Minu arust mehed välimust ei vaata

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Minu arust mehed välimust ei vaata

Postitus Postitas Tolmukübe »

Nii palju, kui mina olen aru saanud. Välimust vaatab rahajõmm või madala enesehinnanguga vend, kes kas peab endale mingi tuunitud libu kaenlasse saama või oma enesehinnangut upitama. Oli kord vend, tal oli mootorratas, tahtsin sõita, tema põhiline mure oli, kas mul on nahktagi. No mis sa teed ära... Mida teised küll arvavad, eks? Normaalne mees välimust ei vaata, igasugused naised on mehele saanud, muidu oleksid ainult tuunitud beibed lauas. See on mingi imelik väärarusaam, et mehed välimust vaatavad. Ei tasu nendest nii halvasti mõelda, mehel on ka hing sees ja sisemised väärtushinnangud.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 13 Juun 2026 15:20Nii palju, kui mina olen aru saanud. Välimust vaatab rahajõmm või madala enesehinnanguga vend, kes kas peab endale mingi tuunitud libu kaenlasse saama või oma enesehinnangut upitama. Oli kord vend, tal oli mootorratas, tahtsin sõita, tema põhiline mure oli, kas mul on nahktagi. No mis sa teed ära... Mida teised küll arvavad, eks? Normaalne mees välimust ei vaata, igasugused naised on mehele saanud, muidu oleksid ainult tuunitud beibed lauas. See on mingi imelik väärarusaam, et mehed välimust vaatavad. Ei tasu nendest nii halvasti mõelda, mehel on ka hing sees ja sisemised väärtushinnangud.
Jepp. Olen ka aru saanud, et mehele tulgu või supermodell vastu ja tõmmaku rinnad paljaks, aga mees mõtleb ainult oma järgmisele kirimale käigule ja ei pane seda modelli mikski.

Vot nii on ja mina just seda mõtlengi.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 13 Juun 2026 15:20 Nii palju, kui mina olen aru saanud. Välimust vaatab rahajõmm või madala enesehinnanguga vend, kes kas peab endale mingi tuunitud libu kaenlasse saama või oma enesehinnangut upitama. Oli kord vend, tal oli mootorratas, tahtsin sõita, tema põhiline mure oli, kas mul on nahktagi. No mis sa teed ära... Mida teised küll arvavad, eks? Normaalne mees välimust ei vaata, igasugused naised on mehele saanud, muidu oleksid ainult tuunitud beibed lauas. See on mingi imelik väärarusaam, et mehed välimust vaatavad. Ei tasu nendest nii halvasti mõelda, mehel on ka hing sees ja sisemised väärtushinnangud.
Aga miks sina ei ole mehele läinud?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 15:27
Tolmukübe kirjutas: 13 Juun 2026 15:20 Nii palju, kui mina olen aru saanud. Välimust vaatab rahajõmm või madala enesehinnanguga vend, kes kas peab endale mingi tuunitud libu kaenlasse saama või oma enesehinnangut upitama. Oli kord vend, tal oli mootorratas, tahtsin sõita, tema põhiline mure oli, kas mul on nahktagi. No mis sa teed ära... Mida teised küll arvavad, eks? Normaalne mees välimust ei vaata, igasugused naised on mehele saanud, muidu oleksid ainult tuunitud beibed lauas. See on mingi imelik väärarusaam, et mehed välimust vaatavad. Ei tasu nendest nii halvasti mõelda, mehel on ka hing sees ja sisemised väärtushinnangud.
Aga miks sina ei ole mehele läinud?
Jah, saaksid mehega iga õhtu kõiki neid maailmaasju arutada, mille kohta siia teemasid algatad.
Foorum tuleks küll kinni panna, aga
Külaline

Kooseluks sobivaid mehi ja kooseluks sobivaid naisi pole kahjuks võrdne arv (naiste kahjuks) ja kui on valida tore ja ilus naine või tore ja kole naine, eks siis valitakse ikka pigeme see teine.
Partneri valik ei toimu ju meestel kuskil loogilist mõtlemist ja analüüsi haldavas ajupiirkonnas, vaid pigem kuskil reptiiliosakonnas. Et oleks võimalikult sümmeetriline ja fertiilsete näitajatega - see on armumiseks tihti piisav. Seda ka nende tuunimistega osad naised üritavad kompenseerida.
Külaline

Tavaline mees valib jah enamasti inetu naise.
Tolmukübe
Kontakt:

Õigus. Aga miks ta nii teeb? Seepärast, et ei taha üleslöödud vuhvaga tegemist teha.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 13 Juun 2026 16:26 Õigus. Aga miks ta nii teeb? Seepärast, et ei taha üleslöödud vuhvaga tegemist teha.
Tahaks küll, aga ei saa. Suurem osa mehi on ise ju veel koledamad kui need koledad naised.
Tolmukübe
Kontakt:

Vbl siis tahaks, aga kui ei saa, sobib ka tavalisem naine, ega's needki ju võtmata jää, nagu eelnevalt kirjutasin. Nii et kui tavalisem või nö koledam sobib, siis ongi, et mehed välimust ei vaata, muidu oleks ju vaid ilusatel järjekord ja teised jääksid vanatüdrukuks. Aga ei ole ju nii. Ja võib ka nii olla, mees vaatab, üleslöödud, järelikult tahab meeste tähelepanu, pole talle sellist vaja. Vms. Ega väliselt kenaks tehtu ei korva sisemist ilu. Vbl vuhval polegi sisemist ilu, tahab võimalikult head partiid teha (loe - paks rahakott), seega siis pöörab pakendile tähelepanu, aga mehed hammustavad selle läbi... Mehed ei ole nii rumalad, nagu mõned neist arvavad...
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 13 Juun 2026 16:26Seepärast, et ei taha üleslöödud vuhvaga tegemist teha.
Selline on liiga ilus. Mulle hirmus ilus, st hirmutab ära.
Ma ei kujuta ette liiga üleslöödud naisega kuidas elada.

Aga muidu vaatan ikka välimust, olekut, kas sümpatiseerib naises midagi. Täna vaatasin naisi sellise pilguga, et kas tahaksin temaga õhtul koos magama minna ja hommikul koos ärgata. Ja parem kui tunded ka oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 15:46Tavaline mees valib jah enamasti inetu naise.
Aga milline on inetu? Sinu mõistes inetu võib mulle olla vägagi ilus ja ahvatlev.
Külaline

Ilu on vaataja silmades. Tegelikult loeb eelkõige inimese iseloom/olemus, kas sobitakse kokku või ei. Ja välimuse põhjal tehakse valik. Kui me nüüd siin ikka pereelu tahtvaid mõtleme.

Minu arust üsna jabur väide, et mehed välimust ei vaata. Vastupidi samamoodi. Ma ise naine. Mul nooruses oli üks "suhe" kus mees oli nii südamlik ja tore kui üldse olla sai aga no välimuselt absoluutselt ei. Ega ta kole polnud aga mingit tõmmet lihtsalt ei olnud. Ka aja jooksul, mis ma andsin, ei saanud asja toimima.

Ikka välimus on esmane mis tõmbab.

Miks sul Tolmukübe kaaslast ei ole? Äkki vähe valgustad. Kas sul halb iseloom? Et keegi ei vali sind?
Külaline

Kui palju räägitakse sellest, kuidas meestel puudub adekvaatne enesehinnang ja sebivad endast kordades ilusamaid naisi. Iga mees tahaks omale kaunitari käevangu. Enamik lihtsalt ei saa seda omale lubada ja lepivad sellega, kelleni küündivad või kes nõus on. Leidub siiski ka omajagu neid naisi, kes jäävad üksikuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:12 Enamik lihtsalt ei saa seda omale lubada ja lepivad sellega, kelleni küündivad või kes nõus on.
Just, ja on suhtes ilma tunneteta.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:12Leidub siiski ka omajagu neid naisi, kes jäävad üksikuks.
Nende seas võib olla ka ilusaid, kes jäävadki ootama seda õiget.
Keda nemad sooviks ei taha jällegi neid.
Ja kes neid väga tahaks, siis ei taha nemad jällegi neid.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:47Nende seas võib olla ka ilusaid, kes jäävadki ootama seda õiget.
Sellega on nii, et naisele tuleb aega anda meest tundma õppida. Siis võib juhtuda, et tekivad tunded. Ei pruugi muidugi, aga pole mingit sellist asja, et kohe on mõlemal tunded esimesest silmapilgust.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 20:52
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:47Nende seas võib olla ka ilusaid, kes jäävadki ootama seda õiget.
Sellega on nii, et naisele tuleb aega anda meest tundma õppida. Siis võib juhtuda, et tekivad tunded. Ei pruugi muidugi, aga pole mingit sellist asja, et kohe on mõlemal tunded esimesest silmapilgust.
minul on alati olnud esimesest silmapilgust. need nn "hiljem tekkivad tunded" on jama. see on see, et ah, võtan siis hädapärast temagi, on teine ju nii hea ja hoolitsev.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 21:43. need nn "hiljem tekkivad tunded" on jama. see on see, et ah, võtan siis hädapärast temagi, on teine ju nii hea ja hoolitsev.
No ei. Nii kaugele ju ometi ei hakka normaalne naisterahvas minema, et hädapärast kellegi võtaks. (Kuigi kindlasti leidub ka selliseid.)
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 20:27
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:12 Enamik lihtsalt ei saa seda omale lubada ja lepivad sellega, kelleni küündivad või kes nõus on.
Ei pruugi, tunded saavad ikka olla. Lihtsalt selline mees võib ikkagi jalga lasta, kui parem võimalus avaneb.

Mul küll natuke teine lugu, aga omamoodi huvitav. On üks selline "varumees", kes on ise end sellesse rolli pannud. Mina teda ei taha ega hakkagi tahtma. Iga aasta-paari tagant tuletab ikka sõnumiga meelde, et ta ei anna niisama lubadusi ega loobi tühje sõnu. Nimelt ütles ta kunagi, et piisab mul ainult märku andmast ja ta on kohe minu juures, kelle iganesega ta ka koos ei oleks, lõpetab selle suhte kohe. Mingi aeg korra vaatasin ta sotsiaalmeediat (olen ta seal muidu blokkinud) ja seal on näha, kui ülevoolavalt ja nõretavalt ta oma kaaslasest räägib ja teda poputab. Alles nädal tagasi üle aasta aja vastasin ta sõnumile, kui küsis, kuidas läheb, ja sain teada, kuidas ta meid kõiki armastab (mind, mu last ja loomi). 😄 Lihtsalt naljakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 23:40
Guest kirjutas: 13 Juun 2026 20:27
Ei pruugi, tunded saavad ikka olla. Lihtsalt selline mees võib ikkagi jalga lasta, kui parem võimalus avaneb.

Mul küll natuke teine lugu, aga omamoodi huvitav. On üks selline "varumees", kes on ise end sellesse rolli pannud. Mina teda ei taha ega hakkagi tahtma. Iga aasta-paari tagant tuletab ikka sõnumiga meelde, et ta ei anna niisama lubadusi ega loobi tühje sõnu. Nimelt ütles ta kunagi, et piisab mul ainult märku andmast ja ta on kohe minu juures, kelle iganesega ta ka koos ei oleks, lõpetab selle suhte kohe. Mingi aeg korra vaatasin ta sotsiaalmeediat (olen ta seal muidu blokkinud) ja seal on näha, kui ülevoolavalt ja nõretavalt ta oma kaaslasest räägib ja teda poputab. Alles nädal tagasi üle aasta aja vastasin ta sõnumile, kui küsis, kuidas läheb, ja sain teada, kuidas ta meid kõiki armastab (mind, mu last ja loomi). 😄 Lihtsalt naljakas.
Wow. See on ju lausa meeleheide selle mehe poolt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist