Mida teeksite sellises olukorras

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 22 Juun 2026 23:33
Guest kirjutas: 22 Juun 2026 23:20
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 23:12
Ega naine sellest mehest kuigivõrd ei hooli. Muidu ei oleks niivõrd kergelt valmis suhet lõpetama ("Kas teie proovikste veel sellist asja lappida või oleks asi läbi?") Väike ebamugavus ja suhtele kohe kriips peale - see ei ole armastus.
Peale paari kohtumist ei peagi ju kohe suurt armastust olema. Või kuidas?
Tõsi, vanemate inimeste puhul tavaliselt ei ole seda suurt armumist suhte algul nagu noorte puhul. Aga mina ei laseks ka paari kohtumise järel meest oma koju. Kohtuksime neutraalsel pinnal. Alles siis, kui asi tõsisem, kutsuks koju ja tutvustaks pojale. Nii ebameeldiv, et poeg on sunnitud IGA peigmehekandidaadiga oma kodus tutvuma. Pole ime, et see on talle ebameeldiv.
Ma tooksin poja ettekäändeks ja ütleksin, et edaspidi kohtume mujal. Las mees mõtleb ise välja, kus, lasku fantaasial lennata.. See toobki suhtesse rohkem sädet. Mehe pool võib ka - las mees grillib seal sulle.
Külaline

Mina oleks naisele lilli viinud kurkide asemel. Polnud nad juba väga kaua kohtunud. Ainult, et kui väga kaua ei näe, siis unustab teise üldse ära.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2026 23:38 Ma arvan, et kui sa ei igatse temaga kohtumist ega pole ka rõõmus ootamatu kohtumise üle, siis pole ses suhtes mingitki tunnet. Mida sellist asja üldse lappida? Ta ju ei meeldigi sulle.
Ja ilmselt ei meeldi sina tallegi eriti, kui teie kokkulepet ei arvesta ning saadab pahaseid sõnumeid. Tige inimene lihtsalt.
Tore mees oleks toonud oma grillimiskraami kaasa ja teinud sulle süüa. Ja tulnud esmalt ka aeda appi töid lõpetama.
Ma pigem arvan, et mehele naine meeldib. Mõtleb ta peale isegi kurke vaadates ja kibeleb naise juurde, kurgid ettekäändeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 23:42Ma pigem arvan, et mehele naine meeldib. Mõtleb ta peale isegi kurke vaadates ja kibeleb naise juurde, kurgid ettekäändeks.
Kui mulle naine meeldiks, siis ma väga kauaks poleks kohtumiste vahet hoidnud.
Pakun, et mehele naine eriti ei meeldi. Aga kuna polnud kaua saanud, siis mõtles, et lähen külla, natuke naist kasutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 23:53
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 23:42Ma pigem arvan, et mehele naine meeldib. Mõtleb ta peale isegi kurke vaadates ja kibeleb naise juurde, kurgid ettekäändeks.
Pakun, et mehele naine eriti ei meeldi. Aga kuna polnud kaua saanud, siis mõtles, et lähen külla, natuke naist kasutama.
No just. Kui kokkulepetega ei arvesta, siis ei pea ilmselt eriti lugu naisest. Tuleb külla, kui temal tuju tekib ja ootab, et teda võõrustataks parimal tasemel.
Kui väga meeldiks, suhtleks ju iga päev. Räägiks oma tegemistest ja plaanidest, suhtleks soojalt, mitte ei ilmuks suva ajal kohale. Rääkimata pahastest sõnumitest - miks tema üle ei rõõmustatud!
Ma sellist suhet ei arendaks kuhugi.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2026 00:02
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 23:53
No just. Kui kokkulepetega ei arvesta, siis ei pea ilmselt eriti lugu naisest. Tuleb külla, kui temal tuju tekib ja ootab, et teda võõrustataks parimal tasemel.
Kui väga meeldiks, suhtleks ju iga päev. Räägiks oma tegemistest ja plaanidest, suhtleks soojalt, mitte ei ilmuks suva ajal kohale. Rääkimata pahastest sõnumitest - miks tema üle ei rõõmustatud!
Ma sellist suhet ei arendaks kuhugi.
Vanasti oli tavaline, et kõigi juures käidi külas ilma ette teatamata. See etteteatamise komme on tekkinud alles viimastel aastakümnetel. Nüüd on nii, et pead ka sugulasele enne helistama või messima, vanasti mindi kohale. Sõbrannale samamoodi lihtsalt ukse taha.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2026 23:53
No kohtumise aeg oli paar päeva hiljem, aga mees ei kannatanud nii kaua oodata, läks "kurke viima". Ei saa öelda, et mehe soov oli hoida kohtumiste vahe pikk.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2026 00:16 Vanasti oli tavaline, et kõigi juures käidi külas ilma ette teatamata. See etteteatamise komme on tekkinud alles viimastel aastakümnetel. Nüüd on nii, et pead ka sugulasele enne helistama või messima, vanasti mindi kohale. Sõbrannale samamoodi lihtsalt ukse taha.
Ah, ära aja jama. Ma olen 50+, ma ei ole iialgi kellegi juurde suvaliselt kohale marssinud ega ole keegi ka mulle niimoodi sisse sadanud. Täiesti napakas komme. Telefonid olid meil muide ka aastakümneid tagasi olemas.
Külaline

Tore mees oleks toonud oma grillimiskraami kaasa ja teinud sulle süüa. Ja tulnud esmalt ka aeda appi töid lõpetama.
Minu arust tore mees ikka teataks ette, et ta tuleb. Mulle ei meeldiks see ka, kui sõbranna või lapse sõbrad etteteatamata ukse taga on, kuig mul on neid alati hea meel näha. Ma ei sooviks mitte kedagi siia ette teatamata, kes siin ei ela, ka oma vanemaid, sugulasi, naabrimutti vms, kuigi nad kõik meeldivad mulle väga.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2026 00:43
Guest kirjutas: 23 Juun 2026 00:16 Vanasti oli tavaline, et kõigi juures käidi külas ilma ette teatamata. See etteteatamise komme on tekkinud alles viimastel aastakümnetel. Nüüd on nii, et pead ka sugulasele enne helistama või messima, vanasti mindi kohale. Sõbrannale samamoodi lihtsalt ukse taha.
Ah, ära aja jama. Ma olen 50+, ma ei ole iialgi kellegi juurde suvaliselt kohale marssinud ega ole keegi ka mulle niimoodi sisse sadanud. Täiesti napakas komme. Telefonid olid meil muide ka aastakümneid tagasi olemas.
Ma ka 50+ ja otse loomulikult ei helistatud ette. Telefonid oli olemas, aga väga paljud istusid aastakümneid telefonijärjekorras ja enne muutus riigikord ja tulid mobiilid kui järjekord lõpuks nendeni jõudis. Meil oli telefon ja päris mitu naabrit käisid meie juures helistamas. Kaugemate sugulastega sai kirja teel asju kokku lepitud, aga nt. teises linnas elav vanaema käis meil suht regulaarselt külas, telefoni tal polnud, tuligi lihtsalt kohale. Samuti astusime emaga poes käies ühe või teise ta sõbranna juurest läbi, rääkimata sellest, et lapsed lihtsalt käisid üksteist õue kutsumas.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2026 11:17
Külaline kirjutas: 23 Juun 2026 00:43
Ma ka 50+ ja otse loomulikult ei helistatud ette. Telefonid oli olemas, aga väga paljud istusid aastakümneid telefonijärjekorras ja enne muutus riigikord ja tulid mobiilid kui järjekord lõpuks nendeni jõudis. Meil oli telefon ja päris mitu naabrit käisid meie juures helistamas. Kaugemate sugulastega sai kirja teel asju kokku lepitud, aga nt. teises linnas elav vanaema käis meil suht regulaarselt külas, telefoni tal polnud, tuligi lihtsalt kohale. Samuti astusime emaga poes käies ühe või teise ta sõbranna juurest läbi, rääkimata sellest, et lapsed lihtsalt käisid üksteist õue kutsumas.
No inimesed on erinevad ja kombed on erinevad, nii nüüd kui toona. Meil ei olnud ka pikalt telefoni, siis helistati telefoniputkast või töö juurest. Samamoodi helistasime vanaemale töö juurde, et leppida kokku, millal talle külla läheme. Suvaliselt ukse taha ei ilmunud küll keegi.
Külaline

Aga nüüd on telefonid kõigil olemas. Ei ole mingit vabandust, et ette helistada ei saa. Seda enam kui nii on öeldud.
TA leidku teine mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 19:44 Mul on üks visiitsuhtepartner, kellega pole väga kaua koos olnud. Kumbki meist elab oma kodus. Juba teist korda juhtus, et see härra tuli mulle külla ette teatamata, mis minule üldse ei meeldi. Ja väga pahuraks ajab mind see, et see juhtus juba teist korda. Ma saan aru, et üks kord juhtub, et sa ei tea, mis inimesele meeldib, aga kui see inimene ütleb selge sõnaga, et ära rohkem nii tee, siis võiks ju sellega arvestada. Esimene kord tuli suvaliselt ukse taha, kui tegin aiatöid. Pidin siis kõik pooleli jätma, talle hakkama grillima, poeg läks minema kodust, et mitte segada. Mulle ei meeldinud see kõik ja ütlesin mehele, et ma saan aru, et sa tahtsid üllatada, aga palun ära teine kord nii tee, lepime ikka enne kokku, et sa tuled. Tema ütles, et no okei, kui see nii tähtis on, ma helistan siis teinekord ette. Ja nüüd tuleb jälle suvaliselt aia taha. Mingid kurgid oli ka kaasa võtnud, et näe, tema tahtis mulle kurke tuua. Kuna olin just ennast valmis pannud, et minna kodust ära, siis ütlesin talle, et ma kahjuks ei saa sind vastu võtta, oleks parem olnud, kui oleksid ette teatanud, nagu me kokku leppisime. Olin väga pahane, aga sõnades väljendas oma pahameelt hoopis tema. Et mis siis on, miks ta ei või tulla, kui ta tahab, mis sul siis varjata on, kas võtad ennast salaja täis või on sul siin mõni mees või mis viga on. See jutt ajas mind päris pahaseks, panin ukse lukku ja sõitsin minema. Nüüd tema kirjutab mulle, et ta homme minuga kokku ei taha saada, nagu me kokku leppisme, sest mina olen väga mõistmatu inimene. Mina tundsn samamoodi, et mina ei soovi kohtuda,aga ei hakanud talle emotsiooni pealt midagi kirjutama, sest mõtlesin, et ehk rahunen maha, eks vaatame siis edasi. Aga nüüd tema sõnumite peale olen veel rohkem vihane. Kas teie proovikste veel sellist asja lappida või oleks asi läbi?
Kui sa mehega suhet ei soovi, siis anna sellest mehele teada. Ega mees ei ole mõtete lugeja.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2026 00:22
Guest kirjutas: 22 Juun 2026 23:53
No kohtumise aeg oli paar päeva hiljem, aga mees ei kannatanud nii kaua oodata, läks "kurke viima". Ei saa öelda, et mehe soov oli hoida kohtumiste vahe pikk.
Aeg või hiljem olla.
TA kirjutas Mul on üks visiitsuhtepartner, kellega pole väga kaua koos olnud.
Külaline

Kui sa mehega suhet ei soovi, siis anna sellest mehele teada. Ega mees ei ole mõtete lugeja.

Ma soovin suhet, kuid ei pea meie suhet sellises järgus olevaks, et igal suvalisel ajal peaks ette teatamata minu ukse taha ilmuma. Tegelikult oleks see ebaviisakas igas suhte faasis, kui koos ei elata. Igal inimesel on oma plaanid, ta võib teha tööd, õppida, magada, aiatöid teha, koristada, olla sõbranna külas, mida iganes. Inimene on planeerinud oma aja selleks. Ta ei pruugi kodus üldse ollagi. Minu arvates on selline suvaliselt sisse hüppamine äärmiselt hoolimatu, eriti kui sellest on varem juttu olnud, et ära nii tee. Ei ole eriti raske kasvõi tulema hakkamisel ette helistada, et kuule, hüppan korra läbi, kas see sobib sulle. Sellest ma saan aru, et inimene pole mõtetelugeja ja seepärast esimesel korral ei teinudki asjast suurt numbrit. Aga kui on öeldud, et mulle nii ei sobi, siis normaalne inimene arvestaks sellega.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2026 12:02
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 19:44
Revolver!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2026 12:10Ma soovin suhet
Tihti te muidu helistate või kirjutate?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2026 12:10

Ma soovin suhet, kuid ei pea meie suhet sellises järgus olevaks, et igal suvalisel ajal peaks ette teatamata minu ukse taha ilmuma. Tegelikult oleks see ebaviisakas igas suhte faasis, kui koos ei elata. Igal inimesel on oma plaanid, ta võib teha tööd, õppida, magada, aiatöid teha, koristada, olla sõbranna külas, mida iganes. Inimene on planeerinud oma aja selleks. Ta ei pruugi kodus üldse ollagi. Minu arvates on selline suvaliselt sisse hüppamine äärmiselt hoolimatu, eriti kui sellest on varem juttu olnud, et ära nii tee. Ei ole eriti raske kasvõi tulema hakkamisel ette helistada, et kuule, hüppan korra läbi, kas see sobib sulle. Sellest ma saan aru, et inimene pole mõtetelugeja ja seepärast esimesel korral ei teinudki asjast suurt numbrit. Aga kui on öeldud, et mulle nii ei sobi, siis normaalne inimene arvestaks sellega.
Ega see õige asi ei ole, kui ta juba alguses sinuga arvestatud ei saa. See näitab, et vaid tema tahe loeb, mida sina tahad, on teisejärguline. Õigem on see asi ära lõpetada, ega ta paremaks ei lähe, seda enam, kui tal veel õigust üle ka jääb. Kui sa ei kõlba nii, nagu sa oled, kobigu minema. Finito.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2026 12:10

Pöörame loo tagurpidi, just sina oled see kes läheb mehele etteteatamata külla, sest sa lihtsalt tahtsid minna külla ja mees tõukab su tagasi. Kas sa sooviksid suhet sellise mehega? Vist mitte eks. Sul ei ole tundeid mehe vastu ja nii ütlegi.
Külaline

Pöörame loo tagurpidi, just sina oled see kes läheb mehele etteteatamata külla,
Ma ei lähe mitte iialgi mitte kellelegi etteteatamata külla. See on välistatud. Ka oma abikaasale teatasin ette, kui suvilasse läksin, kus abikaasa juba seal mitu päeva varem oli. Inimene teab valmistuda, ostab rohkem süüa, koristab veidi tube vms. Sellel pole mitte mingit pistmist armastuse, tunnete vms asjaga, elementaarne viisakus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 7 külalist