Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles

vana hea klassika
Vasta
Pille
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Tegin konto varakevadel, siis lugesin pikalt vanemaid asju, aga vahepeal ei käinud palju nädalaid. Minu arvamus teema küsimuse kohta on, et see foorum on alatoonilt selline...kuri. Oleks siis vaimukas, isegi irooniline, isegi pilkav, isegi terav, aga ei. Ükskõik kes mida ütleb, saab vastu pead varem või hiljem. Ükskõik mille pärast. Kes seepärast, et kirjutab kellegi meeelest liiga palju teemasid. Kes selle pärast, et ta ülbitsevat, kui mainib, et tal on kodus näiteks sügavkülmikvõi midagi sama tavapärast. Kes teenib liiga palju ja ei tohiks mingil juhul seda öelda. Kes peseb pesu valesti. Kes mida. Ma pole ka lajatamise patust puhas isegi oma ca 40 postitusega, see foorum nagu kisub kurjust välja ka sealt, kus seda on üsna vähe. Eesti inimeste seas liikudes reaalses elus nii palju viha ei näe.
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Pille kirjutas: 26 Juun 2026 12:54 Tegin konto varakevadel, siis lugesin pikalt vanemaid asju, aga vahepeal ei käinud palju nädalaid. Minu arvamus teema küsimuse kohta on, et see foorum on alatoonilt selline...kuri. Oleks siis vaimukas, isegi irooniline, isegi pilkav, isegi terav, aga ei. Ükskõik kes mida ütleb, saab vastu pead varem või hiljem. Ükskõik mille pärast. Kes seepärast, et kirjutab kellegi meeelest liiga palju teemasid. Kes selle pärast, et ta ülbitsevat, kui mainib, et tal on kodus näiteks sügavkülmikvõi midagi sama tavapärast. Kes teenib liiga palju ja ei tohiks mingil juhul seda öelda. Kes peseb pesu valesti. Kes mida. Ma pole ka lajatamise patust puhas isegi oma ca 40 postitusega, see foorum nagu kisub kurjust välja ka sealt, kus seda on üsna vähe. Eesti inimeste seas liikudes reaalses elus nii palju viha ei näe.
Mind alati hämmastavad need postitused, et foorum on kuri ja nõme ja kiusajaid täis, aga ometi kasutaja muudkui käib siin kurjade inimeste kommentaare lugemas, et siis vinguda, kui pahad kõik on. Miks ometi?!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pole ju eesti keelseid foorumeid eriti rohkem. Seda madalat jõhkrust võib siin vabalt külvata üksainus tigedik. Modereerimine ju puudub.
Külaline

Kaegu oli PK ka tige ja koguaeg rääkis mingist tigedast inimesest keda pidi koguaeg blokeerima.
Pille
Kontakt:

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 13:54 Pole ju eesti keelseid foorumeid eriti rohkem. Seda madalat jõhkrust võib siin vabalt külvata üksainus tigedik. Modereerimine ju puudub.
Eks seda ole ka raske modereerida, kui inimene otseselt roppusi õhku ei viska ja teisi kehaõõnsustesse saatma ei hakka. Kujutan ette, et moderaator ei saa lihtsalt heast peast blokkida inimest, kellele lihtsalt mitte keegi peale iseenda ja mitte miski peale iseenda valikute ei meeldi ning kes oma arvamusest ka alati künka otsast ruuporiga teada annab.
Pille
Kontakt:

Andy kirjutas: 26 Juun 2026 13:46
Pille kirjutas: 26 Juun 2026 12:54 Tegin konto varakevadel, siis lugesin pikalt vanemaid asju, aga vahepeal ei käinud palju nädalaid. Minu arvamus teema küsimuse kohta on, et see foorum on alatoonilt selline...kuri. Oleks siis vaimukas, isegi irooniline, isegi pilkav, isegi terav, aga ei. Ükskõik kes mida ütleb, saab vastu pead varem või hiljem. Ükskõik mille pärast. Kes seepärast, et kirjutab kellegi meeelest liiga palju teemasid. Kes selle pärast, et ta ülbitsevat, kui mainib, et tal on kodus näiteks sügavkülmikvõi midagi sama tavapärast. Kes teenib liiga palju ja ei tohiks mingil juhul seda öelda. Kes peseb pesu valesti. Kes mida. Ma pole ka lajatamise patust puhas isegi oma ca 40 postitusega, see foorum nagu kisub kurjust välja ka sealt, kus seda on üsna vähe. Eesti inimeste seas liikudes reaalses elus nii palju viha ei näe.
Mind alati hämmastavad need postitused, et foorum on kuri ja nõme ja kiusajaid täis, aga ometi kasutaja muudkui käib siin kurjade inimeste kommentaare lugemas, et siis vinguda, kui pahad kõik on. Miks ometi?!
Vastasin küsimusele, miks foorum minu arvates ei võta vedu üles. Massides, palju rohkemate inimeste seas. Minul on nii tugev närv ja nii vähene foorumitesõltuvus, et isiklikult on täiesti ükskõik, kas keegi klähvib või ei. Foorumi alatoon, see kogu õhustik ütleb igale vähegi empaatilisele inimesele, et ära seda küll kellelegi soovita ja ise tule vaid siis, kui sellised vastused üle elad ilma vähesegi pulsitõusuta.
Külaline

Pille kirjutas: 26 Juun 2026 14:03
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 13:54 Pole ju eesti keelseid foorumeid eriti rohkem. Seda madalat jõhkrust võib siin vabalt külvata üksainus tigedik. Modereerimine ju puudub.
Eks seda ole ka raske modereerida, kui inimene otseselt roppusi õhku ei viska ja teisi kehaõõnsustesse saatma ei hakka. Kujutan ette, et moderaator ei saa lihtsalt heast peast blokkida inimest, kellele lihtsalt mitte keegi peale iseenda ja mitte miski peale iseenda valikute ei meeldi ning kes oma arvamusest ka alati künka otsast ruuporiga teada annab.
Ikka saab, aga siis jääb järjest vähem neid kes jutustaks. Ega delfides ja postimehes, õhtulehes ka kommenteerib kokku mingi 50-100 inimest.
Külaline

Pille kirjutas: 26 Juun 2026 12:54 Ma pole ka lajatamise patust puhas isegi oma ca 40 postitusega, see foorum nagu kisub kurjust välja ka sealt, kus seda on üsna vähe. Eesti inimeste seas liikudes reaalses elus nii palju viha ei näe.
Just-just, et "ei näe". See ei tähenda, et seda olemas pole.
Kasutajana olgu sul ainult mõistust mitte siin nimeliselt esineda - anonüümsena pole mingit probleemi saadud manamissõnad maha raputada. Nimelisel kasutajal hakatakse tänitades järel käima.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 14:25
Pille kirjutas: 26 Juun 2026 12:54 Ma pole ka lajatamise patust puhas isegi oma ca 40 postitusega, see foorum nagu kisub kurjust välja ka sealt, kus seda on üsna vähe. Eesti inimeste seas liikudes reaalses elus nii palju viha ei näe.
Just-just, et "ei näe". See ei tähenda, et seda olemas pole.
Kasutajana olgu sul ainult mõistust mitte siin nimeliselt esineda - anonüümsena pole mingit probleemi saadud manamissõnad maha raputada. Nimelisel kasutajal hakatakse tänitades järel käima.
Õige. Mulle on juba mulje jäänud, et proua Pille on küllaltki konfliktne. Ma ei tea, miks on igas teemas hirmsasti lajatada vaja. Aga siin kisub iga teema mingiks kraaklemiseks. Kui see algab, siis mina enam edasi ei loe. Kuigi mulle ei lajatatud, osaleda on ebameeldiiv. Eks nii on vist paljudega.
Külaline

Aga vanad inimesed ei talugi seltskonda ja vaba jutustamist nagu noored suudavad. Vanad inimesed tahavad korda, vaikust, rahu, mina räägin jne. Kui kusagil lapsed mängivad, siis alati mingi pahur vanainimene karjub nende peale, seepärast see foorum täpselt samasugune vanainimeste ärrituspunkt. Kõik ainult ärritab.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 16:25 Aga vanad inimesed ei talugi seltskonda ja vaba jutustamist nagu noored suudavad. Vanad inimesed tahavad korda, vaikust, rahu, mina räägin jne. Kui kusagil lapsed mängivad, siis alati mingi pahur vanainimene karjub nende peale, seepärast see foorum täpselt samasugune vanainimeste ärrituspunkt. Kõik ainult ärritab.
Aga miks sina siia alati tagasi roomad? Blokeeritakse ja blokeeritakse, jälle tagasi. Sina oled ju üks vanemaid siin foorumis. Ja sinu spetsiifiline vihkamisobjekt on naised. Aga ikka nagu kinnisidee siin olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 16:28
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 16:25 Aga vanad inimesed ei talugi seltskonda ja vaba jutustamist nagu noored suudavad. Vanad inimesed tahavad korda, vaikust, rahu, mina räägin jne. Kui kusagil lapsed mängivad, siis alati mingi pahur vanainimene karjub nende peale, seepärast see foorum täpselt samasugune vanainimeste ärrituspunkt. Kõik ainult ärritab.
Aga miks sina siia alati tagasi roomad? Blokeeritakse ja blokeeritakse, jälle tagasi. Sina oled ju üks vanemaid siin foorumis. Ja sinu spetsiifiline vihkamisobjekt on naised. Aga ikka nagu kinnisidee siin olla.
Peale sinu enda ei vihka teised vist kedagi.
Külaline

Ma väga ei usu, et siin 80-90-aastasi liigub, aga mine sa tea. Valdavalt on sellised memmed ja taadid ikka toredad.
Külaline

Ma väga ei usu, et siin 80-90-aastasi liigub, aga mine sa tea. Valdavalt on sellised memmed ja taadid ikka toredad.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:41
Juba 55 aastaste taluvuslävi on väga madal.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:42
Võimalik, aga 55 on noor inimene, vähemalt minu selleealine ringkond küll. Saab pidu, saab nalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 18:15
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:42

Võimalik, aga 55 on noor inimene, vähemalt minu selleealine ringkond küll. Saab pidu, saab nalja.
Foorumis see kuidagi ei avaldu.
Külaline

Haah, ma olen alla 40 ja kui võtta arvesse tänapäeva inimeste suhtumist(vanust üldse ei arvesta), siis ausaltöeldes ma võin ka õelda, et mulle ei meeldi inimesed. Ma lihtsalt ei saa aru mida inimesi vaevab? Mis on juhtunud on maailmaga?
Külaline

Kui te kõik üksinda tahate olla, miks siis netis käite?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 20:35 Kui te kõik üksinda tahate olla, miks siis netis käite?
Natuke rumal küsimus.
Sest netis ei ole inimesi päriselt füüsiliselt su kõrval. Või sinu niiöelda turvatsoonis. On kaugel. Paned lehe kinni ja kõik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist