Uskuda või mitte? ( minul on kõhe )

vana hea klassika
Külaline

Uskuda või mitte? ( minul on kõhe )

Postitus Postitas Külaline »

Töötan haiglas hooldajana. Tegelesin ühe patsiendiga ja kõrval voodis oli üks täiesti mõistuse juures naisterahvas kes saab ise hakkama, aga vajab vaid veidi abi. Juba nädal aega olen märganud, et ta pidevalt vaatab mind kuidagi veidralt. Oleme rääkinud nagu patsient ja hooldaja ikka räägivad ja täiesti adekvaatne inimene tundub. Nüüd paar päeva tagasi ütles mulle sellise lause täiesti lambist.
" Ma näen, et Sul on poeg ja tahan öelda, et vaadake oma kasvatusmeetodid üle. Ma näeb, et Te saate väga haiget kui ta on nooreks meheks sirgunud ". Ma jäin teda juhmi näoga vaatama. Ta ütles, et ta mõtles seda kaua kaua, et kas ta ütleb seda mulle või ei, aga mul olevat otsa ees selline "märk" mis seda näitab 100%. Hakkasin temaga siis lähemalt rääkima sellest teemast. Ta ütles, et ta näeb inimesi läbi ja ta ei tea ise ka kuidas. Vahepeal olevat inimese energia nii negatiivne, et ta tõrjub selle eemale ja ei taha midagi teada. Ütles, et kui keegi tuleb tema juurde, siis ta näeb kohe ära mis inimesega tegu ja vahest läheb tal süda lihtsalt pahaks.
Palus mu kätt näha ja ütles mulle, et 39-40 mul on peaga midagi seonduvat. Mingi trauma. Nägin, et ta tahaks rohkem rääkida, aga ütles et ta ei räägi paljusid asju mida ei ole vaja rääkida. Samas ei näinud ta käe peal " saart " mis näitaks, et mul peaks elulõpp juba käes olema. Ütles, et teeksin elus nii palju head kui võimalik ja need halvad asjad mis on ettemääratud, siis minu heateod aitavad vähendada halbu asju. Et ehk põen need kergemalt läbi.
Samas nägi ta, et mul on 2 last kuigi peaks olema 4.
Kahe lapse elu on varakult lõppenud ja nad pole siia ilma sündinud. Ja see on tõsi. Mul ihukarvad tõusid püsti.
Ja nüüd ma aina mõtlen sellele 39-40 vanusele ja muretsen mida ta veel näha võis. Kui küsisin rohkem siis ta muutus ebalevaks ja eiras. Mida Teie arvate?
Samas kuidas sai ta teada mu laste kohta?
Külaline

Tead, mul on olnud samasugune juhtum, kus inimene lihtsalt teadis minu kohta asju, mida on keeruline juhuslikult ära arvata. See lõi mind väga endast välja. Sellest on nüüd möödas 20 aastat ja ütlen, et ta küll pani täppi nende detailidega, kuid ennustatud asjadest ei ole pea mitte midagi täppi läinud. Võib-olla on mingid tajud inimestel, mis lubavad (kasvõi loogiliselt) tuletada mingeid fakte inimese kohta, õnne toel - aga seda, et on võimalik tulevikku ennustada, minu kogemus ei kinnita.
Tema soovitused head teha on aga muidugi hea plaan :).
Külaline

Olen TA

Ta ütles mulle, et ta oma lapselapse sünni pani päeva ja kellaajaga täiesti täppi. Samuti enda haigestumist nägi.
Et ta näeb kohe ära mis inimest "koormab" ja mida ta elus teinud on. Nii head kui halba. Ta tunnetab ära kui inimene on halb.
Aga samas. Mõtlen kas "nägija" peaks ütlema inimesele et selles vanuses näeb ta midagi juhtuvat. Trauma või mis iganes. Ei peaks nagu inimest nii hirmutama. Et kas see päris õige on. Inimene ju jääb sellesse kinni.
Külaline

Seda nimetatakse psühholoogias isetäituvaks ennustuseks. Sulle öeldakse midagi, et see tuleb, siis alateadlikult hakkad otsima märke ja vastavalt käituma. Lähebki nii täppi, kuigi pole siin müstikat mingisugust.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mulle ka üks ekstrasenss ennustas midagi, mis pidi paari kuu pärast juhtuma, siiani pole toimunud.. Nii et võimed võivad olla, aga ennustamisele need ei laiene. Nii et ei juhtu sinuga 39-40 midagi, vähem lollustele mõelda.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 12:34 Seda nimetatakse psühholoogias isetäituvaks ennustuseks. Sulle öeldakse midagi, et see tuleb, siis alateadlikult hakkad otsima märke ja vastavalt käituma. Lähebki nii täppi, kuigi pole siin müstikat mingisugust.
Vanasti nimetati seda lihtsalt äranõidumiseks või manamiseks. Vanasti inimesed ikka hoidusid selle eest, nüüd mõni makstab veel peale.
Külaline

Sõbranna tahtis minna omaaegse tuntud ennustaja Marianne juurde ja nuias mind kaasa. Olin 16. Mustamael oli selline paras urgas. Tema laks uhte tuppa, mina jain ootama no elutuppa. Ta tuli moni minut hiljem naost kriitvalgena valja ja ennustaja kutsus, et noh mis sa seal ikka, tule ka. Mulle utles ta, et mul saavad olema poeg ja tutar ja nad molemad hukkuvad minu süül tulekahjus. Mul on tegelikult kolm last, aga need sonad saadavad mind kaasa 36a hiljem ehk sisuliselt terve elu. Sobrannale oli aga ta enam vahem otsa vaadanud ja ta uksest valja visanud, sest too oli aborti teinud. Raakis valusa loo ajast kui oli 14.
Ma isiklikult usun, et on olemas suure tundlikkusega inimesed, kes “midagi” naevad. Kas see “midagi” ka tulevikus taide laheb? Inimese elu ei saa mu meelest olla nagu ette kirjutatud raamat, kus on tapselt teada, et TA selle teema tegi ja mina kommentaari kirjutan.
Aga vastik on toesti kui ilma filtri ja huvita selline info nt tööl nakku paisatakse.
Külaline

Olin haiglas ja palatisse tuli uus patsient, ma teadsin kohe, et ta on mata õps. Oligi!
Kuni emaka+munasarjade opini nägin täideminevaid unenägusid.
Külaline

Seda tunnetust tahaks https://arileht.delfi.ee/artikkel/12059 ... b-ka-viies
Külaline

Mutt on lihtsalt TA kohta osakonna pealt infot saanud, küllap kolleegid pläravad. Nüüd tahab ennast põnevaks teha.
Külaline

"tunnetage" kes see on
Pilt
Külaline

Neid, kes Akashi infot lugeda oskavad, kogemata või teadlikult, ikka leidub. Lõpuks on ju kõik energia, osakeste vibratsioon. Ja aeg meie mõistes on illusioon.

On mullegi üks ema tuttav 25 aastat tagasi asju ennustanud/öelnud, mis saab. Pool sellest on juba täide läinud. Samuti kingiti mulle sessioon ühe Eesti - võib vist öelda - nõiaga. Ei, ta pole ükski neist, kes kuhugi telesse on trüginud. Aga ka tema oskas mulle üht-koma-teist öelda ja asju soovitada. Tulemus parem kui mis iganes psühholoogi juures käia.
Külaline

Olen skeptik, aga mööndustega. Mitmed tuntud meediumid on kirjutanud sellest, kuidas nad kunagi inimestele rääkisid seda, mida nood siis oma surnud sugulastest kuulda soovisid, tunnistasid, et puha pettus. Aga samas ma ei ütle, et kõik on seda - kuigi, kadunud inimesi nad üles ei leia! Ja ei covidi ajal ega söja algaastatel pole mitte keegi mitte midagi konkreetset ennustanud, spetsiaalselt otsisin väliskirjandusest.

Üks tuttav psühholoog ja coach ütleb, et on võimalik nn inforuumi vaadata, nagu torkaks pistiku seina, kui siis selle ära õpid. Ei tea.
Siiski, olen kohtunud ravitsejaga, kes ühe konkreetse asja mulle ette ennustas, mis oli täiesti loogikavastane ja ükski vähegi ärimeelega tegijal poleks olnud tark seda pakkudagi, ometigi see läks täppi ja täpselt ennustatud ajal järgmisel aastal.Tema sai kuuldavasti võimed pärast välgulööki.
Minu sõbranna käis ka kunagi kellegi juures, oli tuntud nimi siis ja see olevat ennustanud talle, et elab 75 aastaseks. No kui siis sõbrannal tekkisid sümptomid, mille tõttu ma utsitasin teda kardioloogi juurde minema, siis ta ei võtnud kuuldagi, sest talle ju ennustati....Kahjuks see ennustus läks metsa, sest sõbranna suri 8 aastat enne seda.

Ehk osadel inimestel on ülitundlikkuse selline tase, et saavad infot ajaspiraalist või tajuvad kohamälust vm, ilmselt kvantfüüsika saab seda seletama ühel heal päeval. Need ülejäänud kuuluvad kahte rühma - need, kes raha pärast udu ajavad ja need kes ise ka oma udu usuvad, eriti kui ravimeid ei tarbi.
Külaline

Kas ta hirmutas sind? Sina hirmusid küll, aga ta ütles et vaadaku sa oma kasvatusmeetodid üle. Praegu saad seda halba mis võib juhtuda veel kasvatusega muuta. Ma saan nii aru.
Aga üksikul meedikul on raske seetõttu et on öövalved. Mina käisin ka öövalvetes. Öövalve ööd on laps valveta. Kuigi ea poolest on ok teda üksi koju jätta. Tuliin ma varem koju, last polnudki kodus.
Külaline

puhas loogika ja mõjutamine.
üksikemana öövalvetes olles, laps on omapäi ja valede otsuste põhjal käitub ohtlikult.
võõra poolt esitatud negatiivne kommentaar mõjub hirmutavalt, kah tavaline.
naine oskas manipuleerida sinuga, ju su enesekindlus on nõrguke, siis otsid eluolule üleloomulikke vastuseid.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 11:41 Samas ei näinud ta käe peal " saart " mis näitaks, et mul peaks elulõpp juba käes olema.
Mis jama see veel on?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 15:56 "tunnetage" kes see on
Pilt
Mina tunnetan, et oled sellest mehest sügavalt sisse võetud. Ilmselt on ta abielus ja sa üritad välja mõelda, kuidas teda endale saada. Ära näe vaeva.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 21:04Mina tunnetan, et oled sellest mehest sügavalt sisse võetud.
Jaa, sulatõsi!
Külaline

Osad inimesed on teiste suhtes ülitundlikud ja nad on mustrite äratundmise meistrid. Mina olen üks neist. Olen alati väikestes kollektiivides töötanud. Kui veeta 5 päeva nädalas 9-10 tundi päevas inimestega koos siis väga kiiresti suudan "ennustada", mis inimestega toimub. Kes peab salamisi töölt lahkumise plaane, kes on rasedaks jäänud, kellel on suhte- ja abieluprobleemid jne. Lihtsalt ühel päeval alateadvus märkab mingit ülipisikest muutust inimese käitumises, kõnes, hääletoonis või kehakeeles, ja varasema kogemuse põhjal panen kohe pildi kokku. Teistega ma oma teadmisi ja ennustusi ei jaga, lihtsalt võtan teatavaks ja ootan, mis juhtuma hakkab.

Ja ma arvan, et see "anne" pärineb ebastabiilses keskkonnas üles kasvamisest. Kui sa ikka väga varajasest east pead igapäevaselt ja aastate viisi inimeste tujusid lugema, et ennetada koolikiusamist või pere ja sugulaste rünnakuid, siis kasvadki selliseks supertundlikuks. Mõni kutsub seda ennustamiseks, minu arvates on see traumaga elamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2026 13:03. Mõni kutsub seda ennustamiseks, minu arvates on see traumaga elamine.
Jah, selline tunnetus on minul ka. Aga siiski on midagi veel, milleni mina ei küündi. See kõiksuse energia lugemise oskus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Karlsson, Triibu ja 11 külalist