Meil on kolme magamistoaga kodu, ülejäänud toad on laste poolt hõivatud. Elutoas diivanil ka ei viitsi magada. Kodu vahetada ka ei soovi, sest meil on hea asukohaga mõnus kodu. Kui kumbki lastest tulevikus välja kolib, siis kindlasti teengi omale eraldi magamistoa.
Veidratel põhjustel lahkuminek
-
Külaline
See on parim
-
Külaline
Nii ta on. Mulle käis üks mu sugulane nii närvidele, et ääritusin juba siis, kui ta lihtsalt istus, mitte midagi ei teinud. Enne seda ta tegi muidugi palju asju ja see vimm kogunes aastatega. Eks võib ka paarisuhtes nii juhtuda.
-
Külaline
Kas enne polnud hingamine nii?Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 16:44 Ma olen oma mehega 17 aastat koos olnud. Lahutada pole plaanis, aga mind häirib tema hingamine. Hingab nii kõvasti, et kogu aeg on mingit kahinat kuulda.
Minul on olnud hingamine nii kui olen olnud armunud, igatsus ja stressis, kui ei saa seda keda tahaks. Võtab ohkama ja ohkadki kogu aeg. Teine kõrval küsib, et mis viga?
-
Külaline
Alati on valjusti hinganud ja alati on see mind häirinud, aga kuna see ongi tegelikult ainus asi, mis tema puhul mind häirib, siis sellepärast lahku minema ei hakka. Saan ju aru, et probleem on minus, et mind see häirib.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 12:09Kas enne polnud hingamine nii?Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 16:44 Ma olen oma mehega 17 aastat koos olnud. Lahutada pole plaanis, aga mind häirib tema hingamine. Hingab nii kõvasti, et kogu aeg on mingit kahinat kuulda.
Minul on olnud hingamine nii kui olen olnud armunud, igatsus ja stressis, kui ei saa seda keda tahaks. Võtab ohkama ja ohkadki kogu aeg. Teine kõrval küsib, et mis viga?
-
Külaline
Oh jumal, nüüd siis kahtlustatakse juba hingamise järgi armumist/armukest.
-
Uudishimulik ninake
Ee... mida? Mis mina ja minu kontaktid? See jutt oli mu sõbrannast ja minuga sul ei õnnestuks kontakteeruda ka parima tahtmise juures. Tunduda võib sulle muidugi igasugu asju. Tsiteerid pika jutu minu teksti, kus pole ühtegi korda kasutatud sõna "mina" ja minust pole üldse juttugi, aga etskae, sinule muudkui tundub.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:00Postitus on kustutatudUudishimulik ninake kirjutas: ↑21 Juul 2024 10:07 Probleem oli ikka selles, et mees korraldas teise kodus sõnagi lausumata asju ümber ja arvas, et ainult tema teab kuidas õige on. Kas sulle sobib, kui teed kodus oma igapäevaseid toimetusi ja mees käib järel korrigeerimas, mida sa kõike valesti teed. Isegi sinu pandud prügikott ei kõlba ja tuleb kohe välja vahetada. Normaalne inimene oleks öelnud, et nöe, see kott läheb prügikotiks ja pannud selle nt prügikasti põhja järge ootama või kilekottide sahtlisse vms. Mitte valanud prügi ümber. See teine, kott, kus juba prügi sees oli, oli ju nüüd veelgi mustem, mis sellega siis teha?
Aga võin sulle selle mehe kontaktid anda kui tahad, ta on nüüd vallaline, tundub, et võiksite sobida.
P. S., minu juures ei käi ühtegi meest, ainult minu naine elab siin. Sina ka ei tule, ole sa kott või rott või minu poolest kasvõi lendav kapsauss.
-
Külaline
Minu jaoks VÄGA imelik põhjus lahku minekuks.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 17:58 Minul oli loomulikult ka m u i d põhjuseid, aga kõrs, mis kaamli selja murdis oli see - täiesti eesti mees vaatas vene telekanaleid. Inglise keelt ta ei vallanud (ulme), seega oli ta ainus talutav võõrkeel vene.
Ei suutnud ette kujutada, et tulevikus ühises kodus kõlab tv-st vene keel?! (aasta oli 2003 kui see tähtsust omab, ehk on ta tänapäeval viimased 2,5 aastat teisel arvamusel, ei tea)
-
Külaline
Ja te kõik, kelle mehed puhisevad, peeretavad või matsutavad, arvate, et te ise olete täiesti ilma vigadeta?Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 18:19 Haha, uskumatuid asju loeb siit. Samas aus olles olen ise ka öelnud, et krt ära puhise. Millegipärast on tal kombeks õhtuti voodis puhiseda nagu auruvedur enne uinumist. Lahku minna ei plaani ja pigem tunneksin vb sellest puhisemisest puudust![]()
-
Juustup
Ma arvan, et kui ts enam EI HINGA, on probleem palju suuremKülaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 16:44Ma olen oma mehega 17 aastat koos olnud. Lahutada pole plaanis, aga mind häirib tema hingamine. Hingab nii kõvasti, et kogu aeg on mingit kahinat kuulda. Tervis on muidu korras. Eriti häiriv on see siis, kui magama hakkan jääma ja mõnikord olen öelnud, et hinga vaiksemalt. Kui kunagi peaksime lahku minema, siis kindlasti tunnen kergendust, et ei pea seda hingamist enam kuulama.
/Juustup
-
Külaline
Kas seda t*blunni veel vähe on avalikus ruumis? Oma kodus pole sellele kindlasti kohta.Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:50Minu jaoks VÄGA imelik põhjus lahku minekuks.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 17:58 Minul oli loomulikult ka m u i d põhjuseid, aga kõrs, mis kaamli selja murdis oli see - täiesti eesti mees vaatas vene telekanaleid. Inglise keelt ta ei vallanud (ulme), seega oli ta ainus talutav võõrkeel vene.
Ei suutnud ette kujutada, et tulevikus ühises kodus kõlab tv-st vene keel?! (aasta oli 2003 kui see tähtsust omab, ehk on ta tänapäeval viimased 2,5 aastat teisel arvamusel, ei tea)
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:50Minu jaoks VÄGA imelik põhjus lahku minekuks.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 17:58 Minul oli loomulikult ka m u i d põhjuseid, aga kõrs, mis kaamli selja murdis oli see - täiesti eesti mees vaatas vene telekanaleid. Inglise keelt ta ei vallanud (ulme), seega oli ta ainus talutav võõrkeel vene.
Minu jaoks väga arusaadav põhjus. Ei kuulu isegi siia teemasse, sest pole veider.
Läheks isegi. Ei viitsiks küll kodus mingit vene möla kuulata, seda niigi surub uksest ja aknast sisse.
-
Külaline
Ma ei ela Eestis, seega kuulaks huviga, mil moel see vene keel teil seal uksest-aknast sisse pressib. Oskad mõne näite tuua?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:13Külaline kirjutas: ↑22 Juul 2024 17:50Minu jaoks VÄGA imelik põhjus lahku minekuks.Külaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 17:58 Minul oli loomulikult ka m u i d põhjuseid, aga kõrs, mis kaamli selja murdis oli see - täiesti eesti mees vaatas vene telekanaleid. Inglise keelt ta ei vallanud (ulme), seega oli ta ainus talutav võõrkeel vene.
Minu jaoks väga arusaadav põhjus. Ei kuulu isegi siia teemasse, sest pole veider.
Läheks isegi. Ei viitsiks küll kodus mingit vene möla kuulata, seda niigi surub uksest ja aknast sisse.
-
Külaline
Miks sa teemast nii mööda paned? Ja mis kamm see käib, kogu aeg nõutakse näiteid. Kes siin elab, teab, kes ei ela, no pole vaja ka teada.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:51Ma ei ela Eestis, seega kuulaks huviga, mil moel see vene keel teil seal uksest-aknast sisse pressib. Oskad mõne näite tuua?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:13
-
Külaline
Ilmselt oled pärit maakohast või väikelinnast, seal oli su lapsepõlves olukord riigikeelega kindlasti talutav. Puust ja punaseks. Kuuled massiliselt vene keelt tänaval, poes, bussis, trammis, rongis, massiliselt muulasi, kes pole eales kõrvaklappidest kuulnudki, lasevad oma podcaste, muusikat üle ühistransa, kaubanduskeskuse audioreklaamides (aastal 2024, milleks??), helistad tv-operaatori vmt infoliinile - valige1 kui soovite eesti keelt, valige 2 kui soovite vene keelt (milleks, meil on vaid üks riigikeel) jne jne. Kõiksugu info, teave jne riigiasutustes jm kakskeelne, milleks.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 18:51Ma ei ela Eestis, seega kuulaks huviga, mil moel see vene keel teil seal uksest-aknast sisse pressib. Oskad mõne näite tuua?Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 13:13
Teenindustöötajad, kes e i saa aru sinust kui riigikeelt rääkivast isikust, väga normaalne olukord onju. Kui mõni Lasnamäel elav eestlane soovib ntks kodu lähedal poes töötada, valdab hästi emakeelt ja inglise keelt, siis teda ei palgata. Kuna eeldatakse vene keelt. Samas aga võetaks tööle venelane, kes ei valda riigikeelt. Täiesti ebanormaalne.
Ja nii see nõukarong muudkui veereb edasi.
Suur hulk venelasi peab endiselt normaalseks pöördumist suvalise inimese poole tänaval/poes/asutuses vene keeles. Tegemata enne kindlaks kas teine üldse oskab/tahab vene keeles suhelda.
Jõudis kohale? Ja peale kõike seda veel kodus sellel ebameeldival keelel lasta kõrva paitada? Vau!
-
Külaline
Ma võtaks enne temataolise kui sinutaolise möliseja. Väga palju enne.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 21:14Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 17:58 Minul oli loomulikult ka m u i d põhjuseid, aga kõrs, mis kaamli selja murdis oli see - täiesti eesti mees vaatas vene telekanaleid. Inglise keelt ta ei vallanud (ulme), seega oli ta ainus talutav võõrkeel vene.
-
Vanamees
Mina ei ole küll see vanamees, aga ühte sulle ütlen. Ole oma teistele halba soovimisega ettevaatlik. Tänapäev 50-ne mees võibolla ei oska inglise keelt. Küll on ta aga majanduslikult kindlustatud ja hea tervise juures. Tema ei lähe hooldekoju. Tema palkab hooldaja koju. Või võtab 10 a noorema naise. Kus te üldse näete neid pakse, ilma hammasteta mehi niipalju? Käite kuskil Petseris või hooldekodus neid vaatamas?
-
Külaline
Sina võtaksid? Meestele ei meeldi labase sõnakasutusega naised.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 23:27Ma võtaks enne temataolise kui sinutaolise möliseja. Väga palju enne.Külaline kirjutas: ↑23 Juul 2024 21:14Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑21 Juul 2024 17:58 Minul oli loomulikult ka m u i d põhjuseid, aga kõrs, mis kaamli selja murdis oli see - täiesti eesti mees vaatas vene telekanaleid. Inglise keelt ta ei vallanud (ulme), seega oli ta ainus talutav võõrkeel vene.
-
Külaline
Väheusitav. Praegu viiekümnene oli umbes 15 aastal 1991, kui saabus iseseisvus. Vene kroonus need mehed enam ei pidanud käima ja inglise keele oskus on tõenäolisem, kui hea vene keele oskus. Kui kuuekümnestest räägid, on ehk teine lugu.Tänapäev 50-ne mees võibolla ei oska inglise keelt.
-
Külaline
Ta räägib endast jah, sest on ligi 70 juba. Tema ei oska inglise keelt ega üldse mitte midagi. Proovib siin ennast pidevalt 20 aastat nooremaks teha, aga hoiakud, sõnakasutus, arusaamad jne kõik ju ikkagi reedavad.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 10:20Väheusitav. Praegu viiekümnene oli umbes 15 aastal 1991, kui saabus iseseisvus. Vene kroonus need mehed enam ei pidanud käima ja inglise keele oskus on tõenäolisem, kui hea vene keele oskus. Kui kuuekümnestest räägid, on ehk teine lugu.Tänapäev 50-ne mees võibolla ei oska inglise keelt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: manaña ja 5 külalist