Ma mõtlesin, et olen ainus segistinühkija maailmasGuest kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:46 Ma ei ole TA ja mul kaaslast hetkel ka pole aga minu enda kiiks on see, et mul peavad koguaeg kodus kraanikausi segistid läikima ja kraanikauss peale kasutamist kuiv olema.
Koristamise poole pealt ma ilmselt(päris kindlasti) olen ocd. Isegi avalikus vetsus, kus on käte kuivatuse paber, tõmban enda järgi segitsi läikima
Ja mis kiiks mul veel on... Kuivatusrestil peab kõik pesu sirgelt kuivama ja sokid oma paariliste kõrval. Siis on pärast hea neid kokku panna kohe.
Kindlasti on mul neid kiikse veel aga hetkel nüüd kohe ei meenu.
Veidrused
-
Külaline
Näljane räägib ikka leivast
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
No jumal tänatud, et ma ka ainuke poleKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 18:11Ma mõtlesin, et olen ainus segistinühkija maailmasGuest kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:46 Ma ei ole TA ja mul kaaslast hetkel ka pole aga minu enda kiiks on see, et mul peavad koguaeg kodus kraanikausi segistid läikima ja kraanikauss peale kasutamist kuiv olema.
Koristamise poole pealt ma ilmselt(päris kindlasti) olen ocd. Isegi avalikus vetsus, kus on käte kuivatuse paber, tõmban enda järgi segitsi läikima
Ja mis kiiks mul veel on... Kuivatusrestil peab kõik pesu sirgelt kuivama ja sokid oma paariliste kõrval. Siis on pärast hea neid kokku panna kohe.
Kindlasti on mul neid kiikse veel aga hetkel nüüd kohe ei meenu.![]()
-
Külaline
See võib olla küll, et sama teed kõndides ei mõtle sellele, kuidas sõita.
Aga sõites sageli ühte kohta.... kui vaja kuhugi mujale sõita, sõidan ikka sinna, kuhu sageli sõidan.
Aga sõites sageli ühte kohta.... kui vaja kuhugi mujale sõita, sõidan ikka sinna, kuhu sageli sõidan.
-
Külaline
See pole üldse mu mehe kiiks, aga lihtsalt asi, mille üle saime ise päris palju naerda. Ja just liikluse ja gps-iga seoses.
Olime äsja võõral maal väikeses võõras linnas, parkisime auto selle poekese ukse ette, kust pidime poole tunni pärast oma öömaja võtmed saama.
Mehel põiekas. Pani tänavat mööda edasi, et ehk mõne baari ikka leiab. No ei leidnud kohe. Kõik kinni - siesta. Keerutas ja keerutas mööda tänavaid kuni üks baariomanik tema häda mõistis ja sisse lubas. Lõpp hea.
Aga siis ta (täiesti eksinuna) tuli tagasi auto juurde GM abil, unustades sinna märkida, et on jalgsi! Käis läbi nii mitugi ühesuunalist tänavat... pea 2,5 km.
Olime äsja võõral maal väikeses võõras linnas, parkisime auto selle poekese ukse ette, kust pidime poole tunni pärast oma öömaja võtmed saama.
Mehel põiekas. Pani tänavat mööda edasi, et ehk mõne baari ikka leiab. No ei leidnud kohe. Kõik kinni - siesta. Keerutas ja keerutas mööda tänavaid kuni üks baariomanik tema häda mõistis ja sisse lubas. Lõpp hea.
Aga siis ta (täiesti eksinuna) tuli tagasi auto juurde GM abil, unustades sinna märkida, et on jalgsi! Käis läbi nii mitugi ühesuunalist tänavat... pea 2,5 km.
-
Külaline
Minul mehega sama, mida siis keegi juba mainis. Korjab usinalt pesu kuivatusrestilt, liiga usinalt. Selle tulemusel topib ta riided garderoobis suvalistesse kohtadesse ja otsi end lolliks. Niipea, kui miski talle kuskil ette jääb, ka köögis, sama lugu, paneb ära enda arust õigesse kohta (ise süüa ei tee), aga kuhu, seda ei mäleta.
Reisil võõral maal, on juhtunud täpselt nii, nagu anekdootides, pigem sõidame mitu kilomeetrit valesti, kui peatume asja uurima sellise kahtluse tekkides. Korduvalt.
Reisil võõral maal, on juhtunud täpselt nii, nagu anekdootides, pigem sõidame mitu kilomeetrit valesti, kui peatume asja uurima sellise kahtluse tekkides. Korduvalt.
-
Külaline
Ma olen täpselt samasugune. Lisaks ma sätin köögilaual ja tööpindadel seisvaid asju nii, et nad seisaks mingi kindla mustri järgi.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:46 Ma ei ole TA ja mul kaaslast hetkel ka pole aga minu enda kiiks on see, et mul peavad koguaeg kodus kraanikausi segistid läikima ja kraanikauss peale kasutamist kuiv olema.
Kindlasti on mul neid kiikse veel aga hetkel nüüd kohe ei meenu.
-
Külaline
Päh. Mina keeldun oma mehe misiganes kiiksudest isegi anonüümses foorumis pläramast.
Kas need ongi siis "naiste jutud"?
-
Külaline
Miks sa ometigi arvad, et need inimesed kodus oma partneriga koos või ka eraldi seltskonnas teineteise veidruste üle ei muiga, eriti sellised pisikesed ägedad juhtumid. Minu kaasa teab päris kindlasti, et ta teeb naljakaid asju, mida ma jagan. Kui juhtub pealt kuulma või samas FB sõprade chatis lugema, mis pisinaljakuse korraldas, naerab südamest ise ka. Mina tean ka, et teen kummalisi asju, millest kaasa võib vabalt terve anekdoodi kokku keerata ja olen ainult rõõmus, kui ta seda kuskil jagab. Need väikesed, kummalised veidrused, mis ei ole allapoole vööd teemadest, aga on head näited inimnatuuridest.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2026 13:09 Minu meelest pole see üldse lõbus teemaalgatus, vaid teise inimese üle naermine ja halvustamine. Lõbus oleks siis, kui TA räägiks iseenda veidrustest, mitte ei lõksutaks selja taga mehe üle.
-
Külaline
Kui inimene tahab, et tema üle naerdakse, siis ta räägib oma juhtumistest ISE. Mitte kellelgi teisel ei ole õigust kusagil seltskonnas ega mujal hakata kaaslase veidruste üle nalja tegema. Kaasa arvatud abikaasadel või lastel.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 13:31
Miks sa ometigi arvad, et need inimesed kodus oma partneriga koos või ka eraldi seltskonnas teineteise veidruste üle ei muiga, eriti sellised pisikesed ägedad juhtumid. Minu kaasa teab päris kindlasti, et ta teeb naljakaid asju, mida ma jagan. Kui juhtub pealt kuulma või samas FB sõprade chatis lugema, mis pisinaljakuse korraldas, naerab südamest ise ka. Mina tean ka, et teen kummalisi asju, millest kaasa võib vabalt terve anekdoodi kokku keerata ja olen ainult rõõmus, kui ta seda kuskil jagab. Need väikesed, kummalised veidrused, mis ei ole allapoole vööd teemadest, aga on head näited inimnatuuridest.
-
Külaline
On ikka. Minul oleks selleks elukaaslase luba ja tal on minu luba rääkida minust siis, kui mind kohal pole. Kust sa tead, et eelnevatel seda luba ei ole?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 15:13Kui inimene tahab, et tema üle naerdakse, siis ta räägib oma juhtumistest ISE. Mitte kellelgi teisel ei ole õigust kusagil seltskonnas ega mujal hakata kaaslase veidruste üle nalja tegema. Kaasa arvatud abikaasadel või lastel.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 13:31
Miks sa ometigi arvad, et need inimesed kodus oma partneriga koos või ka eraldi seltskonnas teineteise veidruste üle ei muiga, eriti sellised pisikesed ägedad juhtumid. Minu kaasa teab päris kindlasti, et ta teeb naljakaid asju, mida ma jagan. Kui juhtub pealt kuulma või samas FB sõprade chatis lugema, mis pisinaljakuse korraldas, naerab südamest ise ka. Mina tean ka, et teen kummalisi asju, millest kaasa võib vabalt terve anekdoodi kokku keerata ja olen ainult rõõmus, kui ta seda kuskil jagab. Need väikesed, kummalised veidrused, mis ei ole allapoole vööd teemadest, aga on head näited inimnatuuridest.
-
Külaline
Sinu mees ei ole normaalne. Minge psühhiaatri juurde, sellel nähtusel peab olema diagnoos. See ei ole mitte mingi väike naljakas veidrus, mille üle suvalises foorumis nalja heita. Sinu mees on vaimselt haige.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2026 15:17 Mul selline naljakas probleem, et mu mees paneb asju ära väga imelikesse kohtadesse, pärast ei leia teised pereliikmed neid asju enam üles ja ka ta ise ei suuda vahel isegi umbkaudselt välja pakkuda, kuhu midagi tallele pani. kui talt küsida, siis saab veel esimese raksuga vastu vastuse, et tema pole sellist asja puutunudki, et miks me üldse temalt küsime.
kõige tavalisem - seda juhtub mitu korda nädalas - on see, et on kadunud mingid köögitarbed. meil töötab nõudepesumasin tavaliselt öösiti ja see, kes esimesena hommikul ärkab, teeb ka masina tühjaks. kui mees teeb, on osad harvem kasutatavad asjad, nt supikulbid, pannid, mingid koogivormid, mikserikann jne topitud sellistesse x kohtadesse köögis, et no ausõna aru ma ei saa, kuidas ta sellise idee üldse pähe on võtnud, kuigi kõigil asjadel ON oma koht. ja on seda olnud aastaid. kõik teised pereliikmed oskavad kulbid panna kulbisahtlisse, pannid-potid oma kohtadele, aga mees ei oska. praeguses majas elame juba 23.aastat, enne seda elasime 5a korteris, kus köögikappides-sahtlites oli täpselt sama loogika, ehk siis 28a koos ja ikka olen mina see loll, kes peab siis, kui mõni lapselastest smuutit tahab teha, mehele tööle helistama, et kuule, mikserikann läks eile õhtul nõudepesumasinasse, kas sa oskad mõnd vihjet anda, kuhu sa selle hommikul panna võisid... vastus: ei mäleta, aga vist kuskile ülemistest kappidest, ehk siis tarin tabureti kohale, ronin sellele ja hakkan kõige ülemisi kappe järjest läbi kontrollima.
teine asi tööriistad. kui kokku kolisime, oli mul päris hea valik isalt-vanaisalt saadud tööriistu (olen ise insenerihaidusega, ma oskan neid kasutada). mees leidis, et las kõik tööriistad, minu ja tema omad, oleksid koos, kindlas kohas. aga see tema kindel koht tähendab seda, et tööriistad on pakitud mingi minule arusaamatu loogika järgi mitmetesse eri suuruse ja fassongiga tööriistakohvrisse ning osa neist on keldris, osa parasjagu autos, osa suvilas. Kui mul oli midagi konkreetset vaja, noh nt haamrit või ristpeaga kruvikeerajat, siis isegi enda tööriistu otsisin nagu segane. Lõppes see asi sellega, et poeg kinkis mulle eraldi tööriistakomplekti, mis on ainuisikuliselt minu oma. Kusjuures aegajalt isegi mees laenab sellest minu komplektist mu punase käepidemega kruvikeerajaid või haamrit, sest... ta ei mäleta, kus tema enda oma parasjagu asub.
-
Külaline
Üks arst tegi hiljaaegu Instagramis küsimuste kasti, kuhu inimesed said oma veidrused kirja panna. Väga paljudel on mingi seos numbritega, nt et tuleb astuda x sammu, saada kokku y arv silpe, loendatakse lõikamisel viile jne. Mulle jäi kõige paremini meelde üks inimene, kes kirjutas, et kujutab enda taga nähtamatut niiti ja peab trajektoore alati optimeerima, et niiti ei raiskaks, sest ta ei tea, palju seda on, aga teab, et kui see saab otsa, siis on elu läbi. Lõpus küsis arst ka arvamust psühhiaatrilt, kes ütles, et sisuliselt võib erinevate veidruste juures ju leida mingeid jooni OCD-st, autismispektrist, ATH-st vms, aga neid jooni on kõikidel. Inimest vaadatakse ikkagi tervikuna, mitte üksikute tunnuste järgi. Kui tema igapäevaelu ei ole tugevalt häiritud ja raskendatud, siis pole alust ka minna mingit diagnoosi otsima.
-
Külaline
See ongi OCD.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 19:59Väga paljudel on mingi seos numbritega, nt et tuleb astuda x sammu, saada kokku y arv silpe, loendatakse lõikamisel viile jne.
-
Külaline
See on ikka ebausk.
-
Külaline
Kas sa pole naine?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2026 02:29Päh. Mina keeldun oma mehe misiganes kiiksudest isegi anonüümses foorumis pläramast.
-
Külaline
Just oli ju jutt, et ühe tunnuse alusel ei panda diagnoose.
-
Külaline
Diagnoosis foorumlasest kõikteadja, kuigi spetsialist väitis just, et pole võimalik vaid ühe tunnuse alusel diagnoosida
Ja pole vajagi.
-
Külaline
Ilmselt sõltub see suhtest ja inimeste iseloomudest. Mõned inimesed oskavad iseenda üle naerda ning neid ei häiri ka see, kui nende üle heatahtlikult naerdakse.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 15:13Kui inimene tahab, et tema üle naerdakse, siis ta räägib oma juhtumistest ISE. Mitte kellelgi teisel ei ole õigust kusagil seltskonnas ega mujal hakata kaaslase veidruste üle nalja tegema. Kaasa arvatud abikaasadel või lastel.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2026 13:31
Mind isiklikult üldse ei solvaks ega häiriks, kui mu mees mõnest minu kiiksust oma sõpradele räägib. Ja vastupidi. Kõik inimesed ei ole ülitundlikud ja solvujad.
-
Külaline
Mul juhtus just tööl sarnane asi. Solvasin kolleegi oma naljaga, millest ta ei saanud aru, kui naljast.
Mõtlesin et võin talle vastata, tema enda tüüpi naljadega minu aadressil.
Mõtlesin et võin talle vastata, tema enda tüüpi naljadega minu aadressil.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Mammut ja 4 külalist