Kellest võiks saada Eesti president?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 29 Juun 2026 22:28
Külaline kirjutas: 29 Juun 2026 17:03 Siin võistlus kõige ebasobivama pakkumiseks, evelin, helmed :lol: äkki tarand kainemaks saanud?
Raadios tarandilt seda täna küsiti, aga ma ei kuulanud seda mida vastas.
Et kas ta on kainemaks saanud?
Külaline

Mul on tunne, et Paet võib olla kandideerimisest huvitatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 10:28 Mul on tunne, et Paet võib olla kandideerimisest huvitatud.
Teda võiks toetada küll. Aga tal on erakondlik kuuluvus. Ning samuti: kas ta tahab juba Brüsselist ära tulla? Seal tal veel tööpõldu laialt ning mina valiks ta iga kell uuesti just praegust tööd tegema.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Juun 2026 11:15
Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 10:28 Mul on tunne, et Paet võib olla kandideerimisest huvitatud.
Teda võiks toetada küll. Aga tal on erakondlik kuuluvus. Ning samuti: kas ta tahab juba Brüsselist ära tulla? Seal tal veel tööpõldu laialt ning mina valiks ta iga kell uuesti just praegust tööd tegema.
President võiks siiski olla keegi, kes ei kuulu juba vähemalt nii kaua erakonda, et tema nime kuuldes ei tekiks seost selle erakonnaga. Sellepärast on Kionka kandidatuur minu jaoks kõige tugevam. Tema pole kuulunudki ühtegi erakonda.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Juun 2026 12:11
President võiks siiski olla keegi, kes ei kuulu juba vähemalt nii kaua erakonda, et tema nime kuuldes ei tekiks seost selle erakonnaga. Sellepärast on Kionka kandidatuur minu jaoks kõige tugevam. Tema pole kuulunudki ühtegi erakonda.
Madise ka ei ole vist? Või on?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 19:54
Guest kirjutas: 30 Juun 2026 12:11

Madise ka ei ole vist? Või on?
Madise ei sobi presidendiks, sest ta on nii kaua olnud riigiametis kõrgetel kohtadel ja temast on saanud läbi ja lõhki ametnik. Temas ei ole julgust astuda vastu ebaõiglusele ja vähemalt president peaks Eestis olema rahvameelne. Maidise isa oli NLKP kõrge kommunist Tartus ja nad on vist ka vene rahvusest, sest Ülle perekonnanimi oli Antov.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2026 16:43Maidise isa oli NLKP kõrge kommunist Tartus ja nad on vist ka vene rahvusest, sest Ülle perekonnanimi oli Antov.
Ülle Madise isa nimi on Tõnu AntoN. Vene nimi oleks Antonov.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Väga tuim ametnik.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Juul 2026 17:44Väga tuim ametnik.
Mu meelest ta päris tuim ei ole, aga jah, kirge ka ei temas ei paista
Külaline

Jääbki järgi Mart Helme presidendiks.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Nimi ju välja käidud, inglise keeles vist Nobody. Ehk Riho Ühtegi.
Viimati muutis Tõutäkk, 03 Juul 2026 20:39, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2026 18:52 Jääbki järgi Mart Helme presidendiks.
No kui Madisele määritakse ta isa patud kaela, siis Mardu-Marduke oli personlich suur kommunismiideoloog. Kes veel Balti ketti mõnitanud ja muidu punameelsusega silma paistnud.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 03 Juul 2026 18:57 Nimi ju välja käidud, inglise keeles vist Nobody. Ehk Riho Ühtegi.
Ei ja veelkord ei! Liiga militaarse taustaga inimene.
Külaline

Kas hakkaks vormis esinema, äge
Pilt
Külaline

Spekuleerimine on meedias täie hoo sisse saanud. Nüüd on esile kerkinud uus nimi, Jonatan Vseviov. Ta on küll kompetentne, aga kas ka välispoliitikas? Tegemist on küll haritud ja kena inimesega, aga kas ta ka presidendirolli välja kannaks, on iseasi.
Külaline

Ega seal ise palju mõtlema ei pea. Erinevad nõunikud seal selleks.
Külaline

Kuidas keegi Mart Helmet võiks heaks kandidaadiks pidada. Tema suurim eeskuju on Trump, kes võib endale sellist käitumist maailma võimsaima riigina lubada, aga Eesti muutuks kohe paariaks, kui vana Mart pukki saaks. Tema sõnavõtud olid ju väga piinlikud, küll sõimab naaberriigi peaministrit müüjatüdrukuks jne, jne. Lisaks veel punane minevik. Lisada veel proua turumuti naljad. Ei lähe see komplekt kohe mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2026 11:10 Kuidas keegi Mart Helmet võiks heaks kandidaadiks pidada. Tema suurim eeskuju on Trump, kes võib endale sellist käitumist maailma võimsaima riigina lubada, aga Eesti muutuks kohe paariaks, kui vana Mart pukki saaks. Tema sõnavõtud olid ju väga piinlikud, küll sõimab naaberriigi peaministrit müüjatüdrukuks jne, jne. Lisaks veel punane minevik. Lisada veel proua turumuti naljad. Ei lähe see komplekt kohe mitte.
Kül sina ikka oled õel.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2026 11:01 Nüüd on esile kerkinud uus nimi, Jonatan Vseviov. Ta on küll kompetentne, aga kas ka välispoliitikas?
Ta on väliministeeriumi kantsler ja endine suursaadik USA-s. Ja mitte ainult.
Külaline

jaa, juut on ok. Ta on sündinud ja kasvanud Eestis ning esindab Eesti riiki karjääridiplomaadina. Tema isa on tuntud Eesti ajaloolane David Vseviov, kelle juured on juudi kultuuritaustas, kuid perekond on aastakümneid elanud ja tegutsenud Eestis ning määratleb end osana Eesti ühiskonnast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Andy, Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 5 külalist