Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 01 Juul 2026 20:47
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:41
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 19:23 Tänaseks tuleb tunnistada, et jälgisin seda kõige edukamat sel maastikul. Nüüd on tal oma tasuline maailm ja sinna ma ei kipu. Intsast oli pikalt lausa kadunud ja nüüd tootis kiirelt mingid koostööklipid sinna.
Kas siis tõesti on reklaami ja koostöö tellijad sellega nõus, et kogu sisu vaid rasuliselt nähtav? Maksab koostööpartner ja maksab jälgija.
Kui instas vaid reklaam jääbki, siis on see sama nagu saadete vaheline reklaamipaus, mille kerid edasi. Mina nii toimisingi täna ja lõpetasin jälgimise seejärel. Pole enam see.
Jah ma tean, et tulete nüüd ütlema, et ega seal miskit sisulist ennegi polnud. Vahet pole. Olin harjunud hommikukohvi kõrvale teatud insta tegijad ära vaatama ja tema suhtes nüüd null postitusi. Ainult toodete reklaami ka ei viitsi vahtida.
Kes see veel on?
Tahaks ka teada.
Mina põhimõtteliselt ei maksa mitte ühelegi mudijale subside eest. Pigem jätan üldse jälgimata, aga maksma ei hakka. Enamik neist ei suuda iial nii kvaliteetset ja huvitavat sisu toota, et selle eest maksma soostuksin. Ja malluka-sarnased klatšiblogid ei ole mind kunagi huvitanud.

No ilmseltelt Mallukas ju kes on Malluländi äpi tegi ja kogu aisu seal jagab (chat, foorum, blogi, storyd)
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:47
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:28
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:23
Igav elu on sellel, kes suudab elada ilma alkoholita ja põnevus seisneb enda kännuämblikuks joomises? Vahvad arusaamad. Sul oleks aeg oma probleemi tunnistada.
Noorena olid koolis mingi tuupur ja heidik, kellega mitte keegi suhelda ei tahtnud? Nendest tulevad sellised antisotsiaalsed.
Vaata, mis sul endal viga on. Kirjutada ei oska, oled halvustav ja nõme. Kes koolis hästi õppisid, on sinu arust tuupurid, kes ei tarbi alkoholi, on imelikud. Sul endal midagi tõsist viga.
Ma õppisin muide ise ka koolis hästi, kraadidki tehtud. Loomulikult olid ka noorte koosviibimised, peod, väljaskäimised. Ülikooli ajal kursakaaslastega sama-väljasõidud, restoranid, kohvikud, piknikud. Loomulikult käis selle juurde ka alkohol. Alati on olnud ka heidikud, kelle ainus tegevus oli hästi õppida, nendega oli igav suhelda, kes ei näinud välja, ei käinud kuskil ja ei teinud peale õppimise ja koduspassimise mitte midagi, isegi mitte trenni. Sa tundud täpselt see pool olevat.
Külaline

Sa tundud täpselt see pool olevat.
Sul pole vähimatki aimu, kes või milline mina olen. Tarbin ka ise alkoholi, aga niimoodi kedagi sellepärast sildistama ei hakka. Sa oled lihtsalt üks nõmedik, kelle väljendusviis on väga ebameeldiv. Mul täitsa kama kaks, kas sina jood või ei joo, aga kellelegi sellepärast niimoodi peale hüpata, et tema ei tarvita alkoholi, on lihtsalt väga ajuvaba.
Külaline

Ma õppisin muide ise ka koolis hästi, kraadidki tehtud. Loomulikult olid ka noorte koosviibimised, peod, väljaskäimised. Ülikooli ajal kursakaaslastega sama-väljasõidud, restoranid, kohvikud, piknikud. Loomulikult käis selle juurde ka alkohol. Alati on olnud ka heidikud, kelle ainus tegevus oli hästi õppida, nendega oli igav suhelda, kes ei näinud välja, ei käinud kuskil ja ei teinud peale õppimise ja koduspassimise mitte midagi, isegi mitte trenni. Sa tundud täpselt see pool olevat.
Mina olen teinud oma elus alkoholipause, nii et kohe aasta ei joo ja mitu korda nii. Mingiks eluheidikuks see mind pole sellepärast muutnud. Imelik arvamus, et kui alkoholi ei tarvita, siis ei saa käia restoranis, kohvikus, piknikul. Päris napakas tundud olevat.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 21:50
Sul pole vähimatki aimu, kes või milline mina olen. Tarbin ka ise alkoholi, aga niimoodi kedagi sellepärast sildistama ei hakka. Sa oled lihtsalt üks nõmedik, kelle väljendusviis on väga ebameeldiv. Mul täitsa kama kaks, kas sina jood või ei joo, aga kellelegi sellepärast niimoodi peale hüpata, et tema ei tarvita alkoholi, on lihtsalt väga ajuvaba.
Pidid ju täiskarsklane olema, juba tarbid alkoholi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 21:53
Mina olen teinud oma elus alkoholipause, nii et kohe aasta ei joo ja mitu korda nii. Mingiks eluheidikuks see mind pole sellepärast muutnud. Imelik arvamus, et kui alkoholi ei tarvita, siis ei saa käia restoranis, kohvikus, piknikul. Päris napakas tundud olevat.
Mis pausid on täiskarsklasel? Otsusta juba ära, kes sa oled siis ja kui see pole täiskarsklane, kellest jutt läks lahti, siis ära topi end siia vahele, sinust pole juttu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 21:55
Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 21:50
Pidid ju täiskarsklane olema, juba tarbid alkoholi.
Kas sinu arvates on siin ainult üks vastaja? Päris rumal siis oled ikka.
Külaline

kui see pole täiskarsklane, kellest jutt läks lahti, siis ära topi end siia vahele, sinust pole juttu.
Topin, kuhu tahan, sina siin ei kamanda. Mina võin oma arvamust avaldada, et kellegi mõnitamine ja mingiks heidikuks tituleerimine sellepärast, et ta alkoholi ei tarvita, pole normaalne.
Külaline

Mina see karsklane siin. Pole mõtet sellele provokaatorile reageerida, tundub lihtsalt troll olema. Kui ei ole, siis siirad kaastunded.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 23:05 Mina see karsklane siin. Pole mõtet sellele provokaatorile reageerida, tundub lihtsalt troll olema. Kui ei ole, siis siirad kaastunded.
Tundub jah, et provokaator vanamees on oma pausilt jälle tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2026 20:41 Samas, näiteks riisigaletid on ebatervislik snäkk, sest sisaldab tervisele kahjulikku arseeni.
Kust sa tead, et see arseeni sisaldab?
Ise ma neid ei söö, sest kasutegur puudub, puhas kiire süsivesik. Pigem võtan viilu rukkileiba.
Külaline

Riisigaletid võivad tunduda tervisliku ja lahja vahepalana, kuid need sisaldavad peamiselt kahte suurt ohukohta: looduslikku mürki arseeni ning väga kõrge glükeemilise indeksiga kiireid süsivesikuid.
Töötlemise mõju: Kuna galettide tootmisel riis paisutatakse ja vesi aurustub, jääb arseeni kontsentratsioon lõpptootes väga kõrgeks.
Mõju tervisele: Arseen on pikaajalisel tarbimisel vähki tekitav ning võib kahjustada närvisüsteemi ja arengut.
Keeld lastele: Rootsi Toiduamet (Livsmedelsverket) on riisigaletid alla 6-aastastele lastele täielikult keelanud just kõrge arseenisisalduse tõttu. Ka täiskasvanutel soovitatakse tarbimist piirata.

Lugupidamisega AI
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 12:00 Riisigaletid võivad tunduda tervisliku ja lahja vahepalana, kuid need sisaldavad peamiselt kahte suurt ohukohta: looduslikku mürki arseeni ning väga kõrge glükeemilise indeksiga kiireid süsivesikuid.
Töötlemise mõju: Kuna galettide tootmisel riis paisutatakse ja vesi aurustub, jääb arseeni kontsentratsioon lõpptootes väga kõrgeks.
Mõju tervisele: Arseen on pikaajalisel tarbimisel vähki tekitav ning võib kahjustada närvisüsteemi ja arengut.
Keeld lastele: Rootsi Toiduamet (Livsmedelsverket) on riisigaletid alla 6-aastastele lastele täielikult keelanud just kõrge arseenisisalduse tõttu. Ka täiskasvanutel soovitatakse tarbimist piirata.

Lugupidamisega AI
Mina ei saa ka aru, miks see müüt nii visalt levib, et galetid on kuidagi tervislik ja sobiv kaalulangetajale, nagu üks siin kiidab. Midagi kasulikku seal pole ja see on ultratöödeldud toit. Kui keegi arvab, et seal on kõvasti kiudaineid, siis see pole tõsi. Mäletan, et Orgu oli kõva galetikiitja. Ma ei tea, osadel vist on selline arusaam, et kuna see on maitsetu ja ei tee kõhtu täis, siis peab kindlasti dieedipidajale sobima.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 15:06
Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 12:00 Riisigaletid võivad tunduda tervisliku ja lahja vahepalana, kuid need sisaldavad peamiselt kahte suurt ohukohta: looduslikku mürki arseeni ning väga kõrge glükeemilise indeksiga kiireid süsivesikuid.

Lugupidamisega AI
Mina ei saa ka aru, miks see müüt nii visalt levib, et galetid on kuidagi tervislik ja sobiv kaalulangetajale, nagu üks siin kiidab. Midagi kasulikku seal pole ja see on ultratöödeldud toit. Kui keegi arvab, et seal on kõvasti kiudaineid, siis see pole tõsi. Mäletan, et Orgu oli kõva galetikiitja. Ma ei tea, osadel vist on selline arusaam, et kuna see on maitsetu ja ei tee kõhtu täis, siis peab kindlasti dieedipidajale sobima.
Galetis on kiudaineid 7g ja leivas 10g.
Külaline

Jälle manipuleerid andmetega, võrdled võrreldamatut. 7 g kiudaineid 100 g galettide kohta on maksimum, mis on leida, leivas võib olla maksimaalselt 15 g kiudaineid 100 g kohta. 100 g leiba on 200-250 kcal, galettide 100 g annab 400 kcal. 1 galett on 10 g, kiudained on seal vaid 0.2-0,7 galeti kohta. Siin öeldi, et süüakse 2 galetti korraga, seega saab sealt vaid maksimaalselt 1,4 g kiudaineid. Tavaline riisigalett on eriti halb variant, kiudaineid vaid 2 g 100 g kohta, üks galett annab 0,2 g kiudaineid ja 40 kcal, lisaks tõstab veresuhkrut.
Külaline

Ma ei saa ka galeti vaimustusest aru. Söö nagu saepuru.
See on ju põhimõtteliselt paisutatud riis või mais. Ja need on samamoodi kaloririkkad.
Vb see annab siis näilise efekti, et oi nii tervislik, kuna kaalult kerge...?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 18:14 Ma ei saa ka galeti vaimustusest aru. Söö nagu saepuru.
See on ju põhimõtteliselt paisutatud riis või mais. Ja need on samamoodi kaloririkkad.
See polegi tervislik.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 17:45
Jälle manipuleerid andmetega, võrdled võrreldamatut. 7 g kiudaineid 100 g galettide kohta on maksimum, mis on leida, leivas võib olla maksimaalselt 15 g kiudaineid 100 g kohta. 100 g leiba on 200-250 kcal, galettide 100 g annab 400 kcal. 1 galett on 10 g, kiudained on seal vaid 0.2-0,7 galeti kohta. Siin öeldi, et süüakse 2 galetti korraga, seega saab sealt vaid maksimaalselt 1,4 g kiudaineid. Tavaline riisigalett on eriti halb variant, kiudaineid vaid 2 g 100 g kohta, üks galett annab 0,2 g kiudaineid ja 40 kcal, lisaks tõstab veresuhkrut.
Söön tavalist riisigaletti ja seal on 3,7g kiudaineid, just vaatasin.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 18:19
Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 18:14 Ma ei saa ka galeti vaimustusest aru. Söö nagu saepuru.
See polegi tervislik.
Galetid on üldiselt väga tervislikud ja toitvad, kuid nende tervislikkus sõltub otseselt toote tüübist .Täisteragaletid (krõbeleivad): Valmistatakse riisist, tatrast või maisist. Need on kiudainerikkad, ei sisalda nisujahu ega pärmi ning on suurepärased veresuhkru kontrollimiseks ja kaalulangetuseks. Sobivad hästi vahepalaks näiteks kodujuustuga.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 19:53
Külaline kirjutas: 02 Juul 2026 17:45
Söön tavalist riisigaletti ja seal on 3,7g kiudaineid, just vaatasin.
See on saja grammi kohta, 1 galett on 10 g. Seda on ju äärmiselt vähe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist