Tola oled sa ise, osta parajad retuusid endale ja ei suru nad kuhugi. Õmblus läheb veel raseda kõhu alt sel eelpool pandud pildil ja ta ise on ka rasedana saledam kui nii mõnigi mitterase retuusikandja. Kui tal on rasedana just nii mugav riietuda, pole kellegi asi kräunuda, et nii ikka ei tehta.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 07:52
Kuulge, tolad. Tavaretuusid suruvad kõhu peale, need ei ole pool aastat raseda kõhule disainitud.
Rahvas vahib nagu imeloomi
-
Külaline
-
Külaline
Kumbki ei saanud kommentaari poindile pihta ja eriti naljakas on arvata, et kui inimene kasutab sõna "kurat", on ta vihane, nii et olete ikka komplekt tolasid küll.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 08:09Tola oled sa ise, osta parajad retuusid endale ja ei suru nad kuhugi. Õmblus läheb veel raseda kõhu alt sel eelpool pandud pildil ja ta ise on ka rasedana saledam kui nii mõnigi mitterase retuusikandja. Kui tal on rasedana just nii mugav riietuda, pole kellegi asi kräunuda, et nii ikka ei tehta.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 07:52
Kuulge, tolad. Tavaretuusid suruvad kõhu peale, need ei ole pool aastat raseda kõhule disainitud.
Mugav tal nendega kindlasti pole. Isegi kui on kõrgem värvel, siis kumm asub kõhu kõige kõrgema osa peal. Sa pole kas rase olnud või ei tea absoluutselt, millest sa räägid, sest juba äsja eristuma hakkavale kõhukeselegi on igasugune surve väga ebamugav. Ta kannab S suurust ehk oma tavaretuuse. MP-l, mille brändi ta reklaamib, on ka rasedatele mõeldud riideid ja teistsuguse lõikega pükse, aga need on vist liiga basic'ud, et nendega rahva sekka julgeks minna.
-
Külaline
Loomulikult, koguaeg on olnud lubatud.Külaline kirjutas: ↑05 Juul 2026 22:17 Mind paneb see pilt imestama ja tekitab küsimuse, et kas avalikus kohas alkoholi tarbimine on nüüd Eestis jälle lubatud? Neil taustal seisvatel kodanikel on ju õllepurgid käes.
-
Külaline
Sa pead ikka iseenda ja oma "kõhukese" kogemust universaalseks ja kõigile laienevaks? Ta ikka otsustab ise, mis just temale mugav on! Ma kandsin ka tavaretuuse 40 rasedusnädalani, suurem suurus oli lihtsalt lõpus. Ei surunud kuhugi ebamugavalt. Tema valik, riietumisoovitused hoia endale.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 08:31
Kumbki ei saanud kommentaari poindile pihta ja eriti naljakas on arvata, et kui inimene kasutab sõna "kurat", on ta vihane, nii et olete ikka komplekt tolasid küll.
Mugav tal nendega kindlasti pole. Isegi kui on kõrgem värvel, siis kumm asub kõhu kõige kõrgema osa peal. Sa pole kas rase olnud või ei tea absoluutselt, millest sa räägid, sest juba äsja eristuma hakkavale kõhukeselegi on igasugune surve väga ebamugav. Ta kannab S suurust ehk oma tavaretuuse. MP-l, mille brändi ta reklaamib, on ka rasedatele mõeldud riideid ja teistsuguse lõikega pükse, aga need on vist liiga basic'ud, et nendega rahva sekka julgeks minna.
Nunuhh kena, viisakas ja positiivne "Kurat, vali teised püksid" ...
-
Külaline
Teiste toladeks sõimamine on ka väga viisakas. Ei saa aru, kuidas mõni arvab, et ta on mingi universum kunn, kes hüppab teistele agressiivselt peale, mis nad kandma peavad. ja kui ei ole nõus, siis sõimab toladeks. Küll on ikka ebameeldivaid inimesi meie seas. Kui sul on mingi arvamus, saab seda ka viisakalt väljendada ilma sõimuta ja vandumata.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 09:17Sa pead ikka iseenda ja oma "kõhukese" kogemust universaalseks ja kõigile laienevaks? Ta ikka otsustab ise, mis just temale mugav on! Ma kandsin ka tavaretuuse 40 rasedusnädalani, suurem suurus oli lihtsalt lõpus. Ei surunud kuhugi ebamugavalt. Tema valik, riietumisoovitused hoia endale.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 08:31
Kumbki ei saanud kommentaari poindile pihta ja eriti naljakas on arvata, et kui inimene kasutab sõna "kurat", on ta vihane, nii et olete ikka komplekt tolasid küll.
-
Külaline
Nõus, kuid vahel peab lihtsalt inimese poole pöörduma keeles, millest ta aru saab.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 10:36
Teiste toladeks sõimamine on ka väga viisakas. Ei saa aru, kuidas mõni arvab, et ta on mingi universum kunn, kes hüppab teistele agressiivselt peale, mis nad kandma peavad. ja kui ei ole nõus, siis sõimab toladeks. Küll on ikka ebameeldivaid inimesi meie seas. Kui sul on mingi arvamus, saab seda ka viisakalt väljendada ilma sõimuta ja vandumata.
-
Külaline
Kas tõesti? Pidid BSH-le niimoodi agressiivselt virtuaalselt käratama, kurat, pane teised püksid. Kellele sa enda arust siin käratasid siis, kes muud keelt ei mõista? Ja toladeks peab ka tingimata sõimama, ega muidu ju keegi aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 11:08Nõus, kuid vahel peab lihtsalt inimese poole pöörduma keeles, millest ta aru saab.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 10:36
Teiste toladeks sõimamine on ka väga viisakas. Ei saa aru, kuidas mõni arvab, et ta on mingi universum kunn, kes hüppab teistele agressiivselt peale, mis nad kandma peavad. ja kui ei ole nõus, siis sõimab toladeks. Küll on ikka ebameeldivaid inimesi meie seas. Kui sul on mingi arvamus, saab seda ka viisakalt väljendada ilma sõimuta ja vandumata.
Miks ei ole seda kirjas jah, ei tunne ju kõiki nägupidi. Sama nende igusuguste pingviinide paraadi jms külalistega- no kirjutagu siis pildile juurde ka, kes on kesGuest kirjutas: ↑06 Juul 2026 11:51Aa kes need üldse on?
-
Külaline
Kuule, hüsteerik. Ma ei läinud BSH-le ukse taha koputama ja ütlema, et ta ei tohi neid pükse kanda. Tal on õigus kanda, mida ta tahab, nii nagu minul on õigus avaldada oma arvamust avaliku elu tegelase riietumise valiku suhtes. Mine katsu muru, kui internet sinu jaoks nii karm koht on.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 10:36Teiste toladeks sõimamine on ka väga viisakas. Ei saa aru, kuidas mõni arvab, et ta on mingi universum kunn, kes hüppab teistele agressiivselt peale, mis nad kandma peavad. ja kui ei ole nõus, siis sõimab toladeks. Küll on ikka ebameeldivaid inimesi meie seas. Kui sul on mingi arvamus, saab seda ka viisakalt väljendada ilma sõimuta ja vandumata.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 09:17Sa pead ikka iseenda ja oma "kõhukese" kogemust universaalseks ja kõigile laienevaks? Ta ikka otsustab ise, mis just temale mugav on! Ma kandsin ka tavaretuuse 40 rasedusnädalani, suurem suurus oli lihtsalt lõpus. Ei surunud kuhugi ebamugavalt. Tema valik, riietumisoovitused hoia endale.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 08:31
-
Külaline
Selliste "kuulsuste" mitte tundmisega ei kaota sa mitte midagi. Suvalised inimesed meie seast. Las elavad oma elu, pole vaja neid pidevalt eksponeerida.
-
Külaline
Hahaa. Mina kandsin mõlema lapsega just retuuse. Kõhu alt läks värvel.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2026 08:31Kumbki ei saanud kommentaari poindile pihta ja eriti naljakas on arvata, et kui inimene kasutab sõna "kurat", on ta vihane, nii et olete ikka komplekt tolasid küll.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 08:09Tola oled sa ise, osta parajad retuusid endale ja ei suru nad kuhugi. Õmblus läheb veel raseda kõhu alt sel eelpool pandud pildil ja ta ise on ka rasedana saledam kui nii mõnigi mitterase retuusikandja. Kui tal on rasedana just nii mugav riietuda, pole kellegi asi kräunuda, et nii ikka ei tehta.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2026 07:52
Kandsin küll ka rasedate teksaseid aga ma vihkasin seda tunnet, kui see kõhuosa riie üles tõstetud oli. Väga ebamugav oli. Ma alati keerasin selle värvli alla puusadele.
Ma ei jaksa ära oodata aega kui retuusid ja muud trenniriided kolivad tagasi treeningsaalidesse, nii nagu vanasti.
Praegu kannavad tibinad oma retuuse kodus, peol, trennis ja isegi pidulikel sündmustel. Väga kummaline mood.
Praegu kannavad tibinad oma retuuse kodus, peol, trennis ja isegi pidulikel sündmustel. Väga kummaline mood.
-
Külaline
Tõesti äärmiselt kole. Mu sõbranna on kahel aastal järjest oma sünnipäevakülalisi nii vastu võtnud, ütlesin, et lõpetagu ära ja pangu normaalsed riided selga.
-
Külaline
Millal vanasti. Mina olin noor üheksakümnendatel ja ka siis käidi retuusidega igal pool. Ka vahepealsel ajal polegi sellist aega olnud, kus retuusidega ei käidaks, retuusihuvilisi on olnud igal ajal, mingil ajal rohkem, mingil ajal vähem. Et praegu nendega rohkem käidaks kui mingil muul ajal, ei saaks öelda.
-
Külaline
Võimalik, et toona kuskil maakohas käidi, mina ei ole kunagi käinud, ei nooruses ega nüüd.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 09:02Millal vanasti. Mina olin noor üheksakümnendatel ja ka siis käidi retuusidega igal pool. Ka vahepealsel ajal polegi sellist aega olnud, kus retuusidega ei käidaks, retuusihuvilisi on olnud igal ajal, mingil ajal rohkem, mingil ajal vähem. Et praegu nendega rohkem käidaks kui mingil muul ajal, ei saaks öelda.
Minu meelest käiakse viimastel aastatel. Nendega käimine eeldab perfektset keha, ei tohi ees olla kõhtu ega küljel sangasid.
-
Külaline
Ära seleta, vist on vanainimese mälu halvaks juba jäänud. Mujal maailmas olid retuusid 80-tel suur hitt, meil jätkus see mood ikka tubli 90-te keskpaigani. Siis hakkasid tulema rohkem cargopüksid ja teksad. Ja retuuse võib kanda väga mitut moodi, kanti pikemate suurte teksajakkide ja suurte dressipluusidega. Kui sina pole näinud, pole olnud.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:06Võimalik, et toona kuskil maakohas käidi, mina ei ole kunagi käinud, ei nooruses ega nüüd.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 09:02Millal vanasti. Mina olin noor üheksakümnendatel ja ka siis käidi retuusidega igal pool. Ka vahepealsel ajal polegi sellist aega olnud, kus retuusidega ei käidaks, retuusihuvilisi on olnud igal ajal, mingil ajal rohkem, mingil ajal vähem. Et praegu nendega rohkem käidaks kui mingil muul ajal, ei saaks öelda.
Minu meelest käiakse viimastel aastatel. Nendega käimine eeldab perfektset keha, ei tohi ees olla kõhtu ega küljel sangasid.
-
Külaline
Ma ei ole vanainimene, mida veel.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:12Ära seleta, vist on vanainimese mälu halvaks juba jäänud. Mujal maailmas olid retuusid 80-tel suur hitt, meil jätkus see mood ikka tubli 90-te keskpaigani. Siis hakkasid tulema rohkem cargopüksid ja teksad. Ja retuuse võib kanda väga mitut moodi, kanti pikemate suurte teksajakkide ja suurte dressipluusidega. Kui sina pole näinud, pole olnud.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:06Võimalik, et toona kuskil maakohas käidi, mina ei ole kunagi käinud, ei nooruses ega nüüd.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 09:02
Millal vanasti. Mina olin noor üheksakümnendatel ja ka siis käidi retuusidega igal pool. Ka vahepealsel ajal polegi sellist aega olnud, kus retuusidega ei käidaks, retuusihuvilisi on olnud igal ajal, mingil ajal rohkem, mingil ajal vähem. Et praegu nendega rohkem käidaks kui mingil muul ajal, ei saaks öelda.
-
Külaline
Kui sa üheksakümenndatest räägid, et sina siis ei näinud, järelikult sa mingi verinoor ju ei ole.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:17Ma ei ole vanainimene, mida veel.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:12Ära seleta, vist on vanainimese mälu halvaks juba jäänud. Mujal maailmas olid retuusid 80-tel suur hitt, meil jätkus see mood ikka tubli 90-te keskpaigani. Siis hakkasid tulema rohkem cargopüksid ja teksad. Ja retuuse võib kanda väga mitut moodi, kanti pikemate suurte teksajakkide ja suurte dressipluusidega. Kui sina pole näinud, pole olnud.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2026 10:06
Võimalik, et toona kuskil maakohas käidi, mina ei ole kunagi käinud, ei nooruses ega nüüd.
-
Külaline
See on tõesti maitsetu mood. Trennisaalis ja spordiga seotud üritustel on nad igati omal kohal, aga restorani ja muudesse sarnastesse kohtadesse mina neid jalga ei paneks. Jätab kuidagi kummalise mulje ja näitab, et inimene ei oska oludele vastavalt riietuda. Aga mis siin imestada, retuusi kultuuri kõige suuremad edendajad on igasugu tibi-suunamudijad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 8 külalist