Mis see 35 aastane siis nii palju parem on lihtsalt sellepärast, et ta on noorem? Oleneb ikka õpetamisoskusest, mitte vanusest.
Tööturu olukord
-
Külaline
-
Külaline
ei ole valida. ka 102 aastast ei ole valida, sellepärast see ongi kindlapeale minek.
-
Külaline
Eks hädaolukorras võetakse.
Kui firmas on juhtkond 30-40 ja personalitöötaja ka noor, siis lendavad vanemate inimeste CV-d kohe prügihunti. Noorematele piisab oma vanematelt kuuldud juttudestki..aga nõukaajal oli...
Kui firmas on juhtkond 30-40 ja personalitöötaja ka noor, siis lendavad vanemate inimeste CV-d kohe prügihunti. Noorematele piisab oma vanematelt kuuldud juttudestki..aga nõukaajal oli...
-
Külaline
Naiste palkamise osatähtsust surutakse peale, nii võiks vanuselise jaotusega ka olla.
-
Külaline
Mulle oleks see suur kergendus. Olen 57, tervis lubab veel tööd teha küll, isiklik elu ka enam ei sega, ainult tööandjatelt tulevad järjest äraütlevad vastused, isegi nendest kohtadest, milles mul on pikaajaline kogemus. Ja pensionini on veel 10 aastat aega...Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 13:05 Naiste palkamise osatähtsust surutakse peale, nii võiks vanuselise jaotusega ka olla.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline