Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
Nüüd on mingi jama konfettidega. Kollane biibel korjas kuskilt nurgast mingi rämpsu üles ja tehti uudis, kuidas S&M pulmas tegeleti keskkonnareostusega. Kui madal. Kõigepealt ülistavad ja siis löövad lahtise käega näkku.
-
Külaline
Pole aimugi, kes su naabrid keegid biibelid. Päriselt ka, mingeid maainimesi kuskilt paraadnast ei tea suht keegi.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 00:07 Nüüd on mingi jama konfettidega. Kollane biibel korjas kuskilt nurgast mingi rämpsu üles ja tehti uudis, kuidas S&M pulmas tegeleti keskkonnareostusega. Kui madal. Kõigepealt ülistavad ja siis löövad lahtise käega näkku.
-
Külaline
Bigbankil jah ei ole ühtki kahtlust; teiste kohta ei saa seda väita.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 12:10Järelikult kuna siiski kõik raha lõpuks välja maksti, ei ole enam ühtki kahtlust.
-
Külaline
Sadomaso pulmas tegeleti keskkonnareostusega...Kui huvitav, räägi lähemalt.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 00:07Nüüd on mingi jama konfettidega. Kollane biibel korjas kuskilt nurgast mingi rämpsu üles ja tehti uudis, kuidas S&M pulmas tegeleti keskkonnareostusega. Kui madal. Kõigepealt ülistavad ja siis löövad lahtise käega näkku.
-
Külaline
Veel kord! Mina ei süüdista teda milleski. Kui see välja arvata, et ta kipub siin teisi inimesi solvama.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2026 08:40Paistab, et sul on midagi tema vastu, ega muidu võeta suvaline inimene ja hakata temast ei tea mida rääkima, see tütar on ju samuti hambus, eks.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 00:52Mina ei süüdista teda mitte milleski. Lihtsalt tõden ja samas imestan, et ta nii vastuolulist juttu ajab.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2026 23:41
Seda, milles see naljakas inimene teda süüdistab, see oleks prouale alandav, ta ei teeks mitte kunagi midagi sellist. Mind paneb hoopis imestama, miks keegi suvaline inimene on haaranud kellegi tuntud inimese hambu ja lausa vannub, et see on tema! See on enam kui naljakas ja viitab mingile häiremoodi asjale.
Samuti ei vannu ma midagi. Pikaajalise ja igapäevase foorumi lugejana ei ole kuigi keeruline otsi kokku panna ja aru saada kellega tegu. Selles muidugi ei ole midagi halba, et ta siin käib, ja erinevalt sinust ei arva ma, et siin foorumis käimine on alandav. Aga paraku kipub ta sageli teisi inimesi halvustama ja solvama. Ja vat see küll eriti kena ei ole.
Millised on siis need nn Marju tunnused, mille järgi sa tervest Eestist just tema endale hammaste vahele võtsid? Ma jälgin tema storysid ja ausalt öelda on ta vastupidine kõigele sellele, kelleks sina teda hetkel süüdistad. Seega on sul mingi isiklik vimm mõelda asju välja ja vaata parem enda sisse, miks see nii on.
Millised on need nn tunnused? Ma olen väga rikas, mul on 16 aastat noorem mees, mul on 300-ruudune maja. Ma olen väga tark ja väga haritud. Need, kes ennast ei süsti ei lõika on vaesed ja rumalad ning kadedad. Lisaks, kui kunagi oli siin tema tütrest mingi teema, siis kaitses viskus kaitsesse ja teadis täpselt kelle juures, kuidas ja mismoodi see neiu treenib. Teadis detaile, mida mitte lähedalseisev inimene ei tea.
Lisaks muidugi see mitte kõige viisakam ja mitte kena suhtlusmaneer, mis on talle väga omane. Kui vähegi oled teda teles näinud, siis saad aru, mida silmas pean.
-
Külaline
Uskumatu, et mõni usub kõike, mida mingi kirjanik kokku luuletab. Kaua see ilusa elu daam foorumis figureerinud on? Kõik vastused on ju puhas provo, millest võiks ometigi olla juba nüüdseks aru saanud.
-
Külaline
Ega ta ei olegi ühes kommentaaris kõike seda välja toonud, vaid paljudes erinevates, mis väikeste tükkide kaupa kattuvad. Ja kuna kirjastiil, suhtumine ja maneer on täpselt sama, siis panedki pildi kokku, et tegemist on sama isikuga. Nii nagu revolvrigi tunned peaaegu igas tema kommentaaris ära.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 10:54 Uskumatu, et mõni usub kõike, mida mingi kirjanik kokku luuletab. Kaua see ilusa elu daam foorumis figureerinud on? Kõik vastused on ju puhas provo, millest võiks ometigi olla juba nüüdseks aru saanud.
-
Külaline
Pole vist teemat kus sa oma revolvrist ei jahvataks... tee oma foorum ja jutusta seal sellest revolvrist ja vanameestest nii palju kui tahad, aga siin võiks midagi lugeda ka jääda.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:03Ega ta ei olegi ühes kommentaaris kõike seda välja toonud, vaid paljudes erinevates, mis väikeste tükkide kaupa kattuvad. Ja kuna kirjastiil, suhtumine ja maneer on täpselt sama, siis panedki pildi kokku, et tegemist on sama isikuga. Nii nagu revolvrigi tunned peaaegu igas tema kommentaaris ära.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 10:54 Uskumatu, et mõni usub kõike, mida mingi kirjanik kokku luuletab. Kaua see ilusa elu daam foorumis figureerinud on? Kõik vastused on ju puhas provo, millest võiks ometigi olla juba nüüdseks aru saanud.
-
Külaline
Sina ei dikteeri siin kes mida võib kirjutada!Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:09Pole vist teemat kus sa oma revolvrist ei jahvataks... tee oma foorum ja jutusta seal sellest revolvrist ja vanameestest nii palju kui tahad, aga siin võiks midagi lugeda ka jääda.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 11:03Ega ta ei olegi ühes kommentaaris kõike seda välja toonud, vaid paljudes erinevates, mis väikeste tükkide kaupa kattuvad. Ja kuna kirjastiil, suhtumine ja maneer on täpselt sama, siis panedki pildi kokku, et tegemist on sama isikuga. Nii nagu revolvrigi tunned peaaegu igas tema kommentaaris ära.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 10:54 Uskumatu, et mõni usub kõike, mida mingi kirjanik kokku luuletab. Kaua see ilusa elu daam foorumis figureerinud on? Kõik vastused on ju puhas provo, millest võiks ometigi olla juba nüüdseks aru saanud.
-
Külaline
Liis-Katrin Avandi abiellus oma uue kallimaga
Ta näeb välja nagu mammi, alles 43 aastane. Ja see 13 aastat noorem naine välja nagu tema poeg.
Ta näeb välja nagu mammi, alles 43 aastane. Ja see 13 aastat noorem naine välja nagu tema poeg.
-
Külaline
Minu meelest näeb ta väga kena välja, nagu alati. Lihtsalt riietumisstiil on muutunud. Ei ole vaja jälle halvustada.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:41 Liis-Katrin Avandi abiellus oma uue kallimaga
-
Külaline
Aga erinevalt sinust on ta õnnelik. Ja erinevalt sinust ei pea ta ortoreksiat viljelema, et oma kaaslasele pandav olla.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:41Liis-Katrin Avandi abiellus oma uue kallimaga
-
Külaline
Heh, lgbt lahutusprotsent on metsik. Ei jää see suhe püsima.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 15:34Aga erinevalt sinust on ta õnnelik. Ja erinevalt sinust ei pea ta ortoreksiat viljelema, et oma kaaslasele pandav olla.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:41Liis-Katrin Avandi abiellus oma uue kallimaga
-
Külaline
Ja siis? Mis sul sellest? Ela ise ja lase teistel ka elada.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 16:00Heh, lgbt lahutusprotsent on metsik. Ei jää see suhe püsima.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 15:34Aga erinevalt sinust on ta õnnelik. Ja erinevalt sinust ei pea ta ortoreksiat viljelema, et oma kaaslasele pandav olla.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:41Liis-Katrin Avandi abiellus oma uue kallimaga
Minu meelest on ta üliäge naine.
-
Külaline
Ilma Märdita vist ei teaks keegi temast midagi. Huvitav, kas Märdiga kooselus ei löönudki naistelembus välja või see oligi siis Märdi kaugenemise põhjus?
-
Külaline
Üldse minu arvamus on selline, kui naine abiellub teise naisega, siis see teine naine peaks olema vähemalt ilus ja pandav, aga mitte mingi naine, kes tahab olla mees ja ole ka mees. Kummivopsuga teevad seda vanainimese asja? Võta siis juba mees.
-
Külaline
Ju tema jaoks ongi+ veel muud talle olulised kriteeriumid juurde! "Ilus ja pandav" on igaühe jaoks erinevad mõisted, sina valid enda maitse järgi, tema enda oma. Loll jutt, et maskuliinsemalt riietuv naine tahab mees olla - EI TAHA.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 17:57 Üldse minu arvamus on selline, kui naine abiellub teise naisega, siis see teine naine peaks olema vähemalt ilus ja pandav, aga mitte mingi naine, kes tahab olla mees ja ole ka mees. Kummivopsuga teevad seda vanainimese asja? Võta siis juba mees.
-
Külaline
Mis asi see TomBoy siis on?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 19:00Ju tema jaoks ongi+ veel muud talle olulised kriteeriumid juurde! "Ilus ja pandav" on igaühe jaoks erinevad mõisted, sina valid enda maitse järgi, tema enda oma. Loll jutt, et maskuliinsemalt riietuv naine tahab mees olla - EI TAHA.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 17:57 Üldse minu arvamus on selline, kui naine abiellub teise naisega, siis see teine naine peaks olema vähemalt ilus ja pandav, aga mitte mingi naine, kes tahab olla mees ja ole ka mees. Kummivopsuga teevad seda vanainimese asja? Võta siis juba mees.
-
Külaline
Mugava, funktsionaalse ja nn. maskuliinse riietumisstiili ning käitumismaneeridega NAINE. Mitte wannabe mees, see on oluline vahe.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist