Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 20:27
Guest kirjutas: 27 Juun 2026 19:29
Mis asi see TomBoy siis on?
Mugava, funktsionaalse ja nn. maskuliinse riietumisstiili ning käitumismaneeridega NAINE. Mitte wannabe mees, see on oluline vahe.
LGBT inimesed küll nii ei arva nagu sina kirjutasid. Aga sa oled ka kõigi teaduste professor.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2026 19:12
Mauno kirjutas: 18 Juul 2024 10:13
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 10:10

Initsiaalid on S.S. korduvalt igasugustest instatibide teemadest läbi jooksnud. Ma nime ei hakka siia panema, aastaid tegev sellel alal.

Ahh, tema ka mõni influkas või asi :D
Mis juhtus temaga?? Nägin just hiljuti ta surmakuulutust.
Tohoh, seda poleks küll oodanud. Kas tal lapsi ka oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 22:40
Mauno kirjutas: 18 Juul 2024 10:13 Ahh, tema ka mõni influkas või asi :D
Hakkas ka huvitama, kellest jutt?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 23:46
Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 22:40

Hakkas ka huvitama, kellest jutt?
Ma arvan, et vist leidsin õige isiku. Kahju. Pakun, et toitumishäire ja psüühilised probleemid.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2026 20:50
Guest kirjutas: 27 Juun 2026 19:29
Mis asi see TomBoy siis on?
Mugava, funktsionaalse ja nn. maskuliinse riietumisstiili ning käitumismaneeridega NAINE. Mitte wannabe mees, see on oluline vahe.
LGBT inimesed küll nii ei arva nagu sina kirjutasid. Aga sa oled ka kõigi teaduste professor.
LGBTQIA+ inimesena võin väita, et sa ei tea millest räägid. Ei pea professor olema arusaamaks, et su väited ei tulene tegelikult info kättesaamatusest vaid tahtlikust ignorantsusest.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2026 22:40
Minu teada mitte
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2026 07:51

LGBTQIA+ inimesena võin väita, et sa ei tea millest räägid. Ei pea professor olema arusaamaks, et su väited ei tulene tegelikult info kättesaamatusest vaid tahtlikust ignorantsusest.
Vastuse sisu oli null nagu ikka sul, kõiketeadja
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2026 07:51

LGBTQIA+ ... kas saaks veel mõne tähe sinna lisada? Natuke lühike
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2026 21:07
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:05
Külaline kirjutas: Pole õelamat olendit kui naine hindmaks teist naist eks. Suva pole milline kleit tal seljas oli, see abielu ei kesta kaua. Kõik on etendus.
Ära pinguta üle. Minu kommentaar käis paari külastaja maitsetuse piiril olevate garderoobide kohta. See on pulm, sinna oleks võinud ikka kohasemad riided valida
ikkagi õel. Miks inimene ei või end väljenduda nagu soovib ilma sapise naistevihkaja kommentaarideta?
Mida nad siis kõik “väljendavad” oma riietega? Inimesel on suu peas olemas, millega end väljendada.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2026 13:03
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:05
Ära pinguta üle. Minu kommentaar käis paari külastaja maitsetuse piiril olevate garderoobide kohta. See on pulm, sinna oleks võinud ikka kohasemad riided valida
ikkagi õel. Miks inimene ei või end väljenduda nagu soovib ilma sapise naistevihkaja kommentaarideta?
Mida nad siis kõik “väljendavad” oma riietega? Inimesel on suu peas olemas, millega end väljendada.
Aga mida sina kübara ja killerkontsadega väljendad? Suud peas ei ole või?
Külaline

Mauno kirjutas: Ahh, tema ka mõni influkas või asi :D
AI: See väide (et noor Eesti naisinfluencer S.S. on surnud) on klatšifoorumite valeinfo ja tegu on tüüpilise internetimüüdiga. Ükski Eesti tuntud suunamudija, kelle initsiaalid on S.S. (või keda nendeks peetakse), ei ole surnud.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2026 15:03
Mauno kirjutas: Ahh, tema ka mõni influkas või asi :D
AI: See väide (et noor Eesti naisinfluencer S.S. on surnud) on klatšifoorumite valeinfo ja tegu on tüüpilise internetimüüdiga. Ükski Eesti tuntud suunamudija, kelle initsiaalid on S.S. (või keda nendeks peetakse), ei ole surnud.
Sa seda kohta, et "AI teeb vigu" ei tunnista? Sirelin Sakkeusest on jutt. Lahkus ilmselt mais.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2026 14:31
Külaline kirjutas: 28 Juun 2026 13:03
Aga mida sina kübara ja killerkontsadega väljendad? Suud peas ei ole või?
Mul pole selliseid esemeid. Riideid kannan sellepärast ikka, et end soojas hoida, mitte väljendamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2026 15:19
Guest kirjutas: 28 Juun 2026 15:03
Sa seda kohta, et "AI teeb vigu" ei tunnista? Sirelin Sakkeusest on jutt. Lahkus ilmselt mais.
Kurb lugu. Mina tema jälgijate hulka ei kuulunud, aga teadsin teda PK aegadest, kus ta aeg-ajalt teemaks tuli. Surma põhjust oskan vaid aimata.
Külaline

Kurb muidugi, noor inimene ju.

Huvitav, kuidas nende some profiilidega edasi toimetatakse? Ma mõtlen kui ise mingeid juhiseid jätnud ei ole ning lähedastel ka ligipääs (või ka üldse teadmine nende olemasolust) puudub. Jäävadki üles?
Külaline

AI: Küll aga on Sirelin Sakkeus sotsiaalmeedias (nt Instagramis) avalikult ja põhjalikult jaganud oma isiklikku emaduse ja beebi ootuse/kasvatamise teekonda. Ta on kirjeldanud ettevalmistusi sünnituseks, asjade varumist ja emadust kui "uue ameti õppimist".
Külaline

Ma mõtlesin just sama asja peale. Kui lähedased suudavad Meta'le oma suguluse konto omanikuga ära tõestada, siis saab maha võtta. Muul juhul on see üsna raske.

Olen kuulnud-lugenud FB-st just sarnase sisuga lugusid, kus lähedane ei saanud surnud abikaasa kontot kustutada. Mul endal on plaan olemas, kus mu lähedased saavad ligipääsu kõikidele mu pinkoodidele, kui minuga peaks midagi juhtuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2026 09:03
Guest kirjutas: 26 Juun 2026 08:40
Külaline kirjutas: 26 Juun 2026 00:52 Mina ei süüdista teda mitte milleski. Lihtsalt tõden ja samas imestan, et ta nii vastuolulist juttu ajab.

Samuti ei vannu ma midagi. Pikaajalise ja igapäevase foorumi lugejana ei ole kuigi keeruline otsi kokku panna ja aru saada kellega tegu. Selles muidugi ei ole midagi halba, et ta siin käib, ja erinevalt sinust ei arva ma, et siin foorumis käimine on alandav. Aga paraku kipub ta sageli teisi inimesi halvustama ja solvama. Ja vat see küll eriti kena ei ole.
Paistab, et sul on midagi tema vastu, ega muidu võeta suvaline inimene ja hakata temast ei tea mida rääkima, see tütar on ju samuti hambus, eks.
Millised on siis need nn Marju tunnused, mille järgi sa tervest Eestist just tema endale hammaste vahele võtsid? Ma jälgin tema storysid ja ausalt öelda on ta vastupidine kõigele sellele, kelleks sina teda hetkel süüdistad. Seega on sul mingi isiklik vimm mõelda asju välja ja vaata parem enda sisse, miks see nii on.
Veel kord! Mina ei süüdista teda milleski. Kui see välja arvata, et ta kipub siin teisi inimesi solvama.

Millised on need nn tunnused? Ma olen väga rikas, mul on 16 aastat noorem mees, mul on 300-ruudune maja. Ma olen väga tark ja väga haritud. Need, kes ennast ei süsti ei lõika on vaesed ja rumalad ning kadedad. Lisaks, kui kunagi oli siin tema tütrest mingi teema, siis kaitses viskus kaitsesse ja teadis täpselt kelle juures, kuidas ja mismoodi see neiu treenib. Teadis detaile, mida mitte lähedalseisev inimene ei tea.

Lisaks muidugi see mitte kõige viisakam ja mitte kena suhtlusmaneer, mis on talle väga omane. Kui vähegi oled teda teles näinud, siis saad aru, mida silmas pean.
See ei ole tema. Katsu oma rumalus nüüd alla neelata ja teha sellest edaspidiseks järeldused-sa ei tea iial, kes on kes, seega lõpeta see süüdistamine.
PS: Kui vähegi ta maja tead, siis see ei ole 300-ruudune.
P.P.S. Tema tütre puhul viskusin kaitsesse mina, loomulikult tean, kelle juures ja mismoodi ta treenib, pool Eestit teab.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2026 15:53 AI: Küll aga on Sirelin Sakkeus sotsiaalmeedias (nt Instagramis) avalikult ja põhjalikult jaganud oma isiklikku emaduse ja beebi ootuse/kasvatamise teekonda. Ta on kirjeldanud ettevalmistusi sünnituseks, asjade varumist ja emadust kui "uue ameti õppimist".
Ma justkui mäletasin, et ta sai lapse, aga rohkem ei tea.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2026 15:53 AI: Küll aga on Sirelin Sakkeus sotsiaalmeedias (nt Instagramis) avalikult ja põhjalikult jaganud oma isiklikku emaduse ja beebi ootuse/kasvatamise teekonda. Ta on kirjeldanud ettevalmistusi sünnituseks, asjade varumist ja emadust kui "uue ameti õppimist".
Lõpeta ära oma AI-ga, see toodab ju täielikku kelbast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist