Mõni laps saab selles vanuses veel rinda. Selles mõttes vajab laps ema kindlasti rohkem kui isa.Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 14:32Miks ta vajab? Samamoodi vajab oma isa, mõlemaid vajab 50%.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 08:58Oleks siiski kena sellest eelnevalt ka lapse ema teavitada. Antud juhul on tegu siiski väga pisikese lapsega, kes vajab oma ema.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:28
Nii isa kui ka laps on Prantsusmaa kodanikud. Pole ilmselt kuritegu sinna sõita. Mingi lapsehoolduse võitlus ilmselt.
Kadunud inimesed
-
Külaline
-
Külaline
Mõni jah, üldiselt selles vanuses enam mitte. Pudelitoit pole ka paha, selles mõttes pole seda ema üldse vaja.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 21:51Mõni laps saab selles vanuses veel rinda. Selles mõttes vajab laps ema kindlasti rohkem kui isa.
-
Külaline
Puhas loogika ei ütle, et kui antud laps oli isaga, siis järelikult ta rinnalaps polnud?Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 21:51Mõni laps saab selles vanuses veel rinda. Selles mõttes vajab laps ema kindlasti rohkem kui isa.
-
Külaline
Rääkiva suure lapse, kes kõnnib ja hambad suus imetamine on ikka väga imelik. Tõenäoliselt oli probleem sinus, et sa ei suutnud lahti lasta. Üle aastase imetamine põhjustab lastele katkiseid piimahambaid ning takistab raual verre imenduda.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:20Ma olen see "imelik", kelle lapsed sündisid ajal, kui vanemapuhkust ei olnud veel välja mõeldudki. Kuidas ma sain lasta siis mehel vanemapuhkusel olla?
Lapse imetamine on imelik?
-
Külaline
On sul mõni viide ka panna oma targale jutule?Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:26Rääkiva suure lapse, kes kõnnib ja hambad suus imetamine on ikka väga imelik. Tõenäoliselt oli probleem sinus, et sa ei suutnud lahti lasta. Üle aastase imetamine põhjustab lastele katkiseid piimahambaid ning takistab raual verre imenduda.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:20Ma olen see "imelik", kelle lapsed sündisid ajal, kui vanemapuhkust ei olnud veel välja mõeldudki. Kuidas ma sain lasta siis mehel vanemapuhkusel olla?Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:18
Igasuguseid imelikke on olemas.
Kas sa oled see, kes oma mehel ei lubanud lapsega vanemapuhkusel olla?
Lapse imetamine on imelik?
-
Külaline
Tore jah, aga see laps ju ilmselt mitte, kui sai isaga nädalavahetust veetma minna.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:16 Minu laps sai kaks aastat rinda.
-
Külaline
Vot see on, kui mingi vana välismaalasega lapse saad. Alati tuleb sellest jama.
-
Külaline
kondoom on parimKülaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 23:03 Vot see on, kui mingi vana välismaalasega lapse saad. Alati tuleb sellest jama.
-
Külaline
WHO soovitus on imetada kuni lapse 2-aastaseks saamiseni. Kuskilt olen lugenud, et isegi kuni 3a saamiseni.Külaline kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:26Rääkiva suure lapse, kes kõnnib ja hambad suus imetamine on ikka väga imelik. Tõenäoliselt oli probleem sinus, et sa ei suutnud lahti lasta. Üle aastase imetamine põhjustab lastele katkiseid piimahambaid ning takistab raual verre imenduda.
-
Külaline
Ma ei kujuta ette mis naise rindadest järgi jääb kui ta kaks aastat imetab, rinnahoidjad koguaeg lainetavad.
-
Külaline
Ma jäin nüüd seda mõtlema, et kui ema ise ka nälgib(arengumaades), kui kvaliteetne siis rinnapiim olla saab...
-
Külaline
Kuskohast sa seda tead? Isa ilmselt on jah, aga laps ei pruugi olla muu riigi kodanik. Täiesti võimalik, et on hoopis sündinud Eestis.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 23:28 Nii isa kui ka laps on Prantsusmaa kodanikud.
-
Külaline
Oli kirjas, et on tegu Prantsuse kodanikega.
-
Külaline
TA lingitud artiklis on nii öeldud.
-
Külaline
Kaika Laine oli ka imelik. Aga väga heas mõttes imelik. Tema sai kooli kuni 7-aastaseni, ehk kuni kooli minekuni. Ja vaat, mis välja tuli!Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:26Rääkiva suure lapse, kes kõnnib ja hambad suus imetamine on ikka väga imelik. Tõenäoliselt oli probleem sinus, et sa ei suutnud lahti lasta. Üle aastase imetamine põhjustab lastele katkiseid piimahambaid ning takistab raual verre imenduda.
Üldiselt, sul ei tasu rääkida asjadest, millega endal kunagi pistmist ei ole olnud. Saan aru, et osade inimeste jaoks on imetamine rõve tegevus, aga ära oma foobiaid ja viltust maailma pilti teistele peale sunni!
-
Külaline
Vastupidi, imetamine on väga normaalne tegevus, aga ikka mõistlikkuse piirides. Mu laps hakkas kolmselt veerima Äripäeva pealkirju, päris rõve, kui vahepeal mõtisklema jäädes oleks tissi suhu haaranud ja lutsutanud.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2026 07:28Kaika Laine oli ka imelik. Aga väga heas mõttes imelik. Tema sai kooli kuni 7-aastaseni, ehk kuni kooli minekuni. Ja vaat, mis välja tuli!Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:26Rääkiva suure lapse, kes kõnnib ja hambad suus imetamine on ikka väga imelik. Tõenäoliselt oli probleem sinus, et sa ei suutnud lahti lasta. Üle aastase imetamine põhjustab lastele katkiseid piimahambaid ning takistab raual verre imenduda.
Üldiselt, sul ei tasu rääkida asjadest, millega endal kunagi pistmist ei ole olnud. Saan aru, et osade inimeste jaoks on imetamine rõve tegevus, aga ära oma foobiaid ja viltust maailma pilti teistele peale sunni!
-
Külaline
Samas surud ise oma imetamist teistele peale.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2026 07:28Kaika Laine oli ka imelik. Aga väga heas mõttes imelik. Tema sai kooli kuni 7-aastaseni, ehk kuni kooli minekuni. Ja vaat, mis välja tuli!Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:26Rääkiva suure lapse, kes kõnnib ja hambad suus imetamine on ikka väga imelik. Tõenäoliselt oli probleem sinus, et sa ei suutnud lahti lasta. Üle aastase imetamine põhjustab lastele katkiseid piimahambaid ning takistab raual verre imenduda.
-
Külaline
Leitigi Prantsuse kodanikud üles. Midagi kuritegelikku ilmselt ei ole, sest ”laps viibib isa hoole all”. Aga ju seal mingi peresisene arusaamatus voi tüli oli.
https://www.postimees.ee/8483304/lapseg ... leiti-ules
https://www.postimees.ee/8483304/lapseg ... leiti-ules
-
Külaline
Jutt oli sellest, et kuni 2-aastaseni on igati ok rinda anda. 3-aastastest ei ole keegi midagi kirjutanud.Guest kirjutas: ↑03 Juun 2026 08:23Vastupidi, imetamine on väga normaalne tegevus, aga ikka mõistlikkuse piirides. Mu laps hakkas kolmselt veerima Äripäeva pealkirju, päris rõve, kui vahepeal mõtisklema jäädes oleks tissi suhu haaranud ja lutsutanud.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2026 07:28Kaika Laine oli ka imelik. Aga väga heas mõttes imelik. Tema sai kooli kuni 7-aastaseni, ehk kuni kooli minekuni. Ja vaat, mis välja tuli!Guest kirjutas: ↑01 Juun 2026 22:26
Rääkiva suure lapse, kes kõnnib ja hambad suus imetamine on ikka väga imelik. Tõenäoliselt oli probleem sinus, et sa ei suutnud lahti lasta. Üle aastase imetamine põhjustab lastele katkiseid piimahambaid ning takistab raual verre imenduda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist