Veidratel põhjustel lahkuminek

seks, suhted ja pereteemad
Uudishimulik ninake

Veidratel põhjustel lahkuminek

Postitus Postitas Uudishimulik ninake »

Kas olete mingil ootamatul või veidral põhjusel lahku läinud või on teid endid imeliku põhjendusega maha jäetud?
Üks mu sõbranna läks hiljuti mehest lahku prügikoti pärast. Nad päris koos veel ei elanud, aga enam-vähem juba kiskus sinnapoole. Mees oleks kolinud sõbranna korterisse, see on suur ja tema omanduses, mees oli üürikas. Igatahes, nad tulid reisilt ja läksid lennujaamast esmalt sõbranna koju. Enne reisi oli muidugi prügi välja viidud ja sõbranna pani kohe tühja prügikasti uue koti. Mõne aja pärast avastas, et tema pandud prügikott on ära võetud ja asemele pandud mingi teine suur kilekott. Küsimise peale vastas mees, et jah, tema pani asemele mustapesu koti. Ehk siis mehel oli kaasas kilekott, kuhu pani reisil kantud pessu minevad riided. Sõbranna juures pani riided pesumasinasse, aga see mustade riiete kott oli tema sõnul ka must ja sellest kähku lahti saamiseks pani selle prügikotiks. Sõbranna prügikotist valas juba seal oleva prügi ümber. Riided ei olnud porised ega plekilised vms, vaid lihtsalt kantud ja läbihigistatud jms.
Sõbranna ütles, et tal lihtsalt kihvatas ja korraks tekkis iiveldus teadmisest, et sellise kiiksuga mehega peaks ta hakkama koos elama. Pärast tuli välja, et oli varem ka mõningaid kahtlasi asju teinud, nt ladus nõudekuivatusrestile kuivama pandud nõud ümber, see kuidas sõbranna need paigutanud oli, ei sobinud. Selgituseks öelnud, et nii on õige.

Igatahes, see prügikott sai saatuslikuks, mees läks järgmisel päeval oma koju ja tagasi sõbranna juurde teda enam ei lubatud. Olevat veidi marutanud ka, aga sõbranna ütles, et kergendustunne on selline, et tahaks tänaval kõndimise asemel kekselda.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

õudne siga ju :lol: :lol: :lol: see käib pigem teema alla, et kui lahku minna tahetakse, siis sobib iga ettekääne- see polnud ju PÕHJUS, vaid ainult ettekääne või ehk viimane piisk. Ja kui inimene on tõeliselt armas, siis talutakse märksa suuremaid kiikse.
Mina kasutan ka kergelt määrdunud kilekotid ära prügikotiks, ma pole kindlasti ainuke.
Uudishimulik ninake

Postitus Postitas Uudishimulik ninake »

Probleem oli ikka selles, et mees korraldas teise kodus sõnagi lausumata asju ümber ja arvas, et ainult tema teab kuidas õige on. Kas sulle sobib, kui teed kodus oma igapäevaseid toimetusi ja mees käib järel korrigeerimas, mida sa kõike valesti teed. Isegi sinu pandud prügikott ei kõlba ja tuleb kohe välja vahetada. Normaalne inimene oleks öelnud, et nöe, see kott läheb prügikotiks ja pannud selle nt prügikasti põhja järge ootama või kilekottide sahtlisse vms. Mitte valanud prügi ümber. See teine, kott, kus juba prügi sees oli, oli ju nüüd veelgi mustem, mis sellega siis teha?
Aga võin sulle selle mehe kontaktid anda kui tahad, ta on nüüd vallaline, tundub, et võiksite sobida.
Külaline

Kui neil oli plaanis kokku kolida, siis mees ei korraldanud ju teise inimese kodus asju ümber, vaid sättis oma kodus, oma käe järgi. Või sõbranna arvas, et mees kolib sisse, aga midagi seal puutuda ei tohi, sest pole tema kodu?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 10:19 Kui neil oli plaanis kokku kolida, siis mees ei korraldanud ju teise inimese kodus asju ümber, vaid sättis oma kodus, oma käe järgi. Või sõbranna arvas, et mees kolib sisse, aga midagi seal puutuda ei tohi, sest pole tema kodu?
Kui inimene korraldab ümber juba kuivama pandud nõudekuivatusresti, siis ta tõesti ei ole kooseluks sobiv ininene.
Külaline

Selline mees on imelik ja kui juba esimene päev on selline, siis ei tule midagi välja. Kui koos elada, siis peavad mõlemad kompromisse tegema, aga kui üks hakkab kohe kamandama ja asju korraldama, siis see on vastuvõetamatu. Mul oli ka visiitsuhe mehega, kellega ei kaalunud kokkukolimist just nende asjade tõttu. Kui külla tuli, siis pidime vaatama telekast just talle sobivaid asju, minu käest ei küsinudki, mida mina sooviks vaadata, et leida kompromiss näiteks. Voodis laiutas ja norskas, ma ei saanud magada, siis läksin kell kuus ära voodist. Siis ültes, et oi kui hea oli magada, eriti kui sa ära läksid. Pärast magasin siis teises toas, kui tema minu voodis laiutas. Kõike kritiseeris, et miks sul on mingi asi nii ja mitte naa. Kamandas, mida ma pean talle süüa tegema, appi ennast söögitegemisele ei pakkunud, vaid tema arust oli söögitegemine naiste teema ja just mehele sobivat asja peab tegema, vahet pole, kas ma ise söön seda või mitte. Mitu korda ütles, et tema tahaks minu poeg olla, et miks ma tema eest nii palju ei hoolitse nagu oma poja eest, kuigi üks on laps ja teine täiskasvanud mees. Kõik need asjad panid mind arvama, et no ei saa asja kooselust, aga tema ei saanud üldse aru, et miks.
Külaline

Ju ei olnud õige armastus. Aga eks teise koju ongi raske kolida. Tundus ebavõrdne suhe. Sõbranna leidku mees kel on oma kinnisvara
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 10:27 Selline mees on imelik ja kui juba esimene päev on selline, siis ei tule midagi välja. Kui koos elada, siis peavad mõlemad kompromisse tegema, aga kui üks hakkab kohe kamandama ja asju korraldama, siis see on vastuvõetamatu. Mul oli ka visiitsuhe mehega, kellega ei kaalunud kokkukolimist just nende asjade tõttu. Kui külla tuli, siis pidime vaatama telekast just talle sobivaid asju, minu käest ei küsinudki, mida mina sooviks vaadata, et leida kompromiss näiteks. Voodis laiutas ja norskas, ma ei saanud magada, siis läksin kell kuus ära voodist. Siis ültes, et oi kui hea oli magada, eriti kui sa ära läksid. Pärast magasin siis teises toas, kui tema minu voodis laiutas. Kõike kritiseeris, et miks sul on mingi asi nii ja mitte naa. Kamandas, mida ma pean talle süüa tegema, appi ennast söögitegemisele ei pakkunud, vaid tema arust oli söögitegemine naiste teema ja just mehele sobivat asja peab tegema, vahet pole, kas ma ise söön seda või mitte. Mitu korda ütles, et tema tahaks minu poeg olla, et miks ma tema eest nii palju ei hoolitse nagu oma poja eest, kuigi üks on laps ja teine täiskasvanud mees. Kõik need asjad panid mind arvama, et no ei saa asja kooselust, aga tema ei saanud üldse aru, et miks.
Kas siis vähemalt seks oli hea? Midagi pidi olema positiivset ka, muidu ei saa üldse aru, miks selline parasiit üldse oma elamisse lasta. Ka lihtsalt “visiidile”.
Külaline

Kas siis vähemalt seks oli hea? Midagi pidi olema positiivset ka, muidu ei saa üldse aru, miks selline parasiit üldse oma elamisse lasta. Ka lihtsalt “visiidile”.
Ega kõik siis korraga ei käi, ikka tasapisi imbub väikeseid asju välja. Ja kuna mehed on ju suhteliselt egoistlikud nii või naa, siis igast pisiasjast ei hakka ka enam probleemi tegema. Proovid mõista ja veidrustele käega lüüa, aga mingil ajal siiski saab kokku liiga palju.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 12:27
Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 10:27 Selline mees on imelik ja kui juba esimene päev on selline, siis ei tule midagi välja. Kui koos elada, siis peavad mõlemad kompromisse tegema, aga kui üks hakkab kohe kamandama ja asju korraldama, siis see on vastuvõetamatu. Mul oli ka visiitsuhe mehega, kellega ei kaalunud kokkukolimist just nende asjade tõttu. Kui külla tuli, siis pidime vaatama telekast just talle sobivaid asju, minu käest ei küsinudki, mida mina sooviks vaadata, et leida kompromiss näiteks. Voodis laiutas ja norskas, ma ei saanud magada, siis läksin kell kuus ära voodist. Siis ültes, et oi kui hea oli magada, eriti kui sa ära läksid. Pärast magasin siis teises toas, kui tema minu voodis laiutas. Kõike kritiseeris, et miks sul on mingi asi nii ja mitte naa. Kamandas, mida ma pean talle süüa tegema, appi ennast söögitegemisele ei pakkunud, vaid tema arust oli söögitegemine naiste teema ja just mehele sobivat asja peab tegema, vahet pole, kas ma ise söön seda või mitte. Mitu korda ütles, et tema tahaks minu poeg olla, et miks ma tema eest nii palju ei hoolitse nagu oma poja eest, kuigi üks on laps ja teine täiskasvanud mees. Kõik need asjad panid mind arvama, et no ei saa asja kooselust, aga tema ei saanud üldse aru, et miks.
Tahtsin sama asja küsida. Enne kokku kolimist ju näed juba ära, kui inimene on egoist ja sita iseloomuga. Kuidas on võimalik üldse nii kaugele suhtes minna ja selline parasiit endale koju lasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 12:39
Ega kõik siis korraga ei käi, ikka tasapisi imbub väikeseid asju välja. Ja kuna mehed on ju suhteliselt egoistlikud nii või naa, siis igast pisiasjast ei hakka ka enam probleemi tegema. Proovid mõista ja veidrustele käega lüüa, aga mingil ajal siiski saab kokku liiga palju.
Ei ole kõik mehed egoistlikud. Järelikult sa ise eelistad selliseid mehi, kes kamandavad naisi ennast teenindama.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 13:54
Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 12:27
Tahtsin sama asja küsida. Enne kokku kolimist ju näed juba ära, kui inimene on egoist ja sita iseloomuga. Kuidas on võimalik üldse nii kaugele suhtes minna ja selline parasiit endale koju lasta.

Just. Kui mul oleks teine koosolemine järjest mingil põhjusel ebameeldiv, lõpetaksin koheselt selle suhte.
Külaline

See on väga levinud lahkuminemise põhjus - see, kelle juurde minnakse elama, ei talu, kui juurdetulija hakkab elamist ka kodusemaks muutma. Mu meestuttav läks sõbrannast samal põhjusel lahku. Juurdetulija oli siis sõbranna koos kahe lapsega. Mida vanemaks inimesed saavad, seda raskem on end kohandada teise inimesega, harjunud üksi elama ja kõike oma käe järgi seadma. Seepärast ongi kõige kergem, kui kaks noort hakkavad koos elama ja koos alles hakkavad oma harjumusi kujundama.
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas annaleen »

Tean paari, kes oli väga pikalt abielus. Küllap oli sinna aja jooksul muudki kogunenud, aga naispool, kes lahutuse algatas ütles, et ühel hetkel ta ei suutnud enam taluda, kuidas abikaasa sööb tema vastas lauas istudes niimoodi "krõmps-krõmps-krõmps".
Külaline

annaleen kirjutas: 21 Juul 2024 15:27 Tean paari, kes oli väga pikalt abielus. Küllap oli sinna aja jooksul muudki kogunenud, aga naispool, kes lahutuse algatas ütles, et ühel hetkel ta ei suutnud enam taluda, kuidas abikaasa sööb tema vastas lauas istudes niimoodi "krõmps-krõmps-krõmps".
Mu eks kandis tsärki, kus olid augud sees, 4 päeva järjest samu väljaveninud halle boksereid, juukseid pesi kord kuus ja juukseid lõikas kord poolaastas.
A arstile minnes pandi jalga punased siidbokserid.
Külaline

Mees tahtis lapsi. Ise vaatas vanemaid naisi, mom bodysid kritiseerivalt. Ilmselgelt ei taha sellist meest.
Külaline

annaleen kirjutas: 21 Juul 2024 15:27 Tean paari, kes oli väga pikalt abielus. Küllap oli sinna aja jooksul muudki kogunenud, aga naispool, kes lahutuse algatas ütles, et ühel hetkel ta ei suutnud enam taluda, kuidas abikaasa sööb tema vastas lauas istudes niimoodi "krõmps-krõmps-krõmps".
Ma olen oma mehega 17 aastat koos olnud. Lahutada pole plaanis, aga mind häirib tema hingamine. Hingab nii kõvasti, et kogu aeg on mingit kahinat kuulda. Tervis on muidu korras. Eriti häiriv on see siis, kui magama hakkan jääma ja mõnikord olen öelnud, et hinga vaiksemalt. Kui kunagi peaksime lahku minema, siis kindlasti tunnen kergendust, et ei pea seda hingamist enam kuulama.
Külaline

Minul oli loomulikult ka m u i d põhjuseid, aga kõrs, mis kaamli selja murdis oli see - täiesti eesti mees vaatas vene telekanaleid. Inglise keelt ta ei vallanud (ulme), seega oli ta ainus talutav võõrkeel vene.

Ei suutnud ette kujutada, et tulevikus ühises kodus kõlab tv-st vene keel?! (aasta oli 2003 kui see tähtsust omab, ehk on ta tänapäeval viimased 2,5 aastat teisel arvamusel, ei tea)
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2024 16:44
Ma olen oma mehega 17 aastat koos olnud. Lahutada pole plaanis, aga mind häirib tema hingamine. Hingab nii kõvasti, et kogu aeg on mingit kahinat kuulda. Tervis on muidu korras. Eriti häiriv on see siis, kui magama hakkan jääma ja mõnikord olen öelnud, et hinga vaiksemalt. Kui kunagi peaksime lahku minema, siis kindlasti tunnen kergendust, et ei pea seda hingamist enam kuulama.
Eraldi magamistoad ei oleks tänapäeval midagi erilist. Ma kindlasti nõuaks, kui mees näiteks norskaks ja mina ei saa seetõttu korralikult välja puhata.
Külaline

Haha, uskumatuid asju loeb siit. Samas aus olles olen ise ka öelnud, et krt ära puhise. Millegipärast on tal kombeks õhtuti voodis puhiseda nagu auruvedur enne uinumist. Lahku minna ei plaani ja pigem tunneksin vb sellest puhisemisest puudust :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist