Mida te täna õhtuks süüa teete?
Ma teen juba eelpool mainitud värskekapsahautist ja keedukartulit. Lõunaks oli veel kapis kartuliputru, pisikesi juustuga vorstikesi ja tegin aiarohelisest hapukoorega salati - sibul-till, kurk, redised, tomat.
-
Külaline
Eile tegin värskekapsasuppi, jagub tänaseks ka, huh.
-
Külaline
Meil on eilsest järel boršisuppi. Kes seda ei soovi, saab tomati-kurgi-paprika-kodujuustu salatit.
Ma söön täna marineeritud haugifileed, see klassikaline muna-jahu paneering ja äädikamarinaad, kuhu alati ka paar nelgitera viskan ja haugile sobib magusam marinaad.
-
Külaline
Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug 
-
Külaline
Ma tühjendan sügavkülma. Täna on spinatisupp ja kana(poolkoivad) kõrvale, kes tahab.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 17:44 Meil on eilsest järel boršisuppi. Kes seda ei soovi, saab tomati-kurgi-paprika-kodujuustu salatit.
-
Külaline
Oi jaa, mine siis oksenda nurga taga.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug![]()
Tegelikult olid nee toidud enne juba olemas ja päris mituaastasada tagasi tehti kapsasuppi. Aga millised siis tänapäevased ja kaasaegsed toidud on sinu arvates? Burger, wrap, sushi...?Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug![]()
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Kaks esimest on minu lemmikud. Üldse kõik toidud, mis sisaldavad kapsast ja aedvilju on mulle väga mokkamööda.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug![]()
Ma ise ei liigita toite tänapäevasteks ja nõukaaegseteks, aga kui nii mõelda, siis nõukaajal söödi vast hulka tervislikumalt kui praegu.
-
Külaline
Ma mõtlen seda, et ma ise pole nõukaajal üldse elanudki(89 sündisin) aga tõesti ka mulle maitseb nii kapsahautis kui ka kapsasupp. Ja oi, kapsapirukas, mida munema tegi. Oi oi oi.Tutiga Täi kirjutas: ↑03 Juul 2026 22:23Kaks esimest on minu lemmikud. Üldse kõik toidud, mis sisaldavad kapsast ja aedvilju on mulle väga mokkamööda.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug![]()
Ma ise ei liigita toite tänapäevasteks ja nõukaaegseteks, aga kui nii mõelda, siis nõukaajal söödi vast hulka tervislikumalt kui praegu.
-
Külaline
Meil polnudki mingit ühtset toitu. Igüks tegi, mida tahtis.
Lõpuks sai päeva jooksul kokku igasugu asju - härjasilmad, marinaadis seisnud ja riivsaias paneeritud kana rinnafilee ribad, suvikõrvitsa kotletid, praetud pelmeenid ja krevetid. Keegi tegi ka kurgisalati. Näksimise päev.
Lõpuks sai päeva jooksul kokku igasugu asju - härjasilmad, marinaadis seisnud ja riivsaias paneeritud kana rinnafilee ribad, suvikõrvitsa kotletid, praetud pelmeenid ja krevetid. Keegi tegi ka kurgisalati. Näksimise päev.
-
Külaline
Oo, oksendaja jõudis jälle kohale.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug![]()
-
Külaline
Mis nõukaaegne toit?! Meie väärika suguvõsa dineedel on sellistel roogadel nagu Fricassee de Chou au Jus, Consommé de Chou Traditionnel ja haugi escabèche olnud alati väärikas koht.Külaline kirjutas: ↑03 Juul 2026 19:52 Õudne, mis nõuka-aja toite siin süüakse… kapsahautis, kapsasupp, marineeritud haug![]()
-
Külaline
Kukeseenekaste ja värske kartul, esimest korda sellel suvel.
-
Külaline
Oh, mul tuli nüüd seenekastme isuKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2026 21:39 Kukeseenekaste ja värske kartul, esimest korda sellel suvel.
-
Külaline
Turvalisem? Kuidas küllKülaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 13:10 Turul on odavam ja turvalisem seenel käia.
-
Külaline
Ei kohta puuki, karu, sääski, parme, kärbseid
-
Külaline
Parme võib turuvärava läheduses kohata küll, karuga on jh justkui turvalisem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 3 külalist