Kas oskad lahendada?
-
Külaline
See pole ju oskamise, vaid silmanägemise ülesanne. Tuleb suuta vahet teha, kas on tegu uduse ühe kana või uduse kahe üksteise taha peidetud kana pildiga. Nõmedad harjutused.
-
Külaline
pigem 20. 3 kana on 30. Ja lõpptehtes on 2 munaGuest kirjutas: ↑28 Juun 2026 00:5225
-
Külaline
No ma lähtusin sellest, mis mulle näha oli.
-
Külaline
No vot. Ärksa meelega inimene võtab vastu kõik väljakutsed, harimatu ja mõttelaisk inimene loobub kohe, kui on vaja midagi tähele panna või mõelda. See ülesanne muidugi ongi veidi tobe, aga nii on iga asjaga. Ma vaatan inimesi, ostavad uue kodumasina, ei saa aru, kuidas see töötab, aga kasutusjuhendi lugemine käib üle jõu. Mõni kasutabki valesti ja ei suuda suuremat osa funktsioone kasutada, sest pole iialgi viitsinud ühtki juhendit lugeda. Liiga raske pingutus.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 08:54 Ei hakka isegi mõtlema selle ülesande peale.
-
Külaline
Eeldades, et viimases tehtes on 1 kana, siis 10+7+6.
Tihtilugu on sellistes ülesannetes lõpureas ka korrutusmärk, mida tähele ei panda.
Tihtilugu on sellistes ülesannetes lõpureas ka korrutusmärk, mida tähele ei panda.
-
Külaline
Kuidas siis selline geenius ja talent siia sattunud on?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 10:24No vot. Ärksa meelega inimene võtab vastu kõik väljakutsed, harimatu ja mõttelaisk inimene loobub kohe, kui on vaja midagi tähele panna või mõelda. See ülesanne muidugi ongi veidi tobe, aga nii on iga asjaga. Ma vaatan inimesi, ostavad uue kodumasina, ei saa aru, kuidas see töötab, aga kasutusjuhendi lugemine käib üle jõu. Mõni kasutabki valesti ja ei suuda suuremat osa funktsioone kasutada, sest pole iialgi viitsinud ühtki juhendit lugeda. Liiga raske pingutus.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 08:54 Ei hakka isegi mõtlema selle ülesande peale.
-
Külaline
kukk on 7, kana on 10 ja muna on 3. Kokku 23.
-
Külaline
Kana on 15
-
Külaline
kana on 10. Seal on 3 kana.
-
Külaline
need tõmbamise ülesanded on kollakad
sama, mis telefoni kelmus
sama, mis telefoni kelmus
-
Külaline
Ärgas inimene, kelle jaoks on nende harjutuste põhimõte ammu selge (selliste ülesannete leviku tippaeg jääb mitme aasta taha), ei pea küll hakkama tobedaid harjutusi seepärast tegema, et mitte mõttelaisa muljet jätta. Üks tarkuse tunnuseid ongi mitte joosta iga väljakutse järele vaid valida oma ressursikasutust.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 10:24No vot. Ärksa meelega inimene võtab vastu kõik väljakutsed, harimatu ja mõttelaisk inimene loobub kohe, kui on vaja midagi tähele panna või mõelda. See ülesanne muidugi ongi veidi tobe, aga nii on iga asjaga. Ma vaatan inimesi, ostavad uue kodumasina, ei saa aru, kuidas see töötab, aga kasutusjuhendi lugemine käib üle jõu. Mõni kasutabki valesti ja ei suuda suuremat osa funktsioone kasutada, sest pole iialgi viitsinud ühtki juhendit lugeda. Liiga raske pingutus.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 08:54 Ei hakka isegi mõtlema selle ülesande peale.
-
Külaline
No siin pole muidugi midagi lahendadagi, ma rääkisin üldiselt.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 14:06Ärgas inimene, kelle jaoks on nende harjutuste põhimõte ammu selge (selliste ülesannete leviku tippaeg jääb mitme aasta taha), ei pea küll hakkama tobedaid harjutusi seepärast tegema, et mitte mõttelaisa muljet jätta. Üks tarkuse tunnuseid ongi mitte joosta iga väljakutse järele vaid valida oma ressursikasutust.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 10:24No vot. Ärksa meelega inimene võtab vastu kõik väljakutsed, harimatu ja mõttelaisk inimene loobub kohe, kui on vaja midagi tähele panna või mõelda. See ülesanne muidugi ongi veidi tobe, aga nii on iga asjaga. Ma vaatan inimesi, ostavad uue kodumasina, ei saa aru, kuidas see töötab, aga kasutusjuhendi lugemine käib üle jõu. Mõni kasutabki valesti ja ei suuda suuremat osa funktsioone kasutada, sest pole iialgi viitsinud ühtki juhendit lugeda. Liiga raske pingutus.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 08:54 Ei hakka isegi mõtlema selle ülesande peale.
-
Külaline
Arukad valijad siin ei käikski.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 14:06vaid valida oma ressursikasutust.
-
Külaline
Panid just endale diagnoosi?
Aga ma ei nõustu, loomulikult. Tobedate ülesannete lahendamine ei paku arukale midagi, foorumisuhtlus võib küll pakkuda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tigger ja 5 külalist