Pesumasin kuivatiga
-
Külaline
Pesumasin kuivatiga
Kunagi ei soovitatud osta pesumasin-kuivati 2 in 1, aga aega on nüüd nii palju edasi läinud, et turul on kindlasti asjalikke töökindlaid seadmeid. Kuna mul läks just pesumasin katki ja kuivati oli juba enne plaanis osta, siis mõtlesin uurida, kas võtta kaks kärbest ühe hoobiga. Mis teie kogemused? Ruumipuudust muidu vannitoas ei ole, mahuks ka 2 masinat.
-
Külaline
Tehnoloogia ei ole muutunud. Ikka on sama küttekeha mis toodab pesukuivatamiseks vajalikku kuumust. Minu naaber ostis, kaks kuud ja saatis garantiisse, sai tagasi, kuu veel ja küsis raha tagasi. Ostis teise firma mudeli, ju siis töötab.
-
Külaline
Uuemate väidetavalt töökindlamate seadmete kohta ei tea - pigem kipuvad just uuemad masinad kiiremini katki minema. Endal on masin umbes aastast 2010 ning igati töökorras ja tubli tööloom. Kuivati on mul pigem häda-varuvariandiks, sest 99,9% pesu kuivatan restil. Mul kahte eraldi masinat ei mahuks, olgugi tegu majaga. Muidu aga oleks mul ilmselt siiski eraldi kuivati, kuna tahaks sellist, mis pelgalt ei kuivata, vaid ka kohevamaks klopib. Et saaks näiteks sulejopesid või -patju pesta ja siis tennispallidega koos kuivatis kohevaks kuivatada-kloppida. Pesumasin-kombod seda minuteada ei suuda, juba tehnilise poole tõttu.
-
Külaline
Tolm on see põhiline mis küttekeha külge kleepub ja siis põleb küttekeha läbi kui ei saa jahutust. Kui korralikult hooldada, siis kestab kauem
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 4 külalist