Miks keegi on vallaline?
Miks keegi on vallaline?
Hakkasin mõtlema, et äkki keegi ei kõlba, seepärast üksikuks jäänud. Näiteks mina ja sõbranna tundsime kunagi kolme vallalist meest, ühest ma ei tea praeguseks midagi, aga kaks neist on nüüdseks abielus ja laste isad. Aga ei kõlvanud neist kumbki meile. Aga kellegile nad kõlbasid, käisid tööl, polnud joodikud, jne. Ja oli noorena üks austaja, kes oli ka korralik mees, aga mulle ta ei meeldinud, nüüdseks samuti abielus ja lastega. Ma mõtlen, et kui mulle ei kõlba, siis kellegile ju kõlbab. Seetõttu ma olengi ka siin seda mõtet varasemalt välja käinud, et nn suurt armastust pole vaja oodata, kui mees ei joo, käib tööl, ei peksa jne, ja on sust huvitatud, tuleb ta ära võtta. Keegi ju võtab. Et vallalisuse põhjus võib-olla, et ei kõlba see, ega teine. Aga mehel tegelikult pole häda midagit. Tavaline inimene, nagu me kõik. Aga muidugi, kui oodatakse Jumal teab mida/keda, siis võidki ootama jääda. Nagu tundsin kunagi üht pensionäri, ta oligi vallaliseks jäänud, ja seletas mulle, et tema ootaski printsi valgel hobusel. Aga printsid on muinasjutus, mitte reaalses elus. Nagu üks mu tuttav mees mulle kunagi ütles, et mida armastuseks siis nimetada. Kui on "armastus", saab koos ikka elada. Kui keegi peab armastuseks tilu-lilu ja roosat õhkamist, ei siis muidugi paarilist pruugi tulla, või ei pruugi suhted kaua püsida. Või nagu mu elatanud sugulane ütleb - kellega sa elus kokku saad, nii palju sul siis valikut ongi. Mis on Jumala tõsi.
Mida arvate? Miks olete vallaline olnud, kas teil ka tulevasest idealiseeritud ettekujutlus? Tuleb, kes tuleb, kes ei tule, sellega ei saa nagunii paari mindud.
Mida arvate? Miks olete vallaline olnud, kas teil ka tulevasest idealiseeritud ettekujutlus? Tuleb, kes tuleb, kes ei tule, sellega ei saa nagunii paari mindud.
-
Külaline
Ilma armastuseta kooselu on kui aja raiskamine. Enne olen üksi. Kahe suhte vahel olingi 5a üksi, siis kohtusin inimesega, keda hakkasin armastama.
Aga miks sa teda armastama hakkasid? Kas oli heasüdamlik, viisakas, pööras sulle tähelepanu, vms? Või polnud neid positiivseid omadusi, oli harju keskmine, aga ka harju keskmist võib armastada?
-
Külaline
Heasüdamlik, intelligentne, väärikas, haritud, hea välimusega, hea finantskäitumisega. Mina olen talle kõige tähtsam, ta on seda juba 8 aastat järjest oma käitumisega tõestanud.
Harju keskmist ma ei märkakski, seega jäävad need minust puutumata.
-
Külaline
Olen vallaline, sest mulle meeldivas elus ei näe ma mehel kohta ega mõtet. Ja see ei ole halvaga mõeldud. Lihtsalt mehel ei ole minusuguse inimesega midagi peale hakata.
-
Külaline
Mulle meeldib kaugsuhe, on nii vallalisust kui ka koosolemist. Mis sinus on sellist, mis meest peletab?Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2026 17:15 Olen vallaline, sest mulle meeldivas elus ei näe ma mehel kohta ega mõtet. Ja see ei ole halvaga mõeldud. Lihtsalt mehel ei ole minusuguse inimesega midagi peale hakata.
-
Külaline
Minu puhul sitt iseloom, 100 kilo naiseilu ja vähene huvi pereelu vastu.
-
Külaline
Eks see on umbes sama lugu, mis kunagiste koolikaaslaste jm kellega pidevalt ja pikka aega järjest kokku puutusid. Heaks sõbrannaks, vahel isegi heaks tuttavaks nad oma isikuomaduste tõttu mulle toona ei kõlvanud, aga siis loed kuskilt sotsmeediast, et megalahe inimene lihtsalt, parim ja hoolivaim sõber, kelle sarnaseid kohtab harva jne.
Mõni ongi isegi täitsa tore inimene, aga lihtsalt sõbrana ei paku mingit pinget. Abikaasa mõte pole ka statistiliselt kõige parem valik olla, vaid kõige sobivam. Tuleb valida nagu kingi - ilusad kingad, mis jalga ei lähe, on päris elus täiesti kasutud ja isegi takistuseks. Samas mugavad kossid, mis sobivad ideaalselt- nendega saab nii mõndagi korda saata ja aitavad elus palju edasi.
Mõni ongi isegi täitsa tore inimene, aga lihtsalt sõbrana ei paku mingit pinget. Abikaasa mõte pole ka statistiliselt kõige parem valik olla, vaid kõige sobivam. Tuleb valida nagu kingi - ilusad kingad, mis jalga ei lähe, on päris elus täiesti kasutud ja isegi takistuseks. Samas mugavad kossid, mis sobivad ideaalselt- nendega saab nii mõndagi korda saata ja aitavad elus palju edasi.
-
Külaline
Armastasin oma eksi kõigi ta vigadega ja mingil moel armastan siiani, aga ta lihtsalt pole mu vaimsele tervisele hea. Tal on isiksusehäire, mis pealegi aastatega järjest süveneb ja ma ei jaksa tema suvaliste vihapursete ja väljamõeldistega tegeleda. Samas kõik mis temas on head, on nii hea, et kedagi võrdväärset leida tundub ületamatu. Intelligentsus, haridus (PhD), igapäevane elu korraldamine, finantskäitumine, (ühised) hobud ja palju muud.
Mul pole ka lihtsalt peas piisavalt ruumi olnud uute suhete otsimiseks ning seega olengi juba mitu-mitu aastat kaaslaseta.
Mul pole ka lihtsalt peas piisavalt ruumi olnud uute suhete otsimiseks ning seega olengi juba mitu-mitu aastat kaaslaseta.
-
Külaline
Just. Valik on ju piiratud.
See, et mees ei joo, suitseta, kasiinos ei käi, on haritud ja sõbralik inimene, ka hea huumorimeelega - no kui ikka tõmmet ei teki, siis ma ei kujuta teda iga päev oma kodus toimetamas ette (rääkimata veel voodist).
Ei ole ikka nii, et kui tundub ontlik inimene, siis võta aga ära.
Peab see miski olema, mis tõmbab.
Kas see on just suur ja tugev armastus, ei teagi. Aga see mees peab väga-väga meeldima.
-
Külaline
Ja naine peab ka mehele meeldima.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2026 23:05Peab see miski olema, mis tõmbab.
Kas see on just suur ja tugev armastus, ei teagi. Aga see mees peab väga-väga meeldima.
-
Külaline
Loomulikult.
-
Külaline
On elus olnud nii palju õnne, et on ikkagi valikut olnud, mitte et peab esimese ettejuhtuvaga leppima. Ennem oleksin üksi kui mingi kohatäitjaga. Abikaasa on ka tasemel, pole milleski pidanud järeleandmisi tegema.
-
Külaline
Aga kui mitte kunagi nii pole olnud.
Ja mida vanus edasi seda vähem võimalust, et nii tekib, et asi oleks vastastikune.
-
Külaline
No kui siiani pole kedagi sinu jaoks meeldivat kohanud, siis mida vanemaks saad, seda vähem vajad inimest, kes eriti ei meeldigi.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 00:19Aga kui mitte kunagi nii pole olnud.
Ja mida vanus edasi seda vähem võimalust, et nii tekib, et asi oleks vastastikune.
Igaüht küll ei taha. Ei saa omaseks.
-
Külaline
Veider küsimus. Justkui oleks sul võimalik valida, kellesse sa armud ja keda armastama hakkad. Siis oleks ju elu palju lihtsam, kui otsustad, et näe, temal on nii toredad isikuomadused ja teda hakkan ma nüüd armastama.
-
Külaline
Mina olen kohanud endale meeldivaid ja mina olen meeldinud, aga mitte nii, et mõlemad meeldime teineteisele.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 01:04No kui siiani pole kedagi sinu jaoks meeldivat kohanud, siis mida vanemaks saad, seda vähem vajad inimest, kes eriti ei meeldigi.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 00:19Aga kui mitte kunagi nii pole olnud.
-
Külaline
Vaat, kui huvitav. Mule vist ei olegi sellist asja kunagi juhtunud, et mulle meeldib, aga mina ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 11:14Mina olen kohanud endale meeldivaid ja mina olen meeldinud, aga mitte nii, et mõlemad meeldime teineteisele.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 01:04No kui siiani pole kedagi sinu jaoks meeldivat kohanud, siis mida vanemaks saad, seda vähem vajad inimest, kes eriti ei meeldigi.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 00:19Aga kui mitte kunagi nii pole olnud.
-
Külaline
-
Külaline
Ehk täpsustad?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 13:16 Olen vallaline, sest kaaslasel poleks mulle mitte midagi pakkuda!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist