Ei, saab ka lihtsalt vait olla, kui pole midagi öelda, kas pole? Üht ütles ta veel-näidake ka teie kahepeale ette 9 last.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 22:47Kas ta peaks oma püsiklienti hakkama kritiseerima või? Pulmas oli terve laadung "sõbrannasid", kes loodavad Silvia raha peale.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 21:51Kuula Marju Karini storyt, ta lükkab selle täielikut ümber. Erinevalt mõnest oli tema kohal ja tunneb neid inimesi.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 19:17 Kerdo Mölder kirjutas FB-s, millega olen täiesti nõus, et pulm oli vägev küll, aga puudu jäi armastusest ja siirusest. Ei näinud, et pruutpaar oleks teineteise suhtes tundeid üles näidanud, Silvia ainult sahmerdas ja nautis, et ta on lõpuks ometi kõigi tähelepanu keskpunkt. Härra lihtsalt seisis seal nagu mingi kalamees, et näe, sain nüüd küll puraka kätte.
Imestamine
-
Külaline
-
Külaline
Seda ma nii positiivsena ei näe kui sina. Kui ikka inimesel on viiel lapsel igaühel erinev ema ja teisel on nelja lapse peale kolm isa, siis ma seda nii positiivse asjaoluna välja ei tooks.Üht ütles ta veel-näidake ka teie kahepeale ette 9 last.
-
Külaline
Sel juhul kokku on 9 lapsel 10 vanemat, mitte kahepeale.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:01Seda ma nii positiivsena ei näe kui sina. Kui ikka inimesel on viiel lapsel igaühel erinev ema ja teisel on nelja lapse peale kolm isa, siis ma seda nii positiivse asjaoluna välja ei tooks.Üht ütles ta veel-näidake ka teie kahepeale ette 9 last.
On mul õigus?
-
Külaline
Need 9 last on tulevased maksumaksjad, sinu pensioni maksjad. Need 9 last olid kõik külg külje kõrval oma vanemate pulmas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:01Seda ma nii positiivsena ei näe kui sina. Kui ikka inimesel on viiel lapsel igaühel erinev ema ja teisel on nelja lapse peale kolm isa, siis ma seda nii positiivse asjaoluna välja ei tooks.Üht ütles ta veel-näidake ka teie kahepeale ette 9 last.
-
Külaline
Vabandust, aga look who's talking. KM ei ole nüüd küll see, kes teist inimest siiruse puudumises kritiseetida võiks. Tema perekonnapiltidelt ei suuda mina mingit sügavat armastust tuvastada.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 19:17 Kerdo Mölder kirjutas FB-s, millega olen täiesti nõus, et pulm oli vägev küll, aga puudu jäi armastusest ja siirusest. Ei näinud, et pruutpaar oleks teineteise suhtes tundeid üles näidanud, Silvia ainult sahmerdas ja nautis, et ta on lõpuks ometi kõigi tähelepanu keskpunkt. Härra lihtsalt seisis seal nagu mingi kalamees, et näe, sain nüüd küll puraka kätte.
-
Külaline
Ei usu. Suurema tõenäosusega on nad tulevased Elusad Inimesed, kes hoiduvad elatise maksmisest ja muudest kohustustest (sealhulgas maksumaksmisest), töötavad kuskil soodsas välisriigis ja vastanduvad kõigele, mis neile isiklikult kasulik ei ole.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:19Need 9 last on tulevased maksumaksjad, sinu pensioni maksjad. Need 9 last olid kõik külg külje kõrval oma vanemate pulmas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:01Seda ma nii positiivsena ei näe kui sina. Kui ikka inimesel on viiel lapsel igaühel erinev ema ja teisel on nelja lapse peale kolm isa, siis ma seda nii positiivse asjaoluna välja ei tooks.Üht ütles ta veel-näidake ka teie kahepeale ette 9 last.
-
Külaline
Ma ei ole nende laste juures midagi sellist täheldanud, Silvia lapsed on juba praegu omavanustest arengu ja andekusega kaugel ees.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:26Ei usu. Suurema tõenäosusega on nad tulevased Elusad Inimesed, kes hoiduvad elatise maksmisest ja muudest kohustustest (sealhulgas maksumaksmisest), töötavad kuskil soodsas välisriigis ja vastanduvad kõigele, mis neile isiklikult kasulik ei ole.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:19Need 9 last on tulevased maksumaksjad, sinu pensioni maksjad. Need 9 last olid kõik külg külje kõrval oma vanemate pulmas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:01
Seda ma nii positiivsena ei näe kui sina. Kui ikka inimesel on viiel lapsel igaühel erinev ema ja teisel on nelja lapse peale kolm isa, siis ma seda nii positiivse asjaoluna välja ei tooks.
-
Külaline
Kõik seal kohal ei olnud. Mehe puihul pole siin kiita midagi, kui teda on karistatud elatise mittemaksmise eest ja kuuldavasti pole praegugi oma võlgu ära maksnud. Mina pigem tauniks sellist käitumist, mitte ei tooks eeskujuks. Mees on nende laste heaolusse väga vähe panustanud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:19Need 9 last on tulevased maksumaksjad, sinu pensioni maksjad. Need 9 last olid kõik külg külje kõrval oma vanemate pulmas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:01Seda ma nii positiivsena ei näe kui sina. Kui ikka inimesel on viiel lapsel igaühel erinev ema ja teisel on nelja lapse peale kolm isa, siis ma seda nii positiivse asjaoluna välja ei tooks.Üht ütles ta veel-näidake ka teie kahepeale ette 9 last.
-
Külaline
Nende lastega tegelejad sinuga ei nõustuks, et nad nii tublid lapsed kõik on. Muusika osas ehk tõesti, aga eks on ka muid aspekte.Ma ei ole nende laste juures midagi sellist täheldanud, Silvia lapsed on juba praegu omavanustest arengu ja andekusega kaugel ees.
-
Külaline
Olid küll kõik kohal. Mehe lastel on emad ka, mis see mees siia üksi peaks puutuma?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:50Kõik seal kohal ei olnud. Mehe puihul pole siin kiita midagi, kui teda on karistatud elatise mittemaksmise eest ja kuuldavasti pole praegugi oma võlgu ära maksnud. Mina pigem tauniks sellist käitumist, mitte ei tooks eeskujuks. Mees on nende laste heaolusse väga vähe panustanud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:19Need 9 last on tulevased maksumaksjad, sinu pensioni maksjad. Need 9 last olid kõik külg külje kõrval oma vanemate pulmas.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:01
Seda ma nii positiivsena ei näe kui sina. Kui ikka inimesel on viiel lapsel igaühel erinev ema ja teisel on nelja lapse peale kolm isa, siis ma seda nii positiivse asjaoluna välja ei tooks.
-
Külaline
Mis mõttes üksi? Emad ongi ju üksi kasvatanud oma lapsi, mehe panus on olnud väga väike. Mida siin uhkustada on.Mehe lastel on emad ka, mis see mees siia üksi peaks puutuma?
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Kuna tegu on lastega, siis nende üle arutlemist tuleks siin vältida.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 10:51Nende lastega tegelejad sinuga ei nõustuks, et nad nii tublid lapsed kõik on. Muusika osas ehk tõesti, aga eks on ka muid aspekte.Ma ei ole nende laste juures midagi sellist täheldanud, Silvia lapsed on juba praegu omavanustest arengu ja andekusega kaugel ees.
-
Külaline
Sina ei tea, kas ja milline on kellegi panus. Äkki lõpetad ükskord teiste rahakottides sobramise.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:03Mis mõttes üksi? Emad ongi ju üksi kasvatanud oma lapsi, mehe panus on olnud väga väike. Mida siin uhkustada on.Mehe lastel on emad ka, mis see mees siia üksi peaks puutuma?
-
Külaline
Kui ei soovita, et sellistest asjadest räägitakse, siis oleks võinud Silvia ise oma suud veidi koomal hoida. Kogu info pärineb ju temalt. Lisaks veel kohtuotsused. Seega niisama pläraga pole ju tegemist. Mina pigem häbeneks selliseid asju ja vaikiks laste koha pealt.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:19Sina ei tea, kas ja milline on kellegi panus. Äkki lõpetad ükskord teiste rahakottides sobramise.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:03Mis mõttes üksi? Emad ongi ju üksi kasvatanud oma lapsi, mehe panus on olnud väga väike. Mida siin uhkustada on.Mehe lastel on emad ka, mis see mees siia üksi peaks puutuma?
-
Külaline
Üks laps on juba mingi 20-aastane, kas väidad, et ta ei ole kunagi toetust saanud? Silvia suust tuli see, et elatis on makstud.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:35Kui ei soovita, et sellistest asjadest räägitakse, siis oleks võinud Silvia ise oma suud veidi koomal hoida. Kogu info pärineb ju temalt. Lisaks veel kohtuotsused. Seega niisama pläraga pole ju tegemist. Mina pigem häbeneks selliseid asju ja vaikiks laste koha pealt.
-
Külaline
Miks ma peaks väitma, et kunagi pole midagi saanud? Küll aga vist ikka kõiki oma kohustusi pole härra täitnud, kui sellepärast kohtu all oli. Midagi maksmise ja kohustuste täitmise vahel on ju vahe sees. Lisaks kui pole kasvatanud, mis sa nendega uhkustad siis.Üks laps on juba mingi 20-aastane, kas väidad, et ta ei ole kunagi toetust saanud?
-
Külaline
Keegi pole nendega uhkustanud, ära mõtle asju välja.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:43Miks ma peaks väitma, et kunagi pole midagi saanud? Küll aga vist ikka kõiki oma kohustusi pole härra täitnud, kui sellepärast kohtu all oli. Midagi maksmise ja kohustuste täitmise vahel on ju vahe sees. Lisaks kui pole kasvatanud, mis sa nendega uhkustad siis.Üks laps on juba mingi 20-aastane, kas väidad, et ta ei ole kunagi toetust saanud?
-
Külaline
Keegi ju oli siin hirmus uhke nende üle, et neil on kahe peale üheksa last.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:44Keegi pole nendega uhkustanud, ära mõtle asju välja.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:43Miks ma peaks väitma, et kunagi pole midagi saanud? Küll aga vist ikka kõiki oma kohustusi pole härra täitnud, kui sellepärast kohtu all oli. Midagi maksmise ja kohustuste täitmise vahel on ju vahe sees. Lisaks kui pole kasvatanud, mis sa nendega uhkustad siis.Üks laps on juba mingi 20-aastane, kas väidad, et ta ei ole kunagi toetust saanud?
-
Külaline
Loomulikult, see on suur saavutus. Sina siin räägid, et Marek pole kasvatanud ja uhkustab. Räägi siis täpsemalt, kas ta kõigi viie lapse sünni järel pani minema ja pole sentigi maksnud? Sa paistad sellest kõike teadvat.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 20:52Keegi ju oli siin hirmus uhke nende üle, et neil on kahe peale üheksa last.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:44Keegi pole nendega uhkustanud, ära mõtle asju välja.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2026 11:43
Miks ma peaks väitma, et kunagi pole midagi saanud? Küll aga vist ikka kõiki oma kohustusi pole härra täitnud, kui sellepärast kohtu all oli. Midagi maksmise ja kohustuste täitmise vahel on ju vahe sees. Lisaks kui pole kasvatanud, mis sa nendega uhkustad siis.
-
Külaline
Miks mina peaks rääkima? Asjaosalised ju kõik ise räägivad. Miks peaks nende sõnades kahtlema?Guest kirjutas: ↑01 Juul 2026 21:41Loomulikult, see on suur saavutus. Sina siin räägid, et Marek pole kasvatanud ja uhkustab. Räägi siis täpsemalt, kas ta kõigi viie lapse sünni järel pani minema ja pole sentigi maksnud? Sa paistad sellest kõike teadvat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu ja 13 külalist