Palun, ära hakka jälle TK üles kütma. Kohe saad kaks meetrit sõnaveebe või muud huvitavat ja sulle tehakse selgeks, et see on kõnekeelne väljend, mille TK just praegu ise leiutas, mingi öeldise tuletis või jumal teab mis. Ühesõnaga, seltsimees keeleteadlane teab paremini.
Petmine, kui ise olla petja?
-
Külaline
-
Külaline
Tee eraldi teema.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2026 10:38Selles lauses ei käi sõna 'või' ees koma.
-
Külaline
Oma igapäevast Tolmukübet pead sa saama.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2026 10:38Palun, ära hakka jälle TK üles kütma. Kohe saad kaks meetrit sõnaveebe või muud huvitavat ja sulle tehakse selgeks, et see on kõnekeelne väljend, mille TK just praegu ise leiutas, mingi öeldise tuletis või jumal teab mis. Ühesõnaga, seltsimees keeleteadlane teab paremini.
(Loitsin TK kaitsja ka välja et komplekt täis saaks.)
-
generoustallinn
- Kontakt:
Kui aus olla, siis eks see seiklus on suurema ihaga.
-
Külaline
Kuidas su kaaslane sellesse kõrvalhüppesse suhtub? Andsite teineteist vabaks?
-
Külaline
Samas ega sul sisuliselt päris suhet ju pole. Kas seda on üldse mõtet pidada. Eraldi riikides olete. Kui ma ikka naist armastaks ja oleks tunded, siis ma tahaks ikka väga koos olla. Mulle tundub, et teine seda ei taha.
-
Külaline
Ma arvan, et siin pole vaja küsidagi. Tal suva, ta ei tahagi teda. Hoiab ju eemale niigi. Tundeid pole ollagi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 15:29Kuidas su kaaslane sellesse kõrvalhüppesse suhtub? Andsite teineteist vabaks?
-
Külaline
Võimalik, et mees põrutab seal väljamaal kedagi teist naist, kes oskuslikult mehe orgasmini viib. Seal väljamaal pidid naised lihtsamini ära räägitavad olema. Tuleb ainult küsida.
Selline jutt tuli mulle sisse.
-
Külaline
Väljamaa mehed jälle olevat kuulnud, et kuskil Eestis ja mujal Ida-Euroopas pidid naised lihtsamini ära räägitavad olema. Igal pool maailmas on nii, et on palju mehi, kes ei räägi mitte ühtegi naist ära. Sellist naist pole olemas, kellel on täiesti suva, kellega magada. Kui oledi ikka üks ebaviisakas tont, siis nii ta on ja jääb.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 16:06Võimalik, et mees põrutab seal väljamaal kedagi teist naist, kes oskuslikult mehe orgasmini viib. Seal väljamaal pidid naised lihtsamini ära räägitavad olema. Tuleb ainult küsida.
-
Külaline
Seda ka. Siinsed naised loodavad,et saavad kellegi rahajõmmi otsa.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 16:20Väljamaa mehed jälle olevat kuulnud, et kuskil Eestis ja mujal Ida-Euroopas pidid naised lihtsamini ära räägitavad olema.
-
Külaline
Teemaalgata on ise ju mees. Tema naine siis põrutab teisi naisi?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 16:06Võimalik, et mees põrutab seal väljamaal kedagi teist naist, kes oskuslikult mehe orgasmini viib. Seal väljamaal pidid naised lihtsamini ära räägitavad olema. Tuleb ainult küsida.
-
Külaline
Ma tahtsin öelda seda, et sa oled valesti kuulnud. On mehed, kes saavad seksi ja teised ei saa mitte kunagi. Mingeid kergesti või raskesti kätteandvaid naisi pole olemas. Seega see jutt, et ma olen kuulnud, et seal või seal pidi kergesti seksi saama, on täisjamps. Kui sa ei ole naiste hulgas populaarne, siis nii on.
-
Külaline
Kumbaga? Mida see sõna tähendab?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 16:52Aga kumbaga siis parem seksida oli?
-
Külaline
Siis põrutavad väljamaamehed tema naist.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 16:41Teemaalgata on ise ju mees. Tema naine siis põrutab teisi naisi?
-
Külaline
Seda ma sulle ei ütle.
-
generoustallinn
- Kontakt:
-
Külaline
Ja miks sa arvad, et pead sellest siin pidulikult teada andma. Oled lihtsalt üks järjekordne liiderdaja, mitte midagi erilist.
-
Külaline
Mina mäletan seda kogemust, mis tunne oli teadlik inimene olles püksi sittuda. Sai küll justkui suurest vaevast lahti, aga peagi muutus soe ja pehme päts jahedamaks ja hais hakkas ka ümbruses levima.
-
Külaline
Jah, mul on praegu laps selles eas. Situb püksi ja siis teeb sellise mõtliku ja süüdlasliku näo. Eks see teemaalgataja on ilmselt samal levelil. Igatahes on ta mõttetu inimene.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 15:26Mina mäletan seda kogemust, mis tunne oli teadlik inimene olles püksi sittuda. Sai küll justkui suurest vaevast lahti, aga peagi muutus soe ja pehme päts jahedamaks ja hais hakkas ka ümbruses levima.
-
Külaline
Ei, miks ta mõttetu on. Eks kõik me oleme rumalad olnud, kes lühemat ja kes pikemat aega. Mõnel läheb lihtsalt veidi kauem.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 17:24Jah, mul on praegu laps selles eas. Situb püksi ja siis teeb sellise mõtliku ja süüdlasliku näo. Eks see teemaalgataja on ilmselt samal levelil. Igatahes on ta mõttetu inimene.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 15:26Mina mäletan seda kogemust, mis tunne oli teadlik inimene olles püksi sittuda. Sai küll justkui suurest vaevast lahti, aga peagi muutus soe ja pehme päts jahedamaks ja hais hakkas ka ümbruses levima.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist