Elukaaslasest mehe oma pole jah.
Küll aga mul on poeg ka kaks isast kassi
Elukaaslasest mehe oma pole jah.
Mitte alati pole kõik enda teha. Sõltub ka teisest kellega koos tahaks olla. Sa ei pane kedagi teist vägisi armastama või meeldima.
Ehk sa ei ole õnnelik, sest mingi mees või naine, keda sa endale kaaslaseks tahaksid, ei taha sind? Seetõttu ei saa õnnelik olla? Kuule, ära aja jama ja ära pane oma elu kellestki teisest sõltuma.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 15:45Mitte alati pole kõik enda teha. Sõltub ka teisest kellega koos tahaks olla. Sa ei pane kedagi teist vägisi armastama või meeldima.
Ma ei tahagi sõltuda, aga minu sees olevad tunded panevad sõltuma.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 16:58Ehk sa ei ole õnnelik, sest mingi mees või naine, keda sa endale kaaslaseks tahaksid, ei taha sind? Seetõttu ei saa õnnelik olla? Kuule, ära aja jama ja ära pane oma elu kellestki teisest sõltuma.
Ok, armusid eile, vastu midagi ei saa, hiljemalt paari kuu pärast eu mäletagi.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 18:57Ma ei tahagi sõltuda, aga minu sees olevad tunded panevad sõltuma.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 16:58Ehk sa ei ole õnnelik, sest mingi mees või naine, keda sa endale kaaslaseks tahaksid, ei taha sind? Seetõttu ei saa õnnelik olla? Kuule, ära aja jama ja ära pane oma elu kellestki teisest sõltuma.
Ma oleks juba siis õnnelik kui tunded üle läheksid.
Küll siis oli hea olla kui tundeid polnud mõtlen tahantjärgi.
Mitu päeva aastas on sinu arust normaalne olla õnnelik? Mitu päeva sina oled?Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 17:10Keegi pole iga päev õnnelik. Ja pidevalt ühe partneri juurest teise juurde jooksmine võib tähendada, et asi pole partneris, vaid su enda sees, miks sa õnne ei tunne. See muidugi ei tähenda, et peaks eluaeg kannatama elu inimesega, kes sind juba lausa närvi ajab. Kuid pidev partnerite vahetus ei pruugi õnneni viia, kui põhjused on mujal. Ja kui tead, et oled selline ringiseikleja tüüp, tasuks ka lapsed tegemata jätta, neid teevad need kärgperendused väga õnnetuks.
Mul selles asi, et paari kuuga ei läinud midagi üle.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 20:15Ok, armusid eile, vastu midagi ei saa, hiljemalt paari kuu pärast ei mäletagi.
Elu kestab aastakümneid, ülejäänud aastakümned saad olla õnnelik. Mis sa siiani tegid?
See on sinu enda ohvrimentaliteet ja tegemata töö. Eriti, olen suht kindel, et te ei olnud aastaid koos ja ei loonud perekonda, mingi suvaline inimene, kes on tõenäoliselt vaid illusioon, mitte tegelikkus.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 20:26Mul selles asi, et paari kuuga ei läinud midagi üle.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 20:15Ok, armusid eile, vastu midagi ei saa, hiljemalt paari kuu pärast ei mäletagi.
Elu kestab aastakümneid, ülejäänud aastakümned saad olla õnnelik. Mis sa siiani tegid?
Ka mitte paari aasta ka rohkemate aastatega ei ole läinud üle.
Ma kardan, et ei lähegi üle.
Perekond ja lapsed olemas, u 30 aastat elukaaslasega elatud.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 20:30See on sinu enda ohvrimentaliteet ja tegemata töö. Eriti, olen suht kindel, et te ei olnud aastaid koos ja ei loonud perekonda, mingi suvaline inimene, kes on tõenäoliselt vaid illusioon, mitte tegelikkus.
Perekond, 30a suhet ja lapsed sellega, kes sind ei taha?Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 21:09Perekond ja lapsed olemas, u 30 aastat elukaaslasega elatud.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 20:30See on sinu enda ohvrimentaliteet ja tegemata töö. Eriti, olen suht kindel, et te ei olnud aastaid koos ja ei loonud perekonda, mingi suvaline inimene, kes on tõenäoliselt vaid illusioon, mitte tegelikkus.
Suhe meil pole vist selline nagu peaks olema.
Sest kõige tähtsam on, et mõni mees sind ikka tahaks.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 21:52Perekond, 30a suhet ja lapsed sellega, kes sind ei taha?
Tundeid mida ma ei taha on üldse teise vastu kes mind ei taha.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 21:52Perekond, 30a suhet ja lapsed sellega, kes sind ei taha?
Sa ei saa aru ja maskeerid selle tubli annuse üleolekugaGuest kirjutas: ↑06 Juul 2026 15:11Mina ka sellest aru ei saa. Põhjus ongi ju see, et kopp on eestKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2026 20:08Kui inimest ei armasta ja ta on lausa ebameeldiv, milleks siis temaga edasi koos olla? Saab üksi elada ja õnnelik olla, milleks mingid häirivad tegurid? Mõne arust on kohustus kellegiga koos olla, ei ole ju nii. Ole üksi, leia keegi teine, misiganes elu toob. Elu on liiga lühike, et elada ebarahuldavas suhtes.Külaline kirjutas: ↑04 Juul 2026 18:27 Ääh, see on demagoogia. Mina saan küll väga hästi aru tema põhjustest. Ilmselt pole ka asi ainult kaagutavas suguvõsas, vaid iseendale põhjendamises - kui pole konkreetset, selget põhjust, siis võivad pärast kahtlused ja süümepiinad tekkida. See, et mina pole kellegagi elades õnnelik pole ju tegelikult tõepoolest mingi põhjus - hakka siis õnnelikuks, see on ju enda teha. Selleks ei pea teist inimest maha jätma.. Suguvõsa pärast ainult koos kannatada. No miks ometi?
See ongi ehe näide sellest, et majas peab osadel "mehe lõhn" olema.
Järgmine, kes oma suguvõsa elu elab. Ei, abielu on kahe inimese vaheline asi.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 23:52Sa ei saa aru ja maskeerid selle tubli annuse üleolekugaGuest kirjutas: ↑06 Juul 2026 15:11Mina ka sellest aru ei saa. Põhjus ongi ju see, et kopp on eestKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2026 20:08
Kui inimest ei armasta ja ta on lausa ebameeldiv, milleks siis temaga edasi koos olla? Saab üksi elada ja õnnelik olla, milleks mingid häirivad tegurid? Mõne arust on kohustus kellegiga koos olla, ei ole ju nii. Ole üksi, leia keegi teine, misiganes elu toob. Elu on liiga lühike, et elada ebarahuldavas suhtes.. Suguvõsa pärast ainult koos kannatada. No miks ometi?
See ongi ehe näide sellest, et majas peab osadel "mehe lõhn" olema.. Mina küll mehe lõhna ei vaja, kuid ometi ei pea lihtsalt funi või selle puudumise pärast kaaslase maha jätmist vastuvõetavaks. Teil on diil ja seda tuleb pidada, sest abielu ivaks ei ole sinu lõbu, vaid ühine asi, mida aetakse ja see ühine asi puudutab peret, lapsi, sugulasi.
Suguvõsa ei puutu muidugi asjasse, aga ainult kahe inimese vaheline asi see ka ei ole, kui mängus on lapsed. Katkine pere on lapsele suur ohutegur ja annab väga palju probleeme ellu kaasa.Järgmine, kes oma suguvõsa elu elab. Ei, abielu on kahe inimese vaheline asi.
Ei ole. Inimeste elud on lähedastega tihedalt seotud ja teistega arvestav inimene näeb oma nabast kaugemale.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2026 08:47Järgmine, kes oma suguvõsa elu elab. Ei, abielu on kahe inimese vaheline asi.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 23:52Sa ei saa aru ja maskeerid selle tubli annuse üleolekugaGuest kirjutas: ↑06 Juul 2026 15:11
Mina ka sellest aru ei saa. Põhjus ongi ju see, et kopp on eest. Suguvõsa pärast ainult koos kannatada. No miks ometi?
See ongi ehe näide sellest, et majas peab osadel "mehe lõhn" olema.. Mina küll mehe lõhna ei vaja, kuid ometi ei pea lihtsalt funi või selle puudumise pärast kaaslase maha jätmist vastuvõetavaks. Teil on diil ja seda tuleb pidada, sest abielu ivaks ei ole sinu lõbu, vaid ühine asi, mida aetakse ja see ühine asi puudutab peret, lapsi, sugulasi.
Lõpeta ära. Nende lähedastega saab edukalt edasi suheldud, ega kahe inimese lahutus seda muuda. Teiste inimeste rõõmuks elamine ja ise õnnetu olles on ikka debiilsus ruudus.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:35Ei ole. Inimeste elud on lähedastega tihedalt seotud ja teistega arvestav inimene näeb oma nabast kaugemale.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2026 08:47Järgmine, kes oma suguvõsa elu elab. Ei, abielu on kahe inimese vaheline asi.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 23:52 Sa ei saa aru ja maskeerid selle tubli annuse üleolekuga. Mina küll mehe lõhna ei vaja, kuid ometi ei pea lihtsalt funi või selle puudumise pärast kaaslase maha jätmist vastuvõetavaks. Teil on diil ja seda tuleb pidada, sest abielu ivaks ei ole sinu lõbu, vaid ühine asi, mida aetakse ja see ühine asi puudutab peret, lapsi, sugulasi.
Õnnelik olemiseks pole vaja inimesi vahetada nagu sokke. Öeldi sulle juba. Kasva suureks ja saa aru, et õnn ei tule su õuele mehe turjal, ünne teed ise.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:59Lõpeta ära. Nende lähedastega saab edukalt edasi suheldud, ega kahe inimese lahutus seda muuda. Teiste inimeste rõõmuks elamine ja ise õnnetu olles on ikka debiilsus ruudus.
Ära ülbitse. Mina olengi õnnelik inimene, mulle pole su targutusi vaja. Mingis mehes ei seisne õnn, seega pole ühtki segavat faktorit koju vaja.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 11:27Õnnelik olemiseks pole vaja inimesi vahetada nagu sokke. Öeldi sulle juba. Kasva suureks ja saa aru, et õnn ei tule su õuele mehe turjal, ünne teed ise.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:59Lõpeta ära. Nende lähedastega saab edukalt edasi suheldud, ega kahe inimese lahutus seda muuda. Teiste inimeste rõõmuks elamine ja ise õnnetu olles on ikka debiilsus ruudus.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:35 Ei ole. Inimeste elud on lähedastega tihedalt seotud ja teistega arvestav inimene näeb oma nabast kaugemale.
Ja, ole kena, ära nüüd keera juttu mingile alkohoolikule või vägivaldurile või muidu jobule. Meie jutt käib kaaslasest, kellele pole midagi ette heita, kes on lihtsalt sind ära tüüdanud ja "ei tee sind õnnelikuks".
Aga miks sa siis vaidled? Siis ära loo paarisuhet ja kõik on korras. Kui oled selle korra aga juba loonud, siis pole nii, et "ups, mõtlesin ümber, mul polegi meest vaja".Guest kirjutas: ↑07 Juul 2026 11:48Ära ülbitse. Mina olengi õnnelik inimene, mulle pole su targutusi vaja. Mingis mehes ei seisne õnn, seega pole ühtki segavat faktorit koju vaja.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 11:27Õnnelik olemiseks pole vaja inimesi vahetada nagu sokke. Öeldi sulle juba. Kasva suureks ja saa aru, et õnn ei tule su õuele mehe turjal, ünne teed ise.Guest kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:59
Lõpeta ära. Nende lähedastega saab edukalt edasi suheldud, ega kahe inimese lahutus seda muuda. Teiste inimeste rõõmuks elamine ja ise õnnetu olles on ikka debiilsus ruudus.
Ja, ole kena, ära nüüd keera juttu mingile alkohoolikule või vägivaldurile või muidu jobule. Meie jutt käib kaaslasest, kellele pole midagi ette heita, kes on lihtsalt sind ära tüüdanud ja "ei tee sind õnnelikuks".
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist