Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Juul 2026 20:59
Guest kirjutas: 07 Juul 2026 10:48 küll tahaks, et Silvia oma suu koomal hoiaks ega patraks pereasjadest. Milleks rääkida avalikult, et enne pulmi juba paariteraapia, tülidest, rahast, Ozempikust? Filter täiega puudu, natuke nagu patoloogia juba.

Seda viimast artiklit rasedusest, tülidest ja Ozempicut lugedes olin ikka tõsiselt šokeeritud. Mõtlesin, et ma lihtsalt ei usu oma silmi, mida ma just loen. Samas tunnistagem, et on ikka huvitav lugeda ja vaadata ka tema järjekordseid hulluseid. :D
Ma mõtlen, et kas tal natuke piinlik pole selliseid asju suure suuga rääkida :?

Ilmselt vist mitte. Ta ilmselt täiega naudib seda meediakära enda ümber.
Külaline

Ta lihtsalt on selline filtrita lobasuu. Ja nii tohutult energiline! Vaatan tema kontsertidest videosid - väga äge!
Iseenesest võimas naine.
4 poega, pidevad kontserdid, keeruline eraelu - no katsuge ise!
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juul 2026 21:20
Guest kirjutas: 07 Juul 2026 10:48 küll tahaks, et Silvia oma suu koomal hoiaks ega patraks pereasjadest. Milleks rääkida avalikult, et enne pulmi juba paariteraapia, tülidest, rahast, Ozempikust? Filter täiega puudu, natuke nagu patoloogia juba.

Seda viimast artiklit rasedusest, tülidest ja Ozempicut lugedes olin ikka tõsiselt šokeeritud. Mõtlesin, et ma lihtsalt ei usu oma silmi, mida ma just loen. Samas tunnistagem, et on ikka huvitav lugeda ja vaadata ka tema järjekordseid hulluseid. :D

No ilmselgelt on tal ATH ja mõtlemine üldse käib tiba teistmoodi kui tavalisel inimesel.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2026 21:56No ilmselgelt on tal ATH ja mõtlemine üldse käib tiba teistmoodi kui tavalisel inimesel.
Hoidke oma diagnoosid endale.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2026 21:56
Guest kirjutas: 07 Juul 2026 21:20

No ilmselgelt on tal ATH ja mõtlemine üldse käib tiba teistmoodi kui tavalisel inimesel.
Ei isu, et ATH aga jah mõtlemine on mitte tiba, vaid päris palju teistmoodi :)
Külaline

Väga imelik, et osad ei tunne ATH inimesi ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2026 22:35 Väga imelik, et osad ei tunne ATH inimesi ära.
Osad pole arstid ka. Väga mööda võid oma diagnoosiga panna.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juul 2026 22:38
Külaline kirjutas: 07 Juul 2026 22:35 Väga imelik, et osad ei tunne ATH inimesi ära.
Osad pole arstid ka. Väga mööda võid oma diagnoosiga panna.
Selleks ei peagi arst olema. Väga selged jooned tunneb ära ju ilma igasuguseid teste tegematagi. Eriti, kui on isiklik kogemus olemas enda pereliikmega või lähitutvusringkonnas.

P S Ma ei arva, et ATH on midagi häbiväärset. Tean väga palju tarku, toredaid ja väga andekaid inimesi, kellel on see ... ma ei tea, ei taha isegi sõna diagnoos öelda..., vaid pigem see omadus.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2026 21:59Hoidke oma diagnoosid endale.
Sinu meelest on see solvav või :D
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2026 22:52
Ei. Ükski diagnoos pole solvav. Nõme on, et suva foorumlased puistavad neid käisest, kui arstidel kulub diagnoosimiseks päris kaua aega. Keegi ei tee seda netist nähtu või ajakirjandusest loetu põhjal.
Ja kui inimene ise ei soovi asja uurida ja diagnoositud saada, siis on mingid kommentaatorid kiirelt abiks.
Palju õnne Silviale, doktorid on oma sõna öelnud. Kas te ravimeid ka välja kirjutate? Kui mitte, ehk hoiaks oma suud koomal?
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juul 2026 22:52
Mulle jääb ka mulje, et mõne inimese arvates on ath diagnoos tohutu solvang. Tegelikkuses on see ju inimese omapära, mis on tänapäeval väga laialdaselt levinud ning diagnoositud ning ei ole midagi häbiväärset.
Külaline

diagnoos või mitte, lihtsalt kurb on lugeda neid väljaütlemisi. Kui Mallukatel ja Lustidel eetika puudub, siis mõni SI lähedastest peaks küll kuidagi ohjeldama teda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 08:35 diagnoos või mitte, lihtsalt kurb on lugeda neid väljaütlemisi. Kui Mallukatel ja Lustidel eetika puudub, siis mõni SI lähedastest peaks küll kuidagi ohjeldama teda.
Kas sulle tundub, et ta võtab kedagi kuulda või? Ma arvan, et vastne abikaasa ei julge mitte midagi öelda. Igal plldil hiilib kuskil selja taga.
Külaline

Nüüd kirjutab proua Ilves oma FB-s, et Lust ja Karin vihased, et ta oma beebiootuse just Mallukale paljastas ja et Mallukaga üldse suhtleb, sest need on omavahel ju vihavaenlased. Karin olevat pulmas oma käitumisega paljude olemise ära rikkunud ja proua koos abikaasaga temaga enam ei suhtle. Vot siis. Ükspäev suurimad sõbrad ja siis suurimad vaenlased.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 11:00 Nüüd kirjutab proua Ilves oma FB-s, et Lust ja Karin vihased, et ta oma beebiootuse just Mallukale paljastas ja et Mallukaga üldse suhtleb, sest need on omavahel ju vihavaenlased. Karin olevat pulmas oma käitumisega paljude olemise ära rikkunud ja proua koos abikaasaga temaga enam ei suhtle. Vot siis. Ükspäev suurimad sõbrad ja siis suurimad vaenlased.
Nii kummaline käitumine. M.K oli oma kommentaarides SI pulmade kohta väga ülistav ja kaitsev. Mitte ühtegi halba ei öelnud ta nende kohta ja nüüd siis nii.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juul 2026 11:00 Nüüd kirjutab proua Ilves oma FB-s, et Lust ja Karin vihased, et ta oma beebiootuse just Mallukale paljastas ja et Mallukaga üldse suhtleb, sest need on omavahel ju vihavaenlased. Karin olevat pulmas oma käitumisega paljude olemise ära rikkunud ja proua koos abikaasaga temaga enam ei suhtle. Vot siis. Ükspäev suurimad sõbrad ja siis suurimad vaenlased.
mamma mia
Külaline

Karinil läks joogiga liiale. Väga piinlikud story'd ikka.
Külaline

Võeh, joodikmoor
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 12:36 Karinil läks joogiga liiale. Väga piinlikud story'd ikka.
Piinlik, et ese meie "eliit", keda siin meedias söögi alla ja söögi peale promotakse, on kõik ühtemoodi: võtan täis ja hakkan mingeid story'sid tegema. Nagu Mallukas ise ka. Ei erine oma kullale ja karrale vaatamata väga Eestlaste kolmnurga rahvast.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juul 2026 12:56Võeh, joodikmoor
Ära nõmetse.
Erinevalt niimõnestki "staarmudijast" võtab M.K alati oma sõnade eest vastutuse. Ta ongi alati selline otse ütleja olnud, ega hakka kusagil mingit tõde väänama.
Vaatasin ta storysid ja no uskumatu ikka, mis sealt SI kohta lagedale tuleb! Arvamust tšellistist muutus 180 kraadi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist