Mida te täna õhtuks süüa teete?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Mida te täna õhtuks süüa teete?

Postitus Postitas Külaline »

Mis täna õhtusöögiks on? Jagame ideid :)

Meil on suvine külmsupp - kurk, paprika, tomat, sink, muna, till, keefir ja natuke soola-pipart.

Tuli meelde, et kunagi PKs oli selline teema, aga siin viimase poole aasta teemades ei leidnud (vanemaid ei vaadanud). Nii mõnigi kord sai sealt häid mõtteid tavapärase menüü täiendamiseks ja katsetamiseks.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina sõin Itaalia salatit, Gross müüb, ja õhtul hiljem võtan veel banaani, ongi kogu õhtusöök.
Külaline

Värskekapsahautis kartulitega.
See on jalle see mõne euro roog - kapsas maksis 0,90, värske kartul 0,75 senti kilo ja 750g hakkiliha oli sooduspakkumises 2.00, kui osta 2 pakki. 50g hapukoort on kodus.
Magustoiduks rabarberisupp oma aia rabarberitest.

Laua taga kaks taiskasvanut ja kaks teismelist poissi.

Homses menüüs on tänasest üle jäänud kartul ahjus pruunistatuna. Mina katan selle endale riivitud mozzarellajuustu ja värske küüslaugu seguga, mees janooisid saavad kõrvale kas kotlette või hakklihakastet teisest pakist, kuidas mul aega on. Kõrvale värskekurgisalat esimestest oma aia kurkidest.
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas annaleen »

Terve koha ahjus, keedukartul ja tomati-kurgi salat.
Rabarberikooki saab ka.
Külaline

Tuunikala salatit. Selleks läheb vaja rohelist salatit, üks väiksem sibul, paprika, kurk, tomat ja purk tuunikala. Tükeldan kõik ära, lisan tuunikala ja õli-veiniäädika kastme ja valmis ta ongi.
Külaline

Tegin veits õlut
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 18:05 Tuunikala salatit. Selleks läheb vaja rohelist salatit, üks väiksem sibul, paprika, kurk, tomat ja purk tuunikala. Tükeldan kõik ära, lisan tuunikala ja õli-veiniäädika kastme ja valmis ta ongi.
Sibul sellises salatis.....õuuu
Külaline

Ei viitsinud midagi teha, seega avasin Lidli chili con carne ja lisasin kaks purki punaseid ube. Saime kolmekesi söönuks.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 18:26
Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 18:05 Tuunikala salatit. Selleks läheb vaja rohelist salatit, üks väiksem sibul, paprika, kurk, tomat ja purk tuunikala. Tükeldan kõik ära, lisan tuunikala ja õli-veiniäädika kastme ja valmis ta ongi.
Sibul on üsna tavaline kalasalatite komponent ja...väga paljudes teisteski. No porgandisalat sibulaga oleks vist vastik, aga samas tuntud coleslaw on väga maitsev või kreeka salat punase sibula ja muu värskega. Ise ei teinud õhtuks midagi süüa, kõht ei ole tühi ja kodus pole ka kedagi. Käisin tütrega vanalinnas, jõin rabarberi-martini kokteili ja kodus õlut, kaloreid piisavalt, et mitte kogemata alla võtta :).
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juun 2026 16:39 Mis täna õhtusöögiks on?
Mees tegi kalkunikarrit.
Külaline

Kuumaõhufritüüris küpsetatud sügavkülmast võetud paneeritud torpeedokrevetid ja juurde Mamma kartuli-singi salat. Lihtsalt suht kiire oli.
Külaline

Sibul sobib igasse soolasesse toitu!

Mina tegin täna keedetud kartuleid ja ahjuliha. Lisaks veel ahjuköögivilju (SIBUL, lillkapsas, spargel, tomat, šampinjonid, porgand, paprika).
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 18:26
Nagu siin juba vastati, siis jah, sibul sobib sellesse salatisse imehästi.

Ma olen üldse suur sibulasõber. Vahel teen endale sibulamarinaadi. Lõikan sibula üliõhukesteks viiludeks ja panen õli-veiniäädika marinaadi "likku". Juba paari tunni pärast saab neid grill-liha juurde võtta või niisama, otse purgist leiva peale panna.
Külaline

Mina tegin hakkliha kotlette. Kõrvale värsket salatit. Jääsalat, tomat, kurk, paprika mõned redised ja hapukoor + sool ja pipar.
Ja suvikõrvitsa toorjuustu pirukaid. Oli üks õnnetu suvikõrvits kapis üle. Teen väikeseid, mitte terve plaadina.
https://nami-nami.ee/retsept/11408/juus ... tsapirukas

See on meie pere üks suur lemmik.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Täna tegin - veel on pliidil, pigem homseks valmis - hautatud ribiliha, tükeldasin väiksemaks, pruunistasin või-oliiviõli segus, maitsetaimi, vürtse, küüslauk-sibul-seller-porgand, sojakaste, pisut tomatipüreed ja loorberit ja malmpotti, miinimum 4 tundi, et hea kondileem saada. Panin ka hapnema värske kurgi, mustsõstra ja tilliga, mõned redised ja sellerid juurde ja küüslauku. Homme vast veel ei kõlba, aga mine tea...
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Ma täna eriti kokata ei viitsinud. Tegin hoopis tilli-murulaugu võid. Seda on hea röstitud leivale panna või õrn kiht praetud lihale, et mahlasust anda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist