Ehk sellist uurimust pole.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 19:53Kas Tartus on arvestataval määral Serbia ja Bosnia taustaga krimkade koostööd?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 18:36Lihtsalt on selline arvamus. Selline koostöö mõte tuleb pähe.
Siis ma võiks küsida vastupidi, tõesta, et ei teki krimkadega koostööd. Kus on uurimus sellise ohu kohta.
Vangid Tartusse
-
Külaline
-
Külaline
Küll aga ei pakuta Rootsi vangidele sealiha.
Mis delikatessi neile tuleb pakkuda?
-
Külaline
Kana on mingi eriline delikatess?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:09Küll aga ei pakuta Rootsi vangidele sealiha.
-
Külaline
Ehk pole midagi uurida olnud.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 20:00Ehk sellist uurimust pole.
Hobuseliha ikka. Võtakse sadul seljast ja kabjad alt ning masinasse. Saavad kebabi.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2026 23:09 Küll aga ei pakuta Rootsi vangidele sealiha.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Kebab on ju lambast.
-
Külaline
Huvi pärast vaatasin, kuidas see vangla välja näeb. Päris normaalne ehitis. Esimesed rootsi vangid tulevad kuuldavasti augustis.

-
Külaline
Väga usklikud moslemid sealiha ei söö, aga egas kõik mustikud moslemid või usklikud ole. Euroopas tehakse sealihast ka kebabi, kanast ka. Eks nad mingit tavalist vanglalobi saavad.
-
Külaline
See "tavaline vanglalobi" on tegelikult täiesti korralik tasakaalustatud menüü. Ajad on hapukoorega serveeritud keedupelmeenidest edasi läinud. Kahtlustan, et nad saavad paremat ja mitmekesisemat toitu, kui näiteks haiglates pakutav.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 12:08 Eks nad mingit tavalist vanglalobi saavad.
-
Külaline
President kuulutas 10 juunil välja seaduse, mis lubab Rootsi vangid Tartusse karistust kandma tuua.
"Riigikogu kiitis seaduse heaks 10. juunil. Lepingu ratifitseerimise poolt hääletas 52 ja vastu 42 riigikogu liiget."
Huvitav, millised liikmed vastu hääletasid?
"Riigikogu kiitis seaduse heaks 10. juunil. Lepingu ratifitseerimise poolt hääletas 52 ja vastu 42 riigikogu liiget."
Huvitav, millised liikmed vastu hääletasid?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 9 külalist