Oled vaba mees, tee mis tahad. Nagu teemaalgatusest lugesin, sa kellegagi koos ei ole ega ammu juba ka ela.
Petmine, kui ise olla petja?
-
Külaline
-
Külaline
Aga siis tal ikka pole seda petmise kogemust kui vaba mees on.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:32Oled vaba mees, tee mis tahad. Nagu teemaalgatusest lugesin, sa kellegagi koos ei ole ega ammu juba ka ela.
-
Külaline
Ta nii vana inimene, et on oma elus kindlasti erinevaid naisi juba korduvalt petta jõudnud.
-
Külaline
On ju suhtes, aga ei ela koos.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 18:32Oled vaba mees, tee mis tahad. Nagu teemaalgatusest lugesin, sa kellegagi koos ei ole ega ammu juba ka ela.
-
Külaline
Pole see enam mingu suhe, lihtsalt vanast rasvast vegeteerivad. Naisel on ka kindlasti keegi teine juba. Kui just teisel mandril pole, siis korra kuus või kahes kuus saaks ikka koos olla. Elasime mehega 3a nii, et tema Hispaanias, mina Eestis. Iga 1,5-2 kuu tagant käisime kas mina seal või tema siin.
-
Külaline
Kuni pole omavahel kokku lepitud, et minnakse lahku, seni on suhe. Suhtel on konkreetne algus ja lõpp. Kui on nii, nagu sina kirjeldad, siis millest üldse see hala teemas - siis on ju vaba mees. Ju ta ise ikka tajub, et ei ole vaba mees.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 22:09Pole see enam mingu suhe, lihtsalt vanast rasvast vegeteerivad. Naisel on ka kindlasti keegi teine juba. Kui just teisel mandril pole, siis korra kuus või kahes kuus saaks ikka koos olla. Elasime mehega 3a nii, et tema Hispaanias, mina Eestis. Iga 1,5-2 kuu tagant käisime kas mina seal või tema siin.
-
Külaline
Suhted vajuvad ära, selleks pole vaja mitte mingit algust ega lõppu. Ühel hetkel on tegu võõraga, kes elab juba ammu oma elu. Nagu elab see meeski.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 22:19Kuni pole omavahel kokku lepitud, et minnakse lahku, seni on suhe. Suhtel on konkreetne algus ja lõpp. Kui on nii, nagu sina kirjeldad, siis millest üldse see hala teemas - siis on ju vaba mees. Ju ta ise ikka tajub, et ei ole vaba mees.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 22:09Pole see enam mingu suhe, lihtsalt vanast rasvast vegeteerivad. Naisel on ka kindlasti keegi teine juba. Kui just teisel mandril pole, siis korra kuus või kahes kuus saaks ikka koos olla. Elasime mehega 3a nii, et tema Hispaanias, mina Eestis. Iga 1,5-2 kuu tagant käisime kas mina seal või tema siin.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 20:47 On ju suhtes, aga ei ela koos.
-
Külaline
Me räägime paarisuhtest, mitte inimsuhtest. Paarisuhtel on teised mõõtmed kui tavalistel suhetel. Paarisuhe on kokkulepe, mitte ei kulge kaks inimest suvaliselt. Paarisuhe algab siis, kui inimesed lepivad kokku, et nad on paar - ja lõpeb siis, kui lepivad kokku, et enam ei ole paar.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 23:13Suhted vajuvad ära, selleks pole vaja mitte mingit algust ega lõppu. Ühel hetkel on tegu võõraga, kes elab juba ammu oma elu. Nagu elab see meeski.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 22:19Kuni pole omavahel kokku lepitud, et minnakse lahku, seni on suhe. Suhtel on konkreetne algus ja lõpp. Kui on nii, nagu sina kirjeldad, siis millest üldse see hala teemas - siis on ju vaba mees. Ju ta ise ikka tajub, et ei ole vaba mees.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 22:09
Pole see enam mingu suhe, lihtsalt vanast rasvast vegeteerivad. Naisel on ka kindlasti keegi teine juba. Kui just teisel mandril pole, siis korra kuus või kahes kuus saaks ikka koos olla. Elasime mehega 3a nii, et tema Hispaanias, mina Eestis. Iga 1,5-2 kuu tagant käisime kas mina seal või tema siin.
-
Külaline
Mina saan aru, et teemaalgataja tahab vägisi muljetada. Küsime siis - mis tunne oli, mida täpselt tegite, kas oled rahul? Jne
-
Külaline
Kaugsuhtes, kus inimene on läinud ja ei ole teada, millal tuleb ning kohtumisi ei ole, see ei toimi. Sellises suhtes vajubki suhtlus vaikselt ära, inertsist suheldakse edasi, aga tulevikumõõdet pole. Vestlused jäävad aina harvemaks ja vaikselt nii kaobki.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 00:25Me räägime paarisuhtest, mitte inimsuhtest. Paarisuhtel on teised mõõtmed kui tavalistel suhetel. Paarisuhe on kokkulepe, mitte ei kulge kaks inimest suvaliselt. Paarisuhe algab siis, kui inimesed lepivad kokku, et nad on paar - ja lõpeb siis, kui lepivad kokku, et enam ei ole paar.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 23:13Suhted vajuvad ära, selleks pole vaja mitte mingit algust ega lõppu. Ühel hetkel on tegu võõraga, kes elab juba ammu oma elu. Nagu elab see meeski.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2026 22:19 Kuni pole omavahel kokku lepitud, et minnakse lahku, seni on suhe. Suhtel on konkreetne algus ja lõpp. Kui on nii, nagu sina kirjeldad, siis millest üldse see hala teemas - siis on ju vaba mees. Ju ta ise ikka tajub, et ei ole vaba mees.
-
Külaline
Sel juhul on suhte osapooled midagi tegemata jätnud, asjad selgeks rääkimata jätnud. Mina ei saa aru mingitest väidetest, kus räägitakse, kuidas paarisuhe lihtsalt hääbub ära. Paarisuhe on inimese juhtida, see ole mingi loodusnähtus, mis teeb mis tahab.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:09Kaugsuhtes, kus inimene on läinud ja ei ole teada, millal tuleb ning kohtumisi ei ole, see ei toimi. Sellises suhtes vajubki suhtlus vaikselt ära, inertsist suheldakse edasi, aga tulevikumõõdet pole. Vestlused jäävad aina harvemaks ja vaikselt nii kaobki.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 00:25Me räägime paarisuhtest, mitte inimsuhtest. Paarisuhtel on teised mõõtmed kui tavalistel suhetel. Paarisuhe on kokkulepe, mitte ei kulge kaks inimest suvaliselt. Paarisuhe algab siis, kui inimesed lepivad kokku, et nad on paar - ja lõpeb siis, kui lepivad kokku, et enam ei ole paar.Guest kirjutas: ↑08 Juul 2026 23:13
Suhted vajuvad ära, selleks pole vaja mitte mingit algust ega lõppu. Ühel hetkel on tegu võõraga, kes elab juba ammu oma elu. Nagu elab see meeski.
-
Külaline
Polegi midagi rääkida, sa ei tea ju, mis poole aasta pärast on või kuidas end tunned. Magu näha, on siinse teema meespool loovutanud, aga kaaslane selelst ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:43Sel juhul on suhte osapooled midagi tegemata jätnud, asjad selgeks rääkimata jätnud. Mina ei saa aru mingitest väidetest, kus räägitakse, kuidas paarisuhe lihtsalt hääbub ära. Paarisuhe on inimese juhtida, see ole mingi loodusnähtus, mis teeb mis tahab.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:09Kaugsuhtes, kus inimene on läinud ja ei ole teada, millal tuleb ning kohtumisi ei ole, see ei toimi. Sellises suhtes vajubki suhtlus vaikselt ära, inertsist suheldakse edasi, aga tulevikumõõdet pole. Vestlused jäävad aina harvemaks ja vaikselt nii kaobki.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 00:25 Me räägime paarisuhtest, mitte inimsuhtest. Paarisuhtel on teised mõõtmed kui tavalistel suhetel. Paarisuhe on kokkulepe, mitte ei kulge kaks inimest suvaliselt. Paarisuhe algab siis, kui inimesed lepivad kokku, et nad on paar - ja lõpeb siis, kui lepivad kokku, et enam ei ole paar.
-
Külaline
Millest sa aru ei saa? Sellest tulebki rääkida, et "mina rohkem ei viitsi, ma nüüd loobun". Mis mõttes pole millestki rääkida. Mis jama sa ajad.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:47Polegi midagi rääkida, sa ei tea ju, mis poole aasta pärast on või kuidas end tunned. Magu näha, on siinse teema meespool loovutanud, aga kaaslane selelst ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:43Sel juhul on suhte osapooled midagi tegemata jätnud, asjad selgeks rääkimata jätnud. Mina ei saa aru mingitest väidetest, kus räägitakse, kuidas paarisuhe lihtsalt hääbub ära. Paarisuhe on inimese juhtida, see ole mingi loodusnähtus, mis teeb mis tahab.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:09
Kaugsuhtes, kus inimene on läinud ja ei ole teada, millal tuleb ning kohtumisi ei ole, see ei toimi. Sellises suhtes vajubki suhtlus vaikselt ära, inertsist suheldakse edasi, aga tulevikumõõdet pole. Vestlused jäävad aina harvemaks ja vaikselt nii kaobki.
-
Külaline
Ma ei saa ka aru, et kas omaahel siis üldse ei suhelda. Ei öelda, et minu jaoks on suhe läbi, enne kui uusi naisi ja mehi otsima minnakse. Kas on raske öelda siis või?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:09Millest sa aru ei saa? Sellest tulebki rääkida, et "mina rohkem ei viitsi, ma nüüd loobun". Mis mõttes pole millestki rääkida. Mis jama sa ajad.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:47Polegi midagi rääkida, sa ei tea ju, mis poole aasta pärast on või kuidas end tunned. Magu näha, on siinse teema meespool loovutanud, aga kaaslane selelst ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:43 Sel juhul on suhte osapooled midagi tegemata jätnud, asjad selgeks rääkimata jätnud. Mina ei saa aru mingitest väidetest, kus räägitakse, kuidas paarisuhe lihtsalt hääbub ära. Paarisuhe on inimese juhtida, see ole mingi loodusnähtus, mis teeb mis tahab.
-
Külaline
Mina küll ei küsi, räägi enda eest.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 00:55 Mina saan aru, et teemaalgataja tahab vägisi muljetada. Küsime siis - mis tunne oli, mida täpselt tegite, kas oled rahul? Jne
-
Külaline
Mida sa räägid, kui enam ei suheldagi ja koos ei olda. On nagu on. Mõlemad teevad omi asju, eks aeg näita, mis tulevikus saab.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:09Millest sa aru ei saa? Sellest tulebki rääkida, et "mina rohkem ei viitsi, ma nüüd loobun". Mis mõttes pole millestki rääkida. Mis jama sa ajad.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:47Polegi midagi rääkida, sa ei tea ju, mis poole aasta pärast on või kuidas end tunned. Magu näha, on siinse teema meespool loovutanud, aga kaaslane selelst ei tea.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:43 Sel juhul on suhte osapooled midagi tegemata jätnud, asjad selgeks rääkimata jätnud. Mina ei saa aru mingitest väidetest, kus räägitakse, kuidas paarisuhe lihtsalt hääbub ära. Paarisuhe on inimese juhtida, see ole mingi loodusnähtus, mis teeb mis tahab.
-
Külaline
Mulle jääb küll arusaamatuks, kuidas inimesed sellist elu elavad. Võib-olla olen suhtes, ise loen ennast vabaks, aga teisele ma seda ei ütle, magan teistega, aga igaks juhuks sellest ei räägi, eks näe, mis saab. Ei sooviks sellises suhtes kunagi olla ja ei ole ka. Arusaamatud on sellised inimesed, kes oma elu üldse ei juhi, lihtsalt kuidagi vegeteerivad. Ise ka ei tea, miks ja milleks nad midagi teevad.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:59Mida sa räägid, kui enam ei suheldagi ja koos ei olda. On nagu on. Mõlemad teevad omi asju, eks aeg näita, mis tulevikus saab.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:09Millest sa aru ei saa? Sellest tulebki rääkida, et "mina rohkem ei viitsi, ma nüüd loobun". Mis mõttes pole millestki rääkida. Mis jama sa ajad.Guest kirjutas: ↑09 Juul 2026 11:47
Polegi midagi rääkida, sa ei tea ju, mis poole aasta pärast on või kuidas end tunned. Magu näha, on siinse teema meespool loovutanud, aga kaaslane selelst ei tea.
-
Külaline
Oled sa kunagi kaugsuhtes olnud?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 13:19Mulle jääb küll arusaamatuks, kuidas inimesed sellist elu elavad. Võib-olla olen suhtes, ise loen ennast vabaks, aga teisele ma seda ei ütle, magan teistega, aga igaks juhuks sellest ei räägi, eks näe, mis saab. Ei sooviks sellises suhtes kunagi olla ja ei ole ka. Arusaamatud on sellised inimesed, kes oma elu üldse ei juhi, lihtsalt kuidagi vegeteerivad. Ise ka ei tea, miks ja milleks nad midagi teevad.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:59Mida sa räägid, kui enam ei suheldagi ja koos ei olda. On nagu on. Mõlemad teevad omi asju, eks aeg näita, mis tulevikus saab.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:09 Millest sa aru ei saa? Sellest tulebki rääkida, et "mina rohkem ei viitsi, ma nüüd loobun". Mis mõttes pole millestki rääkida. Mis jama sa ajad.
-
Külaline
Jah, olen küll. See ei puutu mitte kuidagi asjasse. Suhe on suhe ja ma tean, mis mu elus toimub, mitte ei ole mingis ebamäärases suhtes, mis võib-olla on, võib-olla mitte, igaks juhuks magan teistega, aga oma mõtted ja teod hoian endale.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 13:42Oled sa kunagi kaugsuhtes olnud?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 13:19Mulle jääb küll arusaamatuks, kuidas inimesed sellist elu elavad. Võib-olla olen suhtes, ise loen ennast vabaks, aga teisele ma seda ei ütle, magan teistega, aga igaks juhuks sellest ei räägi, eks näe, mis saab. Ei sooviks sellises suhtes kunagi olla ja ei ole ka. Arusaamatud on sellised inimesed, kes oma elu üldse ei juhi, lihtsalt kuidagi vegeteerivad. Ise ka ei tea, miks ja milleks nad midagi teevad.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 12:59
Mida sa räägid, kui enam ei suheldagi ja koos ei olda. On nagu on. Mõlemad teevad omi asju, eks aeg näita, mis tulevikus saab.
-
Külaline
Sina võid olla või mitte olla, oma kaaslase sisse sa ei näe, see on fakt.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 13:49Jah, olen küll. See ei puutu mitte kuidagi asjasse. Suhe on suhe ja ma tean, mis mu elus toimub, mitte ei ole mingis ebamäärases suhtes, mis võib-olla on, võib-olla mitte, igaks juhuks magan teistega, aga oma mõtted ja teod hoian endale.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 13:42Oled sa kunagi kaugsuhtes olnud?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2026 13:19
Mulle jääb küll arusaamatuks, kuidas inimesed sellist elu elavad. Võib-olla olen suhtes, ise loen ennast vabaks, aga teisele ma seda ei ütle, magan teistega, aga igaks juhuks sellest ei räägi, eks näe, mis saab. Ei sooviks sellises suhtes kunagi olla ja ei ole ka. Arusaamatud on sellised inimesed, kes oma elu üldse ei juhi, lihtsalt kuidagi vegeteerivad. Ise ka ei tea, miks ja milleks nad midagi teevad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 2 külalist