Aga küsi siis oma naise käest ja ütle mulle ka. Ma võin ise ka küsida kui sa oma naise kontakti annad.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 01:56Miks sa minu käest seda küsid ometi?
Petmine, kui ise olla petja?
-
Külaline
-
Külaline
Kas räägid siis? Millised kogemused?generoustallinn kirjutas: ↑10 Juun 2026 17:04 kui kedgi huvitab võin rääkida nüüd päris oma kogemusest mis selleles vallas sain alates kirjutamisest siia.
-
generoustallinn
- Kontakt:
Jah räägin. Nagu ilmselt paljud aru sain olin täiesti kahevahel, mida teha. Otsust otseselt vastu ei võtnud, pigem lasin elul juhatada sinna kus vaja. Just nii aga läks.. umbes neli nädalat tagasi täiesti juhuslikult sõbra sünnipäeval kohtusin tuttava tuttavaga. Jäime õhtu jooksul pikemalt rääkima, saime koheselt hästi läbi. Tema on sarnases situatsioonis nagu mina, pikaajalises kaugsuhtes. Olemuselt sotsiaalne ja ilmselgelt elu nautiv. Tollel õhtul midagi ei "juhtunud", kuid see elekter oli õhus tuntav. Leppisime kokku, et oleks tore lähiajal mõni drink võtta. Veelkord ei öelnud midagi välja, kuid ma usun me mõlemad mõtlesime vähemalt alateadlikult samu mõtteid. Siis nädala pärast saimegi uuesti kokku. Käisime kokteile joomas.. juttu jätkus lõputult ja aeg lendas. Liikusime ühes kohtast teise ning jookide kogus läks ka päris suureks. Kell jõudis kolme paiku öösel, kui tellisin talle takso, et koju saata ja siis märkamatult haaras käest ja istusin ise ka peale. Läksime tema juurde, riided lendasid seljast ja järgnes kirglik öö. Hommikul pidasime pika vestluse sellel teemal. Mõlemale see keelatud vili meeldis kuid vaja oli seada ka piirid. Kumbki ei taha teha haiget oma kaaslastele ning pigem on see selline ventiil. Muul ajal ei suhtle. Ühe korra oleme veel kohtunud.
-
Külaline
Uus Dilemma?generoustallinn kirjutas: ↑11 Juun 2026 13:47 Jah räägin. Nagu ilmselt paljud aru sain olin täiesti kahevahel, mida teha. Otsust otseselt vastu ei võtnud, pigem lasin elul juhatada sinna kus vaja. Just nii aga läks.. umbes neli nädalat tagasi täiesti juhuslikult sõbra sünnipäeval kohtusin tuttava tuttavaga. Jäime õhtu jooksul pikemalt rääkima, saime koheselt hästi läbi. Tema on sarnases situatsioonis nagu mina, pikaajalises kaugsuhtes. Olemuselt sotsiaalne ja ilmselgelt elu nautiv. Tollel õhtul midagi ei "juhtunud", kuid see elekter oli õhus tuntav. Leppisime kokku, et oleks tore lähiajal mõni drink võtta. Veelkord ei öelnud midagi välja, kuid ma usun me mõlemad mõtlesime vähemalt alateadlikult samu mõtteid. Siis nädala pärast saimegi uuesti kokku. Käisime kokteile joomas.. juttu jätkus lõputult ja aeg lendas. Liikusime ühes kohtast teise ning jookide kogus läks ka päris suureks. Kell jõudis kolme paiku öösel, kui tellisin talle takso, et koju saata ja siis märkamatult haaras käest ja istusin ise ka peale. Läksime tema juurde, riided lendasid seljast ja järgnes kirglik öö. Hommikul pidasime pika vestluse sellel teemal. Mõlemale see keelatud vili meeldis kuid vaja oli seada ka piirid. Kumbki ei taha teha haiget oma kaaslastele ning pigem on see selline ventiil. Muul ajal ei suhtle. Ühe korra oleme veel kohtunud.
-
Külaline
Selles kohas ma hakkasin mõtlema,et miks sina kutsusid talle takso? Et nagu ta ise ei oska taksot tellida.generoustallinn kirjutas: ↑11 Juun 2026 13:47Kell jõudis kolme paiku öösel, kui tellisin talle takso, et koju saata
Jookide kogus läks päris suureks ja kell oli juba 3 öösel.
Mina oleksin ilmselt magama jäänud ja purjus peaga kirglikust ööst poleks mul midagi välja tulnud.
-
Külaline
See tundub jah sellise muinasjutuna. Igatahes mulle ei jätnud see lugu usutavat muljet.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 14:42Selles kohas ma hakkasin mõtlema,et miks sina kutsusid talle takso? Et nagu ta ise ei oska taksot tellida.generoustallinn kirjutas: ↑11 Juun 2026 13:47Kell jõudis kolme paiku öösel, kui tellisin talle takso, et koju saata
Mina oleksin ilmselt magama jäänud ja purjus peaga kirglikust ööst poleks mul midagi välja tulnud.
-
generoustallinn
- Kontakt:
Ma ei tea miks see isegi nii läks et mina tellisin.. vist tahtsin viisakas ollaKülaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 14:42Selles kohas ma hakkasin mõtlema,et miks sina kutsusid talle takso? Et nagu ta ise ei oska taksot tellida.generoustallinn kirjutas: ↑11 Juun 2026 13:47Kell jõudis kolme paiku öösel, kui tellisin talle takso, et koju saata
-
Külaline
Nii, et kui edasi analüüsida, siis
Sina oleks tema taksoga ära saatnud ja kuidas sina oleks koju saanud. Mehena ma oleks ikka enne naise koju saatnud, mitte naise kuskile ripakile jätnud.
Kas mehel siis ikka seisis kui oli joonud suure koguse alkoholi. Ja kui purjus peaga keel pehme ja tuigerdab, siis mismoodi see kirglik seks olla saab? Ma purjus peaga seda seksi teinud pole.
Sina oleks tema taksoga ära saatnud ja kuidas sina oleks koju saanud. Mehena ma oleks ikka enne naise koju saatnud, mitte naise kuskile ripakile jätnud.
Kas mehel siis ikka seisis kui oli joonud suure koguse alkoholi. Ja kui purjus peaga keel pehme ja tuigerdab, siis mismoodi see kirglik seks olla saab? Ma purjus peaga seda seksi teinud pole.
-
Külaline
Aga kumbaga siis parem seksida oli?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 14:36Mõlemale see keelatud vili meeldis
Oma kaasat armastad?
-
Külaline
Kaine peaga ei olnud see ahvatlev tuttav siis piisavalt erutav või miks oli vaja end täiesti plämmi juua? Need piirid on teil niikunii juba ületatud ja suhe selle kaaslasega ka rikutud, mis vahet seal enam on, kas ta teab või ei tea. Sina ise ju tead väga hästi mis juhtus ja sellest täiesti piisab, et kõik oleks ka mentaalselt täiesti muutunud. Ja siis juba saab lõpuks ka partner aru, kui teda muidugi peaks see üldse huvitama. Kaugsuhte puhul ju ei pruugi.generoustallinn kirjutas: ↑11 Juun 2026 13:47 Jah räägin. Nagu ilmselt paljud aru sain olin täiesti kahevahel, mida teha. Otsust otseselt vastu ei võtnud, pigem lasin elul juhatada sinna kus vaja. Just nii aga läks.. umbes neli nädalat tagasi täiesti juhuslikult sõbra sünnipäeval kohtusin tuttava tuttavaga. Jäime õhtu jooksul pikemalt rääkima, saime koheselt hästi läbi. Tema on sarnases situatsioonis nagu mina, pikaajalises kaugsuhtes. Olemuselt sotsiaalne ja ilmselgelt elu nautiv. Tollel õhtul midagi ei "juhtunud", kuid see elekter oli õhus tuntav. Leppisime kokku, et oleks tore lähiajal mõni drink võtta. Veelkord ei öelnud midagi välja, kuid ma usun me mõlemad mõtlesime vähemalt alateadlikult samu mõtteid. Siis nädala pärast saimegi uuesti kokku. Käisime kokteile joomas.. juttu jätkus lõputult ja aeg lendas. Liikusime ühes kohtast teise ning jookide kogus läks ka päris suureks. Kell jõudis kolme paiku öösel, kui tellisin talle takso, et koju saata ja siis märkamatult haaras käest ja istusin ise ka peale. Läksime tema juurde, riided lendasid seljast ja järgnes kirglik öö. Hommikul pidasime pika vestluse sellel teemal. Mõlemale see keelatud vili meeldis kuid vaja oli seada ka piirid. Kumbki ei taha teha haiget oma kaaslastele ning pigem on see selline ventiil. Muul ajal ei suhtle. Ühe korra oleme veel kohtunud.
-
Külaline
Sellepärast, et tegelikult sa ei tea... Sel ajal, kui sina oled tööl on naisel palju vaba aega käia teiste meestega lõbutsemas. Sinu tööpäeva lõpuks laekub koju, paneb põlle ette ja ootab sind sooja söögiga... Just nagu ei olekski vahepeal müramas käinud. Ja sina oled veendunud, et su naine istub truult kodus ja muudkui aga keedab sulle suppi
-
Külaline
Ei saa aru, mis vahet seal on kas tarvitati alkoholi või mitte. Teema rõhuasetus on ju hoopis mujal - inimene petab oma kaaslast.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2026 16:52Kaine peaga ei olnud see ahvatlev tuttav siis piisavalt erutav või miks oli vaja end täiesti plämmi juua? Need piirid on teil niikunii juba ületatud ja suhe selle kaaslasega ka rikutud, mis vahet seal enam on, kas ta teab või ei tea. Sina ise ju tead väga hästi mis juhtus ja sellest täiesti piisab, et kõik oleks ka mentaalselt täiesti muutunud. Ja siis juba saab lõpuks ka partner aru, kui teda muidugi peaks see üldse huvitama. Kaugsuhte puhul ju ei pruugi.generoustallinn kirjutas: ↑11 Juun 2026 13:47 Jah räägin. Nagu ilmselt paljud aru sain olin täiesti kahevahel, mida teha. Otsust otseselt vastu ei võtnud, pigem lasin elul juhatada sinna kus vaja. Just nii aga läks.. umbes neli nädalat tagasi täiesti juhuslikult sõbra sünnipäeval kohtusin tuttava tuttavaga. Jäime õhtu jooksul pikemalt rääkima, saime koheselt hästi läbi. Tema on sarnases situatsioonis nagu mina, pikaajalises kaugsuhtes. Olemuselt sotsiaalne ja ilmselgelt elu nautiv. Tollel õhtul midagi ei "juhtunud", kuid see elekter oli õhus tuntav. Leppisime kokku, et oleks tore lähiajal mõni drink võtta. Veelkord ei öelnud midagi välja, kuid ma usun me mõlemad mõtlesime vähemalt alateadlikult samu mõtteid. Siis nädala pärast saimegi uuesti kokku. Käisime kokteile joomas.. juttu jätkus lõputult ja aeg lendas. Liikusime ühes kohtast teise ning jookide kogus läks ka päris suureks. Kell jõudis kolme paiku öösel, kui tellisin talle takso, et koju saata ja siis märkamatult haaras käest ja istusin ise ka peale. Läksime tema juurde, riided lendasid seljast ja järgnes kirglik öö. Hommikul pidasime pika vestluse sellel teemal. Mõlemale see keelatud vili meeldis kuid vaja oli seada ka piirid. Kumbki ei taha teha haiget oma kaaslastele ning pigem on see selline ventiil. Muul ajal ei suhtle. Ühe korra oleme veel kohtunud.
See, et inimesed mõnikord alkoholi tarvitavad ei ole midagi ebaseaduslikku ega enneolematut.
-
Külaline
No ja siis? Nagu ma teda tema truuduse pärast peaksin.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:16Sellepärast, et tegelikult sa ei tea... Sel ajal, kui sina oled tööl on naisel palju vaba aega käia teiste meestega lõbutsemas. Sinu tööpäeva lõpuks laekub koju, paneb põlle ette ja ootab sind sooja söögiga... Just nagu ei olekski vahepeal müramas käinud. Ja sina oled veendunud, et su naine istub truult kodus ja muudkui aga keedab sulle suppi
-
Külaline
Normaalses paarisuhtes ei "peeta" naist (või meest). Aga noh, revolver, me teame, et sinu elus ongi kõik asjad teistmoodi.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:34No ja siis? Nagu ma teda tema truuduse pärast peaksin.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:16Sellepärast, et tegelikult sa ei tea... Sel ajal, kui sina oled tööl on naisel palju vaba aega käia teiste meestega lõbutsemas. Sinu tööpäeva lõpuks laekub koju, paneb põlle ette ja ootab sind sooja söögiga... Just nagu ei olekski vahepeal müramas käinud. Ja sina oled veendunud, et su naine istub truult kodus ja muudkui aga keedab sulle suppi![]()
![]()
Seda, et sul üleüldse mingi naine on, ja et sa tema kõrvalt veel mingeid naisi käid panemas, on lihtsalt sinu märg unenägu.
-
Külaline
Aa, siit tulebki see mõne foorumlase levitatav legend, et siin on keegi revolver, kes on pähh! ja kui see revolver siit eemaldada, siis on elu lill. Ei, ma pole revolver ja isegi mitte mees.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:55Normaalses paarisuhtes ei "peeta" naist (või meest). Aga noh, revolver, me teame, et sinu elus ongi kõik asjad teistmoodi.
Seda, et sul üleüldse mingi naine on, ja et sa tema kõrvalt veel mingeid naisi käid panemas, on lihtsalt sinu märg unenägu.
Pentsik, et sa end asesõnaga meie siin presenteerid? Lõhestunud isiksus või lihtsalt nii paks?
Kui naiivne! Kui lapsik! Aga nagu elu siin Eestis näitab, on kergeusklike osakaal meie väikeses riigis katastroofiliselt suur.
-
Külaline
Mis? Oled naine, kes peab supikeetjat meest, et ise ringi ajada?Ei, ma pole revolver ja isegi mitte mees.
-
Külaline
Mina vastasin mehele, kes ON revolver. Sina kargad vahele ja siis kukud seletama mingitest legendidest. Või sa väidad, et revolver on väljamõeldis? Sekkud sind mittepuudutavasse dialoogi ja hakkad mingit jama ajama. Või tahad öelda, et sind ootab töölt koju tulles truu naine, kes on sulle sooja söögi valmis teinud ja sinu auks toad ära koristanud?Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 01:17Aa, siit tulebki see mõne foorumlase levitatav legend, et siin on keegi revolver, kes on pähh! ja kui see revolver siit eemaldada, siis on elu lill. Ei, ma pole revolver ja isegi mitte mees.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:55Normaalses paarisuhtes ei "peeta" naist (või meest). Aga noh, revolver, me teame, et sinu elus ongi kõik asjad teistmoodi.
Pentsik, et sa end asesõnaga meie siin presenteerid? Lõhestunud isiksus või lihtsalt nii paks?
Kui naiivne! Kui lapsik! Aga nagu elu siin Eestis näitab, on kergeusklike osakaal meie väikeses riigis katastroofiliselt suur.
-
Külaline
Sa ei vastanud mingile revolvrile, sa vastasid minule.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 07:47Mina vastasin mehele, kes ON revolver. Sina kargad vahele ja siis kukud seletama mingitest legendidest. Või sa väidad, et revolver on väljamõeldis? Sekkud sind mittepuudutavasse dialoogi ja hakkad mingit jama ajama. Või tahad öelda, et sind ootab töölt koju tulles truu naine, kes on sulle sooja söögi valmis teinud ja sinu auks toad ära koristanud?
-
Külaline
Jälgi palun jutulõime! See, et sina suvaliselt sinna vahele kargasid, ei tähenda, et revolvrit ei ole olemas ja et revolver ei ole nõme.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 07:56Sa ei vastanud mingile revolvrile, sa vastasid minule.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 07:47Mina vastasin mehele, kes ON revolver. Sina kargad vahele ja siis kukud seletama mingitest legendidest. Või sa väidad, et revolver on väljamõeldis? Sekkud sind mittepuudutavasse dialoogi ja hakkad mingit jama ajama. Või tahad öelda, et sind ootab töölt koju tulles truu naine, kes on sulle sooja söögi valmis teinud ja sinu auks toad ära koristanud?
Minu kommentaar oli: " Sellepärast, et tegelikult sa ei tea... Sel ajal, kui sina oled tööl on naisel palju vaba aega käia teiste meestega lõbutsemas. Sinu tööpäeva lõpuks laekub koju, paneb põlle ette ja ootab sind sooja söögiga... Just nagu ei olekski vahepeal müramas käinud. Ja sina oled veendunud, et su naine istub truult kodus ja muudkui aga keedab sulle suppi
Mismoodi see kommentaar ometi sind puudutab? Sa oled naine? Ja sinu naine paneb põlle ette ja ootab sind sooja söögiga kodus, kui sina töölt tuled?
Kas sa oled siin foorumis uus, et ei saa aru, et ei saa aru, kuidas siin asjad toimivad?
-
Külaline
Jah, sa vastasid minu kommentaarile, mis oli: "Miks sa minu käest seda küsid ometi?"Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 08:03Jälgi palun jutulõime! See, et sina suvaliselt sinna vahele kargasid, ei tähenda, et revolvrit ei ole olemas ja et revolver ei ole nõme.
Minu kommentaar oli: " Sellepärast, et tegelikult sa ei tea... Sel ajal, kui sina oled tööl on naisel palju vaba aega käia teiste meestega lõbutsemas. Sinu tööpäeva lõpuks laekub koju, paneb põlle ette ja ootab sind sooja söögiga... Just nagu ei olekski vahepeal müramas käinud. Ja sina oled veendunud, et su naine istub truult kodus ja muudkui aga keedab sulle suppi"
Mismoodi see kommentaar ometi sind puudutab? Sa oled naine? Ja sinu naine paneb põlle ette ja ootab sind sooja söögiga kodus, kui sina töölt tuled?
Kas sa oled siin foorumis uus, et ei saa aru, et ei saa aru, kuidas siin asjad toimivad?
Ja ma ei ole revolver.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline