
On küll abi, vahe tuli juba esimese kuuga. Silmaalune veidi rippuv nahk läks trimmi, näonahk pringimaks. Alustasingi kõigepealt hüaluroonseerumi, Max näokreemi ja max silmakreemiga. Seejärel hakkasin teisi tooteid juurde ostma. Oli ka 1 kreem, mis ei sobinud, C-vitamiinikreem, ärritas. Tuli välja, et nendes toodetes on tugevad toimeained sees.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 15:58Nee on tõesti päris kallid! Ja ma ei usu, et neist vananemise ilmingute vastu mingit abi on. Kui oleks, ei valiks kõik kuulsad ja jõukad lõpuks ikka kirurgilist sekkumist. Aga kui rahaliselt saaks neid omale lubada, siis kahju nad vast ei tee.Guest kirjutas: ↑18 Mai 2026 12:14
-
Külaline
Iluravi tähendab kosmeetilisi protseduure, hape, lihvimine, dermaroller, spets. massaaz, maksid, valgusteraapia jne, vahel ka Sculptra ja muud vastavad kollageeni ergutajad.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 12:14Mida tähendab iluravi?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:42 Ise käin iluravis kord kuus, juba aastaid (olen sama vana), kodus kasutan lisaks koorimist, seerumeid ja päikesekaitsega niisutavat kreemi. Kasutasin pikalt Renophase tooteid siis testisin Korea kreeme/seerumeid, aga jäävad küpsele nahale liiga lahjaks. Meil nii erinev kliima ja nende tooted liiga kerged (sobivad hästi 20-35a). Hiljuti avastasin Camaleoni tooted, neil väga head seerumid ja uudne päikeskreem ka. Olen nüüd mitmeid tooteid testinud, toimivad väga hästi. Alla seerum, peale niisutav kreem, kui tubane elu, kui õues, siis seerumi peale niisutav päikesekreem. Kui peole minek, siis silma alla maagilist seerumit kottide eemaldamiseks jne.
Vaatasin seda imageskini - koostises pole mitte midagi erilist, mis põhjendaks hinda, samad toimeained väga paljudes ja palju odavama hinnaga.
Võrdluseks näiteks: https://serabella.ee/toode/camaleon-sol ... reem-50ml/ Hinnavahe on neljakordne, täiesti põhjendamatult. Paljudel tootjatel muide ongi see äriidee, et hind peab olema kallis, muidu klient ei pea tõhusaks, tõele vastav fenomen.
Olen aastate jooksul palju kalleid kreeme testinud, ka väga kalleid, aga mingit imet ükski neist ei teinud, et ohoo, see nüüd toimib. Seetõttu eelistangi mõistliku hinnaga tooteid, milles vajalikud toimeained olemas ja kulutan selle võrra rohkem raha iluravile.
-
Külaline
Usud sellesse igakuisesse nn iluravisse? Mina jälle ei ole mitte kunagi teinud ühtki sinu poolt kirjeldatud nn iluravi. Nüüd, vanuses 55 tegin Canwave RF näo-ja kaela Facelifti, aeg-ajalt ka täitesüstid ja botox. 10 aastat rahulikult vanusest maas.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:23Iluravi tähendab kosmeetilisi protseduure, hape, lihvimine, dermaroller, spets. massaaz, maksid, valgusteraapia jne, vahel ka Sculptra ja muud vastavad kollageeni ergutajad.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 12:14Mida tähendab iluravi?Külaline kirjutas: ↑17 Mai 2026 22:42 Ise käin iluravis kord kuus, juba aastaid (olen sama vana), kodus kasutan lisaks koorimist, seerumeid ja päikesekaitsega niisutavat kreemi. Kasutasin pikalt Renophase tooteid siis testisin Korea kreeme/seerumeid, aga jäävad küpsele nahale liiga lahjaks. Meil nii erinev kliima ja nende tooted liiga kerged (sobivad hästi 20-35a). Hiljuti avastasin Camaleoni tooted, neil väga head seerumid ja uudne päikeskreem ka. Olen nüüd mitmeid tooteid testinud, toimivad väga hästi. Alla seerum, peale niisutav kreem, kui tubane elu, kui õues, siis seerumi peale niisutav päikesekreem. Kui peole minek, siis silma alla maagilist seerumit kottide eemaldamiseks jne.
Vaatasin seda imageskini - koostises pole mitte midagi erilist, mis põhjendaks hinda, samad toimeained väga paljudes ja palju odavama hinnaga.
Võrdluseks näiteks: https://serabella.ee/toode/camaleon-sol ... reem-50ml/ Hinnavahe on neljakordne, täiesti põhjendamatult. Paljudel tootjatel muide ongi see äriidee, et hind peab olema kallis, muidu klient ei pea tõhusaks, tõele vastav fenomen.
Olen aastate jooksul palju kalleid kreeme testinud, ka väga kalleid, aga mingit imet ükski neist ei teinud, et ohoo, see nüüd toimib. Seetõttu eelistangi mõistliku hinnaga tooteid, milles vajalikud toimeained olemas ja kulutan selle võrra rohkem raha iluravile.
-
Külaline
Jaa, usun küll, ma oma meetodiga ka sama tulemuse saavutanud, ilma igasuguse faceliftita, botoxit pole iial teinud. See igakuine hooldus ergutab seda kollageenitootmist üsna tõhusalt, seetõttu pole täitesüste eriti vaja läinudki. Midagi ei ripu, kaelal pole ühtki kortsu. Tõe nimel pean küll mainima, et päikesekaitset (SPF50) kasutan pool aastast ja kaelale pole päikest võtnud viimased 25 aastat. Sellel on suur mõju, mida alahinnatakse sageli.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:51Usud sellesse igakuisesse nn iluravisse? Mina jälle ei ole mitte kunagi teinud ühtki sinu poolt kirjeldatud nn iluravi. Nüüd, vanuses 55 tegin Canwave RF näo-ja kaela Facelifti, aeg-ajalt ka täitesüstid ja botox. 10 aastat rahulikult vanusest maas.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:23Iluravi tähendab kosmeetilisi protseduure, hape, lihvimine, dermaroller, spets. massaaz, maksid, valgusteraapia jne, vahel ka Sculptra ja muud vastavad kollageeni ergutajad.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 12:14
Mida tähendab iluravi?
-
Külaline
See RF Facelift on samamoodi kollageeni tootmiseks, see ei ole lõikus. Teen aastas paar soojamaatrippi ja seal võtan mõnuga päikest, päikesekaitset kasutan vaid seal.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 19:19Jaa, usun küll, ma oma meetodiga ka sama tulemuse saavutanud, ilma igasuguse faceliftita, botoxit pole iial teinud. See igakuine hooldus ergutab seda kollageenitootmist üsna tõhusalt, seetõttu pole täitesüste eriti vaja läinudki. Midagi ei ripu, kaelal pole ühtki kortsu. Tõe nimel pean küll mainima, et päikesekaitset (SPF50) kasutan pool aastast ja kaelale pole päikest võtnud viimased 25 aastat. Sellel on suur mõju, mida alahinnatakse sageli.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:51Usud sellesse igakuisesse nn iluravisse? Mina jälle ei ole mitte kunagi teinud ühtki sinu poolt kirjeldatud nn iluravi. Nüüd, vanuses 55 tegin Canwave RF näo-ja kaela Facelifti, aeg-ajalt ka täitesüstid ja botox. 10 aastat rahulikult vanusest maas.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 17:23
Iluravi tähendab kosmeetilisi protseduure, hape, lihvimine, dermaroller, spets. massaaz, maksid, valgusteraapia jne, vahel ka Sculptra ja muud vastavad kollageeni ergutajad.
-
Külaline
Jah, vaatasin järgi, et see RF on mul tegelikult igakuise hoolduse sees, ma ainult ei teadnud seda nimetust (mul on selline komplekshooldus erinevate protseduuridega u 1,5h). Aga päikesekaitsest ainult soojal maal ei piisa, meie enda päike kahjustab nahka samal viisil. Muidugi, kui eriti päikese käes ei viibi ja töö kontoris, siis pole probleemi. Mul tuleb ikka aias ka toimetada. Soojal maal üritan ülepea õhtusel ajal ringi käia, rannas vedeleda ei suuda, liiga igav.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 21:01See RF Facelift on samamoodi kollageeni tootmiseks, see ei ole lõikus. Teen aastas paar soojamaatrippi ja seal võtan mõnuga päikest, päikesekaitset kasutan vaid seal.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 19:19Jaa, usun küll, ma oma meetodiga ka sama tulemuse saavutanud, ilma igasuguse faceliftita, botoxit pole iial teinud. See igakuine hooldus ergutab seda kollageenitootmist üsna tõhusalt, seetõttu pole täitesüste eriti vaja läinudki. Midagi ei ripu, kaelal pole ühtki kortsu. Tõe nimel pean küll mainima, et päikesekaitset (SPF50) kasutan pool aastast ja kaelale pole päikest võtnud viimased 25 aastat. Sellel on suur mõju, mida alahinnatakse sageli.Külaline kirjutas: ↑18 Mai 2026 18:51
Usud sellesse igakuisesse nn iluravisse? Mina jälle ei ole mitte kunagi teinud ühtki sinu poolt kirjeldatud nn iluravi. Nüüd, vanuses 55 tegin Canwave RF näo-ja kaela Facelifti, aeg-ajalt ka täitesüstid ja botox. 10 aastat rahulikult vanusest maas.
-
Külaline
kasutan babe ja matisi kreeme. teen näojoogat. näen kuuekümnese kohta suht normulks välja.
-
Külaline
Tipp-topp värk, kui ainult mees jalad ära peseksKülaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:05 kasutan babe ja matisi kreeme. teen näojoogat. näen kuuekümnese kohta suht normulks välja.
-
Külaline
Mingi näojooga sind ei aita. Ainult süstidega saad olla enam-vähem.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 22:05 kasutan babe ja matisi kreeme. teen näojoogat. näen kuuekümnese kohta suht normulks välja.
Mul on tööl sinusugune naine, kes väidab, et teda peetakse tütrega samaealiseks, tegelikkus on muidugi see, et nägu ripub ja silmalaud on väga lõtvunud ja karjuvad juba ammu facelifti järele.
Kuidas õhenenud nahaga ja tumedamad ning pisut allavajunud silmaalused paremaks saada? Kreem on hea, näohooldust teen ka microneedling ja happekoorimine - aga mõju lühiajaline vaid. Kas peaks tegema midagi intensiivsemat? Vanus küll 60 +, pole, 48 on.
-
Külaline
https://www.mlilukliinik.ee/et/silmaumb ... ell-vitran
Vaata seda, see peaks aitama.
Ise tegin 3x laserit smooth eye https://www.mlilukliinik.ee/et/smooth-eye
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline