Uskuda või mitte? ( minul on kõhe )

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Juun 2026 13:03 Osad inimesed on teiste suhtes ülitundlikud ja nad on mustrite äratundmise meistrid. Mina olen üks neist. Olen alati väikestes kollektiivides töötanud. Kui veeta 5 päeva nädalas 9-10 tundi päevas inimestega koos siis väga kiiresti suudan "ennustada", mis inimestega toimub. Kes peab salamisi töölt lahkumise plaane, kes on rasedaks jäänud, kellel on suhte- ja abieluprobleemid jne. Lihtsalt ühel päeval alateadvus märkab mingit ülipisikest muutust inimese käitumises, kõnes, hääletoonis või kehakeeles, ja varasema kogemuse põhjal panen kohe pildi kokku. Teistega ma oma teadmisi ja ennustusi ei jaga, lihtsalt võtan teatavaks ja ootan, mis juhtuma hakkab.

Ja ma arvan, et see "anne" pärineb ebastabiilses keskkonnas üles kasvamisest. Kui sa ikka väga varajasest east pead igapäevaselt ja aastate viisi inimeste tujusid lugema, et ennetada koolikiusamist või pere ja sugulaste rünnakuid, siis kasvadki selliseks supertundlikuks. Mõni kutsub seda ennustamiseks, minu arvates on see traumaga elamine.
See on ju jube väsitav? Ma olen ka omamoodi ülitundlik. Ma saan aru, kui mu oma lapsel midagi häda on aganiimoodi võõraid tunnetada oleks minu jaoks jube väsitav.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, kaegu ja 12 külalist