Mida teeksite sellises olukorras

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 16:04
Saad seda, mida küsid ja kui ei saa, on aeg edasi liikuda.
Minu arust ma küsisin seda, et minu soovidega arvestataks ja ei tuldaks suvaliselt kohale, kui mul võivad olla muud plaanid. Siin üle poole arvavad, et ei hooli mehest, olen vana, loll nagunii. Ma ei ole vana, kuigi see isegi ei puutu teemasse. Ma ei arva, et vanem naine peaks kõigega leppima. Ma arvan, et nooremad mehed ei tuleks selle pealegi, et niimoodi käituda. See mees on minust vanem küll, äkki nendel ongi sellised arusaamad, et suvaliselt ukse taha tulemine on okei, sest nende lapsepõlves telefoni ju ei olnud.
Ei, ma pean silmas seda esimest korda, kui sa oma toimetused jätsid ja talle grillima asusid.
Teisest korrast pole midagi rääkida, eriti peale manipulatsiooni ja teie kokkulepitud kohtumise canceldamist. Mul kaoks ausalt öeldes sellise mehe vastu huvi. Ega ma üldse ei imestaks, kui tüüp on vägivaldne, vaimselt kindlasti, mida juba sulle ka demonstreeris.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:38 Ega ma üldse ei imestaks, kui tüüp on vägivaldne, vaimselt kindlasti, mida juba sulle ka demonstreeris.
Fantaasia lippab lahedalt...
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:43
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:38 Ega ma üldse ei imestaks, kui tüüp on vägivaldne, vaimselt kindlasti, mida juba sulle ka demonstreeris.
Järelikult oled samasugune vaimselt vägivaldne mees, kui sa aru ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:47
Oot millest? Et kui sina oled äärmiselt vägivaldne, siis kõik teised on ka vägivaldsed? Päris nii hull see maailm ikka ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 18:00

Oot millest? Et kui sina oled äärmiselt vägivaldne, siis kõik teised on ka vägivaldsed? Päris nii hull see maailm ikka ei ole.
Mina ei ole vägivaldne, mees, kes nii käitub on vaimselt vägivaldne. Ära manipuleeri, paistab et oled samasugune.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 18:12
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 18:00

Mina ei ole vägivaldne, mees, kes nii käitub on vaimselt vägivaldne. Ära manipuleeri, paistab et oled samasugune.
Millal vägivaldne inimene on oma vägivaldsust tunnistanud? Paistab et ole samasugune.
Külaline

Miks naised näägutavad?
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/16 ... naagutavad

Mis on näägutamise tagajärg?

Iroonia seisneb selles, et mehed hakkavad näägutajat veelgi rohkem ignoreerima ning see ainult suurendab naise ärritust ja tihti ka raevu. Mehe kaitsevallideks kodus on ajalehed, arvuti, teleripult.

Halvimal juhul hakkab mees ka kodu ignoreerima ning eelistab vaba aega veeta tööl, sõprade või mõne mittenäägutaja seltsis. Kes tahakski peale väsitavat tööpäeva kodus lõõgastumise asemel kuulda korduvat salvestust oma tegemata tegudest ja äpardunud isiksusest?

Üle kogu maailma peavad mehed näägutamist kõige eemaletõukavamaks omaduseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:30
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:05
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 16:23

Päris nõme mõtlemisviis, omistada inimesele mingeid oma antipaatiaid külge. Mees leidis omameelest vahva kaaslannaga kellega koos aega veeta, see hoopis mõtleb temast koos teistega internetis mürgiselt ja räägib taga. Miks te üksi parem ei ole, milleks teile mees?
No siis ei tasu nii räigelt sellele vahvale kaaslannale sisse sõita ja tema soove mitte austada.
Mis antipaatiad?
Ma olen sellise räige pika kooselu elanud ja minul(olen 38naine) on latt absoluutselt väga kõrge. Ma ei lase end enam iial nartsuna kohelda ja kui midagi sellist häirima hakkab, on nägemist. Pole sellisel juhul vaja mingit suhet punntida. Ennem olen üksi. Ja ei, ma ei ole meessugu pealekibestunud. Vaid ma olen piisavalt vana, et tean mida ühelt suhtelt tahan või ei taha.
Kui inimene jätkab ikka oma mitte meeldivat tegevust või käitumist, siis jah suhet olla ei saa.
Hetkel sa mõtled oma elava fantaasiaga inimesele juurde omadusi mida ei pruugi olemaski olla.
No ole siis üksi, juba alguses soovitati sulle seda.
Alguses soovitati?olengi üksi ja omal vabal valikul.

Ma olen siia teemasse 3 vastust kirjutanud. Esimene oli see, et selle mehe reaktsioon on ülimalt suur punane lipp. Eriti, kui teemaalgata juba on korduvalt öelnud, et PALUN teavita ette, kui tuled. Ei pea mees hiromant olema.
Ja kui ikka aru ei saa ja veel solvub ka, no mida siis enam teha. Nõme mees noh.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 19:22
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:30
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 17:05
No siis ei tasu nii räigelt sellele vahvale kaaslannale sisse sõita ja tema soove mitte austada.
Mis antipaatiad?
Ma olen sellise räige pika kooselu elanud ja minul(olen 38naine) on latt absoluutselt väga kõrge. Ma ei lase end enam iial nartsuna kohelda ja kui midagi sellist häirima hakkab, on nägemist. Pole sellisel juhul vaja mingit suhet punntida. Ennem olen üksi. Ja ei, ma ei ole meessugu pealekibestunud. Vaid ma olen piisavalt vana, et tean mida ühelt suhtelt tahan või ei taha.
Kui inimene jätkab ikka oma mitte meeldivat tegevust või käitumist, siis jah suhet olla ei saa.
Hetkel sa mõtled oma elava fantaasiaga inimesele juurde omadusi mida ei pruugi olemaski olla.
No ole siis üksi, juba alguses soovitati sulle seda.
Alguses soovitati?olengi üksi ja omal vabal valikul.

Ma olen siia teemasse 3 vastust kirjutanud. Esimene oli see, et selle mehe reaktsioon on ülimalt suur punane lipp. Eriti, kui teemaalgata juba on korduvalt öelnud, et PALUN teavita ette, kui tuled. Ei pea mees hiromant olema.
Ja kui ikka aru ei saa ja veel solvub ka, no mida siis enam teha. Nõme mees noh.
Lisan veel juurde, et mehe reaktsioon ju räägib rohkem kui tuhat sõna.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 18:21 Miks naised näägutavad?

Iroonia seisneb selles, et mehed hakkavad näägutajat veelgi rohkem ignoreerima ning see ainult suurendab naise ärritust ja tihti ka raevu. Mehe kaitsevallideks kodus on ajalehed, arvuti, teleripult.

Halvimal juhul hakkab mees ka kodu ignoreerima ning eelistab vaba aega veeta tööl, sõprade või mõne mittenäägutaja seltsis. Kes tahakski peale väsitavat tööpäeva kodus lõõgastumise asemel kuulda korduvat salvestust oma tegemata tegudest ja äpardunud isiksusest?

Ja milles seisneb antud juhul näägutamine? Et esimesel korral öeldi, et väga tore, et tulid, aga tegelikult mulle ei meeldi ette teatamata külla tulemine. Mulle meeldiks, kui sa järgmisel korral helistaksid ette, kui sa tuled. Mul ja mu pojal oli hetkel ebamugav, kuna pidime oma plaanid katki jätma. Teisel korral öeldi, et kahjuks ma ei saa praegu sinuga suhelda, kuna pean kodust ära minema. Ma palusin sul ette helistada, kui sa tuled. Selle peale oli äärmiselt solvunud reaktsioon, manipulatsioon, et kas oled purjus või on sul teine mees, ähvardused mitte enam suhelda, juba tehtud plaanide tühistamine. Kes siin näägutas?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 19:40
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 18:21 Miks naised näägutavad?

Ja milles seisneb antud juhul näägutamine? Et esimesel korral öeldi, et väga tore, et tulid, aga tegelikult mulle ei meeldi ette teatamata külla tulemine. Mulle meeldiks, kui sa järgmisel korral helistaksid ette, kui sa tuled. Mul ja mu pojal oli hetkel ebamugav, kuna pidime oma plaanid katki jätma. Teisel korral öeldi, et kahjuks ma ei saa praegu sinuga suhelda, kuna pean kodust ära minema. Ma palusin sul ette helistada, kui sa tuled. Selle peale oli äärmiselt solvunud reaktsioon, manipulatsioon, et kas oled purjus või on sul teine mees, ähvardused mitte enam suhelda, juba tehtud plaanide tühistamine. Kes siin näägutas?
Nagu katkine plaat koguaeg kordad ühte ja sama mõtet...
Külaline

Täpselt nagu sina: naine on halb, naine näägutab, naine teeb liiga, ei hooli, vaimne vägivald. Aastaid juba sul nii iga teema peale. Päris kurb elada nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 19:41Ja milles seisneb antud juhul näägutamine? Et esimesel korral öeldi, et väga tore, et tulid, aga tegelikult mulle ei meeldi ette teatamata külla tulemine. Mulle meeldiks, kui sa järgmisel korral helistaksid ette, kui sa tuled.
Sul õigus kõiges. See pole näägutamine. Mulle ka nii ei meeldiks kui tullakse külla ette teatamata. Eriti veel kui varem öeldud. Ja ma mees. Mees peaks aru saama mis öeldi.
Ja see mees näägutas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 20:18
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 19:41Ja milles seisneb antud juhul näägutamine? Et esimesel korral öeldi, et väga tore, et tulid, aga tegelikult mulle ei meeldi ette teatamata külla tulemine. Mulle meeldiks, kui sa järgmisel korral helistaksid ette, kui sa tuled.
Sul õigus kõiges. See pole näägutamine. Mulle ka nii ei meeldiks kui tullakse külla ette teatamata. Eriti veel kui varem öeldud. Ja ma mees. Mees peaks aru saama mis öeldi.
Ja see mees näägutas.
Mitte ei näägitanud, vaid tujutses.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 20:10
Täpselt nagu sina: naine on halb, naine näägutab, naine teeb liiga, ei hooli, vaimne vägivald. Aastaid juba sul nii iga teema peale. Päris kurb elada nii.
Mõtled vist kõigi eest
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 20:20
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 20:18
Ja see mees näägutas.
Mitte ei näägitanud, vaid tujutses.
Ma ei teagi, mis neist hullem oleks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist