Mehe töötasu?
-
Külaline
Mehe töötasu?
Naised, kui palju võiks mees teenida kuus kätte, ehk kontole laekuv raha?
Kas teil on ühine rahakott?
Kas teil on ühine rahakott?
-
Külaline
Mul kama kõik, mida mingi mees kuskil teenib. Arvestan enda teenituga ja see on praegu piisav.
-
Külaline
Minust palju vähem ei tahaks, et teeniks. Aga olulisem on, kuidas kulutab. Mingit kõrist alla kallajat või kasiinodes möllajat ei soovi. Või kui oma hobidele kõik laiaks lööb ja siis pole leivarahagi.
-
Külaline
Aga mees sul on? Taskuraha talle annad?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 18:16 Mul kama kõik, mida mingi mees kuskil teenib. Arvestan enda teenituga ja see on praegu piisav.
-
Külaline
teenib 1060.- bruto kolme päeva eest. minu jaoks on see ok. meil on ühine rahakott. mina teenin 1800.- neto, tööl käin veidi vähem, kui mees. kuna väärtustame ühist kavliteetaega, peame palkasid tehtud tööga korrelatsioonis olevateks.
-
Külaline
Mõnus elu. Mees töötab 3p kuus ja naine 2p. Korralik tasu.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:33 teenib 1060.- bruto kolme päeva eest. minu jaoks on see ok. meil on ühine rahakott. mina teenin 1800.- neto, tööl käin veidi vähem, kui mees. kuna väärtustame ühist kavliteetaega, peame palkasid tehtud tööga korrelatsioonis olevateks.
-
Külaline
Võimalik vaid foorumis.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:38Mõnus elu. Mees töötab 3p kuus ja naine 2p. Korralik tasu.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:33 teenib 1060.- bruto kolme päeva eest. minu jaoks on see ok. meil on ühine rahakott. mina teenin 1800.- neto, tööl käin veidi vähem, kui mees. kuna väärtustame ühist kavliteetaega, peame palkasid tehtud tööga korrelatsioonis olevateks.
-
Külaline
Miks mitte. Kahepeale 2860.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 20:48Võimalik vaid foorumis.
Mul saab pere kus 2 last umbes sellise summaga elatud.
Uuta auto ei saa jah selle rahaga.
-
Külaline
2751 ikka. Usud, et naine teenib 900 eurot neto päevas?
-
Külaline
Aga miks teenib mees bruto, aga naine neto? Minu arust ebaõiglane.
-
Külaline
Sellega tuleks mees üksi toime ja naine oleks oma rahadega?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:343000 võiks saada, sellega tuleks toime.
-
Külaline
jutt on nädalastGuest kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:38Mõnus elu. Mees töötab 3p kuus ja naine 2p. Korralik tasu.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:33 teenib 1060.- bruto kolme päeva eest. minu jaoks on see ok. meil on ühine rahakott. mina teenin 1800.- neto, tööl käin veidi vähem, kui mees. kuna väärtustame ühist kavliteetaega, peame palkasid tehtud tööga korrelatsioonis olevateks.
-
Külaline
Jah, kui kummalgi laene ja liisinguid ei ole, siis kahepeale 6000 on selline raha, millega elab normaalselt ära ja saab endale meelelahutust ka lubada.
-
Külaline
Mina elan vabalt ära 60 tuhande euroga kuus.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 08:45Jah, kui kummalgi laene ja liisinguid ei ole, siis kahepeale 6000 on selline raha, millega elab normaalselt ära ja saab endale meelelahutust ka lubada.
-
Külaline
Ma ei mõista, milleks teha selliseid mõttetuid purtsatusi? Mida see sulle annab?
-
Külaline
Sama mida sulle.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 10:16Ma ei mõista, milleks teha selliseid mõttetuid purtsatusi? Mida see sulle annab?
-
Külaline
Mina vastasin viisakalt, kuidas asi on. Sina ajad mingit jama, no milleks sul seda küll vaja on? Lõpeta oma plärtsumine ja ürita asjalik olla.
-
Külaline
Kes sind siia kunniks pani?Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 11:01Mina vastasin viisakalt, kuidas asi on. Sina ajad mingit jama, no milleks sul seda küll vaja on? Lõpeta oma plärtsumine ja ürita asjalik olla.
-
Külaline
Sa oled äärmiselt ebaviisaks inimene. Sinusugused selle foorumi välja suretavadki.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist