Tore kui hullult tahad.
Ma tean mis hull tunne see on kui kedagi tahan. Mina seda tunnet enam tunda ei taha.
Mind huvitab, et mis siis teed kui nii on?
Tore kui hullult tahad.
Mul on ainult kass kahjuks.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2026 20:06Kas sul on lapsed juba suured ja kodust välja lennanud?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 18:55No näiteks võin ma töölt koju tulla ja kogu ülejäänud õhtu raamatut lugeda. Ma ei soovi peale tööd inimestega suhelda. Mulle ei meeldi sõpradega koosviibimised ega külaliste võõrustamine. Tunnen end hästi 1-2 inimese seltskonnas, mitte enamas. No miks mõni mees peaks sellest huvitatud olema? Ei ole ju. Ja ma annan endale selgelt aru, et ma ei taha teise inimese pärast oma elustiili muuta ega soovi, et keegi peaks end minu pärast muutma. Ühesõnaga olen teistele igav inimene, ma arvan. Aga endale kõlban õnneks küll.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2026 20:11
Mulle meeldib kaugsuhe, on nii vallalisust kui ka koosolemist. Mis sinus on sellist, mis meest peletab?
Sa oled ju hea partii, miks sa ometi üksi oled?Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 17:53Mul on ainult kass kahjuks.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2026 20:06Kas sul on lapsed juba suured ja kodust välja lennanud?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 18:55
No näiteks võin ma töölt koju tulla ja kogu ülejäänud õhtu raamatut lugeda. Ma ei soovi peale tööd inimestega suhelda. Mulle ei meeldi sõpradega koosviibimised ega külaliste võõrustamine. Tunnen end hästi 1-2 inimese seltskonnas, mitte enamas. No miks mõni mees peaks sellest huvitatud olema? Ei ole ju. Ja ma annan endale selgelt aru, et ma ei taha teise inimese pärast oma elustiili muuta ega soovi, et keegi peaks end minu pärast muutma. Ühesõnaga olen teistele igav inimene, ma arvan. Aga endale kõlban õnneks küll.
See ei ole kindlasti nii. Küsisin, mis on sinu nn halvad asjad ja need, mida sa kirjutasin, noh, need ei ole mitte midagi halba. Vastupidi, paljude rahulike kodulembeste meeste jaoks oled sa ideaalnaine! Tundud stabiilne, jalad maas, rahulik, siiras, sõbralik ja inimene, kes kui võtab kellegi oma ringi, on ustav absoluutselt alati.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 18:47
Aitäh Sulle, aga ma arvan, et mehed eelistavad selliseid naisi, kes võõrustavad elegantselt kolmekümmet ootamatut sõpra (no nagu keegi Perekoolis, kes puujala ja kahe karguga toitis pidevalt tohutut suguvõsa, naeratus näol), viskavad seltskonnas kildu, on iga hetk valmis süstaga kärestikust alla kihutama, laulavad, tantsivad ja löövad trummi. Mis ilmselgelt ei ole minu iseloomustus.
Käin siin foorumis üliharva ja kirjutan midagi veelgi vähem, aga praegu logisin spetsiaalselt sisse, et vastata. Olen täpselt samasugune inimene, nagu sina ennast kirjeldasid ja on ka mu mees samasugune! Koos kulgeme juba varsti 25 aastat. Mõlemad soovime privaatsust, mida teineteisele võimaldame, vähegi suuremat seltskonda ei armasta, ei tunne vajadust pidevalt kuskile minna, osaleda, korraldada, suhelda, kohtuda, näidata jne jne. Kummalgi on oma hobid ja elu on huvitav, lapsed on suureks kasvatatud. Järjest enam tunnen, et saangi olla mina ise ja ei pea üldse põdema, kui ma ei ela võibolla nii, nagu paljud teised - või siis konkreetselt need, keda sina enda kommentaaris natuke utreeritult kirjeldad. Eks need ongi inimesed, kes oma tegemistega kõigile silma paistavad ja ise tahavad silma paista. Tegelikult arvan, et meiesuguseid on ka palju, aga nad toimetavadki rohkem omaette ja on sellega rahul. See ei tähenda, et sa oleksid mehe jaoks igav inimene või oledki nö määratud vallaline olema. Hoopis vastupidi, arvan, et paljudele meestele on selline naine atraktiivne.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 18:47
Aitäh Sulle, aga ma arvan, et mehed eelistavad selliseid naisi, kes võõrustavad elegantselt kolmekümmet ootamatut sõpra (no nagu keegi Perekoolis, kes puujala ja kahe karguga toitis pidevalt tohutut suguvõsa, naeratus näol), viskavad seltskonnas kildu, on iga hetk valmis süstaga kärestikust alla kihutama, laulavad, tantsivad ja löövad trummi. Mis ilmselgelt ei ole minu iseloomustus.
Mina see olen.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 13:04Sa olid vists see maniakk, kes peab armastuseks seda, kui kedagi maniakaalselt tahta, tähtis pole, mida teine soovib või arvab.
Kas su mees tahab sind samuti maniakaalselt?
Ei.
Käid talle närvidele ja oled nagu klammerdis?
Jah, kõlab tõesti nagu suht tropp inimene.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2026 16:01Sa ei tundu väga hea sõbranna olevat.Guest kirjutas: ↑05 Juul 2026 13:37Nii võib ka olla, nagu minu sõbrannal, kellel on väga kõrge ego. Hüppab aga kohe kallale mehele, kes talle meeldib, vahet pole, kas see on suhtes või mida igenes. Tegelikult on neid tema kukelesaatjaid palju olnud, aga kohe kui see juhtub, siis sõbranna suhtumine muutub, ahh, see ongi üks tropp. Ja rohkem ta sellele asjale ei mõtle. Ta räägib ka, et tema on oma elus kõik mehed kätte saanud, keda tema on tahtnud, aga tegelikult see tõsi ei ole. Pigem tema soovmõtlemine.
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist