Sest temast ei saa mingi valemiga daami.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 21:27Ja hakkasin mõtlema, et miks tema ei tundu mulle hirmutav.
Nii ilus!
-
Külaline
-
Külaline
Oi, milline kadedus, naera puruks.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 21:16Ma arvan küll. Veel õnnelikum on Silvia mehe miljonite üle, ei peagi niipea uut meest otsima.
-
Külaline
Küünte lakkimine ja juuksuris käimine on mingi liigne tuunimine?
-
Külaline
Mismoodi Silvia labane on? Naised vb tunnetavad omakeski midagi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 21:34Äkki sellepärast, et tema on selline labasem, mitte väärikas ja hea maitsega nagu Merle Palmiste. Merle Palmiste puhul sa tunned, et ta on sinust nii palju kõrgemal.
Ei ma ei tunne, et keegi oleks kõrgemal või madalamal.
Üks naine nagu sobib rohkem ja teine mitte.
Või meeldib rohkem ja teine mitte.
Üht tahad, teist mitte.
-
Külaline
Tema puhul ma peaksin mingid kuninga riided selga panema, et kõrvale minna.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 22:00Merle Palmiste puhul sa tunned, et ta on sinust nii palju kõrgemal.
-
Külaline
Ära selle pärast küll muretse, ei ole kuigi tõenäoline, et sa tema kõrvale kunagi satuks.
-
Külaline
Hmm, olen tavaline naine küll, aga maniküüris ja pediküüris pole kunagi käinud- pesen jalgu ja käsi ning lõikan küüsi ise, vahepeal kasutan ka kätekreemi, kui meelde tuleb. Juuksuriski käin kord 2-3 aasta jooksul, mul on selleks sõbrannad, kes lõikavad mul juukseid lühemaks, kui ma seda tahan. Ja sellest "paljust muust" pole ma kunagi midagi kasutanud, meiki kasutan ka nii kord paari aasta jooksul.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:34Iga tavalise naise iluarsenali kuulub maniküür, pediküür ning juuksur. Paljudel veel palju muudki.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:51Ta sobib postkaardile väga hästi ja näeb hea välja küll. Ma ei tee teda maha.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:16Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.
Aga kui mitte temast rääkida, siis mind hirmutab ära kui on sellised üleslöödud naised. Las teised mehed kes tahavad peavad neid üleval. Ilmselt sellitel kulub tunde igapäevaselt, et end valmis panna, käis juuksuris ja maniküüris. Ise midagi raha teenida nad ei jõuagi. Ülalpeetavad.
Üldse ei ole tõmmet selliste vastu.
Kui räägite latist, siis mina räägiks siin juba taluvuse piirist.
-
Külaline
Mehelik naine. Naiselik naine hoiab oma varbad-näpud lakituna, käib professionaalide juures lõikamas ja värvimas, meigib, hoolitseb kulmude eest, käib aeg-ajalt massaažis vms kehahoolitsuses, hoiab oma keha aktiivse ja toidulaua korras.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 22:28Hmm, olen tavaline naine küll, aga maniküüris ja pediküüris pole kunagi käinud- pesen jalgu ja käsi ning lõikan küüsi ise, vahepeal kasutan ka kätekreemi, kui meelde tuleb. Juuksuriski käin kord 2-3 aasta jooksul, mul on selleks sõbrannad, kes lõikavad mul juukseid lühemaks, kui ma seda tahan. Ja sellest "paljust muust" pole ma kunagi midagi kasutanud, meiki kasutan ka nii kord paari aasta jooksul.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:34Iga tavalise naise iluarsenali kuulub maniküür, pediküür ning juuksur. Paljudel veel palju muudki.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:51
Ta sobib postkaardile väga hästi ja näeb hea välja küll. Ma ei tee teda maha.
Aga kui mitte temast rääkida, siis mind hirmutab ära kui on sellised üleslöödud naised. Las teised mehed kes tahavad peavad neid üleval. Ilmselt sellitel kulub tunde igapäevaselt, et end valmis panna, käis juuksuris ja maniküüris. Ise midagi raha teenida nad ei jõuagi. Ülalpeetavad.
Üldse ei ole tõmmet selliste vastu.
Kui räägite latist, siis mina räägiks siin juba taluvuse piirist.
-
Külaline
See on hea tahte korral täiesti tehtav. Lihtsalt viin talle lilled peale etendust või lähen autogrammi küsima.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 22:24Ära selle pärast küll muretse, ei ole kuigi tõenäoline, et sa tema kõrvale kunagi satuks.
-
Külaline
Mis see tunnihind siis tuleb?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 22:50Mehelik naine. Naiselik naine hoiab oma varbad-näpud lakituna, käib professionaalide juures lõikamas ja värvimas, meigib, hoolitseb kulmude eest, käib aeg-ajalt massaažis vms kehahoolitsuses, hoiab oma keha aktiivse ja toidulaua korras.
-
Külaline
Ei oska öelda, litsiteenuseid ei paku. Sa ise sellel alal?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 23:19Mis see tunnihind siis tuleb?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 22:50Mehelik naine. Naiselik naine hoiab oma varbad-näpud lakituna, käib professionaalide juures lõikamas ja värvimas, meigib, hoolitseb kulmude eest, käib aeg-ajalt massaažis vms kehahoolitsuses, hoiab oma keha aktiivse ja toidulaua korras.
-
Külaline
Aga kas enda tööga saadud rahade eest või kellegi teise rahade eest? Oled ülalpeetav või mitte?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 22:50Naiselik naine hoiab oma varbad-näpud lakituna, käib professionaalide juures lõikamas ja värvimas, meigib, hoolitseb kulmude eest, käib aeg-ajalt massaažis vms kehahoolitsuses, hoiab oma keha aktiivse ja toidulaua korras.
-
Külaline
Arvutamisega raskusi? Koolis ei viitsinud käia?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 23:22Ei oska öelda, litsiteenuseid ei paku.
-
Külaline
Loomulikult enda, ülalpeetav olla oleks häbi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 23:51Aga kas enda tööga saadud rahade eest või kellegi teise rahade eest? Oled ülalpeetav või mitte?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 22:50Naiselik naine hoiab oma varbad-näpud lakituna, käib professionaalide juures lõikamas ja värvimas, meigib, hoolitseb kulmude eest, käib aeg-ajalt massaažis vms kehahoolitsuses, hoiab oma keha aktiivse ja toidulaua korras.
-
Külaline
Kuule targutaja, suure tõenäosusega olen koolis käinud rohkem kui sina. Mis tunnihinda sa taga ajad, äkki täpsustad?
-
Külaline
Kas sul on loetust arusaamisega raskusi?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2026 08:51Kuule targutaja, suure tõenäosusega olen koolis käinud rohkem kui sina. Mis tunnihinda sa taga ajad, äkki täpsustad?
Mida tühja sa iga asja peale nii jubedalt närvi lähed? Võib-olla sobib sulle paremini mõni rahulikum foorum, näiteks tikkimise oma?
-
Külaline
Oi, ära seda foorumit küll soovita. Viimati kui seda külastasin, käis seal kõva andmine ristpiste üle.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2026 09:17Mida tühja sa iga asja peale nii jubedalt närvi lähed? Võib-olla sobib sulle paremini mõni rahulikum foorum, näiteks tikkimise oma?
-
Külaline
Kes sul siin närvi läks? Mina küll mitte. Kui õpid end arusaadavamalt väljendama, võid uuesti küsida, saad vastuse ka.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2026 09:17Kas sul on loetust arusaamisega raskusi?
Mida tühja sa iga asja peale nii jubedalt närvi lähed? Võib-olla sobib sulle paremini mõni rahulikum foorum, näiteks tikkimise oma?
-
Külaline
Mina saan küll aru, mida silmas peetakse. Asi pole selles, kas vaataks või ei vaataks, vaid sellise välimusega taga peituva elu ettekujutamine. Kui kellelegi meeldib glamuur, uhked üritused, peod ja restoranid, siis sobib küll. Aga kui kujutad end kaaslasega mere ääres kõndimas, lõkkel vorsti küpsetamas, linnatänaval lonkimas ja tänavatoitu nosimas, siis sinna taoline naine ettekujutuses ei sobitu. (Mis ei pruugi tegelikult nii olla) Ja seega peletabki eemale, sest see on võõras elu(stiil).Guest kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:16Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 18:58 Mehena ma teda ei tahaks. Ja üldse selliseid üleslööduid naisi. Peletab mind eemale.
Aga muidu ilus küll.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist