Me käime küll. Kinos, teatris, kontsertidel, igasugu üritustel. 59 ja 61.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 21:43 80 aastane kinos ei käi. isegi 60 aastaseid ei ole mina eriti kohanud
Häiriv käitumine kinos, teatris ja kontserdil
-
Külaline
-
Külaline
Eks ikka neid, mis tunduvad just meile huvitavad. Aasta jooksul mõni tavakinodes, mõni alternatiivset programmi esitavas kinos, PÖFFi filme üritame ka vaadata.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 22:03 Mis filme te siis kinos vaatate?
-
Külaline
Miks kuradi pärast seda popkorni siis müüakse, kui nii kohutavalt ebaviisakas on selle lõhna ja söömishäältega teisi häirida?Tutiga Täi kirjutas: ↑21 Juun 2026 21:53Minu jaoks on küsimus kasvatuses või selle puudumises. Popkorni lõhn ja telo näppimine etenduse ajal häirib teisi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 17:33 Mõtlen, et kui mind häirib popkorni lõhn või kellegi tel helendus, kas ma olen närviline, mul pole päris probleeme või mind häirib ja ma ärritun
-
Külaline
See on Ameerikast tulnud loll komme.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 22:36 Miks kuradi pärast seda popkorni siis müüakse, kui nii kohutavalt ebaviisakas on selle lõhna ja söömishäältega teisi häirida?
-
Külaline
Ei tea mina ka, miks müüakse. Raha tahetakse, ma pakun. Aga ega normaalsed kinod ei müügi - Artis ja Sõprus, näiteks. Apollo on see tarbimisahne kino, kus juba lausa seansi ajal saad tellida süüa juurde, kui väheks jäi. Siis tüüp sibab kummargil ridade vahel kandikuga ja toob putru juurde. Täiesti haige - ja segab, mis kole. Ilmselt ei segaks, kui ma mingeid ajudeta filme vaatamas käiks. Aga ei käi.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 22:36Miks kuradi pärast seda popkorni siis müüakse, kui nii kohutavalt ebaviisakas on selle lõhna ja söömishäältega teisi häirida?Tutiga Täi kirjutas: ↑21 Juun 2026 21:53Minu jaoks on küsimus kasvatuses või selle puudumises. Popkorni lõhn ja telo näppimine etenduse ajal häirib teisi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 17:33 Mõtlen, et kui mind häirib popkorni lõhn või kellegi tel helendus, kas ma olen närviline, mul pole päris probleeme või mind häirib ja ma ärritun
-
Külaline
Ei saa olla nii et müüakse raha pärast. Raha või kasu nimel ei saa midagi müüa, kui ei oleks huvi ega ostetaks. Inimestele meeldib filmi ajal midagi näksida.
-
Külaline
Inimestele meeldib kogu aeg ja igal pool midagi näksida, sellepärast ülekaalulisus nii suur probleem ongi. Suu üldse kinni ei seisa ja seda harjutatakse juba lapsest peale.Guest kirjutas: ↑22 Juun 2026 06:57 Ei saa olla nii et müüakse raha pärast. Raha või kasu nimel ei saa midagi müüa, kui ei oleks huvi ega ostetaks. Inimestele meeldib filmi ajal midagi näksida.
-
Külaline
Mind ei häiri söömine. See on ju ette teada, et kinos süüakse, kui ma sinna lähen. Küll aga on häiriv täishäälega lobisemine omavahel. Kui tahad kõva häälega oma kaaslasega rääkida, siis võid minna ju kohvikusse, miks kinos istuda ja teisi segada, kui film huvi ei paku.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Mind ikkagi veits häirib see kinosaalis ringi hõljuv popkorniving. Kuna mulle endale see ei maitse, siis ilmselt seetõttu. Ega ma mingit lärmi sellest tegema ei hakka, ma lihtsalt ei lähe kinno ja kõik. Viimasel ajal vaatangi kõik filmid juba netist ära. Natuke siiski igatsen kinoskäiku, sest suurelt ekraanilt vaadata, koos kõigi efektidega on ikka ägedam elamus.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 08:57 Mind ei häiri söömine. See on ju ette teada, et kinos süüakse, kui ma sinna lähen. Küll aga on häiriv täishäälega lobisemine omavahel. Kui tahad kõva häälega oma kaaslasega rääkida, siis võid minna ju kohvikusse, miks kinos istuda ja teisi segada, kui film huvi ei paku.
-
Külaline
Ei teagi kas kinoekraanilt on midagi parem vaadata kuna Eestis on saalid pisikesed ja pilt kole laiaks venitatud. Peab pidevalt pead keerama juhul kui viimases reas ei istu.
-
Külaline
Oot, sa arvad seega, et müüja müüb headusest ja soovist teha rõõmu? Ei, sa oled kahjuks kõigest valesti aru saanud. Müüakse just nimelt raha pärast - leitakse tarbija nõrk koht ja pressitakse sellele. Jah, inimesed sööks kohati 24/7 ja müüjad heameelega tuleks (tulevadki! Wolt ja Bolt) sulle ka koju voodi kõrvale seisma ja süüa pakkuma, kuid seda mitte südameheadusest, vaid rahasoovist.Guest kirjutas: ↑22 Juun 2026 06:57 Ei saa olla nii et müüakse raha pärast. Raha või kasu nimel ei saa midagi müüa, kui ei oleks huvi ega ostetaks. Inimestele meeldib filmi ajal midagi näksida.
-
Külaline
Täpselt nii see on ja need kõik on töökohad. Kui keegi ei tarbiks, siis oleks töötus ja tohutu kuritegevus.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2026 12:16Oot, sa arvad seega, et müüja müüb headusest ja soovist teha rõõmu? Ei, sa oled kahjuks kõigest valesti aru saanud. Müüakse just nimelt raha pärast - leitakse tarbija nõrk koht ja pressitakse sellele. Jah, inimesed sööks kohati 24/7 ja müüjad heameelega tuleks (tulevadki! Wolt ja Bolt) sulle ka koju voodi kõrvale seisma ja süüa pakkuma, kuid seda mitte südameheadusest, vaid rahasoovist.Guest kirjutas: ↑22 Juun 2026 06:57 Ei saa olla nii et müüakse raha pärast. Raha või kasu nimel ei saa midagi müüa, kui ei oleks huvi ega ostetaks. Inimestele meeldib filmi ajal midagi näksida.
-
Külaline
Ei, ma arvan et müüakse seepärast et soovitakse. St kui keegi ei sooviks, siis kaupa ei ostetaks. Oleks kahjumiga tootmine. Samuti ei saa bolt viia toitu, kui seda ei soovitaks.
-
Külaline
Seda ka, et bolt on väga pop. Inimesed ei viitsi kodust väljagi sööma minna. Nt lähen kuhugi kohta. Ootan ja ootan. Samal ajal käib 10 bolti. Ja mina istun ja ootan.
Muidugi järgmine kord ma ka tellin boldiga. Mul jääb öra minek ja seal söögi ootamine. Võidan kindlalt tunni. Jajääb ära ka poes käimine et süüa teha. Seega võodan veel aega.
Muidugi järgmine kord ma ka tellin boldiga. Mul jääb öra minek ja seal söögi ootamine. Võidan kindlalt tunni. Jajääb ära ka poes käimine et süüa teha. Seega võodan veel aega.
-
Külaline
Boldi teenus on läinud järjest halvemaks ja halvemaks. Kullerid teenivad üha vähem ja peavad tellimusi vahepeal juurde laadima ilma et esimene tellija oma asja kätte oleks saanud. Ooteajad on pikaks kujunenud ja toit saabub jahtunult. Iga negatiivne hinnang kullerile võib lõpetada tema töö. Lõpuks neid kullereid ei olegi, see ärimudel võib varsti oma otsad kokku tõmmata. Juba 90ndatel sai pitsat kulleriga linnades endale tellida. Miski ei kao ära, aga Boldindus võib kaduda. Toituettevõtetele ei tasu see ka ära, sest vahendustasu on väga suur millest nad ilma jäävad.
-
Külaline
Ostetakse seepärast, et soovitakse. Müüakse selleks, et raha teenida. Siin pole mingit mõtet vaielda. Loomulikult ei ole võimalik müüa kaupa, millele nõudlust pole, see pole teema. Teema on, et müüjat ei huvita mitte sinu soovide täitmine, vaid nendelt raha teenimine, seega püüab ta võimalikult sinu soove suurendada. Inimene saaks kinos vabalt hakkama ilma söömata ja ta ei teakski, et võib seal süüa, aga müüja soovib raha teenida ja seega propageerib, et söömine kino ajal on hästi tore ja popp ja inimene hakkabki siis sööma, et ka tore ja popp olla (ja maitsvaid asju on ju enamik meist nõus kogu aeg sööma).Guest kirjutas: ↑22 Juun 2026 13:11 Ei, ma arvan et müüakse seepärast et soovitakse. St kui keegi ei sooviks, siis kaupa ei ostetaks. Oleks kahjumiga tootmine. Samuti ei saa bolt viia toitu, kui seda ei soovitaks.
Mis ma tahan öelda - kinos söömise kombe algataja pole mitte tarbija, vaid müüja.
-
Külaline
Ei keelanud nõukaajal ka kedagi kinos söömast või joomast. Osade kinode kõrval olid ka kohvikud kus sai osta kooki, pirukaid ja seda siis kinos nosida.
-
Külaline
Oleneb, miks sa sööd. Kui seepärast, et kõht on tühi, siis jah, muidugi telli bolt. Kui sööd seepärast, et midagi tähistada, et end eriliselt tunda, et seltskonda nautida, siis ei aita bolt sind kuidagi. Seega klassikaline väljas söömine jääb alles ja ei muutu selles midagi. Boldi turg on tekkinud pigem nende arvelt, kes varem kodus ise küpsetasid. Ja tööpäeviti lõunasöögid.Guest kirjutas: ↑22 Juun 2026 13:17 Seda ka, et bolt on väga pop. Inimesed ei viitsi kodust väljagi sööma minna. Nt lähen kuhugi kohta. Ootan ja ootan. Samal ajal käib 10 bolti. Ja mina istun ja ootan.
-
Külaline
Bolti turg sai hoo sisse ikkagi koroonaga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist