Terror ja lähenemiskeeld?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Terror ja lähenemiskeeld?

Postitus Postitas Külaline »

Mida teha sugulasega, kes terroriseerib kõnedega, ma ei soovi temaga suhelda. Kui mina ei vastanud, siis hakkas mu lapsi kõnede ja sõnumitega pommitama. Kõned blokisin ära, aga sõnumid tulevad läbi. Ähvardab mind politseis tagaotsitavaks kuulutada, sest ma ei vasta ta kõnedele ja lapsele kirjutab, et su emaga on midagi juhtunud, et teda kätte ei saa. Täiesti soe peast. Ma ei julge enam oma kodus rahulikult olla, sest hull võib igal ajal ukse taha ronida ja äkki näeb aknast, et ma olen kodus. Kas lähenemiskeeldu saab ainult siis, kui on oht elule või sellist ajun*ssi saab ka kuidagi takistada?
Külaline

Kas lihtsam poleks sugulasele lihtsalt sms või email saata, et aitähh muretsemast, minuga on kõik korras, lihtsalt elutempo praegu väga kiire?

Saa aru, et sugulased on mures, kui sa pikalt nendega kontaktis pole olnud. Ma ka - eakate sugulaste palvel - iga poole aasta tagant püüan kontakteeruda ühe noore sugulasega, kes elab teises maailma otsas, viimati käis kodumaal eakaid lähedasi vaatamas 4a tagasi.

Samuti püüan iga paari kuu tagant kontakteeruda ühe tuttavaga, kes mulle väga suure summa võlgu, selgitamaks, kas ta on üldse veel elus. Sest kui ta oleks surnud, peaksin esitama hiljemalt 2 kuud peale temanõude tema pärijatele.
Külaline

Miks sugulane siis pommitab, oled raha võlgu?
polekasutajanime
Kontakt:

Postitus Postitas polekasutajanime »

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:03 Miks sugulane siis pommitab, oled raha võlgu?
Kõik ei ole sinusugused.
polekasutajanime
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:01 Kas lihtsam poleks sugulasele lihtsalt sms või email saata, et aitähh muretsemast, minuga on kõik korras, lihtsalt elutempo praegu väga kiire?

Saa aru, et sugulased on mures, kui sa pikalt nendega kontaktis pole olnud. Ma ka - eakate sugulaste palvel - iga poole aasta tagant püüan kontakteeruda ühe noore sugulasega, kes elab teises maailma otsas, viimati käis kodumaal eakaid lähedasi vaatamas 4a tagasi.

Samuti püüan iga paari kuu tagant kontakteeruda ühe tuttavaga, kes mulle väga suure summa võlgu, selgitamaks, kas ta on üldse veel elus. Sest kui ta oleks surnud, peaksin esitama hiljemalt 2 kuud peale temanõude tema pärijatele.
Ma olen vastanud, et mul on kiire ja ma ei soovi niisama lobiseda. Ta ei lase ennast sellest häirida ja pommitab edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:01Ma ka - eakate sugulaste palvel - iga poole aasta tagant püüan kontakteeruda ühe noore sugulasega, kes elab teises maailma otsas, viimati käis kodumaal eakaid lähedasi vaatamas 4a tagasi.
Teise maailma otsa minnaksegi sageli elama siis, kui tahetakse oma sugulastest rahu saada, aga näe ikka helistavad.
Külaline

polekasutajanime kirjutas: 24 Juun 2026 17:11
Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:03 Miks sugulane siis pommitab, oled raha võlgu?
Kõik ei ole sinusugused.
Niisama ei saa ju kedagi tagaotsitavaks panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:01 Kas lihtsam poleks sugulasele lihtsalt sms või email saata, et aitähh muretsemast, minuga on kõik korras, lihtsalt elutempo praegu väga kiire?

Võlad lähevad pärijatele automaatselt, sa ei pea mitte midagi selleks tegema.
Külaline

polekasutajanime kirjutas: 24 Juun 2026 17:12
Ma olen vastanud, et mul on kiire ja ma ei soovi niisama lobiseda. Ta ei lase ennast sellest häirida ja pommitab edasi.
Nii kiire pole kellegi, et SMS saata. Siin foorumis passiivseks sul ju aega on.
polekasutajanime
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:32
Nii kiire pole kellegi, et SMS saata. Siin foorumis passiivseks sul ju aega on.
Ma ei soooovi temaga suhelda, saad aru? Sa tundud sama lollakas nagu temagi. Kui ma olen kodus, siis võib järelikult ukse taha ronida, mis siis, et ma teen kodukontoris tööd ja parajasti koosolek pooleli, eks? Isegi, kui parajasti lakke sülitaksin, ma ikka ei soooovi, saad aru? Mul on õigus valida, kellega ma suhtlen ja kellega mitte.
polekasutajanime
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:27
Kõik ei ole sinusugused.
Kõik need inimesed, kes on kadunuks kuulutatud on sinu arvates kellelegi võlgu?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2026 16:45 Mida teha sugulasega, kes terroriseerib kõnedega, ma ei soovi temaga suhelda. Kui mina ei vastanud, siis hakkas mu lapsi kõnede ja sõnumitega pommitama. Kõned blokisin ära, aga sõnumid tulevad läbi. Ähvardab mind politseis tagaotsitavaks kuulutada, sest ma ei vasta ta kõnedele ja lapsele kirjutab, et su emaga on midagi juhtunud, et teda kätte ei saa. Täiesti soe peast. Ma ei julge enam oma kodus rahulikult olla, sest hull võib igal ajal ukse taha ronida ja äkki näeb aknast, et ma olen kodus. Kas lähenemiskeeldu saab ainult siis, kui on oht elule või sellist ajun*ssi saab ka kuidagi takistada?
Saab blokeerida ka sõnumeid. Ja isegi kui ukse taha tuleb, ei pea teda ometi sisse laskma. Ise tänan õnne, et meil on kortermajal digilukk, sissesaamiseks peab helistama õues uksekella ja kui mul toas see heliseb ja ma ekraani pealt näen, et on keegi ebameeldiv või suvaline, siis ei ava lihtsalt. Õnneks mul ei ole ka sooje sugulasi. :D
polekasutajanime
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:44
Guest kirjutas: 24 Juun 2026 16:45 Mida teha sugulasega, kes terroriseerib kõnedega, ma ei soovi temaga suhelda. Kui mina ei vastanud, siis hakkas mu lapsi kõnede ja sõnumitega pommitama. Kõned blokisin ära, aga sõnumid tulevad läbi. Ähvardab mind politseis tagaotsitavaks kuulutada, sest ma ei vasta ta kõnedele ja lapsele kirjutab, et su emaga on midagi juhtunud, et teda kätte ei saa. Täiesti soe peast. Ma ei julge enam oma kodus rahulikult olla, sest hull võib igal ajal ukse taha ronida ja äkki näeb aknast, et ma olen kodus. Kas lähenemiskeeldu saab ainult siis, kui on oht elule või sellist ajun*ssi saab ka kuidagi takistada?
Saab blokeerida ka sõnumeid. Ja isegi kui ukse taha tuleb, ei pea teda ometi sisse laskma. Ise tänan õnne, et meil on kortermajal digilukk, sissesaamiseks peab helistama õues uksekella ja kui mul toas see heliseb ja ma ekraani pealt näen, et on keegi ebameeldiv või suvaline, siis ei ava lihtsalt. Õnneks mul ei ole ka sooje sugulasi. :D
Kuidas sõnumeid saab? Ei minu ega laste telefonid ei bloki sõnumeid, kui number ära blokeerida. Ainult kõned paneb kinni ja pärast näitab, et vastamata.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2026 17:44
Digilukuga on lihtne. Ootad, kui keegi elanik tuleb ja sisse läheb, siis lähed ka. Eriti lihtne, kui majas on palju lapsi.
Külaline

polekasutajanime kirjutas: 24 Juun 2026 17:38
Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 17:27

Kõik ei ole sinusugused.
Kõik need inimesed, kes on kadunuks kuulutatud on sinu arvates kellelegi võlgu?
Mis räuskad, pöördu politsei poole siis.
Külaline

Tundub, et üritad lihtsalt eest ära libiseda, selle asemel, et otse välja öelda - ei taha suhelda.
Külaline

Kes see inimene on siis, et nii vastumeelne on sotid selgeks rääkida? Eksmees, ema, joodikust isa, vend, kes?
polekasutajanime
Kontakt:

Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 18:10 Kes see inimene on siis, et nii vastumeelne on sotid selgeks rääkida? Eksmees, ema, joodikust isa, vend, kes?
Kas mõne puhul on selline terror ok ja mõne puhul mitte või mis su küsimuse mõte on?
Külaline

polekasutajanime kirjutas: 24 Juun 2026 18:16
Külaline kirjutas: 24 Juun 2026 18:10 Kes see inimene on siis, et nii vastumeelne on sotid selgeks rääkida? Eksmees, ema, joodikust isa, vend, kes?
Kas mõne puhul on selline terror ok ja mõne puhul mitte või mis su küsimuse mõte on?
Mõte on selles, et sellel nn terroril on ju mingi põhjus olemas. Et saavutada selle inimese käitumise muutus, on kõige lihtsam see probleem lahendada, mis tal sinuga on. Ja olenevalt sellest, kes see isik sulle on, võivad ka põhjused olla erinevad ja lahendused ka erinevad. Kui see inimene pole sulle ohtlik, soovib näiteks sinuga mingi asja lithsalt selgeks rääkida, on seda siis parem teha, sest politsei sellisel puhul ei aita.
Külaline

polekasutajanime kirjutas: 24 Juun 2026 18:16
Tavaliselt ongi nii, et inimeste suhtumine on selline, et sealt nimekirjast eksmehe (see ainus inimene, kes on enda valitud ja kellega peaks piiblimoraali järgi koos olema, "kuni surm lahutab") võib täiesti oma elust välja lülistada
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Mammut ja 4 külalist