Lõbusad lood perekoolist

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:21
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:08 Mind paneb imestama, miks on enamuse arvates naljakad ja lõbusad lood seotud fekaalidega. Teemaalgatus algab samuti sellega ja uued meenutustega postitused taas samasse suunda. Kas päriselt on olemas inimesed, keda ajavad kakanaljad itsitama või lausa lõkerdama ja neid mäletatakse üle 10 aasta hiljem ka?
Ma eile sain küll naerda, kui tütar pisipojaga külas oli ja viimatinimetatu suutis end nii põhjalikult täis kakada, et isegi kael oli pruun.
Kas 10 aastat hiljem meenutaksid ka seltskonnas seda nii naljakana, et teised ka naeraksid, kui neile seda räägid? Vaevalt küll!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:08 Mind paneb imestama, miks on enamuse arvates naljakad ja lõbusad lood seotud fekaalidega. Teemaalgatus algab samuti sellega ja uued meenutustega postitused taas samasse suunda. Kas päriselt on olemas inimesed, keda ajavad kakanaljad itsitama või lausa lõkerdama ja neid mäletatakse üle 10 aasta hiljem ka?
Ma eile sain küll naerda, kui tütar pisipojaga külas oli ja viimatinimetatu suutis end nii põhjalikult täis kakada, et isegi kael oli pruun.
Naljast on asi kaugel, see on rõve ja ajab öökima, olgu tegu lapsega või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:36
Jah, eks nii see on. Elu on ebaõiglane. Mina naeran, sina öögid ja karjud "Rõve".
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:32Kas 10 aastat hiljem meenutaksid ka seltskonnas seda nii naljakana, et teised ka naeraksid, kui neile seda räägid? Vaevalt küll!
Ei, vaevalt, et räägin, sest see oli puhtalt situatsioonikoomika. Poju oli mähkmes ja istus põrandal, kui järsku see vulkaanipurse juhtus. Lihtsalt tema nii üllatunud ja täielikku arusaamatust väljendav nägu sel hetkel oli nii naljakas. Mainisin siin lihtsalt sellepärast, et see juhtus alles eile, aga oma 100nda sünnipäeva lauas seda vaevalt et meenutan. Aga chaque chose en son temps.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:59

Jah, eks nii see on. Elu on ebaõiglane. Mina naeran, sina öögid ja karjud "Rõve".
Mulle ei meeldi fekaalihais, eriti veel võõraste oma, seega sry.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:13
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:59
Mulle ei meeldi fekaalihais, eriti veel võõraste oma, seega sry.
Polnud ju mingit haisu. Laps läks kohe pessu ja ruineerunud mähe likvideeriti haisuvabalt.
Külaline

Aga mulle on jäänud naljakalt meelde lugu, kus uue töökoha leidnud neiu kirjutas firmale, et ei saa kohta võtta, kuna bussiajad ei sobi. Täht läks kirjutajal kogemata valesti. Ma tõesti naersin seda lugu lugedes südamest. Võimalik, et oli välja mõeldud, aga nii naljakas tundus.
Külaline

Mina mäletan teemat, kus välismaale kolinud kägu oli häiritud, et nüüd järsku kõik ammu ununenud sugulased ja lehma lellepojad talle külla soovivad tulla. Olevat üksteise järel uurinud, et kas nädalaks tohib tulla. Kägu tundis ennast ärakasutatuna, kuna tema arvates tahtsid sugulased vaid hotelli pealt kokku hoida.
Mulle jäi see teema meelde, sest ma ise elan ka mujal ja mul pole mitte kordagi sellist olukorda ette tulnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:25 Aga mulle on jäänud naljakalt meelde lugu, kus uue töökoha leidnud neiu kirjutas firmale, et ei saa kohta võtta, kuna bussiajad ei sobi. Täht läks kirjutajal kogemata valesti. Ma tõesti naersin seda lugu lugedes südamest. Võimalik, et oli välja mõeldud, aga nii naljakas tundus.
See "nussiaegade" lugu on interneti klassika.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2026 18:26 et nagu see kõrgmood vää
https://www.instagram.com/p/DaKqIEmoaq-/?__d=1%2F
Huvitav, mina nägin siin esimese pilguga hoopis pähklišokolaadi :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:43
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:25 Aga mulle on jäänud naljakalt meelde lugu, kus uue töökoha leidnud neiu kirjutas firmale, et ei saa kohta võtta, kuna bussiajad ei sobi. Täht läks kirjutajal kogemata valesti. Ma tõesti naersin seda lugu lugedes südamest. Võimalik, et oli välja mõeldud, aga nii naljakas tundus.
absoluutselt iga klassika on alguse saanud mingist tõelisest juhtumist millele on järgmised jutustajad midagi juurde liitnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 21:48
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:43
absoluutselt iga klassika on alguse saanud mingist tõelisest juhtumist millele on järgmised jutustajad midagi juurde liitnud.
Ei tea. Palju on ka väljamõeldud lugusid.
Külaline

Mulle tuli selle väikese lapse mähkmeõnnetusega meelde üks teema PK aegadest, kus ma tõesti südamest naersin.
Teemaks oli "mida naljakat teie lapsed teile öelnud on". Ühe käo viie aastane laps oli talle poeriiulite vahel kõva häälega teatanud, et "jälle sa ostad viina" vms.

Seal oli nii palju ägedaid kilde ja seda teemat lugesin tõesti mõnuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 21:57 Mulle tuli selle väikese lapse mähkmeõnnetusega meelde üks teema PK aegadest, kus ma tõesti südamest naersin.
Teemaks oli "mida naljakat teie lapsed teile öelnud on". Ühe käo viie aastane laps oli talle poeriiulite vahel kõva häälega teatanud, et "jälle sa ostad viina" vms.

Emme, näe, veintsi on müügile toodud, teatas minu neljane 80ndate lõpus ühte pisikesse poodi sisenedes. Täiesti sõnatuks võttis.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 22:08
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 21:57 Mulle tuli selle väikese lapse mähkmeõnnetusega meelde üks teema PK aegadest, kus ma tõesti südamest naersin.

Emme, näe, veintsi on müügile toodud, teatas minu neljane 80ndate lõpus ühte pisikesse poodi sisenedes. Täiesti sõnatuks võttis.
Ma 70ndate laps ja olin siis vast nii nelja-viiene, kui parajasti ema-isaga poes olles paisati ootamatult viinerid müüki ning tekkis meeletu saba ja kaos. Keset melu olla mina vanemaid kõva häälega instrueerinud, et "ostke neid sardelli moodi asju ka". Ema-isa rääkisid seda juttu seltskonnas ikka ja jälle ing rõhutasid, kuidas nad pidid häbi pärast maa alla vajuma, aga seltskond möirgas naerda. Ma ei saanudki lõplikult aru, kus see naeru- ja häbikoht oli? Et ma polnud kunagi viinereid näinud? Või olin näinud ja saanud, aga nimi ei olnud meeles?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mai 2026 19:15 Ma just ostsin kaltsukast 8 euro eest täiesti korraliku Didriksoni kevad-sügisparka.
Jama. Jänesenahkne kasukas peab olema. Selle paned siis tuule kaitseks lillelise suvise siidkleidi peale, kui elektritõuksil pikkade juuste lehvides läbi linna tuhised.
Külaline

Mis parka! Ikka 20 aastat vana täisvillane mantel peab olema, näeb täiesti uus välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2026 00:37 Mis parka! Ikka 20 aastat vana täisvillane mantel peab olema, näeb täiesti uus välja.
Nüüd küll juba 40 aastat vana.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2026 01:13
Külaline kirjutas: 04 Juul 2026 00:37 Mis parka! Ikka 20 aastat vana täisvillane mantel peab olema, näeb täiesti uus välja.
Nüüd küll juba 40 aastat vana.
mis sa nüüd - korralik inimene nii kergesti vanust ei vaheta, nagu oli 20 aastat nii on järgmised 50 aastat. Koguaeg 20 aastane.
Külaline

Ma arvan, et see täisvillase mantli lugu sai alguse minust. Mina kirjutasin tõesti perekoolis sellest, et mul on imeilus, klassikaline täisvillane mantel, mis on tänaseks juba iidvana. Nimelt 25 aastat. Ja ma kannan seda ikka aegajalt. Mantli vanust mäletan seetõttu, et selle ost jäi samasse aega ühe tähendusrikka sündmusega.

Aja jooksul hakkas see villase mantli lugu perekoolis oma elu elama. Keegi pani sinna juurde, et mantel on ostetud kaltsukast 5 krooni eest jne. Tegelikult ostsin selle uuena ja kallina.

Aga mul ongi komme kanda riideid väga kaua. Üleriided ostan kõik kvaliteetsed, kallid ja klassikalised. Eesmärgiga neid aastaid kanda. Samas ostan ka kaltsukast asju, aga pigem kleite ja muid kergemaid riideid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Tigger ja 5 külalist