Vooglaid oleks presidendina katastroof! Olgugi, et eestis presidendil võimu pole, siis on paljas mõte temast hirmutav. Niivõrd konservatiivne, rassistlik ja naisi halvustav isik ei sobi euroopa riigi presidendiks.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 09:08 Minu esimene valik oleks Varro Vooglaid. Erakondadesse ta ei kuulu, haritud, oskab rääkida, äraostamatu, tunneb põhiseadust. Aga ta ei oleks nõus kahjuks kandideerima.
Kellest võiks saada Eesti president?
-
Külaline
-
Külaline
Kus ta neid naisi halvustanud on ja mis teemal? Ma jälgin teda pikka aega ja olen igasuguse nö enda suunal tuleva halvustamise suhtes küllaltki tundlik. Kui Kaja Kallase kriitikat mõtled, siis see inimene on häbistanud ennast ise oma suu ja eelkõige tegudega.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 09:19naisi halvustav isik
-
Külaline
Minu teada tuleb inimesel presidendiks siiski oma kandidatuur avaldada. Presidendiks pannakse inimesi Venemaal ja Valgevenes, Eestis mingi pisike demokraatia on veel säilinud. Kui Vooglaid ise oma kandidatuuri üles ei sea, ei saa teda ka presidendiks kujutleda.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 09:19Vooglaid oleks presidendina katastroof! Olgugi, et eestis presidendil võimu pole, siis on paljas mõte temast hirmutav. Niivõrd konservatiivne, rassistlik ja naisi halvustav isik ei sobi euroopa riigi presidendiks.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2026 09:08 Minu esimene valik oleks Varro Vooglaid. Erakondadesse ta ei kuulu, haritud, oskab rääkida, äraostamatu, tunneb põhiseadust. Aga ta ei oleks nõus kahjuks kandideerima.
-
Külaline
Me rääkisime oma arvamusest, mitte absoluutse tõe välja ütlemisest, mida polegi olemas. Erakonnal ei ole oma arvamust. EKRE jorssidest suuremal osal kahjuks ka ei ole. Mõned väljapaistvad isiksused on EKREs, kahtlemata neil on oma arvamus ja ütlevad seda ka välja, kuid ega oma arvamuse välja ütlemine pole ainus kriteerium, mille järgi presidenti valida. Koostöövõime on peamine ja see on EKRE-l null
-
Külaline
helmede punt on minupoolt küll välistatud. aga see Riina Kionka tundus huvitav.
-
Külaline
Milleks meile üldse president- temast ei sõltu ju mitte midagi. Ikka otsustavad need 101 debiili ja käputäis ministreid. President tuiab mööda maailma ringi ja muudkui valetab, kui hea elu meil on- loomulikult TEMAL ongi hea elu, kümned tuhanded igakuiselt jooksevad arvele...
-
Külaline
Sinu hädaks ei ole ei riigikogu ega president, vaid rumalus. Vaevu vähemalt üle kontrollima, kui palju president palka saab iga kuu. Vihjeks, et ei saa "kümneid tuhandeid".Guest kirjutas: ↑26 Juun 2026 11:27 Milleks meile üldse president- temast ei sõltu ju mitte midagi. Ikka otsustavad need 101 debiili ja käputäis ministreid. President tuiab mööda maailma ringi ja muudkui valetab, kui hea elu meil on- loomulikult TEMAL ongi hea elu, kümned tuhanded igakuiselt jooksevad arvele...
-
Külaline
Ei huvita see mind nii täpselt..Tõesti, kui seal ongi mõni tuhat vähem, siis ulmeline summa on see niikuinii. Ja kui palju saaks selle kokkuhoitava palga ning igasugu lisarahade arvelt aidata kasvõi üksikute pensionäride või puudega inimeste toimetulekuid, või tõsta lastetoetusi. Milleks meile valetav töllakas, kellel on inimeste elust oma riigis täiesti poogen?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2026 11:30Sinu hädaks ei ole ei riigikogu ega president, vaid rumalus. Vaevu vähemalt üle kontrollima, kui palju president palka saab iga kuu. Vihjeks, et ei saa "kümneid tuhandeid".Guest kirjutas: ↑26 Juun 2026 11:27 Milleks meile üldse president- temast ei sõltu ju mitte midagi. Ikka otsustavad need 101 debiili ja käputäis ministreid. President tuiab mööda maailma ringi ja muudkui valetab, kui hea elu meil on- loomulikult TEMAL ongi hea elu, kümned tuhanded igakuiselt jooksevad arvele...
-
Külaline
Kui võtta kokku absoluutselt kõik otsesed ja kaudsed kulud, mis on seotud presidendi institutsiooni, tema meeskonna, elukoha, turvamise ja endiste riigipeade ülalpidamisega, kulub Eesti riigil kokku ligikaudu 7,5 kuni 8 miljonit eurot aastas.
See kogusumma jaguneb ametkondlikult ja sisuliselt järgmiselt:
1. Presidendi Kantselei põhibudžet (ca 6,3 miljonit eurot)
See on ametlik riigieelarve rida Vabariigi Presidendi Kantseleile, mis katab otsesed igapäevased kulud:
• Tööjõud (ca 60 inimest): Presidendi palk, abikaasa esindustasu ning kõigi nõunike, kokkade, autojuhtide ja kantseleiamtnike töötasud.
• Kommunaal- ja majanduskulud: Kadrioru lossikompleksi, administratiivhoone ja roosiaia ülalpidamine, küte, elekter ning IT-süsteemid.
• Välispoliitika ja esindamine: Riigivisiidid, ametlikud vastuvõtud (sh 24. veebruari pidustus) ja väliskülaliste võõrustamine. [1]
2. Julgeolek ja turvamine (ca 1–1,2 miljonit eurot)
Seda kulu Presidendi Kantselei eelarvest ei leia, sest riigipea ja tema residentside (Kadriorg, Paslepa jt objektid) ööpäevaringset turvamist ning ihukaitset rahastatakse otse Siseministeeriumi (Politsei- ja Piirivalveameti) eelarvest. Siia alla kuuluvad:
• Isikukaitse meeskonna (ihukaitsjate) palgad ja varustus.
• Kadrioru lossi perimeetri ja residentsi tehniline valve ning mehitatud valve.
• Presidendi esindusauto eriseadmed ja turvajuhtide koolitus.
3. Endised presidendid (ca 250 000 – 300 000 eurot)
Seadusest tulenevalt tagatakse kõigile ametist lahkunud riigipeadele eluaegsed hüved, mis on samuti riigi kanda:
• Bürood ja töötajad: Tööruumide rent, bürookulud ja isikliku sekretär-nõuniku palk.
• Autokompensatsioon: Ametiauto liising ja selle igapäevane ülalpidamine.
• Pensionid: Endiste riigipeade (või nende leskede) igakuised ametipensionid.
Kokkuvõte maksumaksjale
Kogu see "seltskond" ja taristu läheb Eesti kodanikele maksma ligikaudu 21 000 eurot päevas. Seda peetakse parlamentaarses riigis optimaalseks summaks, et tagada riigipea täielik sõltumatus, turvalisus ja esinduslikkus rahvusvahelisel tasemel.
See kogusumma jaguneb ametkondlikult ja sisuliselt järgmiselt:
1. Presidendi Kantselei põhibudžet (ca 6,3 miljonit eurot)
See on ametlik riigieelarve rida Vabariigi Presidendi Kantseleile, mis katab otsesed igapäevased kulud:
• Tööjõud (ca 60 inimest): Presidendi palk, abikaasa esindustasu ning kõigi nõunike, kokkade, autojuhtide ja kantseleiamtnike töötasud.
• Kommunaal- ja majanduskulud: Kadrioru lossikompleksi, administratiivhoone ja roosiaia ülalpidamine, küte, elekter ning IT-süsteemid.
• Välispoliitika ja esindamine: Riigivisiidid, ametlikud vastuvõtud (sh 24. veebruari pidustus) ja väliskülaliste võõrustamine. [1]
2. Julgeolek ja turvamine (ca 1–1,2 miljonit eurot)
Seda kulu Presidendi Kantselei eelarvest ei leia, sest riigipea ja tema residentside (Kadriorg, Paslepa jt objektid) ööpäevaringset turvamist ning ihukaitset rahastatakse otse Siseministeeriumi (Politsei- ja Piirivalveameti) eelarvest. Siia alla kuuluvad:
• Isikukaitse meeskonna (ihukaitsjate) palgad ja varustus.
• Kadrioru lossi perimeetri ja residentsi tehniline valve ning mehitatud valve.
• Presidendi esindusauto eriseadmed ja turvajuhtide koolitus.
3. Endised presidendid (ca 250 000 – 300 000 eurot)
Seadusest tulenevalt tagatakse kõigile ametist lahkunud riigipeadele eluaegsed hüved, mis on samuti riigi kanda:
• Bürood ja töötajad: Tööruumide rent, bürookulud ja isikliku sekretär-nõuniku palk.
• Autokompensatsioon: Ametiauto liising ja selle igapäevane ülalpidamine.
• Pensionid: Endiste riigipeade (või nende leskede) igakuised ametipensionid.
Kokkuvõte maksumaksjale
Kogu see "seltskond" ja taristu läheb Eesti kodanikele maksma ligikaudu 21 000 eurot päevas. Seda peetakse parlamentaarses riigis optimaalseks summaks, et tagada riigipea täielik sõltumatus, turvalisus ja esinduslikkus rahvusvahelisel tasemel.
-
Külaline
Ja kes siis täidaks põhiseadusest tulenevaid ülesandeid, mis presidendil on? Eestil ei ole ju president selleks, et riiki juhtida nagu peaminister, vaid selleks, et riigil oleks parteipoliitikast eraldi seisev põhiseaduslik riigipea. Tema ülesanne on tagada riigi järjepidevus, esindada Eestit välissuhtluses ja olla teatud olukordades tasakaalustaja rollis. Kui presidendi amet ära kaotada, ei kaoks need ülesanded ega kulud täielikult kuhugi - need tuleks lihtsalt anda mõnele teisele, tõenäoliselt poliitilisemale ametikandjale. EKRE kindlasti rõõmustaks.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 21:54 Milleks meile valetav töllakas, kellel on inimeste elust oma riigis täiesti poogen?
-
Külaline
Ammu oleks aeg siis seda riigijuhtimissüsteemi muuta! Põrgu need välissuhted, oma inimesed vajavad abi!Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:35Ja kes siis täidaks põhiseadusest tulenevaid ülesandeid, mis presidendil on? Eestil ei ole ju president selleks, et riiki juhtida nagu peaminister, vaid selleks, et riigil oleks parteipoliitikast eraldi seisev põhiseaduslik riigipea. Tema ülesanne on tagada riigi järjepidevus, esindada Eestit välissuhtluses ja olla teatud olukordades tasakaalustaja rollis. Kui presidendi amet ära kaotada, ei kaoks need ülesanded ega kulud täielikult kuhugi - need tuleks lihtsalt anda mõnele teisele, tõenäoliselt poliitilisemale ametikandjale. EKRE kindlasti rõõmustaks.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 21:54 Milleks meile valetav töllakas, kellel on inimeste elust oma riigis täiesti poogen?
-
Külaline
Ole hea ja nimeta, mis abi need inimesed vajavad, mida olemas ei ole?Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:44Ammu oleks aeg siis seda riigijuhtimissüsteemi muuta! Põrgu need välissuhted, oma inimesed vajavad abi!Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:35Ja kes siis täidaks põhiseadusest tulenevaid ülesandeid, mis presidendil on? Eestil ei ole ju president selleks, et riiki juhtida nagu peaminister, vaid selleks, et riigil oleks parteipoliitikast eraldi seisev põhiseaduslik riigipea. Tema ülesanne on tagada riigi järjepidevus, esindada Eestit välissuhtluses ja olla teatud olukordades tasakaalustaja rollis. Kui presidendi amet ära kaotada, ei kaoks need ülesanded ega kulud täielikult kuhugi - need tuleks lihtsalt anda mõnele teisele, tõenäoliselt poliitilisemale ametikandjale. EKRE kindlasti rõõmustaks.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 21:54 Milleks meile valetav töllakas, kellel on inimeste elust oma riigis täiesti poogen?
Pigem vinguvad, kuidas neid ei aidata, ikka need, kes ise end aitama valmis ei ole.
Kas see pole siis abivajamine, kui täielikult töövõimetuks tunnistatud inimene, peab tööl käima, selleks et kuidagimoodi ära elada. Puuduva töövõime puhul oleks loogiline, et inimene saab miinimumpalka- tehku siis kasvõi mingi vahe sellel, et kas inimene on ise oma tervisehädadaes süüdi (alkohoolik nt- neil on palju spetsiifilisi haigusi, mis vaid joomisest tekivad) või on tal puue kaasasündinud ja hiljem ägenenud tervisemure pärast- autism, tserebaalparalüüs, ravimata jäänud trauma lapseeas jne jne. See pole elu, kui saada 650 eurot ja sellest 400 maksta eluaseme eest ja ülejäänuga...osta rohud, maksta arved ja süüa..vahepeal nt lähevad sokid katki ,isegi neid on raske osta, kui on iga euro arvel, rääkimata jopest või jalanõudestGuest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:46Ole hea ja nimeta, mis abi need inimesed vajavad, mida olemas ei ole?Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:44Ammu oleks aeg siis seda riigijuhtimissüsteemi muuta! Põrgu need välissuhted, oma inimesed vajavad abi!Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:35
Ja kes siis täidaks põhiseadusest tulenevaid ülesandeid, mis presidendil on? Eestil ei ole ju president selleks, et riiki juhtida nagu peaminister, vaid selleks, et riigil oleks parteipoliitikast eraldi seisev põhiseaduslik riigipea. Tema ülesanne on tagada riigi järjepidevus, esindada Eestit välissuhtluses ja olla teatud olukordades tasakaalustaja rollis. Kui presidendi amet ära kaotada, ei kaoks need ülesanded ega kulud täielikult kuhugi - need tuleks lihtsalt anda mõnele teisele, tõenäoliselt poliitilisemale ametikandjale. EKRE kindlasti rõõmustaks.
Pigem vinguvad, kuidas neid ei aidata, ikka need, kes ise end aitama valmis ei ole.
-
Külaline
Selle jaoks on ette nähtud toimetulekutoetus. https://www.sm.ee/toimetulekutoetuselke kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:57Kas see pole siis abivajamine, kui täielikult töövõimetuks tunnistatud inimene, peab tööl käima, selleks et kuidagimoodi ära elada. Puuduva töövõime puhul oleks loogiline, et inimene saab miinimumpalka- tehku siis kasvõi mingi vahe sellel, et kas inimene on ise oma tervisehädadaes süüdi (alkohoolik nt- neil on palju spetsiifilisi haigusi, mis vaid joomisest tekivad) või on tal puue kaasasündinud ja hiljem ägenenud tervisemure pärast- autism, tserebaalparalüüs, ravimata jäänud trauma lapseeas jne jne. See pole elu, kui saada 650 eurot ja sellest 400 maksta eluaseme eest ja ülejäänuga...osta rohud, maksta arved ja süüa..vahepeal nt lähevad sokid katki ,isegi neid on raske osta, kui on iga euro arvel, rääkimata jopest või jalanõudestGuest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:46Ole hea ja nimeta, mis abi need inimesed vajavad, mida olemas ei ole?Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:44
Ammu oleks aeg siis seda riigijuhtimissüsteemi muuta! Põrgu need välissuhted, oma inimesed vajavad abi!
-
Külaline
Jah, aga see piir on 220 eurot, kuid kui korterikuludest jääb järgi 221 kasvõi, ei saa enam mingit toimetulekutoetust.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:02Selle jaoks on ette nähtud toimetulekutoetus. https://www.sm.ee/toimetulekutoetuselke kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:57Kas see pole siis abivajamine, kui täielikult töövõimetuks tunnistatud inimene, peab tööl käima, selleks et kuidagimoodi ära elada. Puuduva töövõime puhul oleks loogiline, et inimene saab miinimumpalka- tehku siis kasvõi mingi vahe sellel, et kas inimene on ise oma tervisehädadaes süüdi (alkohoolik nt- neil on palju spetsiifilisi haigusi, mis vaid joomisest tekivad) või on tal puue kaasasündinud ja hiljem ägenenud tervisemure pärast- autism, tserebaalparalüüs, ravimata jäänud trauma lapseeas jne jne. See pole elu, kui saada 650 eurot ja sellest 400 maksta eluaseme eest ja ülejäänuga...osta rohud, maksta arved ja süüa..vahepeal nt lähevad sokid katki ,isegi neid on raske osta, kui on iga euro arvel, rääkimata jopest või jalanõudestGuest kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:46 Ole hea ja nimeta, mis abi need inimesed vajavad, mida olemas ei ole?
-
Külaline
Palu siis korteriomanikul üüri 1 euro võrra tõsta.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:07Jah, aga see piir on 220 eurot, kuid kui korterikuludest jääb järgi 221 kasvõi, ei saa enam mingit toimetulekutoetust.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:02Selle jaoks on ette nähtud toimetulekutoetus. https://www.sm.ee/toimetulekutoetuselke kirjutas: ↑27 Juun 2026 22:57
Kas see pole siis abivajamine, kui täielikult töövõimetuks tunnistatud inimene, peab tööl käima, selleks et kuidagimoodi ära elada. Puuduva töövõime puhul oleks loogiline, et inimene saab miinimumpalka- tehku siis kasvõi mingi vahe sellel, et kas inimene on ise oma tervisehädadaes süüdi (alkohoolik nt- neil on palju spetsiifilisi haigusi, mis vaid joomisest tekivad) või on tal puue kaasasündinud ja hiljem ägenenud tervisemure pärast- autism, tserebaalparalüüs, ravimata jäänud trauma lapseeas jne jne. See pole elu, kui saada 650 eurot ja sellest 400 maksta eluaseme eest ja ülejäänuga...osta rohud, maksta arved ja süüa..vahepeal nt lähevad sokid katki ,isegi neid on raske osta, kui on iga euro arvel, rääkimata jopest või jalanõudest
-
Külaline
Toimetulekutoetus on häbiväärselt väike summa. Mismoodi saab inimene osta sellega ravimid, vajalikud riided-jalatsid (kui eelmised ära lagunevad) ,maksta sidevahendite eest ja veel ka süüa? Too näide mõnest üksi elavast puudega inimesest ,kellel kulub igakuiselt mittekompenseeritavatele ehk retseptita ravimitele 20 eurot, ja kes saab siis ülejäänud 200 eest maksta neti ja telefoni eest ning süüa ja osta kasvõi kaltsukast uued jalatsid (temu tellimuse miinimumsummaks 30 eurot raha ei ole)Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:11Palu siis korteriomanikul üüri 1 euro võrra tõsta.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:07Jah, aga see piir on 220 eurot, kuid kui korterikuludest jääb järgi 221 kasvõi, ei saa enam mingit toimetulekutoetust.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:02
Selle jaoks on ette nähtud toimetulekutoetus. https://www.sm.ee/toimetulekutoetus
-
Külaline
Saab ju taotleda ka eluasemekulude hüvitamist, samuti sotsiaalkorterit, sotsiaalabi, toiduabi jne. Pöördu oma KOV sotsiaaltöötaja poole.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:18Toimetulekutoetus on häbiväärselt väike summa. Mismoodi saab inimene osta sellega ravimid, vajalikud riided-jalatsid (kui eelmised ära lagunevad) ,maksta sidevahendite eest ja veel ka süüa? Too näide mõnest üksi elavast puudega inimesest ,kellel kulub igakuiselt mittekompenseeritavatele ehk retseptita ravimitele 20 eurot, ja kes saab siis ülejäänud 200 eest maksta neti ja telefoni eest ning süüa ja osta kasvõi kaltsukast uued jalatsid (temu tellimuse miinimumsummaks 30 eurot raha ei ole)
-
Külaline
Kas sa arvad ,et ma pole seda kõike proovinud? Toiduabis on enamasti säilivustähtaja ületanud toidud, aga üks minu eripärasid on see, et ma ei suuda süüa mittevärsket toitu ja mu menüü on vägagi piiratud . Riideabi- klge olge normaalsed, olen ju ikkagi naine 55+ kes ei saa käia mingites kaltsudes (pealegi suuremaid numbreid praktiliselt seal polegi ), sotsiaalkorterit üksik inimene ei saa...saab ühikatoa parimal juhul või siis voodikoha majutusasutuses.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:28Saab ju taotleda ka eluasemekulude hüvitamist, samuti sotsiaalkorterit, sotsiaalabi, toiduabi jne. Pöördu oma KOV sotsiaaltöötaja poole.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:18Toimetulekutoetus on häbiväärselt väike summa. Mismoodi saab inimene osta sellega ravimid, vajalikud riided-jalatsid (kui eelmised ära lagunevad) ,maksta sidevahendite eest ja veel ka süüa? Too näide mõnest üksi elavast puudega inimesest ,kellel kulub igakuiselt mittekompenseeritavatele ehk retseptita ravimitele 20 eurot, ja kes saab siis ülejäänud 200 eest maksta neti ja telefoni eest ning süüa ja osta kasvõi kaltsukast uued jalatsid (temu tellimuse miinimumsummaks 30 eurot raha ei ole)
Minusugusele oleks abiks vaid see, kui ma saaksin igakuiselt selle 150 eurot, mis ma tööl teenin (olen osaajaga, kuigi mulle on ka see ääretult koormav) ja tööülesannete täitmisega on sageli raskusi) rohkem töövõimetoetust. Ja üldse- ebanormaalne on ,et tervise tõttu puuduva töövõimega inimene saab alla alampalga suurust toetust. Selle vea peaks president kohe ära parandama..aga kuna temast ei sõltu midagi, siis on ta mõttetu kuluartikkel lihtsalt
-
Külaline
Ma olen täiesti veendunud, et sinu sotsiaaltöötajal on sinu loost, toimetulekust ja vajadustest oma versioon meile rääkida, mida sina praegu ei räägi.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:41Kas sa arvad ,et ma pole seda kõike proovinud? Toiduabis on enamasti säilivustähtaja ületanud toidud, aga üks minu eripärasid on see, et ma ei suuda süüa mittevärsket toitu ja mu menüü on vägagi piiratud . Riideabi- klge olge normaalsed, olen ju ikkagi naine 55+ kes ei saa käia mingites kaltsudes (pealegi suuremaid numbreid praktiliselt seal polegi ), sotsiaalkorterit üksik inimene ei saa...saab ühikatoa parimal juhul või siis voodikoha majutusasutuses.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:28Saab ju taotleda ka eluasemekulude hüvitamist, samuti sotsiaalkorterit, sotsiaalabi, toiduabi jne. Pöördu oma KOV sotsiaaltöötaja poole.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 23:18
Toimetulekutoetus on häbiväärselt väike summa. Mismoodi saab inimene osta sellega ravimid, vajalikud riided-jalatsid (kui eelmised ära lagunevad) ,maksta sidevahendite eest ja veel ka süüa? Too näide mõnest üksi elavast puudega inimesest ,kellel kulub igakuiselt mittekompenseeritavatele ehk retseptita ravimitele 20 eurot, ja kes saab siis ülejäänud 200 eest maksta neti ja telefoni eest ning süüa ja osta kasvõi kaltsukast uued jalatsid (temu tellimuse miinimumsummaks 30 eurot raha ei ole)
Minusugusele oleks abiks vaid see, kui ma saaksin igakuiselt selle 150 eurot, mis ma tööl teenin (olen osaajaga, kuigi mulle on ka see ääretult koormav) ja tööülesannete täitmisega on sageli raskusi) rohkem töövõimetoetust. Ja üldse- ebanormaalne on ,et tervise tõttu puuduva töövõimega inimene saab alla alampalga suurust toetust. Selle vea peaks president kohe ära parandama..aga kuna temast ei sõltu midagi, siis on ta mõttetu kuluartikkel lihtsalt
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kaegu, koks, Tigger ja 7 külalist