Et kas ta on kainemaks saanud?
Kellest võiks saada Eesti president?
-
Külaline
Mul on tunne, et Paet võib olla kandideerimisest huvitatud.
-
Külaline
Teda võiks toetada küll. Aga tal on erakondlik kuuluvus. Ning samuti: kas ta tahab juba Brüsselist ära tulla? Seal tal veel tööpõldu laialt ning mina valiks ta iga kell uuesti just praegust tööd tegema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 10:28 Mul on tunne, et Paet võib olla kandideerimisest huvitatud.
-
Külaline
President võiks siiski olla keegi, kes ei kuulu juba vähemalt nii kaua erakonda, et tema nime kuuldes ei tekiks seost selle erakonnaga. Sellepärast on Kionka kandidatuur minu jaoks kõige tugevam. Tema pole kuulunudki ühtegi erakonda.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 11:15Teda võiks toetada küll. Aga tal on erakondlik kuuluvus. Ning samuti: kas ta tahab juba Brüsselist ära tulla? Seal tal veel tööpõldu laialt ning mina valiks ta iga kell uuesti just praegust tööd tegema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 10:28 Mul on tunne, et Paet võib olla kandideerimisest huvitatud.
-
Külaline
Madise ka ei ole vist? Või on?Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 12:11President võiks siiski olla keegi, kes ei kuulu juba vähemalt nii kaua erakonda, et tema nime kuuldes ei tekiks seost selle erakonnaga. Sellepärast on Kionka kandidatuur minu jaoks kõige tugevam. Tema pole kuulunudki ühtegi erakonda.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 11:15Teda võiks toetada küll. Aga tal on erakondlik kuuluvus. Ning samuti: kas ta tahab juba Brüsselist ära tulla? Seal tal veel tööpõldu laialt ning mina valiks ta iga kell uuesti just praegust tööd tegema.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 10:28 Mul on tunne, et Paet võib olla kandideerimisest huvitatud.
-
Külaline
Madise ei sobi presidendiks, sest ta on nii kaua olnud riigiametis kõrgetel kohtadel ja temast on saanud läbi ja lõhki ametnik. Temas ei ole julgust astuda vastu ebaõiglusele ja vähemalt president peaks Eestis olema rahvameelne. Maidise isa oli NLKP kõrge kommunist Tartus ja nad on vist ka vene rahvusest, sest Ülle perekonnanimi oli Antov.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2026 19:54Madise ka ei ole vist? Või on?Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 12:11President võiks siiski olla keegi, kes ei kuulu juba vähemalt nii kaua erakonda, et tema nime kuuldes ei tekiks seost selle erakonnaga. Sellepärast on Kionka kandidatuur minu jaoks kõige tugevam. Tema pole kuulunudki ühtegi erakonda.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2026 11:15
Teda võiks toetada küll. Aga tal on erakondlik kuuluvus. Ning samuti: kas ta tahab juba Brüsselist ära tulla? Seal tal veel tööpõldu laialt ning mina valiks ta iga kell uuesti just praegust tööd tegema.
Ülle Madise isa nimi on Tõnu AntoN. Vene nimi oleks Antonov.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 16:43Maidise isa oli NLKP kõrge kommunist Tartus ja nad on vist ka vene rahvusest, sest Ülle perekonnanimi oli Antov.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Mu meelest ta päris tuim ei ole, aga jah, kirge ka ei temas ei paistaGuest kirjutas: ↑03 Juul 2026 17:44Väga tuim ametnik.
-
Külaline
Nimi ju välja käidud, inglise keeles vist Nobody. Ehk Riho Ühtegi.
Viimati muutis Tõutäkk, 03 Juul 2026 20:39, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
No kui Madisele määritakse ta isa patud kaela, siis Mardu-Marduke oli personlich suur kommunismiideoloog. Kes veel Balti ketti mõnitanud ja muidu punameelsusega silma paistnud.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 18:52 Jääbki järgi Mart Helme presidendiks.
-
Külaline
Ei ja veelkord ei! Liiga militaarse taustaga inimene.
-
Külaline
-
Külaline
Spekuleerimine on meedias täie hoo sisse saanud. Nüüd on esile kerkinud uus nimi, Jonatan Vseviov. Ta on küll kompetentne, aga kas ka välispoliitikas? Tegemist on küll haritud ja kena inimesega, aga kas ta ka presidendirolli välja kannaks, on iseasi.
-
Külaline
Ega seal ise palju mõtlema ei pea. Erinevad nõunikud seal selleks.
-
Külaline
Kuidas keegi Mart Helmet võiks heaks kandidaadiks pidada. Tema suurim eeskuju on Trump, kes võib endale sellist käitumist maailma võimsaima riigina lubada, aga Eesti muutuks kohe paariaks, kui vana Mart pukki saaks. Tema sõnavõtud olid ju väga piinlikud, küll sõimab naaberriigi peaministrit müüjatüdrukuks jne, jne. Lisaks veel punane minevik. Lisada veel proua turumuti naljad. Ei lähe see komplekt kohe mitte.
-
Külaline
Kül sina ikka oled õel.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2026 11:10 Kuidas keegi Mart Helmet võiks heaks kandidaadiks pidada. Tema suurim eeskuju on Trump, kes võib endale sellist käitumist maailma võimsaima riigina lubada, aga Eesti muutuks kohe paariaks, kui vana Mart pukki saaks. Tema sõnavõtud olid ju väga piinlikud, küll sõimab naaberriigi peaministrit müüjatüdrukuks jne, jne. Lisaks veel punane minevik. Lisada veel proua turumuti naljad. Ei lähe see komplekt kohe mitte.
-
Külaline
Ta on väliministeeriumi kantsler ja endine suursaadik USA-s. Ja mitte ainult.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2026 11:01 Nüüd on esile kerkinud uus nimi, Jonatan Vseviov. Ta on küll kompetentne, aga kas ka välispoliitikas?
-
Külaline
jaa, juut on ok. Ta on sündinud ja kasvanud Eestis ning esindab Eesti riiki karjääridiplomaadina. Tema isa on tuntud Eesti ajaloolane David Vseviov, kelle juured on juudi kultuuritaustas, kuid perekond on aastakümneid elanud ja tegutsenud Eestis ning määratleb end osana Eesti ühiskonnast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Andy, Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 5 külalist