Pliit ehk tavapäraselt siiski ahi, sest plaat on tänapäeval eraldi, on suht kõigil 60 cm lai.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2026 13:10Mina panen ahjuplaadi tasside restile. Ja sinna restile mahub lisaks veel mõni tass ja lisaks veel mõni kulp või pannilabidas vmt. Ja pliit on mul ka 60 cm, seega ahjuplaadid on suured.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2026 12:24Kui suur, mul on 60 cm masin, ma ei pane tervet alumist korrust ahjuplaati täis, täiesti debiilne ju.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2026 12:00
Sellest siin ju räägitaksegi, et parem valik on lai masin. Sinna kitsasse sul tõesti potid naljalt sisse ei mahu. Ahjuplaadist rääkimata.
Samal ajal on ka alumine rest nõusid täis. Alla mahub ilusti vähemalt kaks potti ja taldrikuid. Seega, ma ei pese ühe masinatäiega ainult üht ahjuplaati.
Ahjuplaati on sellepärast hea masinas pesta, et see tavaliselt määrdub nii kõvasti, et käe vahel on väga keeruline puhtaks saada. Pealegi ei ole kraanikausid üldiselt nii suured, et seal saaks mugavalt ahjuplaadi sisse panna.
Pesumasin kuivatiga
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Küll oli naljakas!Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2026 15:02 Teil on nõudepesumasin ikka koos kuivatiga?
-
Külaline
60 ei olegi kitsas. Ma lihtsalt ei mõista, kuidas sul selles mõõdus masinasse ei mahu potte ja ahju plaati panna?Guest kirjutas: ↑06 Juun 2026 14:49Kas sul on lugemisega probleeme? Ma elan üksi ja mul on 60 cm masin. Kui lai sinu masin on, kui see on kitsas?
-
Külaline
Et, kui sul on eraldi, siis on kõikidel eraldi? Minul on pliit ja ahi ühes tükis. Ja linnakodus on 60 cm lai pliit, suvilas 45 cm lai. Ahjuplaadid on siis ka vastavalt ühel suuremad, teisel väiksemad.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2026 14:54Pliit ehk tavapäraselt siiski ahi, sest plaat on tänapäeval eraldi, on suht kõigil 60 cm lai.Külaline kirjutas: ↑06 Juun 2026 13:10Mina panen ahjuplaadi tasside restile. Ja sinna restile mahub lisaks veel mõni tass ja lisaks veel mõni kulp või pannilabidas vmt. Ja pliit on mul ka 60 cm, seega ahjuplaadid on suured.Guest kirjutas: ↑06 Juun 2026 12:24
Kui suur, mul on 60 cm masin, ma ei pane tervet alumist korrust ahjuplaati täis, täiesti debiilne ju.
Samal ajal on ka alumine rest nõusid täis. Alla mahub ilusti vähemalt kaks potti ja taldrikuid. Seega, ma ei pese ühe masinatäiega ainult üht ahjuplaati.
Ahjuplaati on sellepärast hea masinas pesta, et see tavaliselt määrdub nii kõvasti, et käe vahel on väga keeruline puhtaks saada. Pealegi ei ole kraanikausid üldiselt nii suured, et seal saaks mugavalt ahjuplaadi sisse panna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist