Ära räägi sa midagi. Ostsin isegi Temust 15 eurosed talvesaapad eelmise aasta lõpus, näevad välja nagu matka omad, karvased seest ja selle külmatalve pidasid kenasti vastu ja katki pole läinud. Käisin talvel igapäev nendega.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:00Mingid 15-eurosed kingad ja 20-eurosed tossud ei kesta kauem kui kuu aega, siis lagunevad igalt poolt laiali. Ma olen kunagi ostnud selliseid, kui rahaga väga kitsas oli. Nüüd enam eales ei osta. Ja korralikud kingad või tossud pole isegi allahinnatuna nii odavad.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 17:51
Jah, mõni ostab omale võibolla tõesti 500€ toasussid-tossud, mina leppisin 15€ toakingadede ja 20€ tossudega.
Mehe töötasu?
-
Külaline
-
Külaline
See on puhas jama, mis siin kirjutatakse. Elukindlustuse makse on seda kallim, mida vanem on inimene! Pensionieelikule ei paku ükski kindlustusselts elukindlustust 5 eurot kuus!
-
Külaline
Temu omasid ma ei tea, siia kui mina hädas olin, siis ostsin Rimist ja NS Kingast mingid 29.90 saapaid ja need kõik kestsid enam-vähem kuu aega, siis olid õhtal. NS Kinga vist sain tagasigi viia veel garantiikorras. Aga sain kärmelt aru, et pole nii rikas, et osta odavaid asju.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:11
Ära räägi sa midagi. Ostsin isegi Temust 15 eurosed talvesaapad eelmise aasta lõpus, näevad välja nagu matka omad, karvased seest ja selle külmatalve pidasid kenasti vastu ja katki pole läinud. Käisin talvel igapäev nendega.
-
Külaline
Ma ei saa aru, kuidas saab kahe auto kasko kokku olla 25 eurot, see pole reaalne. Diisel maksab juba kuid rohkem kui bensiin. 10 aastat vana auto ei ole ökonoomne, pigem kasutab kütust ikka rohkem kui uued autod.
-
Külaline
Ja ma ei saa aru, kuidas saab kolme inimese elukindlustus olla kokku 15 eurot?! Eriti, kui vähemalt üks neist on juba pensionieelik.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:27 Ma ei saa aru, kuidas saab kahe auto kasko kokku olla 25 eurot, see pole reaalne. Diisel maksab juba kuid rohkem kui bensiin. 10 aastat vana auto ei ole ökonoomne, pigem kasutab kütust ikka rohkem kui uued autod.
-
Külaline
Muude kohta ma ei tea, aga elukindlustus oli ka mul juba ca 10 aastat vaid minul endal 15eur(14 sentidega midagi) kuus. Olin siis alla 30 ja mingeid haigusi polnud. Oli Swedbankis ja tegin selle vaid sellepärast, et autolaenuga oli kohustuslik.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:30Ja ma ei saa aru, kuidas saab kolme inimese elukindlustus olla kokku 15 eurot?! Eriti, kui vähemalt üks neist on juba pensionieelik.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:27 Ma ei saa aru, kuidas saab kahe auto kasko kokku olla 25 eurot, see pole reaalne. Diisel maksab juba kuid rohkem kui bensiin. 10 aastat vana auto ei ole ökonoomne, pigem kasutab kütust ikka rohkem kui uued autod.
-
Külaline
*10 aastat tagasiKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:40Muude kohta ma ei tea, aga elukindlustus oli ka mul juba ca 10 aastat vaid minul endal 15eur(14 sentidega midagi) kuus. Olin siis alla 30 ja mingeid haigusi polnud. Oli Swedbankis ja tegin selle vaid sellepärast, et autolaenuga oli kohustuslik.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:30Ja ma ei saa aru, kuidas saab kolme inimese elukindlustus olla kokku 15 eurot?! Eriti, kui vähemalt üks neist on juba pensionieelik.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:27 Ma ei saa aru, kuidas saab kahe auto kasko kokku olla 25 eurot, see pole reaalne. Diisel maksab juba kuid rohkem kui bensiin. 10 aastat vana auto ei ole ökonoomne, pigem kasutab kütust ikka rohkem kui uued autod.
-
Külaline
Minul kulub küll raha ikka palju. Riideid ostan, meiki, juuksuris käin, kogu aeg on maja juures vaja midagi parandada või remontida, taimi ostan, meelelahutus on väga kallis, hambaarsti juures käin, külalisi kutsun, ise käin külas, sünnipäevi tähistan jne, jne, jne. Maamaks juba on sadu eurosid, terrassi õlitasin, õli maksis juba 100 eurot, kulusid jagub igasse kuusse. Siin tahetakse öelda, et mitte midagi sellist polegi vaja maksta ja kolmest pereliikmest mitte ükski ei osta iialgi riideid, juuksuris ei käi, midagi ei kuluta. Et kahe maja ülevalpidamine praktiliselt mitte midagi ei maksa, seda on väga raske uskuda.
-
Külaline
Oh, ära kurda, mul olid terrassi alusprussid läbi mädanenud, pidin laskma uue ehitada - 2500 eurot läinud niikui niuhtiGuest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:55 terrassi õlitasin, õli maksis juba 100 eurot, kulusid jagub igasse kuusse.
-
Külaline
see pole midagi. Pariisi lennujaamas maksab vesi 4.- pudel :S
-
Külaline
See ei ole ju kallis, suht igalpool sama.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 20:42see pole midagi. Pariisi lennujaamas maksab vesi 4.- pudel :S
-
Külaline
Aga kui mees teenib eesti keskmist
1700 eurot netopalka, siis kas naised seda meest võiksid tahta?
1700 eurot netopalka, siis kas naised seda meest võiksid tahta?
-
Külaline
Autolaenu puhul ei ole swedis mitte kunagi olnud elukindlustus kohustuslik. Mitte kunagi! Ka kodulaenu puhul ei ole olnud kohustuslik, vaid lihtsalt väga soovituslik.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:40Muude kohta ma ei tea, aga elukindlustus oli ka mul juba ca 10 aastat vaid minul endal 15eur(14 sentidega midagi) kuus. Olin siis alla 30 ja mingeid haigusi polnud. Oli Swedbankis ja tegin selle vaid sellepärast, et autolaenuga oli kohustuslik.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:30Ja ma ei saa aru, kuidas saab kolme inimese elukindlustus olla kokku 15 eurot?! Eriti, kui vähemalt üks neist on juba pensionieelik.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:27 Ma ei saa aru, kuidas saab kahe auto kasko kokku olla 25 eurot, see pole reaalne. Diisel maksab juba kuid rohkem kui bensiin. 10 aastat vana auto ei ole ökonoomne, pigem kasutab kütust ikka rohkem kui uued autod.
-
Külaline
Ma küll ei kujuta ette, kus kuu peal see inimene elab, kes niimoodi kirjutab.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 17:51diisel maksab muide bensiinist oluliselt vähem
-
Külaline
See jutt pole kuskilt otsast reaalne. Et kolmel inimesel pole vaja osta aasta jooksul ühtki riideeset, isegi mitte sokke, pesu. Parandustöid kahe maja peale pole üldse vaja teha. Kui ühe aasta niimoodi lased, siis järgnevad aastad tuleb raha seda rohkem välja käia.
Minul näiteks on sokid ja pesu tagavaraks ostetud ja kampsun ühe aastaga läbi ei kulu, seega riideid pole vaja osta. Kui majad on hästi remonditud, siis aastaga krohv seinast ei kuku ja katus läbi laskma ei hakka, seega ei lähe ka sinna raha.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 08:32See jutt pole kuskilt otsast reaalne. Et kolmel inimesel pole vaja osta aasta jooksul ühtki riideeset, isegi mitte sokke, pesu. Parandustöid kahe maja peale pole üldse vaja teha. Kui ühe aasta niimoodi lased, siis järgnevad aastad tuleb raha seda rohkem välja käia.
-
Külaline
Mis sina maja pidamisest tead. Ja kui inimene käib tööl, ei saa ta mingi ühe kampsikuga aasta otsa käia. Ja kohe kolm inimest sellist. Ja aeda mingeid seemneid pole ka vaja osta, lilli ei osta kunagi, muru väetada pole vaja. Need on suva näited, ei ole vaja sinna kinni jääda. See jutt on jabur, et midagi ei kulu peale söögi.Tolmukübe kirjutas: ↑22 Juun 2026 09:48Minul näiteks on sokid ja pesu tagavaraks ostetud ja kampsun ühe aastaga läbi ei kulu, seega riideid pole vaja osta. Kui majad on hästi remonditud, siis aastaga krohv seinast ei kuku ja katus läbi laskma ei hakka, seega ei lähe ka sinna raha.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 08:32See jutt pole kuskilt otsast reaalne. Et kolmel inimesel pole vaja osta aasta jooksul ühtki riideeset, isegi mitte sokke, pesu. Parandustöid kahe maja peale pole üldse vaja teha. Kui ühe aasta niimoodi lased, siis järgnevad aastad tuleb raha seda rohkem välja käia.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 06:14
Ma küll ei kujuta ette, kus kuu peal see inimene elab, kes niimoodi kirjutab.
-
Külaline
Ma kannan tööl kogu aasta samu riideid. Meil on nimelt tööriided kasutuse, mis igalühel on samasugusedKülaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 10:49Mis sina maja pidamisest tead. Ja kui inimene käib tööl, ei saa ta mingi ühe kampsikuga aasta otsa käia. Ja kohe kolm inimest sellist. Ja aeda mingeid seemneid pole ka vaja osta, lilli ei osta kunagi, muru väetada pole vaja. Need on suva näited, ei ole vaja sinna kinni jääda. See jutt on jabur, et midagi ei kulu peale söögi.Tolmukübe kirjutas: ↑22 Juun 2026 09:48Minul näiteks on sokid ja pesu tagavaraks ostetud ja kampsun ühe aastaga läbi ei kulu, seega riideid pole vaja osta. Kui majad on hästi remonditud, siis aastaga krohv seinast ei kuku ja katus läbi laskma ei hakka, seega ei lähe ka sinna raha.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 08:32
See jutt pole kuskilt otsast reaalne. Et kolmel inimesel pole vaja osta aasta jooksul ühtki riideeset, isegi mitte sokke, pesu. Parandustöid kahe maja peale pole üldse vaja teha. Kui ühe aasta niimoodi lased, siis järgnevad aastad tuleb raha seda rohkem välja käia.
-
Külaline
huvitav, kuskohas siin mõned targutajad elavad, et neil maamaks üle 100€ on?
Meil on samuti nii linnamaja kui suvila. Tallinnas ei maksa me sentigi maamaksu, sest tallinnas on kodualune maa tasuta. Suvila + suvila kõrval olev põllumaa (2 kinnistut kokku) maamaks oli sel aastal 31€ sentidega.
Meil on samuti nii linnamaja kui suvila. Tallinnas ei maksa me sentigi maamaksu, sest tallinnas on kodualune maa tasuta. Suvila + suvila kõrval olev põllumaa (2 kinnistut kokku) maamaks oli sel aastal 31€ sentidega.
-
Külaline
Kui sul oleks see suvila Tartus, siis võid küll maksta 100 eurot juba. Igal aastal nad tõstavad nüüd maamaksu 50%Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 13:05 huvitav, kuskohas siin mõned targutajad elavad, et neil maamaks üle 100€ on?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 5 külalist