Minu arust mehed välimust ei vaata

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Esimene filter on ikka välimus, aga samas enamike naiste jaoks on täiesti jõukohane olla adekvaatsel tasemel atraktiivne ilma et mingit ekstreemset "tuunimist" oleks vaja. Naisi keda võib tõesti inetuks kutsuda on vähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:47
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:12Leidub siiski ka omajagu neid naisi, kes jäävad üksikuks.
Nende seas võib olla ka ilusaid, kes jäävadki ootama seda õiget.
Keda nemad sooviks ei taha jällegi neid.
Ja kes neid väga tahaks, siis ei taha nemad jällegi neid.
Nojaa, kui ilu on ilma sisuta, siis tõesti jääbki ootama. Mõlema soo puhul.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 13 Juun 2026 15:20 Nii palju, kui mina olen aru saanud. Välimust vaatab rahajõmm või madala enesehinnanguga vend, kes kas peab endale mingi tuunitud libu kaenlasse saama või oma enesehinnangut upitama. Oli kord vend, tal oli mootorratas, tahtsin sõita, tema põhiline mure oli, kas mul on nahktagi. No mis sa teed ära... Mida teised küll arvavad, eks? Normaalne mees välimust ei vaata, igasugused naised on mehele saanud, muidu oleksid ainult tuunitud beibed lauas. See on mingi imelik väärarusaam, et mehed välimust vaatavad. Ei tasu nendest nii halvasti mõelda, mehel on ka hing sees ja sisemised väärtushinnangud.
Ma arvan, et sünnipäraselt ilusad näojooned on alati eelis, sest selline naine meeldib rohkematele meestele. Kuigi, on ka erinevaid näotüüpe (näit. pika sirge ninaga naised ja väikese nöbininaga naised, piklikuma näoga ja ümarama näoga jne.) ja kindlasti on meeste maitse erinev, millise näotüübi poole keda rohkem tõmbab. Ja oma lemmik-näotüübiga naiste poole mehed, ma arvan, instinktiivselt tõmbuvad (ilma mõtlemata).

Veel on küsimus, milline tuunimine/sättimine on konkreetse mehe ilumeelele vastuvõetav ja milline mitte... Olen mitme mehe käest kuulnud, et neile ei meeldi, kui on kohe aru saada, et miski naise juures on kunstlik - näiteks, et tulipunane suu või küüned ei meeldi, tugev silmameik ja ebaloomulikult pikad/paksud süsimustad ripsmed ei meeldi. On öeldud isegi nii et kui naine enda juures midagi muudab, siis ärgu tehku seda nii, et ma kohe aru saan, et ta on midagi teinud. Keegi naine võibolla vaatab selle mehe naist ja mõtleb: "Häh, igav ja hall välimus". Aga näe, mehele meeldib - sest naine on välimuselt nö. tema tüüp (ja mõjub loomulikuna) - näiteks.

See on siis vastus küsimusele, miks kõik ei taha "tuunitud beibet" käevangu.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juun 2026 21:50
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:47
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 20:12Leidub siiski ka omajagu neid naisi, kes jäävad üksikuks.
Nende seas võib olla ka ilusaid, kes jäävadki ootama seda õiget.
Keda nemad sooviks ei taha jällegi neid.
Ja kes neid väga tahaks, siis ei taha nemad jällegi neid.
Nojaa, kui ilu on ilma sisuta, siis tõesti jääbki ootama. Mõlema soo puhul.
Või siis vastupidi - sisu liigagi palju ja seetõttu standardid kõrged.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 3 külalist