Seal on otsene video redditile, kuidas saab seda mitte seal näha???? Sa pigem ei vaatagi.Külaline kirjutas: ↑31 Mai 2026 09:12Okei, ja kõik kanali videod peab läbi kuulama, sest sa ei suvatse öelda, mis videost su viide pärineb? Tundub, et mõtlesid selle välja.
Lõbusad lood perekoolist
-
Külaline
-
Külaline
Kohe-kohe on marjahooaeg ukse ees ja sellega seoses on oodata ka hordides sugulasi, kes saabuvad kell 06:00 laupäeva hommikul teemaalgatajal järveäärsesse suvemajja. Pakivad kohvrid lahti ja seavad ennast nädalaks- paariks kenasti sisse. Alustuseks söövad kõik põõsad marjadest tühjaks, edasi liiguvad külmkapi suunas, tühjendades selle ülehelikiirusel ning loputavad kogu söödud kraami alla baarikapis leiduvate kalliste märjukestega.
-
Külaline
No see pole ju kunagi tegelikult nii olnud.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 20:56 Kohe-kohe on marjahooaeg ukse ees ja sellega seoses on oodata ka hordides sugulasi, kes saabuvad kell 06:00 laupäeva hommikul teemaalgatajal järveäärsesse suvemajja. Pakivad kohvrid lahti ja seavad ennast nädalaks- paariks kenasti sisse. Alustuseks söövad kõik põõsad marjadest tühjaks, edasi liiguvad külmkapi suunas, tühjendades selle ülehelikiirusel ning loputavad kogu söödud kraami alla baarikapis leiduvate kalliste märjukestega.
Tuldi 5 lapse ja vanavanematega, elati nädal aega, külakostiks pakk sardelle. Delfi väljamõeldud lugejakirjad.
PK ilukirjanikud said innustust.
-
Külaline
Pigem ikka vastupidi. Päris paljud Delfi lood olid minu meelest inspiratsiooni saanud Perekooli erinevatest rubriikidest. See oli laiskade ajakirjanike jaoks lihtne moodus kiirelt mingi lugu kokku klopsida.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 22:37 No see pole ju kunagi tegelikult nii olnud.
Tuldi 5 lapse ja vanavanematega, elati nädal aega, külakostiks pakk sardelle. Delfi väljamõeldud lugejakirjad.
-
Külaline
Jah, siis ju veel AI-d ei olnud. Nüüd saad sealt kohe võtta.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 23:15Pigem ikka vastupidi. Päris paljud Delfi lood olid minu meelest inspiratsiooni saanud Perekooli erinevatest rubriikidest. See oli laiskade ajakirjanike jaoks lihtne moodus kiirelt mingi lugu kokku klopsida.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 22:37 No see pole ju kunagi tegelikult nii olnud.
-
Külaline
Aasta oli 2009 ja keegi mainis, et on selline foorum nagu Perekool. Tegin lahti ja esimene teema ajaviitejuttude all juhtus olema kellegi suur mure, kuidas tupekuule kandes läbi lennujaama turvavärava minna 
-
Külaline
Ma arvan, et see oli nagu ilmutus sinu jaoks.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2026 13:04Aasta oli 2009 ja keegi mainis, et on selline foorum nagu Perekool. Tegin lahti ja esimene teema ajaviitejuttude all juhtus olema kellegi suur mure, kuidas tupekuule kandes läbi lennujaama turvavärava minna
-
Külaline
Ma ei mäleta, mis see põhjendus oli, et miks neid ära ei saanud võtta turvakontrolli ajaks, kui see oli nii oluline lisand igapäevaellu?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2026 13:04 Aasta oli 2009 ja keegi mainis, et on selline foorum nagu Perekool. Tegin lahti ja esimene teema ajaviitejuttude all juhtus olema kellegi suur mure, kuidas tupekuule kandes läbi lennujaama turvavärava minna![]()
-
Külaline
Oh jumal, ära hakka. See on nii äraleierdatud teema.Guest kirjutas: ↑29 Juun 2026 13:04 Aasta oli 2009 ja keegi mainis, et on selline foorum nagu Perekool. Tegin lahti ja esimene teema ajaviitejuttude all juhtus olema kellegi suur mure, kuidas tupekuule kandes läbi lennujaama turvavärava minna![]()
-
Külaline
Mul on nii kahju, et ma sel ajal veel Perekoolis ei käinud. Sellest teemast olen kuulnud, aga lugeda ma seda ei jõudnudki. Tegin sinna konto 2013, aga PK hiilgeajad paistab, et jäid eelnevasse aega.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2026 13:04 Aasta oli 2009 ja keegi mainis, et on selline foorum nagu Perekool. Tegin lahti ja esimene teema ajaviitejuttude all juhtus olema kellegi suur mure, kuidas tupekuule kandes läbi lennujaama turvavärava minna![]()
-
Külaline
Minul on ühest teemast siiamaani jubedusvärinad. Üks inimene küsis, et mida teha, et soojal ajal kipuvad prügikasti porikärbsete vastsed siginema, et lausa kihab nendest, et kuidas hävitada. Muu jutu seas ilmnes, et ta paneb sinna prügikotis kuivkäimla sisu, ehk et siis puhast s....a. Ma siiamaani vahel lähen prügikasti avama ja siis kujutlustes on selline pilt, et äkki ka sealt vahib vastu mingi usside kiht, mis kihab. Õudne.
-
Külaline
Jah, ka mind pani selle teema juures imestama, et inimene ei tule selle kõige lihtsama vastuse peale.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 10:36 Minul on ühest teemast siiamaani jubedusvärinad. Üks inimene küsis, et mida teha, et soojal ajal kipuvad prügikasti porikärbsete vastsed siginema, et lausa kihab nendest, et kuidas hävitada. Muu jutu seas ilmnes, et ta paneb sinna prügikotis kuivkäimla sisu, ehk et siis puhast s....a. Ma siiamaani vahel lähen prügikasti avama ja siis kujutlustes on selline pilt, et äkki ka sealt vahib vastu mingi usside kiht, mis kihab. Õudne.
Mulle meenub lugu, kus kellelgi oli toanurgas surnud hiir ja ta ei julgenud seda ära korjata. Nii hirmutav oli.
-
Külaline
Mind pani ikka imestama, et inimene sellise asja peale üldse tuleb, et võiks kuivkäimla sisu panna prügikonteinerisse. Tänapäeval saaks selle eest loodetavasti väga kopsaka trahvi. Vaglad on siin kõige väiksem probleem, nemad pigem teevad kasu sellisel puhul.Jah, ka mind pani selle teema juures imestama, et inimene ei tule selle kõige lihtsama vastuse peale.
-
Külaline
Oh, olid toredad ajad! Siinsest 2 aastast ei meenu minule ainsatki naljakat või vähegi meeldejäävat/huvitavat teemat. Tuim tühi saagimine.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 21:39Ei, ta heietas korduvalt steriliseerimise teemadel. Tegi selle protseduuri läbi ja pärast seda heietas umbes aasta aega PK-s, kuidas kõhu peal olevad millimeetrised armid ta elu jäädavalt ära rikkusid. Süüdistas arste, et need teda armide võimalikust tekkest ei hoiatanud. Igale poole sõitis sisse oma "mu välimus on alatiseks rikutud" jutuga.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 21:37 Oli ka keegi wzxy, kes heietas katkematult abordi teemadel.
-
Külaline
Üks heietas välimuse teemal ja teine abordi teemal, mõlemad olid häirega.Ei, ta heietas korduvalt steriliseerimise teemadel. Tegi selle protseduuri läbi ja pärast seda heietas umbes aasta aega PK-s, kuidas kõhu peal olevad millimeetrised armid ta elu jäädavalt ära rikkusid. Süüdistas arste, et need teda armide võimalikust tekkest ei hoiatanud. Igale poole sõitis sisse oma "mu välimus on alatiseks rikutud" jutuga.
Mina mäletan hoopis seda, et Yxikmees, ehk siis Tõutäkk otsis kogu aeg naist. Igasse teemasse sõitis sellega sisse. Ikka 10 aastat noorem, sale, lasteta ja suitsuvaba. Nüüd tundub, et see teenusepakkuja teeb head tööd või siis lihtsalt laste kõrvalt pole nii palju aega, aga seda naisejura nagu pole enam näha olnud.
-
Külaline
Mina mäletan, et "vanaema" teenust otsis ka.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 14:25Üks heietas välimuse teemal ja teine abordi teemal, mõlemad olid häirega.Ei, ta heietas korduvalt steriliseerimise teemadel. Tegi selle protseduuri läbi ja pärast seda heietas umbes aasta aega PK-s, kuidas kõhu peal olevad millimeetrised armid ta elu jäädavalt ära rikkusid. Süüdistas arste, et need teda armide võimalikust tekkest ei hoiatanud. Igale poole sõitis sisse oma "mu välimus on alatiseks rikutud" jutuga.
Mina mäletan hoopis seda, et Yxikmees, ehk siis Tõutäkk otsis kogu aeg naist. Igasse teemasse sõitis sellega sisse. Ikka 10 aastat noorem, sale, lasteta ja suitsuvaba. Nüüd tundub, et see teenusepakkuja teeb head tööd või siis lihtsalt laste kõrvalt pole nii palju aega, aga seda naisejura nagu pole enam näha olnud.
-
Külaline
-
Külaline
Mõni tõesti ei saa Yxikmehest üle ega ümber.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 16:35Postitus on kustutatud
-
Külaline
Mõni peab ikka midagi päris mõttetut suskama. Yxik on ikkagi läbi Perekooli üks silmajäävamaid isiksusi olnud. Siin kõik mehed olnud omamoodi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 4 külalist