Ja kes peaks minema ründama, et kuule, see on liiga kõhn, vist on toitumishäire. Ka ei lähe keegi ajakirjandusse tegema artiklit, et see on vist narkar, olen ka kuulujutte kuulnud. Kui tõendeid pole, ei lähe keegi seda tegema. Kui inimene ise ei soovi sellest rääkida ja varjab, ei saa temale viidates mingit lugu teha. Päris kuulsaid inimesi pigem hoitakse, sest nende pealt tuleb suur raha, nende peal see meie kollane meedia püsibki. Seega mingisugune suur rääkimine ja konkreetsetele iniemstele viitamine pole võimalik. Rääkida saabki konkreetsest inimesest vaid siis, kui ta ise soovib sellest rääkida.Just meie oma koduste suunamudijate välimuse ja elustiili võtmes.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Tervislikust toitumisest räägitakse väga palju ja liiga kõhnasid on ikka palju vähem kui liiga pakse. Et nüüd anoreksia oleks suurem probleem kui mõni teine, ei saa öelda. Pigem on see osa vaimse tervise probleemidest, ebareaalsest minapildist jne, millest räägitakse ülimalt palju.
-
Külaline
Näita mulle influencerit, kes tunnistaks ausalt oma söömishäiret. Et ta restoranis tellitud toidust võtab heal juhul kolm ampsu, koduse kokkamise käigus tehtud road lendavad pärast pildistamist otseteed prügisse ja muud "foodie" sildiga piltide jaoks sätitud toidud samuti.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 14:38 Rääkida saabki konkreetsest inimesest vaid siis, kui ta ise soovib sellest rääkida.
Enamus neist EI tunnista seda. Samuti nagu narkar ei tunnista oma sõltuvust.
-
Külaline
Seda ma just ju ütlesingi. Siin oli arvamus, et miks ei võeta ette teatud influentsereid ja nende elustiili ja ei tehta ühiskonnas laiemat kampaaniat selle vastu. Minu küsimus oligi, et kuidas seda peaks tegema selle arvaja arvates? Võtma inimese ette, et mina arvan, et tal on toitumishäire ja hakkama seda lahkama? Kui ta ise ei soovi sellest rääkida, siis ei saa ju tema põhjal teha mingit diskussiooni või kampaaniat. Ja suurem osa ei tunnista mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 16:18Näita mulle influencerit, kes tunnistaks ausalt oma söömishäiret. Et ta restoranis tellitud toidust võtab heal juhul kolm ampsu, koduse kokkamise käigus tehtud road lendavad pärast pildistamist otseteed prügisse ja muud "foodie" sildiga piltide jaoks sätitud toidud samuti.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 14:38 Rääkida saabki konkreetsest inimesest vaid siis, kui ta ise soovib sellest rääkida.
-
Külaline
Oh kuule ründavad ka suvalised. Ma olin nooruses(10a tagasi) väga kõhna. Mitte nälgimise pärast vaid lihtsalt olin. Sain korduvalt, eriti võõraste vanamemmede poolt, kommentaare "Appi, kas sulle ikka süüa ka antakse!?!?!". Või et "Miks sa nälgid?".Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 14:38Ja kes peaks minema ründama, et kuule, see on liiga kõhn, vist on toitumishäire. Ka ei lähe keegi ajakirjandusse tegema artiklit, et see on vist narkar, olen ka kuulujutte kuulnud. Kui tõendeid pole, ei lähe keegi seda tegema. Kui inimene ise ei soovi sellest rääkida ja varjab, ei saa temale viidates mingit lugu teha. Päris kuulsaid inimesi pigem hoitakse, sest nende pealt tuleb suur raha, nende peal see meie kollane meedia püsibki. Seega mingisugune suur rääkimine ja konkreetsetele iniemstele viitamine pole võimalik. Rääkida saabki konkreetsest inimesest vaid siis, kui ta ise soovib sellest rääkida.Just meie oma koduste suunamudijate välimuse ja elustiili võtmes.
Ekstreemne kõhnus võib olla ka mingi haiguse tagajärg. Mul endal ka dellega kogemus. Kui haigestusin ELS-i(Luupus). Olin ma lausa haiglaselt kõhna.
-
Külaline
Mina vastasin sellele arvamusele:Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 19:56Oh kuule ründavad ka suvalised. Ma olin nooruses(10a tagasi) väga kõhna. Mitte nälgimise pärast vaid lihtsalt olin. Sain korduvalt, eriti võõraste vanamemmede poolt, kommentaare "Appi, kas sulle ikka süüa ka antakse!?!?!". Või et "Miks sa nälgid?".Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 14:38Ja kes peaks minema ründama, et kuule, see on liiga kõhn, vist on toitumishäire. Ka ei lähe keegi ajakirjandusse tegema artiklit, et see on vist narkar, olen ka kuulujutte kuulnud. Kui tõendeid pole, ei lähe keegi seda tegema. Kui inimene ise ei soovi sellest rääkida ja varjab, ei saa temale viidates mingit lugu teha. Päris kuulsaid inimesi pigem hoitakse, sest nende pealt tuleb suur raha, nende peal see meie kollane meedia püsibki. Seega mingisugune suur rääkimine ja konkreetsetele iniemstele viitamine pole võimalik. Rääkida saabki konkreetsest inimesest vaid siis, kui ta ise soovib sellest rääkida.Just meie oma koduste suunamudijate välimuse ja elustiili võtmes.
Ekstreemne kõhnus võib olla ka mingi haiguse tagajärg. Mul endal ka dellega kogemus. Kui haigestusin ELS-i(Luupus). Olin ma lausa haiglaselt kõhna.
Selle peale ütlesin, et ma ei näe küll, kuidas seda oleks võimalik teha, kui inimesed ise sellest rääkida ei soovi. Et ei lähe ju heast peast kuskile meediasse kirjutama, et minu arust on sellel või teisel toitumishäire ja kritiseerima nende välimust või elustiili. Miks sina siin hoopis enast hakkad pajatama, on arusaamatu.Samas ma leian, et sellest tuleb rääkida palju palju rohkem. Just meie oma koduste suunamudijate välimuse ja elustiili võtmes.
-
Külaline
Jah, millegipärast arvatakse, et kõhna inimese keha võib kommenteerida ja solvata, aga paksude inimeste kehakaalu on ebaviisakas kommenteerida. Isiklik kogemus on olemas. .
-
Külaline
Aga miks ta suri. Vaatasin ta pilte. Ta oli küll sale, aga mitte nii ekstreemselt, et oleks pidanud surema.
Ta ju ometi ei olnud selline
https://www.healthyplace.com/eating-dis ... al-illness
-
Külaline
Nimeta või pane vähemalt initsiaalid.
-
Külaline
Miks need nooremapoolsed kõik järjest surevad, mõtle veidi ise.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 20:48Aga miks ta suri. Vaatasin ta pilte. Ta oli küll sale, aga mitte nii ekstreemselt, et oleks pidanud surema.
-
Külaline
Ma väga põgusalt vaatasin ta IG kontot. Üks esimesi postitusi oli pilt P. ward sildiga. Ma eeldan, et tal olid siis vaimse tervise hädad.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 20:48Aga miks ta suri. Vaatasin ta pilte. Ta oli küll sale, aga mitte nii ekstreemselt, et oleks pidanud surema.
-
Külaline
Ei hakka panema. Meie suunamudijate seas ringi vaadates märkad kindlasti isegi. Piltidelt vaatavad vastu väljaturritavad rangluud ja puusakondid. Seda kõike rõhutatakse veel pildistamiseks võetud pooside ja ülinappide riietega. Küllaltki palju pilte on toitudest.
Vastan veel sellele, kes kirjutas oma kõhnusest haigusega seoses. Usun sind ja päris kindlasti ei käi mu kriitika haigusseisunditega seotud alatoitumise kohta. Pidasin silmas suunamudijaid, kelle puhul mingit haigusseisundit küll välja ei loe. Kuigi toitumishäire on ju ka haigus ja väga raske kusjuures.
-
Külaline
Mõtlen seda alati ilukirurgist influka puhul. Väga sümpaatne ja kena inimene, aga nii kohutavalt kõhn. Temal tihti just see "foodie" ka läbi käib.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 16:18Näita mulle influencerit, kes tunnistaks ausalt oma söömishäiret. Et ta restoranis tellitud toidust võtab heal juhul kolm ampsu, koduse kokkamise käigus tehtud road lendavad pärast pildistamist otseteed prügisse ja muud "foodie" sildiga piltide jaoks sätitud toidud samuti.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 14:38 Rääkida saabki konkreetsest inimesest vaid siis, kui ta ise soovib sellest rääkida.
-
Külaline
Sa vist räägid kellestki teisest.. tollel, kes meie seast lahkus, ei ole mitte ühtegi toidupilti.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:05Ei hakka panema. Meie suunamudijate seas ringi vaadates märkad kindlasti isegi. Piltidelt vaatavad vastu väljaturritavad rangluud ja puusakondid. Seda kõike rõhutatakse veel pildistamiseks võetud pooside ja ülinappide riietega. Küllaltki palju pilte on toitudest.
Vastan veel sellele, kes kirjutas oma kõhnusest haigusega seoses. Usun sind ja päris kindlasti ei käi mu kriitika haigusseisunditega seotud alatoitumise kohta. Pidasin silmas suunamudijaid, kelle puhul mingit haigusseisundit küll välja ei loe. Kuigi toitumishäire on ju ka haigus ja väga raske kusjuures.
-
Külaline
Kes see ilukirurgist influkas on?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:40Mõtlen seda alati ilukirurgist influka puhul. Väga sümpaatne ja kena inimene, aga nii kohutavalt kõhn. Temal tihti just see "foodie" ka läbi käib.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 16:18Näita mulle influencerit, kes tunnistaks ausalt oma söömishäiret. Et ta restoranis tellitud toidust võtab heal juhul kolm ampsu, koduse kokkamise käigus tehtud road lendavad pärast pildistamist otseteed prügisse ja muud "foodie" sildiga piltide jaoks sätitud toidud samuti.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 14:38 Rääkida saabki konkreetsest inimesest vaid siis, kui ta ise soovib sellest rääkida.
-
Külaline
Üks praegune rase oli ka vahepeal ikka päris kondine. Seejuures kiitis, kuidas ta sööb kõike, mida hing ihkab.
-
Külaline
Sellised inimesed söövad 2000 kcal päevas, et sa teaksid.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:03 Üks praegune rase oli ka vahepeal ikka päris kondine. Seejuures kiitis, kuidas ta sööb kõike, mida hing ihkab.
-
Külaline
Ega alati ei peagi olema. Ma ei väida kindalt, et tal see probleem oli, lihtsalt pilte vaadates hakkas aju seoseid looma. Kahju loomulikult, et noor inimene lahkus.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:44 Sa vist räägid kellestki teisest.. tollel, kes meie seast lahkus, ei ole mitte ühtegi toidupilti.
-
Külaline
Ma ei tea, palju kaloreid ta sõi ja ei huvita ka, aga ei ole vaja presenteerida, kuidas kehal kondid turritavad ja samal ajal väita, et isu on mega ja sööb kõike. Noh, oli näha küll, mis need toidud seal olid, paljas galett ja pool pakki kanasinki peal. Kahtlen, et kellegi unistuste toit. Ei ole ka see okei, et inimene on aastaid sellises vormis/kaalus, et saab päevapealt lavale võistlema asuda. Võistluse järel ikkagi dieet muutub.
-
Külaline
Jõusaalis tugevalt treenides saabki palju süüa. Galett ja pool pakki kanasinki on muide väga maitsev. Läksin hiljuti ka ise leiva pealt galettidele ja väga mõnus.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:19Ma ei tea, palju kaloreid ta sõi ja ei huvita ka, aga ei ole vaja presenteerida, kuidas kehal kondid turritavad ja samal ajal väita, et isu on mega ja sööb kõike. Noh, oli näha küll, mis need toidud seal olid, paljas galett ja pool pakki kanasinki peal. Kahtlen, et kellegi unistuste toit. Ei ole ka see okei, et inimene on aastaid sellises vormis/kaalus, et saab päevapealt lavale võistlema asuda. Võistluse järel ikkagi dieet muutub.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist