Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles
-
Külaline
Kusjuures ma olen suht kindel, et nii see ongi. Tigedikul on mitu kontot, mille alt siis nõmetseb, iseendale takka kiidab ning laike paneb.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 13:54 Pole ju eesti keelseid foorumeid eriti rohkem. Seda madalat jõhkrust võib siin vabalt külvata üksainus tigedik. Modereerimine ju puudub.
-
Külaline
Okei, aga kuidas Sinu tuttavad? Mida selles eas inimesed arvavad, teevad, millised võimalused neil on, kas neil on kaaslased - räägi!
-
Külaline
Ütleme, et inimesed on muidu ikka viisakad. Ainult siin mitte.
Kas siis inimesed on lahked ja viisakad või mitte . või on see päriselus teesklus. Tuleb teeselda end paremaks. Ühiskonna survel.
Ma olen lugenud maskeerimisest. Nt ath puhul. Õpitakse olema nö normaalne, näitama välja et oled normaalne.
Äkki ongi inimene oma loomuselt vastik ja kui anonüümselt oma ütlustega end ei kahjusta, siis saab end nö normaalsena tunda. Ehk normaalsus ongi olla teeskluseta ja vastik oma ütlustes.
Kas siis inimesed on lahked ja viisakad või mitte . või on see päriselus teesklus. Tuleb teeselda end paremaks. Ühiskonna survel.
Ma olen lugenud maskeerimisest. Nt ath puhul. Õpitakse olema nö normaalne, näitama välja et oled normaalne.
Äkki ongi inimene oma loomuselt vastik ja kui anonüümselt oma ütlustega end ei kahjusta, siis saab end nö normaalsena tunda. Ehk normaalsus ongi olla teeskluseta ja vastik oma ütlustes.
-
Külaline
Ma tean, et see pole antud teemas oluline, aga kuna teema püsib juba pikalt esilehel ja see mind teatud määral häirib, siis ma ütlen ikka: tegelikult on korrektne väljend "vedu võtma" või "hoogu üles võtma". Sellist väljendit nagu "ei võta vedu üles" ei kasutata.
-
Külaline
Kirjutangi, 55 aastane on juba päris viril inimene.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 00:04Okei, aga kuidas Sinu tuttavad? Mida selles eas inimesed arvavad, teevad, millised võimalused neil on, kas neil on kaaslased - räägi!
-
Külaline
Võib-olla peaks sellest lausa uue teema tegema, aga mul üsna algaja arutle.ee kasutajana on paar küsimust vanematele kasutajatele.
* kas see tigedik siin on üks?
* kas keegi on aru saanud, mis tema motivaator on? Kas tal on mingi häda küljes?
* kas saan õigesti aru, et kui teda on üks, siis ta istub päevad otsa siin ja varitseb, et saaks ükskõik kellele kallale karata?
* kas keegi on aru saanud, mis tema motivaator on? Kas tal on mingi häda küljes?
* kas saan õigesti aru, et kui teda on üks, siis ta istub päevad otsa siin ja varitseb, et saaks ükskõik kellele kallale karata?
-
Külaline
Äkki sa lähed ise ära siit foorumist, sest lehtede viisi ja teemade viisi jutustada oma väljamõeldud tigedikust on lihtsalt foorumi sodimine.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 09:05 Võib-olla peaks sellest lausa uue teema tegema, aga mul üsna algaja arutle.ee kasutajana on paar küsimust vanematele kasutajatele.
Sina oledki see tigetik
sinu motivatsioon on tigetseda
tõenäoliselt oled sina siin üksi ja varitsed kõiki teemasid kus saaks ainult tigetseda.
-
Külaline
On ju korduvalt öeldud, et siin on põhimõtteliselt ainult üks tigedik. Ja tema on meesterahvas, kasutajanimega Revolver. Ta ässitab vaenu, solvab, mõnitab naisi jne.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 09:05 Võib-olla peaks sellest lausa uue teema tegema, aga mul üsna algaja arutle.ee kasutajana on paar küsimust vanematele kasutajatele.
Eks halvasti ütlejaid on siin ka teisi, aga need on kuidagi teistmoodi.
-
Külaline
Miks sind tigetikust Revolverit siis ära ei blokeerita?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 09:34On ju korduvalt öeldud, et siin on põhimõtteliselt ainult üks tigedik. Ja tema on meesterahvas, kasutajanimega Revolver. Ta ässitab vaenu, solvab, mõnitab naisi jne.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 09:05 Võib-olla peaks sellest lausa uue teema tegema, aga mul üsna algaja arutle.ee kasutajana on paar küsimust vanematele kasutajatele.
Eks halvasti ütlejaid on siin ka teisi, aga need on kuidagi teistmoodi.
-
Külaline
Häda on see, et ta on halva iseloomuga, joob ja naine on ta maha jätnud, sellepärast vihkab naisi. Kuna on pensionär, siis foorumites istumine ja sõimlemine on ainuke viis aega veeta. Pidevalt blokeeritakse ära, aga siis teeb jälle uue kasutajanime ja on tagasi. Tal on see pean sõimama foorumis, muidu suren, situatsioon.* kas keegi on aru saanud, mis tema motivaator on? Kas tal on mingi häda küljes?
-
Külaline
See pole mina.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 09:11lehtede viisi ja teemade viisi jutustada oma väljamõeldud tigedikust on lihtsalt foorumi sodimine
-
Külaline
Vanainimene luulutab lehtede viisi ühte ja sama mõtet.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 10:26Häda on see, et ta on halva iseloomuga, joob ja naine on ta maha jätnud, sellepärast vihkab naisi. Kuna on pensionär, siis foorumites istumine ja sõimlemine on ainuke viis aega veeta. Pidevalt blokeeritakse ära, aga siis teeb jälle uue kasutajanime ja on tagasi. Tal on see pean sõimama foorumis, muidu suren, situatsioon.* kas keegi on aru saanud, mis tema motivaator on? Kas tal on mingi häda küljes?
-
Külaline
Tuure üles võtma pigem.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 08:10 Ma tean, et see pole antud teemas oluline, aga kuna teema püsib juba pikalt esilehel ja see mind teatud määral häirib, siis ma ütlen ikka: tegelikult on korrektne väljend "vedu võtma" või "hoogu üles võtma". Sellist väljendit nagu "ei võta vedu üles" ei kasutata.
Aga sellega on jah nii, et inimesed ei tunne enam oma emakeele väljendeid ja fraseologisme, see on kurb ja häiriv. Siin foorumis alles keegi kirjutas, et pada leidis kaane. No mida.
-
Külaline
Selline väljend on täiesti olemas nii sõnaveebis kui EKI-s. Sa vist ise tead valesti, kui arvad, et nii pole õige öelda.Siin foorumis alles keegi kirjutas, et pada leidis kaane. No mida.
-
Külaline
EKI.ee
https://arhiiv.eki.ee › dict
Pada leidis kaane ülek kaks üheväärset inimest said kokku. Ajab, paneb, taob ... Pani, heitis kõik ühte patta ülek käsitles eri asju ühtviisi. Malm+pada, supi+ ...
Mida ta siis oleks sinu arust pidanud leidma, kaase
või põhja 
Pada leidis kaane ülek kaks üheväärset inimest said kokku. Ajab, paneb, taob ... Pani, heitis kõik ühte patta ülek käsitles eri asju ühtviisi. Malm+pada, supi+ ...
Mida ta siis oleks sinu arust pidanud leidma, kaase
-
Külaline
Ilmselt ta mõtleb seda, et öeldakse ka, et iga pott leiab oma kaane. Aga ka pada pole vale.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:31 EKI.ee
Mida ta siis oleks sinu arust pidanud leidma, kaasevõi põhja
![]()
-
Külaline
Ei ole tegelikult inimesed viisakd ka mujal. Ei delfi kommentaariumis ega ka Facebookis(ku täitsa oma nimega ollake ebaviisakas). Mul kohe eredalt meeles eelmise nädala üks Politsei poolt tehtud noore tüdruku otsimise kuulutus. Ja seal mis kirjutati on lausa rõve. Seal töesti oli 50/50 nii mehi kui naisi aga see ilkumine. Õudne. Kuna tegemist oli korduvalt ära jooksnud neiuga
.
-
Külaline
Siis ta veel totum, aga suur tung tarka panna.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:35Ilmselt ta mõtleb seda, et öeldakse ka, et iga pott leiab oma kaane. Aga ka pada pole vale.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:31 EKI.ee
![]()
-
Külaline
Pott peidis kaane ja pada sõimab katelt, nii on need väljendid. 'Pada leidis kaane' on kaks erinevat väljendit omavahel kokku keevitatud. Totu oled ise.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 14:51Siis ta veel totum, aga suur tung tarka panna.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:35Ilmselt ta mõtleb seda, et öeldakse ka, et iga pott leiab oma kaane. Aga ka pada pole vale.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:31 EKI.ee
![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], dmy, Google [Bot], kaegu ja 15 külalist