Milleks selline agressiivne vastus? Sina pese või majapidamisseebiga pead, keda huvitab.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2026 20:01Aga mina näiteks ei ole märganud. Mida me nüüd teeme?Külaline kirjutas: ↑10 Mai 2026 09:59Mina isiklikult olen märganud, et profitooted on ikkagi paremad. Kallimad nad ei pruugi ollagi, sest kui ostad suure pudeli, on hind sama, kui toidupoe tootel. Ka ei pea neid nii palju panema, seega tegelik hind võib tulla isegi odavam.
Kas on vahet odaval ja kallil šampoonil?
-
Külaline
-
Külaline
Midagi pead sa valesti tegema. Kas ikka segad kuuma veega parajalt paksu mõksi? Kohe pähe ja vannimüts otsa? Ma olen läbi aastate kasutanud pruunikaid või punakaid toone (strwberry red näiteks) ja väga hästi katab halle, nende pärast värvingi. Hoian tunni, vahel kauemgi, sõltuvalt, kui tumedat tooni tahan. Kui paksu struktuuriga juuks, võid katsetada ka kahte tundi.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 06:30Henna ei kata halli ära. Ma ostsin vist mingi 5 sorti hennat, üks soovitas ja teine soovitas, ajasin kasutamisõpetuses näpuga järge, aga hall jäi ikka halliks. Muud juuksed võtsid ilusa tooni külge, aga hallile ei mõjunud üldse. Mille tõttu ma üleüldse värvingi.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 20:53 juukseid värvin juba aastakümneid hennaga, maske teen samuti taimseid. kui kokku tahan hoida, kasutan "Puhas loodus" šampooni ja palsamit. kui ei taha, kasutan john frieda tooteid. juuksed on terved ja paksud ja kasvavad hirmkiiresti.
-
Külaline
Oleneb juustest ka. Ma olen proovinud ka kalleid shampoone. Need tõesti on teinud juuksed pehmeks, siledaks. Tundub nagu see ongi shampoonide ja palsamite eesmärk. Aga mina ei taha seda. Ma tahan kohevust, et oleks tugevamad ja ei hoiaks pead ligi.
-
Külaline
Jah, ma ka ei taha seda. Mulle meeldib, kui jäävad n.ö. sahmu ja näevad kohevad välja. Sellepärast ei kasuta ka palsameid, et pärast on juuksed siledad ja libedad.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 06:39 Oleneb juustest ka. Ma olen proovinud ka kalleid shampoone. Need tõesti on teinud juuksed pehmeks, siledaks. Tundub nagu see ongi shampoonide ja palsamite eesmärk. Aga mina ei taha seda. Ma tahan kohevust, et oleks tugevamad ja ei hoiaks pead ligi.
-
Külaline
Need, kes oma juukseid ei helenda ega blondeeri, saavad kasutada ükskõik mis jama.
-
Külaline
on ju suur vahe, kas juuksed jäävad kohevad kuna on kehvasti hooldatud (ehk siis tuhmid ja takused), või on nad kohevad kuna on terved ning hästi lõigatud.
-
Külaline
Mul on sama probleem. Mul on endal loomulikult peen, sile ja õhuke karv. Ja kui ma veel palsamit kasutan, on need eriti ludus. Kuigi jaa tõesti, ekstralibedad ja pehmed. Tahaks ka kohevust. Iseenesest juukseid on palju(st normaalselt).Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 06:39 Oleneb juustest ka. Ma olen proovinud ka kalleid shampoone. Need tõesti on teinud juuksed pehmeks, siledaks. Tundub nagu see ongi shampoonide ja palsamite eesmärk. Aga mina ei taha seda. Ma tahan kohevust, et oleks tugevamad ja ei hoiaks pead ligi.
Ma ei ole enam aastaid palsamit kasutanud seepärast, et siis püsi patsikumm ka enam peas.
-
Külaline
Kuidas see juuste lõikamine šampooni ja palsamiteemaga nüüd haakub?!Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 12:55 on ju suur vahe, kas juuksed jäävad kohevad kuna on kehvasti hooldatud (ehk siis tuhmid ja takused), või on nad kohevad kuna on terved ning hästi lõigatud.
-
Külaline
Siin on oma iva sees. Varem, kui ma oma juuseid ei värvinud, siis kasutasingi pmst odavaimat saadaolevat šampooni ja juuksed nägid head välja. Pärast blondeerima hakkamist oli vahe kohe näha. Nüüd pean tõhusamad tooted, mis on ka palju kallimad.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:49 Need, kes oma juukseid ei helenda ega blondeeri, saavad kasutada ükskõik mis jama.
-
Külaline
Väga konkreetselt haakub. Lõikamata juukseid ei aita väga hooldus ka. Juukseid võiks iga paari kuu tagant lõigata.
-
Külaline
Vaidlen vastu. Töödelduid juukseid peab tihti lõikama, sest need surevad lõpuks ära. Ma pole oma juukseid umbes aasta lõiganud. Mul loomulik kõik. Polegi vajadust. Sest otsad surnud ei ole.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:25Väga konkreetselt haakub. Lõikamata juukseid ei aita väga hooldus ka. Juukseid võiks iga paari kuu tagant lõigata.
-
Külaline
Töötlemata pikki või keskmiselt pikki juukseid soovitatakse lõigata iga 3-4 kuu tagant. Oled juuksur, et tead, mis sul seal otstes on?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:28Vaidlen vastu. Töödelduid juukseid peab tihti lõikama, sest need surevad lõpuks ära. Ma pole oma juukseid umbes aasta lõiganud. Mul loomulik kõik. Polegi vajadust. Sest otsad surnud ei ole.
-
Külaline
Ei tea. Mis seal on siis?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:37Töötlemata pikki või keskmiselt pikki juukseid soovitatakse lõigata iga 3-4 kuu tagant. Oled juuksur, et tead, mis sul seal otstes on?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:28Vaidlen vastu. Töödelduid juukseid peab tihti lõikama, sest need surevad lõpuks ära. Ma pole oma juukseid umbes aasta lõiganud. Mul loomulik kõik. Polegi vajadust. Sest otsad surnud ei ole.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:25
Väga konkreetselt haakub. Lõikamata juukseid ei aita väga hooldus ka. Juukseid võiks iga paari kuu tagant lõigata.
-
Külaline
Sul on seal kuivus ja lõhenemine. Ma ei tuleks mitte kunagi selle pealegi, et jätta otsad nii pikalt lõikamata. Sul langeb iga päev umbes 100 karva välja, juuksed kasvavad ebaühtlaselt. Vaevalt need otsad sul seal ühepikkused on.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:46Ei tea. Mis seal on siis?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:37Töötlemata pikki või keskmiselt pikki juukseid soovitatakse lõigata iga 3-4 kuu tagant. Oled juuksur, et tead, mis sul seal otstes on?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:28
Vaidlen vastu. Töödelduid juukseid peab tihti lõikama, sest need surevad lõpuks ära. Ma pole oma juukseid umbes aasta lõiganud. Mul loomulik kõik. Polegi vajadust. Sest otsad surnud ei ole.
-
Külaline
Ei ole jaa kindlasti ühtlase pikusega. Kui nii võtta siis beebi juustega peak me kõik kiilakad olema, et tahaks, et ühte pikkust oleksKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:49Sul on seal kuivus ja lõhenemine. Ma ei tuleks mitte kunagi selle pealegi, et jätta otsad nii pikalt lõikamata. Sul langeb iga päev umbes 100 karva välja, juuksed kasvavad ebaühtlaselt. Vaevalt need otsad sul seal ühepikkused on.
Nojah, las ta jääb. Hoolimata sellest mul kasvavad mühinal. Vaatasin nüüd väga pingsalt oma juukseotsi ja ei suutnud mitte ühtegi lõhenemist tuvastada. Tean, millised lõhenenud juukseotsad on. Kui värvisin, siis oli neid koguaeg.
See on juuksurite leib, et peab iga natukese aja tagant lõikama.
Võin pildi ka panna, kui ei usu.
-
Külaline
Palun pane.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 20:18Võin pildi ka panna, kui ei usu.
-
Külaline
Sellesmõttes, et otseselt ei pea midagi tegema. Keegi ei sunni. Aga pikalt lõikamata juuksed on lihtsalt koledamad, kui värskelt tasandatud. Isegi kui mitte ühtegi katkist juukseotsa ei ole.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 20:18Ei ole jaa kindlasti ühtlase pikusega. Kui nii võtta siis beebi juustega peak me kõik kiilakad olema, et tahaks, et ühte pikkust oleksKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:49Sul on seal kuivus ja lõhenemine. Ma ei tuleks mitte kunagi selle pealegi, et jätta otsad nii pikalt lõikamata. Sul langeb iga päev umbes 100 karva välja, juuksed kasvavad ebaühtlaselt. Vaevalt need otsad sul seal ühepikkused on..
Nojah, las ta jääb. Hoolimata sellest mul kasvavad mühinal. Vaatasin nüüd väga pingsalt oma juukseotsi ja ei suutnud mitte ühtegi lõhenemist tuvastada. Tean, millised lõhenenud juukseotsad on. Kui värvisin, siis oli neid koguaeg.
Kui on juuksed järku lõigatud siis need kasvavad mõne kuuga välja. Isegi sirge lõikusega on sama asi. Juuksed on erinevas kasvufaasis, kui jätta mitmeid-mitmeid kuid lõikamata, siis on otsad harali ja soeng näeb selline mittemidagiütlev välja. Oletan, et on sirgete juustega tegu, võibolla lokkis peaga peidab paremini ära.
Jään samuti pilti ootama.
-
Külaline
Olen juba suht ammu aru saanud, et siin käivad enamjaolt naised, kellel on suht savi, millised nad välja näevad, seega sellistele on mõttetu midagi seletada. Loen siin juba üle aasta ning aina ahhetan, thank god! Üldse ei teadnud varem selliste naiste olemasolust. Arvasin, et nii naised kui mehed ikka hoolitsevad enda eest.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 17:54Sellesmõttes, et otseselt ei pea midagi tegema. Keegi ei sunni. Aga pikalt lõikamata juuksed on lihtsalt koledamad, kui värskelt tasandatud. Isegi kui mitte ühtegi katkist juukseotsa ei ole.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 20:18Ei ole jaa kindlasti ühtlase pikusega. Kui nii võtta siis beebi juustega peak me kõik kiilakad olema, et tahaks, et ühte pikkust oleksKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:49
Sul on seal kuivus ja lõhenemine. Ma ei tuleks mitte kunagi selle pealegi, et jätta otsad nii pikalt lõikamata. Sul langeb iga päev umbes 100 karva välja, juuksed kasvavad ebaühtlaselt. Vaevalt need otsad sul seal ühepikkused on..
Kui on juuksed järku lõigatud siis need kasvavad mõne kuuga välja. Isegi sirge lõikusega on sama asi. Juuksed on erinevas kasvufaasis, kui jätta mitmeid-mitmeid kuid lõikamata, siis on otsad harali ja soeng näeb selline mittemidagiütlev välja. Oletan, et on sirgete juustega tegu, võibolla lokkis peaga peidab paremini ära.
Jään samuti pilti ootama.
-
Külaline
Ilusad pikad paksud juuksed ja hullu nagu pole, aga ikkagi võtaks 10cm maha.

-
Külaline
Ma võtaks 20cm maha, siis oleks need juuksed ilusad ja näeksid tervemad välja ka. Eest lõikaks järguliseks.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2026 00:12 Ilusad pikad paksud juuksed ja hullu nagu pole, aga ikkagi võtaks 10cm maha.
![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline