Lehekülgede viisi pajatati, et olevat parim asi maailmas, kuidas äsja pesust tulnuna pole ühtegi bakterit ega parasiiti vaja karta, ja tagumiku kallal maiustamine olevat sama kui pereliikmega veeklaasi või kahvli jagamine
Lõbusad lood perekoolist
-
Külaline
Oli üks teema: mida arvate rimmingust?
Lehekülgede viisi pajatati, et olevat parim asi maailmas, kuidas äsja pesust tulnuna pole ühtegi bakterit ega parasiiti vaja karta, ja tagumiku kallal maiustamine olevat sama kui pereliikmega veeklaasi või kahvli jagamine
-
Külaline
Sa oled see revolvrihull?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 16:46Mõni peab ikka midagi päris mõttetut suskama. Yxik on ikkagi läbi Perekooli üks silmajäävamaid isiksusi olnud. Siin kõik mehed olnud omamoodi.
-
Külaline
Tundub, et ise oled niisama mingi norija hull, kes siin jälle teema ära rikub.
-
Külaline
Kas Yxik on nüüd naise leidnud või vanaks jäänud, et otsimise teemasid enam ei ole?
-
Külaline
Nüüd tal on naine, kes pakub raha eest seksi. Mina arvan, et tema jaoks suurepärane variant.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 18:50 Kas Yxik on nüüd naise leidnud või vanaks jäänud, et otsimise teemasid enam ei ole?
-
Külaline
Tal olevat jah sponsurlussuhe, kus maksab naisele seksi eest.
-
Külaline
Kergelt perversne on selliseid mõtteid heietada ja veel perversem teisi inimesi sellesse kaasata. Normaalset ja tundlikku inimest ei jäta selline jutt sugugi ükskõikseks, kui keegi ähvardab enesetapuga. Tol ajal veel ei teadnud, kuidas käituda. Tänapäeval on õnneks veebipolitsei, kellele kohe teada anda, kui märkad kuskil netis enesetapu vmt ähvardamist. Mul on omal täiesti isiklik kogemus, kus politsei reageeris ja tuli lausa koju kohale. Ja see on väga meeldiv, et asjad on tänapäeval nii arenenud. Netiajastu alguses ei oleks sellise asja pealegi tulnud, et saab niimoodi reageerida.
-
Külaline
Eks aeg teeb oma töö. Ta ju 60+ juba. Lisaks on suur kodune koormus. Ehk siis, kui mehel on nn naistetööd kaelas, siis ei ole aega ega jõudu enam nii palju seksi peale mõelda.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 18:50 Kas Yxik on nüüd naise leidnud või vanaks jäänud, et otsimise teemasid enam ei ole?
-
Külaline
Ja mis paneb teid arvama, et jutt oli toasasuvast prügikastist, mitte õue omast?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 11:05Jah, ka mind pani selle teema juures imestama, et inimene ei tule selle kõige lihtsama vastuse peale.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 10:36 Minul on ühest teemast siiamaani jubedusvärinad. Üks inimene küsis, et mida teha, et soojal ajal kipuvad prügikasti porikärbsete vastsed siginema, et lausa kihab nendest, et kuidas hävitada. Muu jutu seas ilmnes, et ta paneb sinna prügikotis kuivkäimla sisu, ehk et siis puhast s....a. Ma siiamaani vahel lähen prügikasti avama ja siis kujutlustes on selline pilt, et äkki ka sealt vahib vastu mingi usside kiht, mis kihab. Õudne.
Mulle meenub lugu, kus kellelgi oli toanurgas surnud hiir ja ta ei julgenud seda ära korjata. Nii hirmutav oli.![]()
-
Külaline
Ega erilist vahet ju pole. Fekaale ikka prügikasti ei paneksKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 21:48Ja mis paneb teid arvama, et jutt oli toasasuvast prügikastist, mitte õue omast?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 11:05Jah, ka mind pani selle teema juures imestama, et inimene ei tule selle kõige lihtsama vastuse peale.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 10:36 Minul on ühest teemast siiamaani jubedusvärinad. Üks inimene küsis, et mida teha, et soojal ajal kipuvad prügikasti porikärbsete vastsed siginema, et lausa kihab nendest, et kuidas hävitada. Muu jutu seas ilmnes, et ta paneb sinna prügikotis kuivkäimla sisu, ehk et siis puhast s....a. Ma siiamaani vahel lähen prügikasti avama ja siis kujutlustes on selline pilt, et äkki ka sealt vahib vastu mingi usside kiht, mis kihab. Õudne.
Mulle meenub lugu, kus kellelgi oli toanurgas surnud hiir ja ta ei julgenud seda ära korjata. Nii hirmutav oli.![]()
-
Külaline
Ei olegi keegi arvanud, et toas asuvast prügikastist oleks jutt, kuhu inimene oma välikäimla sisu pani. Kas õuekonteinerisse on sinu arust normaalne panna? Minu imestamistel pole piire.Ja mis paneb teid arvama, et jutt oli toasasuvast prügikastist, mitte õue omast?
Tegelikult lähevad biojäätmed biogaasi tehasesse ja sinna sobiksid ilmselt ka fekaalid.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 21:52Ega erilist vahet ju pole. Fekaale ikka prügikasti ei paneksKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 21:48Ja mis paneb teid arvama, et jutt oli toasasuvast prügikastist, mitte õue omast?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 11:05
Jah, ka mind pani selle teema juures imestama, et inimene ei tule selle kõige lihtsama vastuse peale.
![]()
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Siin oli alguses Juustupi-nimeline kasutaja, kes väitis end Jeemenis elavat ja ajas igasugust veidrat plära, jäi aga oma valedega vahele. Päris koomiline oli.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 11:13 Oh, olid toredad ajad! Siinsest 2 aastast ei meenu minule ainsatki naljakat või vähegi meeldejäävat/huvitavat teemat. Tuim tühi saagimine.
-
Külaline
Kuhu sa need paberite ja tampoonidega väljaheited paned, laotad puude alla või?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 21:52Ei olegi keegi arvanud, et toas asuvast prügikastist oleks jutt, kuhu inimene oma välikäimla sisu pani. Kas õuekonteinerisse on sinu arust normaalne panna? Minu imestamistel pole piire.Ja mis paneb teid arvama, et jutt oli toasasuvast prügikastist, mitte õue omast?
-
Külaline
Kuivkäimlale tellitakse tühjendus, mitte ei laota seda tavalisse prügikonteinerisse. Päris napakad koos ikka siin.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 16:48Kuhu sa need paberite ja tampoonidega väljaheited paned, laotad puude alla või?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 21:52Ei olegi keegi arvanud, et toas asuvast prügikastist oleks jutt, kuhu inimene oma välikäimla sisu pani. Kas õuekonteinerisse on sinu arust normaalne panna? Minu imestamistel pole piire.Ja mis paneb teid arvama, et jutt oli toasasuvast prügikastist, mitte õue omast?
-
Külaline
Tõenäoliselt ei olnud antud isiku puhul tegemist kuivkäimlaga vaid sellest inspireeritud tootega.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 16:59Kuivkäimlale tellitakse tühjendus, mitte ei laota seda tavalisse prügikonteinerisse. Päris napakad koos ikka siin.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 16:48Kuhu sa need paberite ja tampoonidega väljaheited paned, laotad puude alla või?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 21:52
Ei olegi keegi arvanud, et toas asuvast prügikastist oleks jutt, kuhu inimene oma välikäimla sisu pani. Kas õuekonteinerisse on sinu arust normaalne panna? Minu imestamistel pole piire.
-
Külaline
et nagu see kõrgmood vää
https://www.instagram.com/p/DaKqIEmoaq-/?__d=1%2F
https://www.instagram.com/p/DaKqIEmoaq-/?__d=1%2F
-
Külaline
Mind paneb imestama, miks on enamuse arvates naljakad ja lõbusad lood seotud fekaalidega. Teemaalgatus algab samuti sellega ja uued meenutustega postitused taas samasse suunda. Kas päriselt on olemas inimesed, keda ajavad kakanaljad itsitama või lausa lõkerdama ja neid mäletatakse üle 10 aasta hiljem ka?
-
Külaline
Ma eile sain küll naerda, kui tütar pisipojaga külas oli ja viimatinimetatu suutis end nii põhjalikult täis kakada, et isegi kael oli pruun.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 19:08 Mind paneb imestama, miks on enamuse arvates naljakad ja lõbusad lood seotud fekaalidega. Teemaalgatus algab samuti sellega ja uued meenutustega postitused taas samasse suunda. Kas päriselt on olemas inimesed, keda ajavad kakanaljad itsitama või lausa lõkerdama ja neid mäletatakse üle 10 aasta hiljem ka?
-
Külaline
Ok, see su oma lapselaps ja sõltuvalt situatsioonist võib see korraks naerma ajada küll.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 19:21Ma eile sain küll naerda, kui tütar pisipojaga külas oli ja viimatinimetatu suutis end nii põhjalikult täis kakada, et isegi kael oli pruun.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 19:08 Mind paneb imestama, miks on enamuse arvates naljakad ja lõbusad lood seotud fekaalidega. Teemaalgatus algab samuti sellega ja uued meenutustega postitused taas samasse suunda. Kas päriselt on olemas inimesed, keda ajavad kakanaljad itsitama või lausa lõkerdama ja neid mäletatakse üle 10 aasta hiljem ka?
Aga võõrad ei leia selles midagi lõbusat. Ega kogu selles teemas midagi naljakat polegi kellelgi meenutada, pigem veidrikke mäletatakse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 7 külalist